Gyakran ismételt kérdések

Íme a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszok. Ha itt nem talál választ, küldjön egy e-mailt.

  • Amikor meglátogatja a YTpals-ot, kattintson a "Login / Register" linkre a felső fejléc menüben.
  • Ezután be kell jelentkeznie a Google (YouTube) fiókjába. Miután bejelentkezett a fiókjába, egyszerűen fogadja el az alkalmazás engedélyeit, és a tag portáljára irányítja.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem szerezzük be a bejelentkezési adataidat, és semmilyen hozzáférést nem kapunk a YouTube-fiókodhoz. Fiókja biztonságosan használhatja az YTpals-t anélkül, hogy aggódnia kellene a YTpals vagy más fél hozzáférése miatt.

A tag portáljánál az 4 YTpals tervei kerülnek bemutatásra, amelyek közé tartozik a Basic, a Starter (Legnépszerűbb), az Enterprise és a Celebrity. Az Ön egyedi igényeitől és igényeitől függően dönthet úgy, hogy egy ingyenes tervet vagy egy kis havi díjat számít fel, egy fizetett tervvel, például az Enterprise vagy a Celebrity tervvel.

Az YTpals biztonságos és megbízható szolgáltatást nyújt 300,000 + tagok felett, a percek növekedésével! Az Ön adatvédelme és biztonsága a #1 célunk, ezért kifejlesztettünk egy nagyon erős kódolást és biztonságot őrzött a webhely 256-bites titkosítással.

NEM! Nem szerezzük be a YouTube / Google bejelentkezési adatait, és csak a csatornánk nevét, csatorna URL-jét és e-mail címét tároljuk az adatbázisunkban, hogy a hálózat megfelelően szállíthassa az előfizetőket. Semmi több!

Amikor rákattint az „Aktiválás” gombra, egy oldalra kerül, ahonnan 10 másik csatornára kell feliratkoznod, például 10 videóra. Miután rákattintott a zöld „Aktiválás” gombra, kérjük, figyelmesen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a terv sikeres aktiválásához.

Ha bármilyen problémát tapasztal, hogy megpróbál és / vagy feliratkozik egy csatornára, kattintson a sárga „Skip” gombra, hogy megjelenjen egy új csatorna. Ha sikeresen feliratkozott az 10 csatornákra, és tetszett az 10 videók, az alapterv aktiválódik, és az 5 előfizetőket az 24 óra aktiválási periódusában kapja meg.

Ez az új rendszer nagyon hatékony, és az 5-előfizetőket az 24-órás jelzés előtt viszi vissza, mielőtt újra aktiválná a gombot, de ne feledje, hogy egyesek leiratkozhatnak tőled, és így 3- 5 előfizetők minden aktiválás során. Azok, akik leiratkoznak más YTpals-on keresztül kapott felhasználóktól, automatikusan betiltásra kerülnek.

Az alapterv 2 fő korlátozásokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy csak egyszer használhatja 24 óránként, és minden alkalommal be kell jelentkeznie a YTpals-be, hogy újra aktiválja a tervet. Ez azt jelenti, hogy miután megnyomta az „Aktiválás” gombot, nem tudja újra megnyomni az „Aktiválás” gombot pontosan egy másik 24 órára. Ha az 24 óra időtartama véget ér, és megengedi, hogy ismét megnyomja az „Aktiválás” gombot, automatikusan értesítést kap, hogy emlékeztesse Önt, ha ezt választotta.

Amikor rákattint az „Aktiválás” gombra, egy oldalra kerül, ahonnan 20 másik csatornára kell feliratkoznod, például 20 videóra. Miután rákattintott a zöld „Aktiválás” gombra, kérjük, figyelmesen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a terv sikeres aktiválásához.

Ha bármilyen problémát tapasztal, hogy megpróbál és / vagy feliratkozik egy csatornára, kattintson a sárga „Skip” gombra, hogy megjelenjen egy új csatorna. Ha sikeresen feliratkozott az 20 csatornákra, és tetszett az 20 videók, a Starter terv aktiválódik, és az 10 előfizetőket az 12 óra aktiválási periódusában kapja meg.

