Vásároljon YouTube-előfizetőket

100% garantált szállítás

Milyen előnyei vannak a YouTube előfizetők vásárlásának?

  • ✅ Bátorítja másokat, hogy előfizessenek a csatornádra
  • ✅ Az előfizetők ragaszkodnak és nem lesznek eltávolítva
  • ✅ Biztonságos és garantált szállítás
  • ✅ Az eredmények az 24-72 órákban kezdődnek
  • ✅ Az 10-100 előfizetőktől naponta fogadhat
  • ✅ Mindig többet szállítunk, mint amennyit rendeltél!
Milyen előnyei vannak a YouTube előfizetők vásárlásának?

A legfontosabb okok, amelyek miatt érdemes megfontolni a YouTube-előfizetők vásárlását

YouTuber szeretnél lenni? A YouTube egy társadalmi erő és egy globális jelenség, amely nézők milliárdjait vonzza szerte a világon. Akár egy bejáratott vállalkozás, akár induló vállalkozás vagy, akár szeretnéd bemutatni tehetségedet, a YouTube a tökéletes platform marketingcéljaid eléréséhez.

Sikeres YouTubernak lenni magában foglalja a feliratkozói bázis kialakítását, valamint a megosztások, kedvelések és megjegyzések nagy számának elérését. Míg az olyan mutatók, mint a megosztások, a videómegtekintések és a megjegyzések fontosak, a feliratkozók számának növelése még fontosabb.

A minőségi tartalom létrehozása segíthet, de a videód beletemetkezhet a YouTube-ra naponta feltöltött milliónyi hasonló – vagy jobb – videóba. Pontosabban, percenként több mint 500 órányi videót töltenek fel, és naponta egymilliárd órányi tartalmat néznek meg a YouTube-on.

A leggyorsabb módja annak, hogy növelje az előfizetők számát, ha vásároljon YouTube előfizetőket egy neves YouTube marketingszolgáltató cégtől.

Íme egy közelebbi pillantás arról, hogy mi teszi a YouTube-ot népszerű marketingeszközzé, és hogy miért érdemes előfizetőket vásárolni.

Mi teszi a YouTube-ot népszerű marketingeszközzé?

A Pew Research Center 2021-es felmérése szerint a YouTube a legnépszerűbb platform az Egyesült Államokban, és a legtöbb amerikai ezt preferálja más csatornákkal szemben.

2005-ös indulása óta a YouTube a világ több száz országában erős jelenlétet szerzett, és lefedi a világ internetes lakosságának 95%-át.

Íme néhány elképesztő tény és szám a SEM Rush-tól, amelyek megmutatják, miért a YouTube a kézenfekvő választás a marketingesek számára:

  1. A YouTube-nak jelenleg havi 2 milliárd felhasználója van világszerte.
  2. Naponta ötmilliárd videót néznek meg a YouTube-on, ami napi egymilliárd órányi videótartalom-fogyasztást jelent.
  3. Az amerikai felnőttek 74 százaléka néz YouTube-videókat.
  4. A nézők átlagosan negyven percet töltenek YouTube-videókon.
  5. 2022-re a becslések szerint 210 millió ember nézi majd meg a YouTube-videókat az Egyesült Államokban
  6. A Millenárison kívül a leggyorsabban növekvő demográfiai adatok közé tartoznak az 50–65 évesek (baby boom) és a 36–49 évesek (X generáció).
  7. 2019-ben világszerte 2 milliárd ember jelentkezett be, és naponta egymilliárd órányi YouTube-videót nézett meg.
  8. A YouTube a világ videostreaming-forgalmának körülbelül egynegyedét adja, a Netflix után a második helyen.
  9. A szórakoztatáson kívül az emberek YouTube-videókat néznek hírekért, információkért, erősítik a szakmai munkát, követik a cégeket és márkákat.
  10. Tízből hat ember szívesebben néz videókat élő tévéadáson keresztül

Legfontosabb okok a YouTube-előfizetők vásárlására

Szerezzen népszerűséget

A YouTube kétségtelenül az egyik legjobb platform arra, hogy megmutassa tehetségét, vagy felhívja a figyelmet a munkájára. A sikeres YouTube-felhasználók az internetes világ legismertebb emberei közé tartoznak. Akár játékvideókat, utazási vlogokat vagy „hogyan kell” videókat tesznek közzé, ezek a népszerű YouTube-felhasználók felépítették márkájukat, és bemutatják mesterségeiket a YouTube-on. A sikeres YouTuberré válás első lépése a népszerűség megszerzése.

