Vásároljon YouTube-vásárlásokat

100% garantált szállítás

Milyen előnyei vannak annak, ha szereti a YouTube-ot?

  • ✅ Növelje a megtartást azáltal, hogy az érdemes figyelni
  • ✅ Tetszik a Súgó A keresőmotorok rangsorának növelése
  • ✅ 100% biztonságos és garantált szállítás
  • ✅ 100% AdSense biztonságos!
  • ✅ Szereti a valóságos embereket - nincsenek botok!
  • ✅ Mindig többet szállítunk, mint megrendelte!
  • ✅ Eredmények az 24-72 órákban kezdődnek
Milyen előnyei vannak annak, ha szereti a YouTube-ot?

Alapvető tippek vásárláshoz A YouTube szereti a csatorna bővítését

Kétségtelen, hogy a YouTube ma a világ egyik legnagyobb video streaming szolgáltatása. szerint a Statista-jelentés, egy felmérés kimutatta, hogy az Egyesült Államokban a felhasználók nagy része (74%) tölti idejének nagy részét a YouTube-on. Ez egy olyan platform, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy megosszák videóikat a platformon, és dedikált közönségbázist hozzanak létre. Ez a közönség megjegyzéseket tehet közzé, kedvelheti a videókat, és megoszthatja a tartalmat barátaival.

A kedvelések, megtekintések és megjegyzések rendkívül fontos mérőszámok bármely YouTube-csatorna számára. Ennek az az oka, hogy a YouTube algoritmusát úgy tervezték, hogy előnyben részesítse azokat a csatornákat és videókat, amelyek jó mutatókat mutatnak. Ha több lájkot kapsz, az azt jelenti, hogy tartalmad és csatornád nagyobb valószínűséggel kerül előrébb a keresési eredmények és az ajánlások között. Különféle stratégiákat alkalmazhatsz, hogy több kedvelést szerezz videóidnak. Te is vásárolj YouTube-kedveléseket a YTpalsról, és figyelje csatornája növekedését. Ez a cikk a YouTube-on megjelenő tetszésnyilvánítások fontosságáról, valamint az ezek növelésére használható különféle stratégiákról szól.

A YouTube algoritmusa és a kedvelések jelentősége

A YouTube-on három különböző algoritmust használnak, amelyek mutatók alapján választanak ki videókat az ajánlásokhoz. Az egyik algoritmus kiválaszt bizonyos videókat, amelyek a felhasználó kezdőlapján jelennek meg, a másik pedig más, a nézők számára ajánlott videókat. Ami a harmadik algoritmust illeti, ez a következő videó automatikus ajánlási opciót választja, amikor a nézők videót néznek. Amikor a YouTube kiválasztja a kiemelendő videókat, az egyik legfontosabb szempont, amelyet figyelembe vesz, a kedvelések száma. A kedvelések növelik annak valószínűségét, hogy egy videó feljebb kerül a keresési eredmények és az ajánlások között. Ha a videód rövid időn belül jelentős számú lájkot kap, akkor a platformon is viszonylag gyorsan népszerűvé válhat.

A YouTube kedvelések nagyon fontosak egy csatorna számára. Közli a YouTube algoritmusával és a nézőkkel, hogy érdemes figyelni a közönség elköteleződési arányát. Az elemzési részben áttekintést kaphat YouTube-mutatóiról. Ez megtudhatja, hogy mely videók kapták a legtöbb tetszésnyilvánítást, és melyek azok, amelyek nem kaptak olyan nagy közönségelköteleződést. Amikor új nézők nézik a videóidat, hajlamosak arra is alapozni ítéletüket, hogy milyen elkötelezettséget kapsz a jelenlegi feliratkozóidtól vagy nézőidtől.

Előfordulhatnak olyan esetek, amikor egyre többen néznek meg videóidat, de az, hogy a közönséged interakcióba lépjen a videóiddal, egy másik labdajáték. Előfordulhat, hogy időnként emlékeztetnie kell nézőit, hogy foglalkozzanak a videóiddal. Nagyon fontos, hogy visszajelzést kapj a nézőktől. Ahogy pozitív visszajelzést kapsz nézőidtől, a potenciális nézők száma növekedni fog, és videóid elkezdik megkapni a megérdemelt elismerést és hitelességet.

