YouTube megjegyzés vásárlása

100% garantált szállítás

Milyen előnyei vannak a YouTube megjegyzések vásárlásának?

  • ✅ Javítsa a videók keresőmotor rangsorát
  • ✅ Bátorítja másokat, hogy kommentálják a videót
  • ✅ Arra ösztönzi a vita kezdetét
  • ✅ Áttekintjük a videóidat és a minőségi megjegyzéseket írjuk
  • ✅ Lehet, hogy elküldheti saját megjegyzéseit
  • ✅ A megjegyzések több napra terjednek ki
  • ✅ 100% garantált szállítás vagy pénzed
  • ✅ Megjegyzések Indulás az 24-72 órákban
  • ✅ Ossza meg a megjegyzéseket több videó között. Videónként minimum 10 megjegyzés. Rendelj 50 megjegyzést, és oszd szét legfeljebb 5 videóban.
Milyen előnyei vannak a YouTube megjegyzések vásárlásának?

A YouTube-hozzászólások megvásárlásának módjai segíthetik csatornádat népszerűbbé tenni

Napjainkban a YouTube az egyik legszélesebb körben használt videó streaming szolgáltatás a világon. Az évek során exponenciálisan növekedett, és a videotartalom közzétételének és megtekintésének kedvenc helyévé vált. Sok olyan felhasználó, aki jó számú követőt tudott felhalmozni, bevételszerzési előnyökhöz is jutott. Tehát nem kétséges, hogy a YouTube számos előnnyel jár. A következő útmutató segítséget nyújt egy sikeres YouTube-csatorna felépítésében, és további előnyök kiaknázásában.

Egy sikeres csatorna felépítéséhez az első lépést egy erős közönségbázis felépítése kell megtenni. A YouTube-on feliratkozóknak nevezett közönség nagyobb láthatóságot biztosít a csatornádnak azáltal, hogy lájkolják a videókat, kommentálják őket, és az ismerőseiknek hivatkoznak rájuk. Ha azt szeretnéd, hogy csatornád népszerűvé váljon, fontos, hogy kapcsolatba lépj a feliratkozóiddal, és hallgasd meg őket. A megjegyzések rendkívül fontosak csatornád sikere szempontjából. tudsz vásárolj YouTube-megjegyzéseket az YTpals szolgáltatásból, és használja a következő stratégiákat, hogy bevonja feliratkozóit a megjegyzés rovatba.

Mi a jelentősége a hatékony megjegyzésstratégiának?

A YouTube nem csak videók nézésére szolgál, hanem lehetővé teszi az embereknek, hogy a megjegyzések részben is kommunikáljanak egymással. A megjegyzések nagyszerű módja annak, hogy a tartalomkészítők kapcsolatba lépjenek közönségükkel, és fordítva. Lehetővé teszi a tartalomkészítők számára, hogy meghallgassák, mit mondanak előfizetőik a tartalomról. A YouTube komment szekciója nagy szerepet játszik a közönséggel való kapcsolat kialakításában. A több megjegyzést tartalmazó videókat általában többen nézik meg. Megállapítást nyert, hogy a legtöbb olyan videó, amelyhez körülbelül 5,000 vagy több megjegyzés tartozik, körülbelül 1 millióan nézhetők meg. A nézetek és a megjegyzések általában kéz a kézben járnak, mivel az egyik növekedése a másik növekedéséhez vezet.

Amikor elindítasz egy YouTube-csatornát, az elsődleges cél a láthatóságod növelése a platformon. A megjegyzések a láthatóság növelésének mozgatórugói. A megjegyzések befolyásolhatják a nézőket, hogy nézzék meg a teljes videót, nézzék meg újra a videót, és osszák meg családjukkal és barátaikkal. A hatékony megjegyzésstratégia nem csak a nézettség megszerzéséhez fontos, hanem ahhoz is, hogy a nézőket minél több tartalmadhoz irányítsd. A jó megjegyzésstratégia azt is lehetővé teszi, hogy felerősítse a csatornádon keresztül elküldeni kívánt üzenetet.

Stratégiák a YouTube-videók több megjegyzésének növelésére

A megjegyzések nagyon hasznosnak bizonyulhatnak, ha közvetlen visszajelzést szeretnél kapni nézőidtől, és beszélgetést szeretnél kezdeményezni a videóid körül. Most, hogy megértetted a hatékony megjegyzésstratégia fontosságát, nézzünk meg néhány módszert, amelyek segítségével több megjegyzést érhetsz el videóidban. E módszerek közül tetszőleges számú használható saját megjegyzésstratégia kidolgozásához. YouTube-megjegyzéseket is vásárolhat, hogy segítse ezt a folyamatot.

