Partnerprogram megállapodás

ELŐSZÓ

Leányvállalataink nagyon fontosak számunkra. Mindent megteszünk azért, hogy méltányossággal és tisztelettel bánjunk veled. Egyszerűen ugyanezt a szempontot kérjük tőled. A következő társulási megállapodást szem előtt tartva írtuk meg Önnel, valamint a vállalatunk jó hírének védelme érdekében. Tehát kérjük, viseljen minket, amikor végigvezetjük Önt ezen a jogi formalitáson.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon jelezni nekünk. Erősen hiszünk az egyenes és őszinte kommunikációban. A leggyorsabb eredményekért kérjük, írjon nekünk a support@ytpals.zendesk.com címre.

TÁRSADALMI MEGÁLLAPODÁS

KÉRJÜK, OLVASSA EL A MEGÁLLAPODÁST.

Kinyomtathatja ezt az oldalt a felvételeihez.

EZ JOGI MEGÁLLAPODÁS ÖN ÉS AZ YTPALS KÖZÖTT (DBA YTPALS.com)

AZ ONLINE PÁLYÁZAT KÜLDÉSÉVEL MEGÁLLAPODIK, HOGY ELOLVASTA ÉS MEGÉRTÉSE E MEGÁLLAPODÁS FELTÉTELEIT, ÉS MEGÁLLAPODIK, HOGY MINDEN FELTÉTELRE ÉS FELTÉTELEKRE VONATKOZÓAN FELELŐS.

  1. Áttekintés

Ez a Szerződés tartalmazza a teljes feltételeket, amelyek arra vonatkoznak, hogy Ön az YTpals.com társult programjában leányvállalattá váljon. A jelen Szerződés célja, hogy lehetővé tegye a HTML-hivatkozást az Ön webhelye és az YTpals.com webhely között. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jelen Szerződésben a „mi”, a „mi” és a „miénk” az YTpals.com-ra, az „Ön”, az „Ön” és a „tiéd” pedig a kapcsolt vállalkozásra utal.

  1. Társult kötelezettségek

2.1. A jelentkezési folyamat megkezdéséhez töltse ki és küldje el az online jelentkezést. Az a tény, hogy automatikusan jóváhagyjuk a jelentkezéseket, nem jelenti azt, hogy később esetleg nem értékeljük újra jelentkezését. Jelentkezését saját belátásunk szerint elutasíthatjuk. Törölhetjük jelentkezését, ha úgy ítéljük meg, hogy webhelye alkalmatlan a Programunkban való részvételre, ideértve a következőket is:

2.1.1. Szexuális jellegű anyagokat hirdet
2.1.2. Elősegíti az erőszakot
2.1.3. Elősegíti a fajon, nemen, valláson, nemzetiségen, fogyatékosságon, szexuális irányultságon vagy életkoron alapuló megkülönböztetést
2.1.4. Elősegíti az illegális tevékenységeket
2.1.5. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek megsértik vagy másokat megsértik bármely szerzői jogot, védjegyet vagy más szellemi tulajdonjogot, vagy megsértik a törvényt
2.1.6. Tartalmazza az „YTpals”-t, illetve annak változatait vagy elírásait a domainnévben
2.1.7. Egyébként bármilyen módon jogellenes, káros, fenyegető, rágalmazó, obszcén, zaklató, faji, etnikai szempontból vagy más módon kifogásolható számunkra, saját belátása szerint.
2.1.8. Olyan szoftverletöltéseket tartalmaz, amelyek potenciálisan lehetővé teszik a programunk más leányvállalatainak jutalékainak elterelését.
2.1.9. Nem hozhatja létre vagy tervezheti meg webhelyét vagy bármely más webhelyét, amelyet Ön kifejezetten vagy hallgatólagosan üzemeltet webhelyünkre hasonlító módon, és nem tervezheti meg webhelyét úgy, hogy az ügyfelek azt higgyék, Ön az YTpals.com vagy bármely más kapcsolt vállalkozás.
2.1.10. A kizárólag kuponok biztosítására tervezett webhelyek nem jogosultak jutalékra a társult programunkon keresztül.
2.1.11. Nem regisztrálhat, hogy jutalékot keressen a saját maga által leadott rendelései után. Az ilyen megrendelések leadásával szerzett jutalékok elvesznek, és az Ön társult fiókjának megszüntetését vonhatja maga után.