A több YouTube-tetszésnyilvánítás előnyei

Számos előnye van annak, ha több YouTube-tetszésnyilvánítást szerez. Az alábbiakban felsoroljuk azokat az okokat, amelyek miatt fontos egy csatorna növekedéséhez, hogy több YouTube-lájk legyen –

  1. A nézők vonzására: A nézők hajlamosak azt feltételezni, hogy a legjobb tartalom jelentős mennyiségű kedvelést és megjegyzést tartalmaz majd. Minél több lájk van egy videón, annál nagyobb forgalom lesz ráirányítva. Ha a csatornádon lévő videókat rengeteg kedvelés éri, az növeli a hitelességüket a nézők szemében.
  2. A társadalmi jelenlét érvényesítéséért: A közösségi média koncepciója egy egyszerű elven működik – minél több like-ot vagy megtekintést kap egy videó, annál nagyobb a közösségi erő. Hitelességed a platformon növekszik, ha több like-ot kapsz. Ha jók a mutatóid, a nézők is elhiszik, hogy van mit hozzátenni a térhez. Ebből a célból fontos egy rést kialakítani a platformon, és parancsot kell kifejleszteni egy tárgy felett. A nagyobb számú lájk kizárja a versenytársakat a résen, és a csatornádat az élvonalba emeli.
  3. A keresőmotor rangsorának növeléséhez: Ha bármilyen témára rákeresel a YouTube-on, könnyen észrevehető, hogy a keresési eredmények listájának élén azok a videók szerepelnek, amelyeknek nagyobb a kedvelt száma. Ha jelentős számú lájkja van, a ikon megtisztítja az utat a YouTube keresési kategóriában. Ha valaki olyan témát keres, amely az Ön réséhez kapcsolódik, megnő annak a valószínűsége, hogy videója magasabbra kerül az ajánlások között.
  4. Sikeres marketing kampány: Sok online marketingszakember használja a YouTube-ot bizonyos termékek, szolgáltatások és tartalmak népszerűsítésére. Ha valamelyik ilyen csatorna videói sok lájkot és megtekintést kapnak, az azt jelzi, hogy a digitális marketing kampány sikeres volt. Ha több tetszésnyilvánítást szerez a YouTube-on, az kiváló módja annak, hogy a termék vagy szolgáltatás vonzó legyen az emberek számára.
  5. A tekintélyed növeléséért: Ha a nézők azt látják, hogy a videóidat sok kedvelés és megjegyzés illeti meg, nagyobb valószínűséggel tekintenek rád egy téma tekintélyének. Megbíznak az Ön tartalmában, mert megfelelő információkat biztosítanak számukra egy adott témáról. Ahogy növekszik a tekintélye a résen, képes lesz felülemelkedni versenytársainál, és népszerűsége a platformon szárnyalni fog.
  6. A webhely forgalmának növelése: A több kedvelt videót általában többen nézik meg. A YouTube-videók nagyszerűek lehetnek arra, hogy a forgalmat személyes vagy üzleti webhelyére irányítsák. A YouTube-lájkok nagyobb száma több nézőt jelent, ami lényegében jobb potenciális leadeket jelent a vállalat számára.
  7. Növekvő YouTube-előfizetőknek: Már említettük, hogy a videóidhoz érkezett több kedvelés és megjegyzés azt jelenti, hogy több nézőt tudsz vonzani. Ahogy egyre többen kezdik megtekinteni a tartalmadat, elkezdenek előfizetni a tartalmaidra is. Ily módon több feliratkozót szerezhetsz a YouTube kedvelések révén.

Tippek, hogyan szerezhetsz több YouTube-lájkot videóidhoz

A YouTube bevételszerzési előnyeinek kihasználása érdekében fontos, hogy kapcsolatba lépjünk a megcélzott nézőkkel. A vonzó közönségbázis felépítése időt és erőfeszítést igényel. Az egyik legnagyobb probléma, amellyel a növekvő csatornák szembesülnek, az, hogy az embereket rávegye, hogy interakcióba lépjenek a videókkal. Lehetséges, hogy sokan nézik a videóidat, de közülük kevesen hagynak tetszésnyilvánítást. Ezért állandó emlékeztetőket kell beépítenie, amelyek arra kérik a nézőket, hogy tegyenek megjegyzéseket és kedveljék videóit. Ily módon növelheti elköteleződési elemzését a YouTube-on.

A következő részben több tippet adunk a videóid lájkjai számának növeléséhez. Ezekkel a tippekkel kidolgozhatja stratégiáját a platform elköteleződési arányának növelésére. Van egy másik lehetőség a YouTube-lájkok növelésére, amelyet ezen tippek alkalmazása mellett be is építhet. Ez úgy történik, hogy megbízható forrásból vásárolsz YouTube-lájkot. Ha YouTube-lájkokat vásárolsz, biztosíthatod csatornád növekedését, és rövid időn belül látni fogod, hogy a tényleges nézők és feliratkozók kapcsolatba lépnek a tartalmaddal.