A YouTube legnépszerűbb videókategóriái közül néhány:

  • Termék áttekintés – 2017 óta a YouTube-nézők több mint 50,000 XNUMX évnyi termékismertető videót néztek meg mobileszközökön. A megbízható vélemények létfontosságú szerepet játszanak a fogyasztók vásárlásra való ösztönzésében. A termékismertető videók lehetővé teszik a közönség számára, hogy lássák egy termék teljesítményét, és visszajelzést kapjanak a véleményezőtől.
  • Videók dobozának megszüntetése – A videók kicsomagolása nagymértékben befolyásolja a nézők vásárlási döntéseit. Hatékony módja annak is, hogy a márkák felhívják a figyelmet új termékeikre vagy szolgáltatásaikra.
  • Oktató videók – A nézők szeretik a divatirányzatokról, vizuális művészetekről, történelemről, matematikáról, üzletről és egyéb témákról szóló YouTube-videókat.
  • Kihívás videók – A „Kiemelő kihívás”-tól a „Szórakoztató és véletlenszerű tények rólam”-ig a címkékkel és kihívásokkal kapcsolatos videók rendkívül népszerűek. Ez a videóformátum arra ösztönzi a felhasználókat, hogy nézzék meg, amint az alkotók egyedi módon oldják meg a kihívást.
  • Vígjáték – A vígjátékok azon formátumok közé tartoznak, amelyek nagy eséllyel „vírusos” státuszt érnek el.
  • Gaming – A „Minecraft”-tól a „League of Legends”-ig a játékvideók népszerű kategóriák a YouTube-on.
  • Vlogok – A vlogok vagy videoblogok lehetővé teszik a követői számára, hogy lássák az „igazi” Önt, és kapcsolatba léphessenek Önnel. A legjobb vloggereknek általában több millió feliratkozója van.

Még akkor sem garantálható az azonnali siker, ha jó minőségű videót készít a résén, és közzéteszi. Úgy tűnhet, hogy a vírusos YouTuberoknak van egy titkos, varázslatos formulája az azonnali internetes hírnévhez. Egyszerűen rögzítenek egy videót és közzétesznek, és milliónyi megtekintés és feliratkozó követi őket. Bár ez működhet a hírességek és a népszerű csatornák esetében, a kezdőknek YouTube-előfizetők vásárlásával kell beindítaniuk a lendületet.

Egy YouTube-videó akkor tekinthető „jónak”, ha CTR-je (átkattintási aránya) meghaladja a 10 százalékot, a megtartás 50 százaléka, és az átlagos nézési ideje négy perc.

Az átkattintási arányt vagy a CTR-t úgy számítjuk ki, hogy elosztjuk a videódra leadott kattintások számát az indexképek megjelenítéseivel (kedvencvideó). Ha például a videód indexképét 1,00-szer nézték meg, és 10 ember kattint a videóra, az átkattintási arány 10 százalék.

Minél több feliratkozó van egy YouTube-fiókra, annál nagyobb az esély a CTR, a megtartás és a nézési idő növelésére.

Becslések szerint csaknem két évbe telhet, mire megszerezheti az első ezer feliratkozót a YouTube-on. Ez nagyon lassú és frusztráló élmény lehet azoknak, akik szeretnének gyorsan lenyomni a névjegyüket a csatornán.

Ha YouTube-előfizetőket vásárolsz, fel tudod építeni és fenntartani a lendületet. A YouTube-előfizetők vásárlása azt is üzenetet küld a többi YouTube-felhasználónak, hogy tartalmai népszerűek és értékesek.

Amint a feliratkozóid száma megnövekszik, egyre több embert vonz majd, hogy megnézze videódat, és feliratkozzon a csatornádra.

Használjon mobilt, hogy bővítse elérését

Van többcsatornás marketingstratégiája? A mobilmarketing egy digitális marketingstratégia, amelynek célja a közönség elérése mobileszközökön, beleértve a táblagépeket és az okostelefonokat is. A Statista becslései szerint 290-ban eddig 2020 millió amerikai használ mobiltelefont. Az okostelefonok 79.10 százalékos elterjedtségét tekintve az Egyesült Államok a negyedik a világon a mobiltelefon-tulajdonosok számát tekintve.