2.2. Az YTpals.com társult programjának tagjaként hozzáférhet a Társult fiókkezelőhöz. Itt megtekintheti Programunk részleteit és korábban közzétett társult hírleveleinket, letölthet HTML kódot (amely az YTpals.com webhelyen található weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaz) és szalaghirdetéseket, böngészhet, és követési kódokat kaphat kuponjainkhoz és ajánlatainkhoz. . Annak érdekében, hogy pontosan nyomon követhessük az Ön webhelyéről a miénkre érkező vendéglátogatásokat, minden általunk biztosított szalaghirdetéshez, szöveges hivatkozáshoz vagy más társult linkhez használnia kell az általunk biztosított HTML-kódot.

2.3. A YTpals.com fenntartja a jogot, hogy bármikor felülvizsgálja elhelyezését és jóváhagyja a linkjei használatát, valamint megkövetelje, hogy módosítsa az elhelyezést vagy a felhasználást, hogy megfeleljen az Ön számára biztosított irányelveknek.

2.4. Az Ön felelőssége a webhely karbantartása és frissítése. Figyelhetjük az Ön webhelyét, amennyiben szükségesnek tartjuk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy naprakész-e, és értesítjük Önt minden olyan változásról, amely szerintünk javíthatja teljesítményét.

2.5. Az Ön felelőssége, hogy betartsa az összes vonatkozó szellemi tulajdonjogot és az Ön webhelyére vonatkozó egyéb törvényeket. Szüksége van kifejezett engedélyre bármely személy szerzői jog által védett anyagának felhasználására, legyen szó írásról, képről vagy bármilyen más szerzői joggal védett műről. Nem vállalunk felelősséget (és kizárólag Ön lesz felelős), ha egy másik személy szerzői joggal védett anyagát vagy más szellemi tulajdonát a törvény vagy bármely harmadik fél jogainak megsértésével használja fel.

  1. YTpals.com jogok és kötelezettségek

3.1. Jogunk van arra, hogy webhelyét bármikor figyeljük, hogy megállapítsuk, betartja-e a jelen Szerződés feltételeit. Értesíthetjük Önt a webhelyén végrehajtandó bármilyen változtatásról, amelyet úgy gondolunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a webhelyünkre mutató hivatkozások megfelelőek, és tájékoztatjuk Önt minden olyan változtatásról, amelyet úgy gondolunk, hogy meg kell tenni. Ha nem hajtja végre az általunk szükségesnek tartott változtatásokat webhelyén, fenntartjuk a jogot, hogy megszüntessük az YTpals.com társult programjában való részvételét.

3.2. Az YTpals.com fenntartja a jogot, hogy azonnal és előzetes értesítés nélkül felmondja ezt a Szerződést és az Ön részvételét az YTpals.com Társprogramban, ha csalást követ el az YTpals.com Társprogram használata során, vagy ha bármilyen módon visszaél ezzel a programmal. Ha ilyen csalást vagy visszaélést észlelnek, az YTpals.com nem vállal felelősséget az ilyen csalárd értékesítésekért felmerülő jutalékokért.

3.3. Ez a Megállapodás az Ön Társult alkalmazásának elfogadásakor kezdődik, és továbbra is fennmarad, hacsak az itt le nem mondjuk.

  1. Befejezés

Vagy Ön, vagy mi bármikor felmondhatjuk ezt a megállapodást, ok nélkül vagy anélkül, írásban értesítve a másik felet. Az írásbeli értesítés lehet levél, e-mail vagy fax. Ezenkívül ez a megállapodás azonnal megszűnik, ha Ön megsérti ezt a megállapodást.

