Vásároljon YouTube órát

100% garantált szállítás

Milyen előnyei vannak a YouTube órák vásárlásának?

  • ✅ Egy 15+ perces videót kell beküldenie
  • ✅ Segít elérni az 4,000 órákat a csatornád pénzszerzéséhez
  • ✅ A nézési idő segít növelni a YouTube és a Google keresési rangsorát
  • ✅ A szerviz az 24-72 órákban kezdődik, és minden nap folytatódik, amíg teljes
  • ✅ Gyors és garantált szállítás
Milyen előnyei vannak a YouTube órák vásárlásának?

Gyors módszerek a YouTube-nézési órák növelésére

Gyors módszerek a YouTube-nézési órák növelésére

A Statista jelentése szerint percenként több mint 500 órányi videót töltenek fel a YouTube-ra. Ennyi tartalommal a releváns keresési eredmények ajánlásának folyamata nehezebbé válik. Néhány évvel ezelőttig a YouTube a videók megtekintéseinek számára támaszkodott, hogy személyre szabja a keresési eredményeket és az ajánlott videókat. A YouTube bírálati kritériumai megváltoztak, és jelenleg a YouTube számos mérőszámot figyelembe vesz a keresési eredmények sorrendjében.

A „Nézési idő” mérőszám az első számú tényező a YouTube-on való helyezés meghatározásában. A YouTube megvizsgálja, hogy az emberek mennyi időt töltenek a videók nézegetésével, és azt, hogy interakcióba lépnek-e a videóiddal. Nem csak a nézettségről van szó, hanem arról, hogy mennyi ideig ragaszkodnak az emberek a videóidhoz. Míg a nézettség növelése egyszerű, nehéznek bizonyulhat a nézési idő szerves növelése. Itt tud segíteni az YTpals. tudsz vásároljon YouTube-nézési órákat az YTpals szolgáltatásból, hogy növelje videóid YouTube- és Google-keresési helyezéseit.

Átfogó útmutató a nézési időhöz

A nézési idő egy olyan mérőszám, amely meghatározza, hogy a tartalom meddig köti le a nézőket. A nézési idő növeléséhez a videóidat jobban felfedezhetővé kell tenni a nézők számára. Mielőtt rátérnénk a nézési idő növelésének módjaira, vessünk egy rövid pillantást a YouTube rangsorolási algoritmusának történetére.

2012-ig a videók sikerének elsődleges mércéje a nézettség volt. A videók rangsorát a megtekintések száma döntötte el. Ez a kattintáscsalik használatának megnövekedéséhez vezetett, a videók címei és miniatűrjei többnyire a kattintások megszerzésével foglalkoztak. Bár ezeket a kattintáscsali videókat nagy számú megtekintés érné, a közönségmegtartási arány nagyon alacsony lenne. A magas visszafordulási arány azt jelezte, hogy a felhasználók nem elégedettek a javaslattal. Ennek eredményeként rájöttünk, hogy a megtekintések száma nem mutatja legjobban a videó minőségét vagy relevanciáját.

A YouTube rájött, hogy a videó jobb mércéje az az idő, amit a felhasználó a videóval tölt. Ha a néző végig néz egy videót a végéig, az magasabb szintű elégedettséget jelez. Mivel a YouTube bevételének nagy része a hirdetésekből származik, ésszerű lenne, ha a nézők minél tovább néznék a videókat. A hirdetők elismerik a YouTube-ot minőségi készletéről és arról, hogy a közönség napi videómegtekintési célpontja.

2012 októberében indult az új YouTube algoritmus. Ez az új, a „Nézési idő”-n alapuló algoritmus figyelembe vette azokat a videókat, amelyek lekötötték a nézőket. A YouTube elkezdte módosítani a videók rangsorát, és jutalmazta azokat, amelyek lebilincselőnek bizonyultak, és a nézőket a leghosszabb ideig a YouTube-on tartották. Az új algoritmussal már nem a megtekintések száma volt a tartalom rangsorolásának meghatározója.

Mi az a nézési idő?