Mivel az ügyfelek figyelmüket a mobileszközökre helyezik, a marketingszakemberek a célközönség többcsatornás elköteleződését helyezik előtérbe a mobilmarketing segítségével. A mobilmarketing magában foglalhatja a márkaüzenetek SMS-ben vagy hideghívásokban történő küldését. Ezeknek a push marketing stratégiáknak vannak hosszú és rövid távú hátrányai is. A fogyasztók egyszerűen blokkolhatják a hívásokat és leküldhetik a hirdetéseket. A marketingszakemberek számára a befektetés megtérülésének nyomon követése és egy adott ügyfélkör megcélzása nehézzé válik a push marketinggel.

A YouTube tökéletesen alkalmas a mobileszközökön bejövő vagy pull marketing megközelítésre. A bejövő marketingen keresztül a márkák bevonhatják és meghívhatják megcélzott vásárlóikat, és erős kapcsolatokat építhetnek ki.

A HubSpot adatai azt mutatják, hogy a YouTube miért a megfelelő választás a mobilmarketinghez:

  • A legtöbb felnőtt (75 százaléka) YouTube-videókat néz mobileszközén.
  • A YouTube a 18 és 49 év közötti korosztályban több embert ér el mobileszközökön egy hét alatt, mint bármely kábelhálózatnál.
  • A YouTube nézési idejének több mint háromnegyede mobileszközökön történik.

Egy Google-tanulmány szerint az okostelefon-használók 1.4-szer nagyobb valószínűséggel figyelnek a márkás tartalmakra vagy hirdetésekre a YouTube-on.

A kutatók azt is megállapították, hogy az okostelefonos videónézők nagyobb valószínűséggel érzik úgy, hogy kapcsolatban állnak a mobileszközökön videotartalmat kínáló márkákkal, mint a tévénézők. És mindenekelőtt egy 2020-as tanulmány kimutatta, hogy a nézők 70 százaléka vásárolt, miután látta a márka videóját a YouTube-on.

A nézők a márkajelzéssel ellátott videók mobileszközükön való megtekintését követően a következőket hajtják végre:

  • Látogassa meg a márka webhelyét vagy üzletét.
  • Beszéljen a márkáról másokkal.
  • Pozitívan változtassa meg véleményét a márkáról, szolgáltatásról vagy termékről.
  • Oszd meg a márkajelzéssel ellátott videotartalmat a szolgáltatásról, termékről vagy vállalatról.

A nyerő mobilmarketing-stratégia kialakításának okos módja, ha márkaépítő videókat készít a YouTube-on, és YouTube-előfizetők vásárlásával népszerűsíti azokat szélesebb közönség számára. Az emberek keresik a jelzéseket, hogy eldönthessék, mit nézzenek a közösségi médiában, és milyen tartalom éri meg az idejüket. Ha YouTube-fiókodnak több ezer feliratkozója van, akkor ez egy jó hírű fiók, amelyet sokan követnek.

Egészítse ki marketing erőfeszítéseit

A márkák számára a YouTube marketingstratégiája elsődleges prioritás. A lebilincselő videók javítják a márkamemóriát és a felidézést, mivel a vizuális elemek gyorsabban dolgoznak fel, mint a szöveges üzenetek. A YouTube-videók abban is segíthetnek vállalkozásának, hogy forgalmat irányítson webhelyére vagy e-kereskedelmi üzletére, növelje a konverziókat, és szélesebb közönségbázist érjen el. A YouTube jelenléte megkönnyíti a célközönség számára, hogy megtalálja Önt a keresőmotorokon. Élő eseményt közvetíthetsz a YouTube élő közvetítésével. Ez költséghatékony módon szélesebb közönség elé tárja márkáját, termékét vagy szolgáltatását.

YouTube marketingstratégiája nagy eséllyel a kívánt eredményeket hozza, ha erős feliratkozói bázissal rendelkezik.

A YouTube-feliratkozói lista vásárlása nagyszerű módja annak, hogy kiegészítse YouTube-marketing erőfeszítéseit. Segítségével hamarosan új követőket szerezhet, és kedveléseket, megjegyzéseket és megosztásokat gyűjthet. Több feliratkozóval kiterjedt e-mail listát készíthet, amely kulcsszerepet játszik a konverziók és az elköteleződés növelésében.