1. Tegyen fel kérdéseket a videók végén.

Mindig próbálj meg néhány kérdést feltenni a nézőidnek a videók végén. Ezek a kérdések lehetnek nyitottak is, de ebben az esetben előnyösebbek a konkrét kérdések, amelyek a nézőket kommentálásra késztetik. Ha a tiéd egy oktatóvideó, megkérdezheted a nézőket, hogy hasznosnak találták-e a tippeket. Az elköteleződést úgy is növelheti, hogy megkérdezi a nézőket arról, hogy milyen típusú tartalmat szeretnének látni. Garantált válaszokat kapsz a megjegyzés rovatban. Nemcsak remek ötleteket kapsz a jövőbeli videókhoz, hanem személyesebb szinten is kapcsolatba léphetsz feliratkozóiddal.

2. Írja be az első megjegyzést a megjegyzés rovatba.

Néha a legjobb módja annak, hogy követőit több megjegyzés közzétételére ösztönözze, ha az első megjegyzést maga írja meg. Átveheti a vezetést, és közzétehet egy megjegyzést, amely leköti a feliratkozókat, és beszélgetést kezdeményez a videóról. Idővel feliratkozóid kényelmesebben hozzászólnak a videóidhoz. Ugyanennek a stratégiának egy másik módja, ha megkér valakit, akit személyesen ismer, hogy írjon megjegyzést. Ez a megjegyzésstratégia ugyanúgy működik. A barátok és családtagok által közzétett megjegyzések arra is ösztönzik az előfizetőket, hogy további megjegyzéseket tegyenek közzé. Ily módon összetartó közösséget építhetsz ki, amely napi szinten érintkezik egymással.

3. Figyelje meg a legjobban teljesítő tartalmat az elköteleződés megértéséhez.

A YouTube Analytics segítségével meghatározhatja, hogy mely videók érték el a legnagyobb érdeklődést. Ezt követően megállapíthatja azokat a tényezőket, amelyek nagyobb elkötelezettséghez vezetnek. Akár a videó hossza, akár bizonyos lejátszási listák. Azt találták, hogy a 2 percnél rövidebb videók általában nagyobb elköteleződési arányt érnek el, mint az 5 perces videók. Miután rájöttél, milyen tényezők javítják videóid teljesítményét, megismételheted őket új videóidban. Ez leköti a közönséget, és folyamatosan érkeznek a megjegyzések.

4. Tartson versenyeket a YouTube-on.

Az Instagram- és Facebook-versenyekhez hasonlóan a YouTube-on is rendezhetsz versenyeket, hogy növeld csatornád elköteleződését. A YouTube-versenyek nagyszerű módja annak, hogy megjegyzéseket, feliratkozókat és tetszésnyilvánításokat szerezzen a videódhoz, mindezt egyszerre. Ehhez azonban többletforrásokra lesz szüksége, és jelentős erőfeszítéseket kell tennie a verseny népszerűsítéséhez. A YouTube-versenyek nagyszerű módja annak, hogy felhívd a figyelmet a csatornádra, ami hosszú távon több megjegyzést eredményezne a videóidhoz. Arra is ösztönözheti nézőit, hogy a verseny részeként tegyenek megjegyzéseket.

5. Szívesen fogadja az előfizetők megjegyzéseit.

Feliratkozóddal személyesebb szinten léphetsz kapcsolatba, ha kedveled a videóid alatt közzétett megjegyzéseiket. Ha tetszik egy megjegyzés, a nézők láthatnak egy piros szívet, mellette a csatornád kis ikonját. A megjegyzést közzétevő személy értesítést is kap arról, hogy a megjegyzése tetszett. Amint a nézők azt látják, hogy másokkal interakcióba lépsz a megjegyzésekben, további megjegyzések közzétételére ösztönzik őket. Ily módon kiépítheti a rajongói hűséget, és azt is megmutathatja, hogy értékeli nézőit.