A nézési idő azon számos mérőszám közé tartozik, amelyeket a YouTube a keresőoptimalizálás céljából használ. A YouTube a nézési időt az az összesített idő, amelyet a nézők a videó megtekintésével töltenek. A YouTube Creator Playbook azt is kimondja, hogy a webhelyen a nézési időt növelő videókat úgy optimalizálták, hogy előrébb jelenjenek meg a keresési eredmények és a javasolt videók között. Nincs egyetlen olyan stratégia sem, amivel növelhetnéd csatornád és videóid értékét a nézők szemében. Sokoldalú megközelítést igényel. Akár YouTube-nézési órákat is vásárolhat az YTpals-on. Mielőtt rátérnénk, van néhány dolog a YouTube nézési idővel kapcsolatban, amelyeket érdemes megismerned.

Először is, a közönségmegtartási arány és a becsült megtekintett percek két, egymással szorosan összefüggő tényező. A nézők által a tartalmaddal eltöltött idő percekben vagy másodpercekben mérhető. A közönségmegtartási arány arra utal, hogy a néző átlagosan mennyi időt tölt a tartalommal. A magas megtartási arány azt jelzi, hogy a videó képes-e lekötni a felhasználó figyelmét. A YouTube figyeli, hogy a videó hogyan járul hozzá a webhely egy felhasználójának nézési idejéhez.

Másodszor, a YouTube előnyben részesíti a felhasználói munkamenetenkénti nézési időt. A nézési idő nem csak a megtekintett videód mennyiségére vonatkozik, hanem a videód hozzájárulására egy adott felhasználó nézési idejéhez a YouTube-on. A YouTube számára kiemelten fontos a néző-specifikus session idő, hiszen fő céljuk, hogy a nézők hosszabb ideig elégedettek és elkötelezettek maradjanak az oldalon.
Nem kapod meg a nézési időből származó jutalmat, ha egy 30 másodperces videót 20 percesre bővítesz. A lényeg az, hogy olyan vonzó videókat készítsenek, amelyek hosszabb ideig rábírják a nézőket. A YouTube olyan tartalmakat vizsgál, amelyek növelik a webhely felhasználóinak nézési idejét.

Példa a YouTube nézési idő megértésére

A felhasználó keres valamit a YouTube-on, és először megnézi az Ön videóját. Ezt követően a felhasználó egy sor kapcsolódó videót néz meg. Ebben az esetben a nézési időbe beletartozik az adott videósorozaton eltöltött munkamenet nézési ideje is. A nézési időt negatívan befolyásolja, ha a nézők elhagyják a videót, és újabb keresést hajtanak végre. A nézési időt pozitívan befolyásolja, ha új YouTube-megtekintési munkamenetet hoz létre a videótartalom. Például egy bejáratott YouTuber befolyása növeli a megtekintési munkameneteket, miközben a felhasználók más kapcsolódó YouTube-videókat néznek.

A YouTube-nézési idő jelentősége

Most, hogy ismerjük a nézési időt, vessünk egy pillantást a nézési idő fontosságára egy tartalomkészítő számára –

  1. Kiváló minőségű tartalom: Ha a nézők végig a videóidon maradnak a végéig, az azt jelzi, hogy YouTube-tartalma jó minőségű. A YouTube végső soron előnyben részesíti videóit, és javítja a helyezésüket azáltal, hogy javasolt videókként reklámozza őket.
  2. Bevételszerzési: Ha pénzt szeretne keresni a YouTube-on az AdSense-en keresztüli partnerség révén, fontos, hogy a nézési idő mutatói lenyűgözőek legyenek. A YouTube új irányelvei szerint a tartalomnak legalább évi 4,000 összesített nézési órával kell rendelkeznie a YouTube-on, ha bevételszerzési előnyöket szeretne élvezni.
  3. Felhasználói elégedettség: Ha a YouTube-csatornád nézési ideje növekszik, az azt jelenti, hogy nézőid elégedettek a tartalmaddal. Ez azt jelzi, hogy képes vagy elkötelezett közönséget vonzani.