Az előfizetői lista meleg potenciális ügyfeleket kínál, amelyeket felhasználhat a nyomon követéshez, a bevonáshoz és végül az ügyfelekké való alakításhoz. A YouTube-feliratkozók száma az egyik fontos rangsorolási tényező. Ha aktív YouTube-előfizetőket vásárolsz, akkor vállalkozásod nagyobb elismertségre tesz szert. Minél több feliratkozód van, annál erősebb a hírneved és a hitelességed, ami több természetes feliratkozót vonzhat a csatornádra.

Keress többet

Az egyik oka annak, hogy sokan azért alapítanak YouTube-csatornát, hogy pénzt keressenek. A YouTube-on évente hat számjegyű bevételt hozó csatornák száma 40 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest, míg az évi 10,000 50 dollárt kereső csatornák XNUMX százalékkal nőttek.
Sok sikeres YouTuber hat számjegyű bevételre tesz szert a YouTube-on. Például Nate O'Brien személyes pénzügyi YouTubernak 1.1 millió feliratkozója van, és egy év alatt 444,000 8.5 dollárnyi hirdetési bevételt szerzett. A legnépszerűbb YouTube-sztárok, mint például PewDiePie és Smosh 12 és XNUMX millió dollár között keresnek.

Ahhoz, hogy pénzt kereshessen a YouTube-on, legalább ezer feliratkozóval kell rendelkeznie az elmúlt tizenkét hónapban, valamint 4000 nyilvános nézési órával. Ha megszerzi ezt a sok feliratkozót, jogosulttá válik a YouTube által kínált Partnerprogramra. Ez lehetővé teszi, hogy bevételre tegyen szert előfizetésekből, hirdetésekből, áruk értékesítéséből és csatornatagságokból.

Google AdSense: A partnerség hozzáférést biztosít olyan eszközökhöz, amelyek segítségével bevételt szerezhet videóival a Google AdSense segítségével. A legtöbb YouTube-híresség bevételének jelentős részét a Google AdSense-ből szerzi. Ha például 1,000,000 36,000 XNUMX feliratkozója van, akik egy héten két videót néznek meg, akkor akár XNUMX XNUMX USD-t is kereshet csak az AdSense szolgáltatással.

Becslések szerint a napi 20,000 28 megtekintés átlagosan napi 47 és 460 dollár közötti bevételt jelenthet, a havi bevétel pedig 769 és 5,600 dollár között van. Ha a napi megtekintések száma változatlan marad, akkor évente 9,353-XNUMX dollárt kereshet.

Áruértékesítés: A YouTube-partnerek tizenkét árucikket értékesíthetnek, ha engedélyezik ezt a funkciót a YouTube-fiókban. Néhány híresség milliókat keresett áruk eladásával rajongóinak. PewDiePie, a svéd videojáték-sztár 98 millió előfizetővel rendelkezik a YouTube-on, és havi 6.8 millió dollárt keres áruk eladásából. A csatornádon is reklámozhatod árudat/termékedet.

Csatorna tagság: Ha 1000 feliratkozót szerez YouTube-csatornáján, pénzt is kereshet, ha engedélyezi fiókjában a csatornatagság funkciót. Követőid és rajongóid havi fizetést fizetnek, hogy bónuszokat kapjanak, beleértve az élő csevegéseket, a különleges videókat és a jelvényeket. A YouTube legjobb videókészítői havonta 40,000 XNUMX dollárt keresnek csatornatagságokkal.

Influencer marketing: A réstől függően bevételi forrásait affiliate marketinggel, szponzorációkkal és online tanfolyamokkal is diverzifikálhatja. A vállalkozások fizetnek a sok követővel rendelkező YouTube-nak, hogy reklámozzák márkájukat vagy terméküket a csatornán. A népszerű YouTube-alkotók a hírességekhez és befolyásolóikhoz képest, ha nem hatékonyabbak a márkaismertség előmozdításában. A YouTube-befolyásolók általában magasabb árakat írnak elő a márkák reklámozására, mint az Instagram-bejegyzéseknél. Videónként 2000 dollárt kereshetsz, ha 100 XNUMX feliratkozód van.