6. Rögzítsen néhány megjegyzést.

A rögzítés nagyszerű módja bizonyos megjegyzések kiemelésének. Ez biztosítja, hogy a rögzített megjegyzés legyen az első megjegyzés, amelyet a nézők a videód alatt látnak, miközben lefelé görgetnek a megjegyzés szakaszban. A nézőkkel való beszélgetés elindításához rögzítheti saját megjegyzését, vagy rögzítheti egy feliratkozó megjegyzését. A rögzítési funkció kiváló:

  • Konkrét kérdések feltevése a hallgatóságtól.
  • Pontosítás a videóval kapcsolatban.
  • A közönség ugratása húsvéti tojással vagy valamilyen konkrét fejlesztéssel.
  • Köszönöm a nézőknek, hogy megnézték a videókat.
  • Emelje ki az előfizetők vonatkozó megjegyzéseit.

7. Következetesség

Ha megfigyeled a YouTube egyik legjobban teljesítő csatornáját, egy közös dolgot találsz közöttük – a következetesség. Csatornád elköteleződésének növelése érdekében folyamatosan frissítened kell, és gyakran kell közzétenned videókat. Fontos, hogy szigorú ütemezést tarts be, hogy a nézők tudják, mikor töltöd fel a következő videódat. Ez azonban azt jelenti, hogy ki kell bontania a tartalmat annak érdekében. Még akkor is, ha az ütemterv szerint hetente egy videót tesz közzé, fontos, hogy a tartalom vonzó legyen a közönség számára. Ha a nézők érdekesnek és egyedinek találják videóidat, akkor továbbra is megjegyzéseket tesznek közzé.

8. Tartalmazzon CTA-t

Fontos, hogy minden videóban szerepeljen cselekvésre ösztönzés (CTA). Ez a videó bármely részében szerepelhet, legyen az eleje, vége a közepén. A CTA fő célja, hogy megkérje az embereket, hogy iratkozzanak fel a csatornádra. Használhatod a kommentár funkciót, és elhelyezhetsz egy kis dobozt a képernyő bal felső sarkában, és megkérheted nézőidet, hogy iratkozzanak fel a csatornádra. Amikor a nézők időnként látják a CTA-t, emlékeztetőt kapnak, hogy iratkozz fel a csatornádra. Ahogy szerzel feliratkozókat, a megjegyzések és a tetszésnyilvánítások száma automatikusan nő a videóidhoz.

9. Használja a YouTube Widgetet a blogján és a webhelyén

Egy másik nagyszerű módja annak, hogy növelje YouTube-csatornája iránti érdeklődést, ha elhelyez egy YouTube modult a blogjában vagy webhelyén. A YouTube widget nagyszerű módja annak, hogy új feliratkozókat szerezzen, mivel a blog követői és a webhely látogatói értesülnek YouTube-csatornájáról. Ha más médiumokon követik a tartalmadat, nagyobb valószínűséggel feliratkoznak a YouTube-csatornádra is. Ez viszont lehetővé teszi számukra, hogy megjegyzéseket tegyenek közzé a YouTube-csatornádon, mivel lehetőséget kapnak arra, hogy személyesen érintkezzenek veled.

10. Hálózat kiépítése

Ha egy feliratkozónak tetszik a csatornád, akkor valószínű, hogy más kapcsolódó csatornák is tetszenek neki. A YouTube lehetővé teszi az alkotók számára, hogy más YouTube-felhasználók csatornáit is hozzáadják az ajánlóoldalhoz. Ugyanígy megkérhetsz más kapcsolódó csatornákat, hogy a csatornádat jelenítsék meg az ajánlási oldalon, hogy nézőik motiváltak legyenek a csatornádra való feliratkozásra. Ily módon több megtekintést, feliratkozót és megjegyzést szerezhetsz csatornádhoz.

11. Lépjen kapcsolatba az előfizetőkkel.

Ez kézenfekvő stratégiának tűnik, hogy az előfizetői hozzászólásaira válaszolva több megjegyzést vonzunk be. Ha válaszol a nézők megjegyzéseire, az azt is mutatja, hogy hallgatja őket, és érdekli a visszajelzéseik. Ideális esetben minden nap szánna néhány percet a nézőkkel való interakcióra. Amellett, hogy megjegyzéseket írsz a csatornádhoz, jó ötlet lenne más kapcsolódó csatornák megjegyzés rovataiban is kapcsolatba lépni a nézőkkel. Ha ezek a nézők érdekesnek találják megjegyzéseidet, megpróbálják átnézni a profilodat is. Ily módon új előfizetőket szerezhet.