Hogyan tudhatod meg csatornád nézett óráit

Mielőtt kitalálná, hogyan növelheti nézési idejét, fontos, hogy vessen egy pillantást csatornája statisztikáira. Ehhez meg kell nyitnia az Alkotói Stúdiót a YouTube-on, és a bal oldali menüből az elemzési lapot. Az elemzési oldalon válassza a diagram alján található „ Az elmúlt 365 nap nézete lehetőséget. Megnézheti, hogy az emberek hány percet töltöttek a tartalmad megtekintésével. Ha adatai 240,000 4,000 vagy XNUMX XNUMX órát mutatnak, akkor sikeresen átlépte a bevételszerzés küszöbét, és jó úton halad.

Az Analytics használata a közönségmegtartás megértéséhez

Közönséged várhatóan folyamatosan csökken az idő múlásával, de vannak olyan pontok a videóban, ahol a közönségmegtartás erősen lefelé fordulhat. Fontos, hogy elemezze a közönségmegtartási mutatót, hogy megértse a csatornád közönségmegtartásának csökkenésének okait. A közönségmegtartásról az áttekintés szakasz alatti elemzési lapon tudhat meg többet. Meg fogja tudni találni a csúcsokat és völgyeket a közönségmegtartási arányban, amely összefüggésbe hozható a videó egyes pontjaival. Vannak bizonyos módok arra, hogy a videód első 15 percében felkeltsd közönséged figyelmét.

Vessünk egy pillantást ezek közül néhányra.

  1. Gyorsan érkezzen a pontra: Ha videód valamilyen összetett témát magyaráz meg, vagy valamiről oktatóanyagot ad, a közönség azonnal a tartalomhoz szeretne jutni. Előfordulhat, hogy kikapcsolja a nézőket, ha nem jut el gyorsan a fő tartalomhoz.
  2. Távolítsa el a bevezető zenét: Ha a videód bevezetője különösen hosszú, előfordulhat, hogy a nézők elhagyják a csatornádat. Ezen túlmenően, egyes tartalomkészítők jó sok időt töltenek azzal, hogy megkérik a nézőket, hogy „nyomják meg a csengő ikont”. Javasoljuk, hogy a bevezető rövid legyen, és adjon egy kis előzetest azokról a dolgokról, amelyekről a videóban szó lesz.
  3. Ne használjon Click csalit: Fontos, hogy pontos videócímeket és bélyegképeket használjunk, amelyek nem vezetik félre a nézőket. Ha clickbait tartalmat készítesz, a nézők bosszankodnak, és előfordulhat, hogy nem térnek vissza többé a csatornádra. A másik módja annak, hogy felkeltse a nézők kíváncsiságát, ha bemutat egy előzetest a videó narratíva csúcspontjáról.

Hogyan növelheted a YouTube-csatornád nézési idejét

Ha a nézők jelentős időt töltenek a videóiddal, akkor a YouTube algoritmusa kiemeli a csatornádat és videóidat a keresési ajánlásokban. A YouTube korábban azt is kifejtette, hogy azokra a videókra fog összpontosítani, amelyek növelik a nézők YouTube-on töltött idejét. Nem csak a videó megtekintése után a személy által megtekintett következő videót veszi figyelembe, hanem az azt követő videók nézési idejét is. Csatornád nézési idejének növelésére nincs egyetlen stratégia sem. Az egyik módja a YouTube-nézési órák megvásárlása. A következő tippeket a nézési órák megvásárlásával kapcsolatban is használhatja, hogy növelje csatornája nézési idejét, valamint a nézők munkamenet-nézési idejét.

1. Tedd videód bevezetőjét erőteljessé és vonzóvá

Fontos, hogy a közönséget a kezdetektől fogva lekötjük. Gyakran mondják, hogy a videó első 15 másodperce döntő fontosságú a közönség figyelmének felkeltésében. A YouTube Playbook néhány ajánlást tartalmaz a hatékony bevezető elkészítéséhez, amely a következőkből áll:

  • Lenyűgöző első képkocka: A videó első képkockájának lenyűgözőnek kell lennie, akár a személyesség és az üzenetküldés, akár a látvány segítségével.
  • Vegyen részt a nézőkkel: Próbáljon meg közvetlenül beszélni a nézőkkel, és inkább egyénileg, mint közönségként hivatkozzon rájuk.
  • Keltsd fel a kíváncsiságukat: Kíváncsivá teheted a nézőket azzal, hogy teszel valamit, vagy felteszel nekik egy kérdést.
  • Klip előnézete: Bemutathat egy kis előnézetet a videóból, amely 15 másodpercnél rövidebb. Így a közönség tudja, mire számíthat.