Egy tanulmány szerint egy középszintű befolyásoló 2,000 dollárt számít fel 100,000 XNUMX feliratkozónként, ha egy márkát népszerűsít a YouTube-fiókjában.
A legfontosabb okok, amelyek miatt érdemes megfontolni a YouTube-előfizetők vásárlását

Vonzzon valódi előfizetőket

A marketingesek az úgynevezett „falkamentalitást” használják fel az értékesítés és az elköteleződés fokozására. A csordamentalitás arra utal, hogy mások hogyan befolyásolják az embereket, hogy tegyenek valamit, mert a legtöbb ember ezt teszi.

Társas állatokként másoktól származó információkra támaszkodunk döntéseink meghozatalakor. A pályaválasztástól, a politikai hajlamtól a ruhatárig, hajlamainkat jellemzően társadalmi megfigyeléseink alakítják. Pszichológusok azt vizsgálták, hogy a szociális tanulási stratégiák hogyan alakítják az emberek kollektív intelligenciáját.

Azt találták, hogy az emberek hajlamosak másokat másolni, és minél többen választottak egy bizonyos döntést, annál többen másolták le őket. Ugyanúgy, ahogy az emberek a letöltési számaik alapján választanak alkalmazásokat, vagy követik a nagy követőkkel rendelkező közösségi médiafiókokat. Az is igaz, hogy amikor az emberek rákeresnek és találnak egy videót, amelynek több feliratkozója, megtekintései és kedvelései vannak, úgy döntenek, hogy követik azt a videót. Amikor a nézők azt látják, hogy egy videó elérése alacsony, hajlamosak azt feltételezni, hogy a tartalom nem érdemes megnézni. Gyorsan továbbléphetnek, és hasonló videót kereshetnek egy népszerűbb YouTube-csatornáról, amelynek nagyobb a nézettsége.

A YouTube-csatornád feliratkozóinak hiánya csökkenti annak esélyét is, hogy a videód kedveléseket, megjegyzéseket vagy megosztásokat kapjon, mivel a nézők nem biztosak abban, hogy megbízható információforrás-e. Ha fizet az előfizetőkért, növeli annak esélyét, hogy mások is az Ön követőivé és feliratkozóivá váljanak, pusztán a „csordamentalitás” miatt.

Állítsa be magát tekintélyként

A YouTube-előfizetők vásárlásának egyik fontos oka a márka/személyes márka tekintélyének növelése. Ha több feliratkozó van YouTube-csatornádon, az azt jelzi, hogy néhány feliratkozóhoz képest komoly szereplője vagy a résnek. Amint azt fentebb kiemeltük, egy nagyobb előfizető több pénzt keres, más szakemberekkel és befolyásolókkal együttműködve nyit meg lehetőségeket.

A SEM rush egy 2019-es tanulmánya szerint az emberek 48 százaléka úgy gondolja, hogy a YouTube a következő öt évben a legnagyobb mértékben hozzájárulna a PR-kommunikáció hatékonyságának növeléséhez. Függetlenül attól, hogy a PR, a divat, a bőrápolás, a pénzügy, a játékok vagy a vígjáték terén rejlik a rés, ha több feliratkozót szerez a YouTube-on, az segíthet iparági szakértővé válni.

Csökkentse az erőfeszítést

Az előfizetők kulcsszerepet játszanak YouTube-felhasználóként. A nagy előfizetői szám a lehetőségek bevételszerzésétől, az elérés bővítésétől, a népszerűség megszerzésétől a hálózatépítésig számos előnnyel jár. A platform új belépői számára kihívást jelenthet az előfizetők megszerzése és a hitelesség építése. Folyamatos erőfeszítést igényel, miközben időigényes az első 1000 követő megszerzése. Egy tanulmány szerint akár két évbe is telhet ezer előfizető megszerzése.

A YouTube-feliratkozók számának növelése magában foglalhatja a videó minőségének, a feltöltés gyakoriságának, a keresőoptimalizálásnak (SEO) való fokozott odafigyelést, hogy javítsa videód keresési helyezéseit és egyéb stratégiákat. Noha ezekre az erőfeszítésekre szükség van, sok időt kell fordítania arra, hogy YouTube-videója minden szempontból megfelelő legyen. Annak ellenére, hogy jó minőségű, lebilincselő videót készítettek, előfordulhat, hogy az első néhány évben nem lesz sok feliratkozó.