12. Használja hatékonyan a kulcsszavakat.

A kulcsszavak hatékony használata egy videóban nagyon fontos, ha megfelelő elköteleződést szeretne elérni YouTube-csatornájában. A kulcsszavak akkor használatosak, ha valaki konkrétan keres valamit. Ha a megfelelő kulcsszavakat használod, megnő annak a valószínűsége, hogy videóid a megfelelő nézőt érik el. Azt találták, hogy egy csatorna új feliratkozóinak több mint 60%-a általában a YouTube keresési opciójából érkezik. Ha nem a megfelelő kulcsszavakat használod, vagy a kulcsszavaid vékonyak, előfordulhat, hogy videóid nem jelennek meg a keresési eredmények között. A kulcsszócímkék létrehozásakor fontos, hogy a lehető legleíróbb legyen. Online eszközöket is használhat kulcsszavakra vonatkozó javaslatok kereséséhez.

13. Csatorna promóciója.

Fontos, hogy csatornádat ne csak a YouTube-on, hanem azon kívül is reklámozd. Ezzel megnyitja YouTube-csatornáját a különböző médiumok nézői számára. Amint elkezdik követni a videóidat, hozzászólnak, megosztják és kedvelik a videóidat is. Az alábbiakban bemutatunk néhány módszert YouTube-csatornád marketingjére –

  • Kapcsold össze YouTube-csatornádat közösségi oldalaiddal.
  • Küldje el a YouTube-csatornát a közösségi könyvjelzőket tartalmazó webhelyekre.
  • Adja hozzá a csatornát a videókeresőkhöz.
  • Csatold a YouTube-csatornád linkjét a levelezőlistákon.
  • Használja YouTube URL-jét, amikor megjegyzéseket tesz közzé blogokban és hasonlókban.

14. Használjon érdekes miniatűröket a videó tartalmához

Ha új előfizetőket szeretne vonzani, fontos, hogy az indexképei kiemelkedjenek. Az emberek nagyobb valószínűséggel kattintanak a videódra, ha érdekesnek találják az indexképet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kattintáscsali képeket kezd használni miniatűrként. Nem valószínű, hogy a nézők követnék csatornádat, ha kattintáscsali stratégiát használsz. Az érdekes miniatűrök beépítésének fő célja a megtekintések számának növelése. Ha képes vagy jó tartalommal ellátni a nézőket, akkor a megtekintések kommenteket és lájkokat is hoznak.

15. Használja a megjegyzések szűrésének új funkcióját

A YouTube Studio új funkciója (asztali számítógépen) lehetővé teszi a megjegyzések szűrését a csatornádon. Használhatja ezt bizonyos megjegyzések keresésére és a keresés finomítására a következő alapján:

  • Az előfizető állapota.
  • A csatorna tagjának állapota.
  • A hozzászóló előfizetői száma.

A szűrő segítségével megtekintheti azokat a megjegyzéseket is, amelyekben konkrét kérdések vannak, így könnyebben válaszolhat rájuk. Ezen kívül ezt a funkciót használhatja azon megjegyzések áttekintésére, amelyekre már válaszolt vagy nem válaszolt.

Végül vásárolhat YouTube-megjegyzéseket a YTpals-tól. A YouTube-megjegyzések vásárlása nagyszerű lehetőség lehet azok számára, akik most kezdték el YouTube-útjukat, mivel egyes nézők eleinte vonakodnak megjegyzéseket fűzni olyan videókhoz, amelyekhez nincsenek megjegyzések. Ez egy jó lehetőség bevezetett fiókok esetén is, mivel a fent említett stratégiákat alkalmazza, és YouTube-megjegyzéseket vásárol, hogy segítsen a folyamatban.

A YouTube-hozzászólások megvásárlásának módjai segíthetik csatornádat népszerűbbé tenni

Miért érdemes YouTube-megjegyzéseket vásárolni?

Most, hogy ismered a csatornádon megjelenő megjegyzések számának növelésének stratégiáit, ideje megvizsgálni a YouTube-megjegyzések megvásárlásának fontosságát. A közösségi média világában manapság intenzív verseny folyik, és nehéz lett népszerűséget szerezni a közösségi média csatornákon, például a YouTube-on keresztül. Ennek az az oka, hogy sok jól bevált híresség is olyan platformokhoz fordul, mint a YouTube, hogy tartalmat készítsen. Ezért fontos, hogy improvizáljunk a stratégiákon, és új utakat keressünk a követők elköteleződésének ösztönzésére.

ha te vásárolj YouTube-megjegyzéseket az olyan szolgáltatóktól, mint az YTpals, növelheti csatornája sikerét. Vessünk egy pillantást a YouTube-megjegyzések megvásárlásának előnyeire.