Növekvő kedvelések a videótartalom által

Ha több like-ot szeretnél szerezni a YouTube-on, fontos, hogy a videód tartalma tökéletes legyen. Íme néhány tipp a videótartalom fejlesztéséhez, hogy minél több YouTube-lájkolást érjen el.

1. Készítsen szórakoztató és oktató tartalmat

Az emberek többféle okból jönnek a YouTube-ra. Előfordulhat, hogy szeretnének tanulni valamit egy témáról, máskor pedig egyszerűen csak szórakozni szeretnének. Amikor videókat készít a platformon, fontos annak biztosítása, hogy a közönség igényeinek megfelelően a legjobb értéket kínálja. Ugyanakkor nem szabad kompromisszumot kötni a minőségben. Kulcsszókutatással megtudhatja, mit szeretne látni a közönség. A YouTube-on a legszélesebb körben keresett témák közé tartozik az étel, a szórakoztatás, a zene, a sport, a játékok, az utazás, a sport, a szépség és a divat. Alternatív megoldásként online szavazást is végezhet. Győződjön meg arról is, hogy videóinak formátuma megfelel a közönség ízlésének. Megfontolhatja útmutató videók, termékismertetők, kicsomagolás, top 10, termékszállítás, kérdések és válaszok stb. készítését.

2. Vessen egy pillantást a vírustrendekre

Jó sok tetszésnyilvánítást szerezhetsz a tartalmaidnak, ha olyan videókat készítesz, amelyek egy már felkapott témára épülnek. Ily módon használhatja vírusos trendek előnyére. Amikor egy téma vírusossá válik, az emberek többet szeretnének megtudni róla. Vegyük például a jégvödör kihívást. Amikor a kihívás először megjelent, az emberek többet szerettek volna megtudni róla, mivel sok hírességet láttak ugyanígy próbálkozni. Videóit a hírek és a népszerű kultúra felkapott témáira is összpontosíthatja. Videóidat nem mindig könnyű összekapcsolni a népszerű trendekkel, azonban kontextuálisabb tartalom létrehozásával növelheted a kedveléseket a platformon.

3. Együttműködés YouTubersokkal

Egy másik nagyszerű módja annak, hogy több nézőt rávegyen arra, hogy tetszésnyilvánításokat és megjegyzéseket tegyen videóidhoz, ha együttműködsz más YouTube-felhasználókkal. Nagyszerű elköteleződést érhet el a nézők részéről, ha az iparág befolyásolóit szerepelteti videóiban. Ennek az az oka, hogy ezek az influencerek már kialakult közönséget képeznek. Amikor más YouTube-felhasználókkal együttműködsz, arra biztatod a nézőket, hogy nézzék meg a csatornádat is.

Több megtekintés több lájkot és kommentet jelentene. Amellett, hogy gyarapítod a nézőid számát, a YouTube-felhasználókkal való együttműködés egy újabb perspektívát kínálhat a rés témájában. Ez nagyobb tekintélyt ad csatornádnak a YouTube-területen. A többi YouTube-felhasználóval való együttműködés kölcsönösen előnyös lehet, mivel mindkét csatornán növeli a kedveléseket és az elköteleződési arányt.

4. YouTube-kártyák

A YouTube-kártyák funkció használatával több nézőt érhetsz el a videód megtekintésére, és végül több megjegyzést és tetszésnyilvánítást tehetsz közzé. A YouTube-kártyák lehetővé teszik, hogy más videóidat is reklámozd egy videón belül. Használhatod a YouTube-kártyákat –

  • A csatornád egyéb videóinak népszerűsítése
  • Emlékezteti az embereket, hogy hagyjanak lájkot
  • A felhasználók szavazás kitöltésére való ösztönzése
  • A nézők átirányítása a nyereményjáték céloldalára
  • Nonprofit szervezetnek történő adományozásért
  • Hogy minél több csatorna feliratkozót szerezhess
  • A forgalom elküldése a webhelyére

A YouTube-kártyák nagyszerűek lehetnek a gyengén teljesítő videóid népszerűsítésére, amelyek kevesebb megtekintést és tetszésnyilvánítást kaptak. Ha kártyákat szeretne hozzáadni a YouTube-hoz, fontos megnézni, hogy a YouTube elemzési szakaszából melyik ponton esnek vissza a megtekintések. Jó ötlet lenne a YouTube-kártyákat közvetlenül ez előtt hozzáadni.