  1. Módosítás

A jelen Megállapodás bármely feltételét saját belátásunk szerint bármikor módosíthatjuk. Ilyen esetben e-mailben értesítjük. A módosítások magukban foglalhatják, de nem kizárólagosan, a fizetési eljárásokban és az YTpals.com Partnerprogram szabályaiban bekövetkezett változásokat. Ha bármely módosítás elfogadhatatlan az Ön számára, az egyetlen lehetőség a jelen Szerződés felmondása. Az YTpals.com társult programjában való folyamatos részvétele a változási értesítés vagy az új szerződés webhelyünkön történő közzétételét követően jelzi, hogy egyetért a változtatásokkal.

  1. Fizetés

Az YTpals.com harmadik felet használ az összes nyomon követés és fizetés kezeléséhez. A harmadik fél a ShareASale.com társult hálózata. Kérjük, tekintse át a hálózat fizetési feltételeit.

  1. Hozzáférés a társult fiók felületéhez

Létrehoz egy jelszót, hogy beléphessen a biztonságos affiliate fiók felületünkbe. Innentől fogva megkapja jelentéseit, amelyek leírják az Önnek járó jutalékok kiszámítását.

  1. Promóciós korlátozások

8.1. Szabadon reklámozhatja saját webhelyeit, de természetesen minden olyan promóciót, amely megemlíti az YTpals.com-ot, a közvélemény vagy a sajtó közös erőfeszítésnek tekintheti. Tudnia kell, hogy a hirdetés bizonyos formáit az YTpals.com mindig tiltja. Például a „spamelésnek” nevezett reklámok elfogadhatatlanok számunkra, és kárt okozhatnak a nevünkben. A reklámozás egyéb általánosan tiltott formái közé tartozik a kéretlen kereskedelmi e-mailek (UCE) használata, a nem kereskedelmi hírcsoportokba való közzététel, valamint a több hírcsoportba való keresztküldés egyszerre. Ezenkívül nem hirdethet olyan módon, amely ténylegesen elrejti vagy hamisan mutatja be személyazonosságát, domain nevét vagy visszaküldési e-mail címét. Az ügyfeleknek szóló leveleket az YTpals.com népszerűsítésére használhatja, amennyiben a címzett már ügyfele vagy előfizetője az Ön szolgáltatásainak vagy webhelyének, és a címzetteknek lehetőségük van eltávolítani magukat a jövőbeni levelekből. A YTpals.com reklámozása érdekében hírcsoportokban is közzétehet üzeneteket, amennyiben a hírcsoport kifejezetten üdvözli a kereskedelmi üzeneteket. Mindig egyértelműen az YTpals.com-tól függetlenként kell képviselnie magát és webhelyeit. Ha tudomásunkra jut, hogy Ön kéretlen leveleket küld, figyelembe vesszük a jelen Szerződés azonnali felmondását és az Ön részvételét az YTpals.com társult programjában. Az Ön felé fennálló függőben lévő egyenlegeket nem fizetjük ki, ha fiókját ilyen elfogadhatatlan hirdetés vagy felkérés miatt megszüntetik.

8.2. Leányvállalatok, amelyek más kulcsszavak mellett vagy kizárólag kattintásonkénti fizetésű kampányaikban olyan kulcsszavakra tesznek ajánlatot, mint például YTpals.com, YTpals, www.YTpals, www.YTpals.com, és/vagy ezek bármilyen elírása vagy hasonló módosítása – legyen szó külön-külön vagy más kulcsszavakkal kombinálva – és nem irányítják az ilyen kampányokból származó forgalmat saját webhelyükre, mielőtt azt a miénkre irányítanák, védjegysértőnek minősülnek, és kitiltják őket az YTpals társult programjából. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tiltás előtt felvegyük a kapcsolatot a leányvállalattal. Fenntartjuk azonban a jogot, hogy a védjegysértőket előzetes értesítés nélkül kizárjuk a társult programunkból, és az ilyen PPC-licitálási magatartás első előfordulásakor.