A közönség nagyobb valószínűséggel marad ott, és nézi a tartalmat, ha kezdetben a videó tartalomban gazdag részeit használja.

2. Ne használj clickbait-et

Köztudott tény, hogy a kattintócsalik nem működnek, ha meg akarod növelni a videóid nézési idejét. Gyakran ellenkező hatást váltanak ki, mivel a nézők más tartalmat keresnének, ha Ön nem tartja be az ígéretét. Ha indexképet és címet adsz meg egy videóhoz, akkor ideális esetben meg kell próbálnod a közönség számára olyat adni, amit a videótól elvárnak. Ha egy videót divatos logóval vagy bevezetővel indítasz, menőnek tűnhet, de a lényeg az, hogy gyorsan a lényegre térj.

3. Használja a fejezetek funkciót a videókban

A YouTube egy nagyszerű funkcióval rendelkezik, amellyel fejezeteket készíthet. A fejezetek nemcsak arra alkalmasak, hogy egy hosszú videót részekre bontsanak, hanem azt is lehetővé teszik a nézők számára, hogy lássák, mi következik a videóban. Ha be szeretné építeni a fejezetek funkciót a videójába, fontos meghatározni a videó szegmenseit. Ideális esetben minden szegmensnek vagy fejezetnek jó bevezetővel és érdekes narratívával kell rendelkeznie. Ebben az esetben rendkívül hasznos lenne a fejezet hozzávetőleges vázlatának előzetes elkészítése. További lépésként hozzáadhatja a fejezeteket az időbélyegek alapján. Így a nézők különböző időbélyegekre válthatnak, hogy megnézzék egy hosszú videó egy részét.

4. Minta megszakítás beépítése

Ha növelni szeretnéd a nézési időt, videóidnak le kell vonzaniuk a nézőket. A megszakító minták használata nagyon hasznos stratégia lehet olyan videók készítéséhez, amelyek lekötik a nézőket. Az emberek gyakran unatkoznak, amikor hasonló jellegű látványelemek és narratívák ismétlődnek a videóban. A minta-megszakítási technikák, mint például a kamera szögének megváltoztatása, a képernyőn megjelenő grafika és a B-roll megragadhatják a nézők figyelmét. A mintamegszakítás lényegében egy olyan technika, amely megváltoztat egy adott viselkedést, gondolatot vagy helyzetet. Ezt a technikát viselkedéspszichológia és neuro-lingvisztikai programozás támasztja alá. Ha beépíti a mintamegszakítás elemeit, az olyan látványt és narratívát hoz létre, amely folyamatosan változik, és leköti a nézőket.

5. Versenyelemzés és kulcsszókutatás

A kulcsszavak értékét a videótartalomban nem lehet figyelmen kívül hagyni, ezért fontos a YouTube-ra jellemző kulcsszavak után kutatni a videók közzétételekor. A kulcsszavakat kulcsszóeszköz segítségével kutathatja. Nincs más dolgod, mint beírni a tartalomhoz kapcsolódó témát, és a kulcsszó mennyiségétől függően meghatározni a közönség keresési érdeklődését. Kulcsszókutatást végezhet a YouTube automatikus kiegészítési javaslatainak használatával.

Időnként versenyelemzést is el kell végezni, hogy megtudjuk, milyen típusú tartalmat hoznak létre a versenytárs csatornák. A versenyelemzés rendkívül hasznos a videocímkék, kulcsszavak és a megjegyzések megismerésében. A versenyelemzésből kinyert információk felhasználhatók a célközönség megértésének fejlesztésére. Segít megtalálni azokat a tartalmi hiányosságokat is, amelyeket a videótartalommal pótolhat.