1. Növelje videóinak felismerését.

A YouTube különféle előnyeit csak akkor élvezheti, ha a nézők elismerik őket. Ha YouTube-megjegyzéseket vásárolsz, megnő annak a valószínűsége, hogy videódat felismerik. Ha sikeres akarsz lenni a YouTube-on, videóidnak elegendő feliratkozót, kedvelést és megjegyzést kell kapniuk. A megjegyzések megvásárlása megkönnyíti a munkát, mivel a több megjegyzés több nézettséget és kedvelést is eredményez. Noha előfordulhat, hogy videóid nem kapnak annyi megjegyzést, mint a YouTube-hírek, a YouTube-kommentek megvásárlása mindenképpen növeli csatornád ismertségét a nézők szemében.

2. Növeld YouTube-csatornád rangsorát

A YouTube-on a csatornák rangsorát általában a csatorna feliratkozóinak száma határozza meg. A feliratkozók száma az egyes videókhoz fűzött megjegyzések és kedvelések számától függően változhat. Ez az oka annak, hogy a lájkok és a kommentek számának növekedése a csatorna YouTube-on elfoglalt helyének arányos emelkedését eredményezi. Ez azt jelzi, hogy a megjegyzések rendkívül fontosak egy YouTube-csatorna sikeréhez. Ha YouTube-megjegyzéseket vásárolsz, növelheted csatornád rangját azáltal, hogy több feliratkozót szerezhetsz.

3. Tedd vírusossá videóidat

Minden YouTube-felhasználó szeretné, ha tartalma elterjedne, ennek elérésére azonban nincs meghatározott képlet. Ahhoz, hogy vírusos tartalmat hozzon létre, az alkotónak sok időt kell befektetnie, és különböző médiumokon kell reklámoznia, hogy a videó körüli nyüzsgést keltsen. Bár nincs biztos módszer a vírus terjedésére, a YouTube-hozzászólások megvásárlása minden bizonnyal segíthet a folyamatban. Miután megvásárolta a YouTube-megjegyzéseket, a videója több ember számára lesz kiemelve. Ahogy egyre többen kattintanak a videóidra, egyre több komment érkezett. A kommentszekció az első, amit a nézők megnéznek, még mielőtt feliratkoznának a csatornára. Tehát, ha a megjegyzések megvásárlásával egy lenyűgöző megjegyzés rovattal rendelkezik, az segít több nézőt vonzani.

4. Szerezz több kattintást és kedvelést

Ha azt szeretné, hogy csatornája népszerűvé váljon a YouTube-on, fontos, hogy több kattintást, megjegyzést és kedvelést kapjon. Hosszú és fárasztó lehet az a folyamat, amikor ráveszi az embereket a videóidra. Vannak azonban módok a folyamat katalizálására. Az egyik legjobb módja a népszerűség elindításának, ha megvásárolod a YouTube-hozzászólásokat. Ha megjegyzéseket vásárolsz a YouTube-on, a megtekintések és a kedvelések automatikusan megérkeznek, ahogy egyre többen kattintanak a videódra. Ennek az az oka, hogy a videóidban található jó számú megjegyzés növeli annak valószínűségét, hogy megjelennek a keresési eredmények között.

5. Vonzzon új előfizetőket

A YouTube legfontosabb része a nézők és a feliratkozók. Minden stratégiád végső soron arra irányul, hogy több nézőt vonzzon a csatornádra. Köztudott tény, hogy minél több néző és feliratkozó van a csatornádon, annál több nézőt tudsz vonzani. A videóidhoz fűzött megjegyzések száma meghatározza a megtekintések számát is. A YTpals megjegyzéseinek megvásárlása segíthet ebben a folyamatban, és megkönnyítheti a munkáját. Új feliratkozókat szerezhetsz, mivel a csatornádat felkereső nézők tudomásul veszik a csatornádhoz már írt megjegyzéseid számát.

6. Segít a társadalmi bizonyíték létrehozásában

A közösségi bizonyítás rendkívül fontos a közösségi média világában. Jól ismert tény, hogy az emberek általában odafigyelnek azokra a csatornákra, amelyek valamilyen társadalmi pozícióval rendelkeznek. Ha a nézők jó része megbízik a YouTube-csatornád által terjesztett koncepcióban vagy ötletben, automatikusan érkeznek az új nézők. A társadalmi bizonyítékok miatt ezek az új nézők hajlamosabbak lennének támogatni a csatornát. YouTube-megjegyzéseket vásárolhat, hogy közösségi bizonyítékot készítsen az oldalon. Amint a nézők látják a videóidhoz fűzött megjegyzéseket, érdeklődni fognak a tartalmad további megtekintésére.