8.3. A leányvállalatoknak nem tiltják meg, hogy a potenciális ügyfelek adatait beírják a potenciális ügyfelek űrlapjába, mindaddig, amíg a potenciális ügyfelek információi valósak és igazak, és ezek érvényes potenciális ügyfelek (azaz őszintén érdeklődnek az YTpals szolgáltatása iránt).

8.4. A társult vállalkozás nem továbbíthat semmilyen úgynevezett „közbeiktatott hirdetést”, „Parasiteware™”, „Parazitic Marketing”, „Vásárlási támogatási alkalmazás”, „Eszköztár-telepítések és/vagy kiegészítők”, „Vásárlási pénztárcák” vagy „megtévesztő pop-up és /vagy pop-unders” a fogyasztók számára attól az időponttól kezdve, amikor a fogyasztó rákattint egy megfelelő linkre, egészen addig az időpontig, amíg a fogyasztó teljesen kilépett az YTpals webhelyéről (azaz a webhelyünkről egyetlen oldal sem látható, vagy a YTpals.com tartalma vagy márkajelzése nem látható a végén -felhasználói képernyő). Az itt használt módon a. A „Parasiteware™” és a „Parazitic Marketing” olyan alkalmazást jelent, amely (a) véletlen vagy közvetlen szándékkal a kapcsolt és nem társult vállalkozás jutalékkövető cookie-jainak felülírását idézi elő bármilyen más módon, mint az ügyfél által a weboldalon található minősítő linkre történő kattintáson keresztül. vagy e-mailben; (b) elfogja a kereséseket, hogy a forgalmat egy telepített szoftveren keresztül irányítsa át, ezáltal előugró ablakokat, jutalékkövető cookie-kat helyezzen el, vagy más jutalékkövető cookie-kat felülírjon, ha a felhasználó normál körülmények között ugyanarra a célállomásra érkezett volna a a keresés által adott eredmények (keresőmotorok, de nem kizárólagosan a Google, MSN, Yahoo, Overture, AltaVista, Hotbot és hasonló kereső- vagy címtármotorok); (c) jutalékkövető cookie-k beállítása az YTpals webhely IFrame-ekbe való betöltésével, rejtett hivatkozásokkal és automatikus előugró ablakokkal, amelyek megnyitják az YTpals.com webhelyét; (d) szöveget céloz meg olyan webhelyeken, amelyek nem 100%-ban az alkalmazás tulajdonosa tulajdonában vannak, kontextuális marketing céljából; (e) eltávolítja, lecseréli vagy letiltja a Partner bannerek láthatóságát minden más bannerrel, kivéve azokat, amelyek az alkalmazás tulajdonosának 100%-ban tulajdonában lévő webhelyeken találhatók.

  1. Engedélyek megadása

9.1. Nem kizárólagos, át nem ruházható, visszavonható jogot biztosítunk Önnek, hogy (i) kizárólag a jelen Megállapodás feltételeivel összhangban hozzáférjen oldalunkhoz HTML-hivatkozásokon keresztül, és (ii) kizárólag az ilyen hivatkozásokhoz kapcsolódóan használja logóinkat, kereskedelmi nevek, védjegyek és hasonló azonosító anyagok (együttesen a „Licencbe adott anyagok”), amelyeket az Ön rendelkezésére bocsátunk vagy ilyen célra engedélyezünk. Ön csak annyiban jogosult a Licencbe adott anyagok felhasználására, amennyiben Ön az YTpals.com Társprogramjának jó minősítésű tagja. Ön beleegyezik abba, hogy a Licencbe adott anyagok minden felhasználása az YTpals.com nevében történik, és az ehhez kapcsolódó jószándék az YTpals.com kizárólagos hasznát szolgálja.

9.2. Mindkét fél vállalja, hogy semmilyen módon nem használja fel a másik tulajdonát képező anyagokat, amelyek becsmérlőek, félrevezetőek, obszcének, vagy amelyek egyébként negatívan mutatják be a felet. Mindkét fél fenntartja az összes, a jelen licenc által lefedett saját anyagokra vonatkozó jogát. A jelen Megállapodásban megadott licencen kívül mindegyik fél megtartja minden jogát, tulajdonjogát és érdekét saját jogaihoz, és semmilyen jogot, jogcímet vagy kamatot nem ruháznak át a másikra.