Ez az új rendszer nagyon hatékony, és az 10-előfizetőket az 12-órás jelzés előtt viszi vissza, mielőtt újra aktiválná a gombot, de ne feledje, hogy egyesek leiratkozhatnak tőled, és így 7- 10 előfizetők minden aktiválás során. Azok, akik leiratkoznak más YTpals-on keresztül kapott felhasználóktól, automatikusan betiltásra kerülnek.

Ez a Kezdőterv két fő különbséggel rendelkezik az alaptervtől. Az első különbség az, hogy minden 10 óra helyett minden 12 órát képes aktiválni és 24 előfizetőket fogadni. A második különbség az, hogy az 10 egyéb csatornáinak feliratkozása helyett meg kell fizetnie az 20-et. Az 20 más csatornákra való visszalépés az elsődleges oka, hogy a tervet minden 12 órában aktiválni kell.

Ha bármilyen okból nehézségekbe ütközik egy csatorna előfizetésével, akkor egyszerűen nyomja meg a sárga „Ugrás” gombot az új csatorna betöltéséhez. Az új csatorna betöltése után megpróbálhatja feliratkozni erre, és működnie kell.

Ha nem működik, nyomja meg az oldal tetején található „Bejelentkezés” linket az újbóli bejelentkezéshez, majd folytathatja a folytatást ott, ahol abbahagyta. Ez frissíti az oldalt.

Az ingyenes terv törlése egyszerű. Egyszerűen ne jelentkezzen be a YTpals-be, és ne használja szolgáltatásainkat, és többé nem kaphat vagy küldhet új előfizetőt. Kérjük, ne feledje, hogy a YTpals használatakor feliratkozott csatornáknak a fiókodon kell maradniuk, hogy méltányosak legyenek a többi felhasználóval szemben.

Az Enterprise, az Elite és a Celebrity tervek sokféle okból kifolyólag nagyon népszerűek.

Ha feliratkozik az Enterprise, az Elite vagy a Celebrity tervre, automatikusan kap minden nap 10-15 feliratkozót (Enterprise), 20-30 feliratkozót (Elite) vagy 40-60 feliratkozót (Celebrity). Néhány felhasználó leiratkozik, így az aktiválások után az előfizetők körülbelül 100-70% -a marad.

Az ingyenes tervekkel ellentétben a fizetett tervek 100% -ban automatikusak, vagyis ha regisztráltál rá, soha többé nem kell visszatérned az YTpals oldalára. Minden nap automatikusan új előfizetőket adunk Önnek, így fiókja biztonságos és egyenletes ütemben, könnyedén növekszik!

Az árak, amelyeket ezekért a tervekért felszámolunk, lényegesen alacsonyabb, mint amit a legtöbb weboldal a „hamis” előfizetőknek számítana, akik egyszerre kerülnek kézbesítésre a természetes megjelenésű napi növekedés helyett.

Ezek a fizetett tervek biztosítják, hogy növekedése természetesnek tűnik és az ár töredékébe kerül!

Ha sikeresen megvásárolta az Enterprise, az Elite vagy a Celebrity csomagot, de előfizetésed nem aktív, kérjük kapcsolat és küldjön nekünk egy képernyőképet a tranzakciós vagy átvételi oldalról, valamint a csatorna URL-jéről, amely megadja nekünk az összes információt, amelyre szükségünk van az ön segítségére.

Az Enterprise, az Elite vagy a Celebrity terv megvásárlásakor csatornája néhány órán belül bekerül a hálózatba, majd 24 órán keresztül benne marad, vagyis az első napja kezdődik. A 24 órás időszak alatt megkapja a napi előfizetők kvótáját, majd másnap a ciklus ismétlődik. Ne feledje, hogy az előfizetők nem azonnal érkeznek, hanem minden nap 24 órán belül szállítják őket. Ha 48 órán belül nem érkezik előfizető, küldjön egy üzenetet, és megvizsgáljuk.

A kérdés megválaszolásához néhány tényezőt kell figyelembe venni. Itt van, amit tudnod kell:

Az YTpals szolgáltatás használatakor a statisztikák azt mutatják, hogy az egyes naponta érkezett előfizetők körülbelül 70-80% -a marad a fiókjában. Ezzel azt mondtuk, hogy gyakran nyújtunk extrákat, hogy segítsünk kompenzálni a veszteségeket.

Az ok, amiért nem minden marad a fiókjában, azért van, mert néhány ember nem követi a szabályokat és leiratkozik, de tiltják és / vagy büntetik ezt, és a YouTube is automatikusan törli néhány előfizetőt.