5. Videó záróképernyői

A záróképernyő funkcióval cselekvésre ösztönzőt is elhelyezhet YouTube-csatornáján. A záróképernyővel többet megtudhatsz a nézőidről a csatornádról, és megkérheted őket, hogy kedveljék videóidat. A záróképernyők arra is használhatók, hogy javaslatot tegyenek, melyik videót nézzék meg legközelebb. Ily módon a nézőket néhány olyan videódra irányíthatod, amelyek korábban kevesebb megtekintést és tetszésnyilvánítást kaptak. Ha záróképernyőket szeretne hozzáadni a videóhoz, navigáljon a YouTube stúdióba, és kattintson a ceruza ikonra a videó részleteinek megtekintéséhez. Ebben a részben találja a Befejező képernyő opciót. A kék plusz opcióból kiválaszthatja, hogy a kívánt típusú záróképernyőt hozzáadja, majd ezt követően már csak a mentésre kell kattintania.

6. Videók keresztpromóciója a közösségi média platformokon

Egy másik nagyszerű módja a kedvelések növelésének a YouTube-on, ha videóidat más online közösségi média platformokon reklámozod. Sok más közösségi média hálózat, például a Facebook, az Instagram és a Twitter is tartalmaz videotartalmat. Ezek a csatornák felhasználhatók videóid keresztpromóciójára a nézettség, a kedvelések és a feliratkozók számának növelése érdekében. Az Instagramon a történetek funkcióval megoszthatod YouTube-videóid előzetesét, és hozzáadhatod a videóra mutató linket az életrajzodhoz. A YouTube-videóid keresztreklámozása jó módja annak, hogy megmutasd követőidnek, hogy aktív közösséged van a YouTube-on, és ők is részesei lehetnek ennek. Ahogy új nézők nézik meg videóidat, több megjegyzést és tetszésnyilvánítást tesznek közzé.

Alapvető tippek vásárláshoz A YouTube szereti a csatorna bővítését

Növekvő kedvelések a SEO által

Ha szeretné növelni nézőit és elköteleződését a platformon, fontos, hogy megismerje a keresőoptimalizálási (SEO) technikákat. A YouTube algoritmusa bizonyos tényezők alapján szűri a tartalmat a keresőmotorokon. Így fontossá válik, hogy optimalizálja a videók címét, címkéit és leírását. Íme néhány módszer, amellyel növelheti YouTube-videóinak kedvelt számát SEO által:

1. Kulcsszóban gazdag videócímek létrehozása

A kulcsszókutatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tartalma eljusson a megcélzott nézőkhöz. Ezek olyan kifejezések és szavak, amelyeket az emberek a tartalom keresésére használnak. Amikor a tartalmat a megcélzott kulcsszavak köré alakítja, biztosíthatja, hogy a keresőmotorok ajánlják azokat a megcélzott nézőknek. A megfelelő kulcsszavak hozzáadásával növelheti annak esélyét, hogy több megtekintést és kedvelést szerezzen. Ily módon a nézők könnyebben megtalálhatják a tartalmat. Rengeteg kulcsszókutató eszköz áll rendelkezésre az interneten, amelyek segítségével megtalálhatja a releváns kulcsszavakat. A YouTube-specifikus kulcsszavak megtalálásának másik módja, ha beír egy témát a keresősávba. A kulcsszavak azok az előrejelzett elemek, amelyek felbukkannak, amikor egy témára keres. Ezeket a megjósolt szavakat keresi a legtöbb néző.

2. Adja hozzá a kulcsszavakat a videó leírásához

A videók leírását a videók címeihez hasonlóan optimalizálhatja. A videó leírása az a terület, ahol a nézők megtudják, miről szólnak a videóid. Használható arra is, hogy releváns kulcsszavak használatával növelje a helyezést a keresési eredmények között. A kulcsszóstratégia alkalmazásával nem csak az átkattintási arányt javítja, hanem a kedveléseket és a nézettséget is. A videó leírását úgy kell megszerkeszteni, hogy az felkeltse a közönség érdeklődését, ugyanakkor hasznos kulcsszavakat tartalmazzon.