  1. A felelősség megtagadása

AZ AND YTPALS.com NEM VÁLLAL KIFEJEZETETT VAGY VÉLEMEZTETETT NYILATKOZATOT VAGY GARANCIÁT AZ YTPALS.com SZOLGÁLTATÁSA ÉS WEBOLDALA, VAGY AZ AZON NYÚJTOTT TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOKRA, AZ YTPALS.com BÁRMILYEN VÉLEMEZTETT GARANCIÁJÁT, AZ YTPALS.com KÖZVETETTETT GARANCIÁJÁT, AZ EXPOZÍCIÓS SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ KÉPESSÉGET, SZERVEZÉSI SZABÁLYOKAT KIZÁRVA. Emellett NEM NYILATKOZUNK ARRÓL, HOGY OLDALUNK MŰKÖDÉSE SZAKADÁS- VAGY HIBAMENTES LESZ, ÉS NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET SEMMILYEN MEGSZAKADÁSOK ÉS HIBÁK KÖVETKEZMÉNYEIÉRT.

  1. Nyilatkozatok és garanciák

Ön kijelenti és szavatolja, hogy:

11.1. Ezt a megállapodást Ön megfelelően és érvényesen hajtotta végre és szállította, és ez az Ön törvényes, érvényes és kötelező erejű kötelezettségét képezi, amelyet annak feltételeivel összhangban érvényesíthetünk Önnel szemben;

11.2. Ön teljes joggal, hatalommal és felhatalmazással rendelkezik a jelen Megállapodás feltételeinek megkötésére és azokra nézve kötelező betartására, valamint a jelen Megállapodás szerinti kötelezettségeinek teljesítésére bármely más fél jóváhagyása vagy beleegyezése nélkül;

11.3. Önnek elegendő joga, joga és érdeke fűződik a jelen Megállapodásban nekünk biztosított jogokhoz és jogokhoz.

  1. Felelősségkorlátozások

NEM VÁLLUNK FELELŐSSÉGET ÖN SZÁMÁRA JELEN SZERZŐDÉS TÁRGYAI TEKINTETÉBEN SEMMILYEN SZERZŐDÉS, HINDÜGYSÉG, KÓDOSÍTÁS, SZIGORÚ FELELŐSSÉG VAGY EGYÉB JOGI VAGY EGYENLŐS ELMÉLET (BÁRMELY KÖZVETLEN KÖVETELMÉNY, KÖZVETLEN KÖVETELMÉNY, KÖZETETLEN KÖVETELMÉNY KERETÉBEN BEVÉTELEK VAGY ÜZLETI ALAT, VÁRT NYERESÉG VAGY ELVESZTETT VÁLLALKOZÁS ELVESZTÉSE, MÉG HA TÁJÉKOZTATÁK MINKET ILYEN KÁROK LEHETŐSÉGÉRŐL. TOVÁBBI, A JELEN SZERZŐDÉSBEN BIZTOSÍTOTT ELLENŐTŐL ELÉRTETETT, AZ YTPALS.com SEMMILYEN ESETÉN NEM NYÚJTJA AZ ÖN JELEN SZERZŐDÉSBŐL EREDMÉNYÉBŐL SZÁRMAZÓ, AKÁR AZ EGYÉB SZERZŐDÉSEKBŐL KERÜLŐ, ALKALMAZOTT KÖTELEZETTSÉGVÁG, ILLETVE SZERZŐDÉSEKBŐL SZÁRMAZÓ, HOGYAN KAPCSOLÓDÓ HALMÁLLÍTÓ FELELŐSSÉGÉT TÚLJA MEG A JELEN SZERZŐDÉS SZERINT ÖN FIZETT TELJES JUTATI DÍJAT.