7. Nyújtsa el a negatív megjegyzéseket

Gyakran előfordul, hogy az emberek sok negatív és gyűlöletkeltő megjegyzést tesznek közzé a YouTube-videókban, amelyeknek semmi közük a tartalomhoz. Sokan használják a YouTube-ot ellenségeskedés és előítéletek népszerűsítésére. Itt jól jönne a YouTube-hozzászólások vásárlása. Jelentheti ezeket a megjegyzéseket, de alkalmazhat más taktikát is a zaj elfojtására. Amikor YouTube-megjegyzéseket vásárol, biztos lehet benne, hogy a pozitív megjegyzések beárnyékolják ezeket a negatív megjegyzéseket, amelyek hosszú távon árthatnak videóinak. Ez egy nagyszerű stratégia az internetes trollok távol tartására, és nem lesznek képesek kielégíteni a gyűlölködő megjegyzéseket.

8. Szerezzen befolyást a platformon

Amikor YouTube-megjegyzéseket vásárolsz, a videód elismerést kap a platformon. Ahogy egyre többen kezdik el nézni a videóidat, ez lehetővé teszi, hogy erősítsd a térben elfoglalt pozíciódat. A több megtekintés több lájkot, több kommentet és több feliratkozót jelent. És ha több feliratkozó van, és több megjegyzést fűznek videóidhoz, további nézőket is ösztönözni fogunk, hogy iratkozzanak fel a tartalmaidra és tegyenek közzé megjegyzéseket. Ez a ciklus folytatódik, és pillanatok alatt elérheti a magasságokat. Ennek eredményeként némi befolyást gyakorolhat a platformon. Nemcsak bevételszerzési előnyökre tehet szert a YouTube-on, de a befolyás segít új partnerségek kialakításában és további utak felfedezésében.

9. A hozzászólások és nézetek arányos növekedésének megteremtése

Ha korábban vásárolt YouTube-nézeteket az YTpals-tól, akkor érdemes a YouTube-hozzászólásokat is megvásárolni. Amikor az emberek megtekintik a csatornádat, néhányuk valószínűleg megjegyzéseket tesz. Nem jelenik meg jól a csatornádon, ha a nézettség és a kommentek aránya óriási eltérést mutat. Ezt a helyzetet orvosolhatod, ha olyan YouTube-megjegyzéseket vásárolsz, amelyek megegyeznek a videód megtekintéseinek számával. Mivel nézeteid és megjegyzéseid hitelesebbnek tűnnek, az embereket arra biztatjuk, hogy kövessék a csatornádat, és írjanak megjegyzéseket és tetszésnyilvánításokat a videókon.

10. Szerezzen nagyobb forgalmat személyes webhelyén

YouTube-csatornád sikerét felhasználhatod személyes webhelyed forgalmának növelésére. Ha megbízható forrásból, például a YTpals-tól vásárolsz YouTube-megjegyzéseket, magától értetődik, hogy több lájkot, megtekintést és feliratkozót érhetsz el. Ahogy az előfizetői bázis növekszik, a webhelyre gyakorolt ​​befolyását felhasználhatja webhelye forgalmának növelésére. YouTube-csatornád lehetővé teszi, hogy megcélozd azokat az embereket, akik érdeklődnek az általad készített tartalom iránt.

Következtetés

A YouTube-videóidban megjelenő megjegyzések számának növelésére szolgáló fent említett stratégiákból világosan látszik, mennyire fontosak a megjegyzések a YouTube-térben. Ha még újonc vagy a platformon, és nehezen akarsz helyet kialakítani magadnak, akkor profitálhatsz az YTpals YouTube megjegyzések vásárlása szolgáltatásából. Ha megbízható forrásból, például a YTpals-tól vásárol YouTube-megjegyzéseket, az összes fent említett előnyhöz juthat. A YTpals ellenőrzi a videódat, és kiváló minőségű hiteles megjegyzéseket ír. Lehetősége van saját megjegyzések benyújtására is. A szolgáltatás a megrendeléstől számított 24-72 órán belül indul, az észrevételek több napra oszlanak el.

Az YTpals egy sor prémium szolgáltatást kínál YouTube-csatornájának sikeresebbé tételéhez. Többet tudni, kapcsolat Ma!

További YouTube marketing szolgáltatásokat kínálunk

szolgáltatás
Ár $
$ 30

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
Valaki be vásárolt
Augusztus