Ezenkívül a YouTube legújabb algoritmusai gyakran törlik az eljuttatott előfizetők egy részét. A YouTube által törölt mennyiség csökkentése érdekében az új videók elhelyezésére és a videóinak megtekintésének és kedvelésének növelésére kell összpontosítania. Ha több előfizetője van, mint nézet, akkor ennek nincs logikus értelme, így a YouTube hajlamosabb több előfizető törlésére.

Ügyfeleink többsége nagyon elégedett a szolgáltatással, mert valóban segít megfizetni a csatornát megfizethető áron.

Ha előfizetési tervet vásárol, és nem elégedett a szolgáltatással, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az előfizetés kifizetésétől számított 3 napon belül, és mi teljes mértékben visszatérítjük és töröljük előfizetését. Ha több mint három nappal az előfizetés kifizetése után felveszi velünk a kapcsolatot, és visszatérítést igényel, csapatunk ellenőrzi az Ön fiókját, és ha a végén hibát okoz, akkor teljes egészében visszatérítjük a megrendelést, vagy visszatérítjük a a havonta fel nem használt napok, vagy nem térítik vissza semmilyen pénzt, ha legalább hét nappal azután feliratkoztak a szolgáltatásunkra.

Enterprise, Elite vagy Celebrity előfizetés vásárlásakor automatikusan kiszámlázzuk minden hónap ugyanazon a napján. Ha valamikor már nincs szüksége YTpals-előfizetésére, egyszerűen küldjön üzenetet nekünk a Kapcsolat oldalon keresztül, és fiókja lejártát az aktuális havi előfizetés végén állítjuk be.

Ha például feliratkozott a hónap 23-jén, de a következő hónap 10th-jén írja le nekünk a fiókja törlését, akkor az aktuális hónap előfizetésének végén meg kell állítanunk fiókját, hogy törölje az 13 napokat később. Ha azonnali lemondást szeretne, akkor egyszerűen tudassa velünk, és ezt megtehetjük Önnek is.

Ön nem köteles arra, hogy bármely időszakra előfizessen, de meg kell írnia, ha készen áll a törlésre. Ezután kezeljük és visszaigazoló üzenetet küldünk Önnek.

A fizetett csomagot aktiválhatja a helyszíni fizetési lehetőségünk segítségével, és bármikor lemondhatja a tervet. Egyszerűen írjon nekünk e-mailt, miután feliratkozott egy fizetett tervre, és beállítottuk számláját az egy hónapos időszak letelte után, és nem számlázunk újra számlát.

Most ajándékkártyák segítségével megvásárolhatja Enterprise, Elite vagy Celebrity terveit!

Az Openbucks használatának előnyei „Ajándék kártyákkal fizet”

KÉNYELMES: +150,000 XNUMX helyszín, ahol készpénzét ajándékkártyára töltheti.
NINCS DÍJ: Nincs újratöltési, használati vagy aktiválási díj! Ez egyszerűen a pénzed - egy ajándékkártyán.
SAFE: Az ajándékkártyákkal történő fizetéshez nem kell regisztrálnia vagy megadnia személyes / banki információkat.
KÖNNYEN: Vásároljon és fizethessen ajándékkártyákkal asztali, táblagépen vagy mobilon.

Hogyan kell használni?

  1. Vásároljon ajándékkártyát a CVS / Pharmacy, a Dollar General vagy az oBucks oldalon. Ellenőrizheti a legközelebbi kereskedő tartózkodási helyét, ha beírja irányítószámát valamelyik webhelyükre.
  2. Jelentkezzen be YTpals-fiókjába, és válassza az „Enterprise”, az „Elite” vagy a „Celebrity” terveket, amelyekkel frissíteni kíván.
  3. Válassza ki a „Pay with Gift Cards” opciót a pénztárnál és adja meg az ajándékkártya adatait, amikor kéri.

Ez az! Most már élvezheti a frissítést!

Mire vársz?

Csatlakozzon a több mint 500,000 sikeres YouTube-csatorna tulajdonosának hálózatához, akik ingyenes YouTube-előfizetőket szereznek, hogy segítsék növekedni a YouTube-csatornájukat.

Szerezd meg most ingyenes előfizetőinket!
Valaki be vásárolt
Augusztus