6. Használj történetmesélést a videóidban

Egy nagyszerű módja annak, hogy a nézőket lekösse a videóidat, ha történet formájú videókat készítesz. A történetmesélés használata nagyszerű ötlet lehet azoknak a nézőknek, akik szórakozni szeretnének tanulás közben. Elgondolkodhat új és egyedi módokon, hogyan továbbíthatja tartalmait történet formájában. Ez fenntartja a nézők érdeklődését, és továbbra is nézni fogják a videóidat, ezzel megnövelve a nézési időt. Amikor videót készítesz, ne felejts el olyan tartalmat készíteni, amely egyszerre szórakoztat és oktat. Fontos, hogy a történetet narratív és kamerás prezentáció formájában is gondoljuk, függetlenül attól, hogy milyen hosszú a videó.

7. Együttműködés más tartalomkészítőkkel

A nézési idő növelésének nagyszerű módja a YouTube-on, ha olyan hasonló gondolkodású emberekkel dolgozol együtt, akik értik a márkád célját. Ha együttműködik más tartalomkészítőkkel, új nézőket vonzhat, és bővítheti közönségbázisát. Ez pedig hozzájárul az Ön nézési idejéhez, és hozzájárul a nézők összesített nézési idejének növeléséhez is, amikor hasonló tartalmakra kattintanak az Ön együttműködő csatornáján. Ezeket az együttműködéseket partnerségként kell kezelni, nem pedig influencer marketingként. Míg az influencer marketing arról szól, hogy új közönséget szerezzünk egy szolgáltatásnak, az együttműködések hitelesebbek, és közös értékeken alapulnak.

8. Hosszabb videók

A videó nézési idejét a hossza is befolyásolja. Míg egy hosszabb videó jelentős nézési időt tud elérni néhány nézővel, egy rövidebb videónak több nézőre lenne szüksége ahhoz, hogy azonos nézési időt kapjon. A hosszabb videók jobbak a nézési idő növelésére, azonban a kulcs az, hogy vonzóak legyenek a nézők számára. Ezeket a hosszabb videókat a célközönség szem előtt tartásával kell elkészíteni. Hasznos lenne kiterjeszteni néhány meglévő rövid formátumú videótartalmat. Egyedi módokon gondolkodhat a tartalom bővítésére. A hosszabb változatok sikerének elérése után törölheti ugyanazt a tartalmat, amely rövid videók formájában létezik.

9. Hozzon létre egy videósorozatot

A nézési idő növelésének másik nagyszerű módja egy videósorozat létrehozása. A videósorozatok által felhalmozott nézési idő valószínűleg nagyobb. Ennek az az oka, hogy a nézők továbbra is nézik a kapcsolódó videókat. Ez a sorozat egy adott témára vagy kihívásra összpontosíthat. Akár történet formájában is lehet. Ha videósorozatod lebilincselő, a nézők folyamatosan visszatérnek a tartalmadért, ami idővel megnövelné a nézési órák számát. A videósorozat témájának kiválasztásakor célszerű a legtöbbet megtekintett videókat kiválasztani. Ezeket a videókat alapként használhatod új tartalom létrehozásához.

10. Használja a YouTube Analytics szolgáltatást a mikro- és makrónézetek megértéséhez

A YouTube elemzési részéből nagyszerű betekintést nyerhetsz csatornádról. A csatornád makró- és mikronézeteiről is kaphatsz új információkat. A YouTube Analytics lehetővé teszi a nézettség napokban és időpontokban történő megfigyelését. Ezen kívül lehetőség van arra is, hogy megnézzük magukon a videókon az adatokat. Az analitikai részt kell használnia a felhasználók átlagos leállási idejének meghatározásához. Ez segít abban, hogy megértse, hogyan növelheti a közönség elköteleződését jövőbeli videóiban. Az egyetlen módja annak, hogy a tartalmat vonzóbbá tegye a nézők számára, ha megérti igényeiket, amit a YouTube elemzése is biztosít. Az információk segítségével a közönség igényeihez igazíthatja a tartalmat.

11. A feladás megfelelő időpontjának meghatározása

Ha növelni szeretnéd csatornád nézési idejét, videóidnak felfedezhetőnek kell lenniük. Ehhez a videóknak a megfelelő időben kell megjelenniük a keresési ajánlásokban. Az online kutatások szerint az ideális időpont a tartalom közzétételére a YouTube-on a délután közepe. Ennek az az oka, hogy a nézési csúcsidőszak este 8 óra. Annak biztosítása érdekében, hogy videód a megtekintési csúcsidőszakban jelenjen meg, hagyjon elegendő időt az indexeléshez. Ez a javaslat jól működik hétköznapokon, azonban ha hétvégén szeretne videókat feltölteni, akkor más stratégiát kell alkalmaznia. Hétvégén érdemesebb kicsit korábban feltenni a videókat, mivel hétvégén általában nagyobb az internetes forgalom.