  1. Kártalanítás

Ön ezennel beleegyezik abba, hogy kártalanítja és mentesíti az YTpals.com-ot, leányvállalatait és leányvállalatait, valamint azok igazgatóit, tisztségviselőit, alkalmazottait, ügynökeit, részvényeseit, partnereit, tagjait és egyéb tulajdonosait minden követeléssel, intézkedéssel, követeléssel, kötelezettséggel szemben, veszteségek, károk, ítéletek, egyezségek, költségek és kiadások (beleértve az ésszerű ügyvédi díjakat is) (a fentiek bármelyike ​​vagy mindegyike, a továbbiakban: „Veszteség”), amennyiben az ilyen veszteségek (vagy az ezekkel kapcsolatos cselekmények) abból erednek, vagy (i) bármely olyan állítás alapján, amely szerint a társult védjegyek használata sérti bármely védjegyet, kereskedelmi nevet, szolgáltatási védjegyet, szerzői jogot, licencet, szellemi tulajdont vagy bármely harmadik fél egyéb tulajdonjogát, (ii) a képviselet hamis bemutatása vagy az Ön által itt kötött egyezség és megállapodás megszegése vagy megszegése, vagy (iii) az Ön webhelyével kapcsolatos bármely követelés, beleértve, korlátozás nélkül, a nem nekünk felróható tartalmat.

  1. Titoktartás

Minden bizalmas információ, beleértve, de nem kizárólag, üzleti, műszaki, pénzügyi és vásárlói információkat, amelyeket az egyik fél a másiknak a tárgyalások során vagy a jelen Megállapodás hatályos időtartama alatt nyilvánosságra hozott és amely „Bizalmas” feliratú, egyedüli tulajdon marad. és a felek bizalmasan fogják kezelni, és a felek kifejezett írásos engedélye nélkül nem használják és nem fedik fel a másik fél ilyen tulajdonosi információit.

  1. Vegyes

15.1. Ön elfogadja, hogy Ön független vállalkozó, és a jelen Megállapodásban semmi sem hoz létre partnerséget, vegyesvállalatot, ügynökséget, franchise-t, értékesítési képviselőt vagy munkaviszonyt Ön és az YTpals.com között. Önnek nincs felhatalmazása arra, hogy a nevünkben ajánlatot vagy nyilatkozatot tegyen vagy elfogadjon. Ön nem tesz olyan nyilatkozatot, akár a Webhelyén, akár bármely más webhelyén, vagy más módon, amely ésszerűen ellentmondana a jelen szakaszban foglaltaknak.

15.2. Egyik fél sem ruházhatja át a jelen Megállapodás alapján fennálló jogait vagy kötelezettségeit egyetlen félre sem, kivéve azt a felet, aki harmadik fél üzleti tevékenységének vagy vagyonának teljes egészét vagy lényegében teljes egészében megszerzi.

15.3. Ezt a megállapodást New York állam törvényei irányítják és értelmezik, a törvények és azok alapelveinek ellentmondása nélkül.

15.4. A Szerződés egyetlen rendelkezését sem módosíthatja, sem attól eltekinthet, ha azt írásban és mindkét fél aláírja.

15.5. Ez a megállapodás a teljes megállapodást képviseli köztünk és Ön között, és felülírja a felek minden korábbi, szóbeli vagy írásbeli megállapodását és közlését.

15.6. Az ebben a megállapodásban szereplő címsorok és címek csak a kényelem érdekében szerepelnek, és nem korlátozzák vagy más módon befolyásolják a megállapodás feltételeit.

15.7. Ha a jelen Megállapodás bármely rendelkezését érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak találják, akkor ezt a rendelkezést a lehető legkevesebb mértékben meg kell szüntetni vagy korlátozni kell ahhoz, hogy a felek szándéka megvalósuljon, és a megállapodás többi részének teljes hatálya és hatálya lesz.

 

Ezt a dokumentumot legutóbb 2, 2022 decemberben frissítették

Valaki be vásárolt
Augusztus