3. Adjon hozzá címkéket a YouTube-videókhoz

A YouTube-on található videocímkék kiválóan alkalmasak a tartalom kategorizálására a keresési algoritmusban. Segít megérteni, milyen témát céloz meg a videód. A videó címén és leírásán kívül a videócímkéket is megfelelően kell használni a videóidhoz. Megnézheti a versenytársak által használt videocímkéket is, hogy jobban megértse azokat, amelyek relevánsak az Ön résében. Bármely videó címkéinek megtekintéséhez kövesse a következő lépéseket:

  • Nyissa meg a YouTube-videót bármelyik webböngészővel.
  • Kattintson a jobb gombbal az oldalra, és válassza az „Oldalforrás megtekintése” lehetőséget.
  • Nyomja meg a Ctrl + F (Windows) vagy a Command + F (Mac) billentyűkombinációt. Megjelenik egy forráskód, amely ezután használható kulcsszavak keresésére.
  • Ezután megtekintheti az adott videóhoz használt címkék listáját.

4. Használja a miniatűrt saját előnyére

Több tetszésnyilvánítást szerezhetsz videóidnak, ha optimalizálod a videóid indexképeit. Az indexképek fontosak ahhoz, hogy a videó kiemelkedjen a YouTube kezdőlapján, a javasolt videók listáján, a keresőmotorok videóinak eredményeiben, valamint a közösségi médiában. Ha egy szemet gyönyörködtető indexképet jelenít meg a videódon, akkor több embert ösztönözhet arra, hogy megtekintsék és megjegyzéseket fűzzenek hozzá, illetve tetszésnyilvánításokat tegyenek. A videókhoz ajánlott méret 1280×720 körüli, aminek legalább 640 pixel szélességnek kell lennie. A jó minőségű képeknek vonzó betűtípusokkal kell rendelkezniük az olvashatóság növelése érdekében. Az arcokhoz közeli felvételeket is használhat, hogy érzelmi kapcsolatot ébresszen a közönséggel. Az indexképnek meg kell egyeznie a videó tartalmával. A kattintáscsali hackek használata a miniatűrök optimalizálására soha nem jó ötlet, mivel félrevezeti a nézőket.

5. Használjon videó átiratokat

A videók átiratait feliratoknak nevezik a YouTube-on. A videoátiratok javíthatják videód rangsorát a platformon, és elérhetőbbé is tehetik azokat. Feliratok használatával nagyobb közönség tekintheti meg videóit. Ennek az az oka, hogy a hallgatóság nagy része nem ugyanazt a nyelvet beszéli, vagy akár hallássérült is lehet. A feliratok hozzáadásával elérhetőbbé teszed a videókat számukra, és több nézőt hívsz meg, hogy vegyenek részt a tartalmaiddal, és tegyenek közzé megjegyzéseket és tetszésnyilvánításokat.

YouTube-lájkok vásárlása – fontosság és előnyök

A YouTube-lájkok fontosságáról a fent említett pontokban már szó volt. Az egyik módja annak, hogy több tetszésnyilvánítást szerezzen a videóinak, ha megkéri nézőit, hogy lájkolják, osszák meg, és iratkozzanak fel rá. Előfordulhat azonban, hogy még az összes fent említett stratégia alkalmazása után sem éri el a szükséges elkötelezettséget a nézőktől. Ilyen forgatókönyv esetén jó ötlet lenne fizetni a YouTube kedvelésekért olyan megbízható szolgáltatóktól, mint az YTpals.

A YouTube-lájkok megvásárlásával folyamatos nézettséghez juthatsz, ami végső soron még több embert ösztönöz arra, hogy iratkozzon fel a csatornádra, és foglalkozzon a tartalmaddal. Videóid új közönség elé kerülhetnek, amely egyébként nem fedezhette volna fel csatornádat. Vessünk egy pillantást a YouTube-lájkok megvásárlásának előnyeire.

1. Közösségi bizonyítékot ad csatornájának a platformon

Ha vírusossá szeretné tenni a videóját, és piacra akarja dobni a videótartalmat, fontos, hogy rendelkezzen némi tekintéllyel a platformon. Ahogy ebben a cikkben elhangzott, YouTube-csatornád mutatóinak javításával növelheted a platformon való népszerűséget vagy jelenlétet. A YouTube tetszésnyilvánításai fontos mérőszámok egy csatorna társadalmi megítélésének mérésére. Ha lájkokat vásárol, elismertséget szerezhet és növelheti a hitelességét a platformon. Társadalmi bizonyítékként működik, ami segít több nézőt és feliratkozót szerezni a jövőben.