12. Használja a YouTube lejátszási listáit

A nézési idő növeléséhez a nézőnek nem feltétlenül kell megnéznie a videóidat. A nézési idő megnőhet, ha a felhasználó olyan lejátszási listát néz, amely mások videóit is tartalmazza. A lejátszási lista létrehozása nagyon hasznos lehet számodra, mivel lineárisabb megtekintési élményhez vezeti el a potenciális nézőket. Ez lehetővé teszi, hogy befolyásolja a felhasználók teljes nézési idejét. Lejátszási listák létrehozásához mindössze annyit kell tennie, hogy tartalmas sorrendbe rendezi a videóit, a releváns eseményekkel, témákkal, műsorokkal és sorozatokkal együtt. A lejátszási listák növelik annak valószínűségét is, hogy videóid megjelenjenek a javasolt videotalálatok között.

A lejátszási listák funkció használatakor célszerű optimalizálni őket a jobb megtekintési élmény érdekében. Használhatja a Kezdési és Befejezési idő funkciót a videó „be” és „kimeneti” pontjainak megadásához. A zökkenőmentesebb élmény érdekében levághatod a lejátszási listádban szereplő videók bevezetőit és végpontjait. Ne felejtse el megjeleníteni a lejátszási listát a beágyazott lejátszókban és a YouTube csatornaoldalán is. A lejátszási lista oldalára is hivatkozhat megjegyzésekkel.

13. Használjon végtáblákat és kártyákat

Vannak trükkök, amelyeket bevethetsz, hogy az emberek továbbra is nézzék a videóidat ahelyett, hogy túl gyorsan kattintanának. Az egyik trükk a Kártyák funkció használata a YouTube-on, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy linket adjanak a videó képernyőjén. Ezek a videohivatkozások kártyák formájában más videóhoz, lejátszási listához vagy csatornához kapcsolódnak. A YouTube-kártyák funkció használatakor célszerű a kártyát olyan helyre tenni, ahol a közönség általában leesik. Ez lehetővé tenné a néző számára, hogy egy kapcsolódó videót nézzen meg, ahelyett, hogy befejezné a nézési idejét. Az End Slates használata egy másik nagyszerű lehetőség arra, hogy a nézőket egy másik kapcsolódó videóra irányítsa.

14. Köszöntők beépítése

Meglehetősen gyakran előfordul, hogy a nézők néhány másodperc után leesnek, különösen, ha hosszú videóról van szó. Vannak módok arra, hogy a nézők tovább maradjanak. Érdemes lehet kedvcsinálókat beépíteni a videóid elejébe, ami összefoglalja videód lényegét. Ezek az előzetesek ötletet adnak a nézőknek arról, mit várhatnak a videótól.

Következtetés

Helyes használat esetén a YouTube nagyszerű platform lehet a leendő nézőkkel való érzelmi kapcsolat kialakítására. Ha ezeket a stratégiákat alkalmazza a nézési idő növelésére, akkor nemcsak több feliratkozót és megtekintést szerezhet, de ez hatással lesz a nézőinek a márkádhoz való közelségére is. Te is vásároljon YouTube-nézési órákat YTpals szolgáltatásból, és használja ezeket a stratégiákat együtt, hogy jelentősen megnövelje nézési idejét. Az YTpals Buy YouTube Watch Hours szolgáltatásával 4,000 órányi nézési időt érhet el a YouTube-on, ami lehetőséget ad arra, hogy bevételt szerezzen csatornájával. A szolgáltatás a megrendeléstől számított 24-72 órán belül indul.

Az YTpals egy sor prémium szolgáltatást kínál YouTube-csatornájának sikeresebbé tételéhez. Többet tudni, kapcsolat Ma!

További YouTube marketing szolgáltatásokat kínálunk

szolgáltatás
Ár $
$ 30

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
Valaki be vásárolt
Augusztus