2. Növelje a rangsorolást a keresési eredmények között

Videóid nézettségének növelésének legjobb módja, ha optimalizálod őket, hogy megjelenjenek a keresési eredmények között. A legújabb kutatások szerint a YouTube-nézők több mint 60 százaléka a keresősávon lévő témákon keresztül keres a videók között, ahelyett, hogy felkeresne egy csatornát. Növelheti videóinak rangsorát a keresési eredmények között, ha javítja a kedveléseket, megtekintéseket és megjegyzéseket tartalmazó mutatóit. Amikor YouTube-lájkot vásárol, az azt sugallja a YouTube algoritmusának, hogy az elköteleződési aránya magasabb. Ily módon előrébb kerülhet a keresési eredmények között, amikor az emberek az Ön réséhez tartozó témában keresnek. Végül a csatornád is képes lesz organikus forgalmat generálni, ami még tovább növeli az elköteleződési arányt.

3. A célközönség vonzására

Miután elkészített egy videót egy témában, biztosítani szeretné, hogy a megfelelő közönséghez jusson el, amely értékeli az Ön hozzájárulását. Biztosíthatod, hogy videód eljusson a célközönséghez, ha megbízható forrásokból, például a YTpals-tól vásárolsz YouTube kedveléseket. Ha több like-ot és megjegyzést kapsz a videóidhoz, az azt jelzi, hogy bizonyos mértékig tekintélyed van a témában. Az új nézők végül megbíznak abban, hogy milyen tartalmat készítesz. A lájkok vásárlása kiváló stratégia a célközönség vonzására.

4. A forgalom más közösségi médiaplatformokra való terelésére

Ha lájkokért fizetsz, az növeli a láthatóságot a platformon. A nézők könnyebben megtalálják az Ön tartalmait, és ezt követően az előfizetők száma folyamatosan nő. YouTube-nézettsége más közösségi médiaplatformokra irányítható, ahol ugyanolyan erőteljes jelenlétet szeretne kialakítani. Ez különösen hasznos termékei marketingje során, ha van vállalkozása. Az emberek köztudottan vonzódnak a videós tartalmak felé, így a YouTube-forgalmat a webhelyre irányíthatod, ami nagyon hasznos lehet a termékek vagy szolgáltatások eladásának növelésében.

5. A YouTube-utazás elindításához

Amikor csatornát indítasz, nehéz lehet rávenni a nézőket, hogy nézzék meg a tartalmadat. Ha szeretné elindítani YouTube-karrierjét, rendkívül fontos, hogy részt vegyen kezdeti videóiban. A YouTube-lájkok megvásárlása jó irányba indíthat el, és csatornád energikusan indulhat. Ez növeli a nézettséget a platformon, és idővel előfizetői továbbra is érdeklődni fognak a tartalmaiddal. Segítségével magasabb szintre emelheti YouTube-karrierjét.

6. Népszerűségszerzés

Ha YouTube-szenzációvá szeretnél válni, a YouTube-lájkok megvásárlása jó úton haladhat a céljaid elérése felé. Egyre népszerűbb a YouTube-on lehetőségek világát nyitja meg az emberek előtt, beleértve a szponzorálást is. Ha továbbra is lebilincselő videókat készítesz, akkor egy dedikált előfizetői bázist építhetsz ki. Nemcsak foglalkozni fognak a tartalommal, hanem reklámozni is fogják.

7. A verseny előtt maradni

A YouTube egy rendkívül versenyképes platform, ahol naponta több millió videót adnak hozzá. Ha a versenytársak előtt szeretne maradni, alkalmazzon néhány stratégiát, amelyek elősegítik a növekedést. Valószínű, hogy a legtöbb versenytárs megvásárolja a YouTube kedveléseket és megjegyzéseket. Ezért jó ötlet lenne vásárolni YouTube kedveli csatornád számára, ha nem akarsz hátrányos helyzetbe kerülni.

Következtetés

Most, hogy tisztában vagy a YouTube-lájkok vásárlásának fontosságával és előnyeivel, fontolóra veheted, hogy megvásárolod őket a csatornád számára, hogy elősegítsd a növekedést. Ha kedveléseket vásárolsz a YTpals-tól, növelheted a nézők megtartását a videóidban. Az eredmények a rendelés leadása után 24-72 órával kezdenek megjelenni, és a lájkokat tényleges emberek, nem pedig robotok fogják kézbesíteni. Még ma felveheti velünk a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni a YouTube prémium szolgáltatásairól YTpals.

További YouTube marketing szolgáltatásokat kínálunk

szolgáltatás
Ár $
$ 30

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
Valaki be vásárolt
Augusztus