Ha előfizetőket vásárol, az segít gyorsan és minimális erőfeszítéssel felépíteni követői bázisát. Ahelyett, hogy a feliratkozók száma miatt aggódna, összpontosíthat új, lebilincselő videók létrehozására, amelyek vonzóak a célközönség számára.

Keresési rangsor

Az Aherfs szerint a Google keresési oldalain és a YouTube-on elért magasabb helyezés a digitális marketingesek elsődleges prioritása, mivel:

  • Az online élmények 68 százaléka keresőmotorral kezdődik – az emberek nagyobb valószínűséggel találják meg a videódat, ha előrébb helyezkedsz a keresőben.
  • A Google keresőinek 75 százaléka nem lép túl az első oldali eredményeken, és a felhasználóknak csak 0.78 százaléka kattint a második oldalon lévő keresési eredményekre

Számos dolgot tehet annak érdekében, hogy javítsa YouTube-videóinak rangsorát a Google-on. Ide tartozik a megfelelő kulcsszavak megtalálása és használata (ezeket a szavakat használja a célközönség a tiédhez hasonló tartalom kereséséhez), YouTube-címkék hozzáadása és a YouTube-videó minőségének optimalizálása. A leggyorsabb módja azonban az előfizetők számának növelése.

Neil Patel szerint a YouTube az alábbiak alapján rangsorolja a videókat:

  • Csatorna erőssége
  • Olvasások száma
  • Kulcsszó relevancia
  • Megoszt
  • Hatóság
  • Bízzon
  • Hozzászólások
  • Közönségmegtartás

A bizalom viszont a nézeteken és a tekintélyen kívül a YouTube-csatorna feliratkozóinak számához kapcsolódik. Tanulmányok azt mutatják, hogy a YouTube-videók kedvelésének, megtekintéseinek, megjegyzéseinek és megosztásainak száma szorosan összefügg a magasabb YouTube-rangsorral. A YouTube-feliratkozókért való fizetés egyik fontos oka az, hogy növelheti videóinak kedveltségét, nézettségét és megjegyzéseit, ha több valódi feliratkozót szerez, és kiterjeszti az elérést.

A több feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornák elsőbbséget élveznek a Google-on és a YouTube-on végzett keresések során. A feliratkozók száma szintén kulcsfontosságú tényező, amelyet a YouTube algoritmusai a videók rangsorolására használnak. Míg a megjegyzések vagy a tetszésnyilvánítások egyszeri műveletek, a feliratkozások azt jelzik, hogy az emberek rendszeresen látják az Ön által létrehozott videótartalmat. Ez központi szerepet játszik abban, hogy tükrözze azt az értéket, amelyet a YouTube számára kínál.

Ez az oka annak, hogy a legtöbb YouTube-felhasználó ösztönzi a feliratkozást.

Függetlenül attól, hogy előfizetői honnan származnak, a több előfizető segít optimalizálni a keresőoptimalizálást. Ez biztosítja, hogy videódat nagyobb közönség találja meg és tekintse meg. Következésképpen minél többen nézik meg a tartalmadat, annál nagyobb az organikus feliratkozók száma a YouTube-csatornádra.
Ha megkéred az embereket, hogy írjanak megjegyzéseket, az is javítani fogja videóid helyezéseit a YouTube-on. Az előfizetői bázis felépítése az első lépés a magasabb rangú e stratégiák elfogadásához.

Vonja be előfizetőit

A jó előfizetői bázis növeli az önbizalmat, amikor még csak most kezded YouTube-felhasználóként. Ez azokra is vonatkozik, akik már egy ideje készítenek YouTube-videókat, de nem tudták felépíteni feliratkozói bázisukat.
Ha jelentős számú feliratkozóval és megtekintéssel rendelkezik, motivált lesz a rendszeres friss tartalom hozzáadására. Készíts videókat művészetedről, zenédről, utazásodról, ételeidről vagy szakmádról, hogy bevond valódi feliratkozóidat.

Ezután készíthet egy személyes videót, amely üdvözli valódi feliratkozóit, és érezheti, hogy értékesnek és különlegesnek tartják őket. Ha eredeti vízjelet adsz a videódhoz, az nem csak védi a videódat, hanem lehetővé teszi a nézők számára, hogy rákattintsanak, és feliratkozzanak a csatornádra. A feliratkozás gomb automatikusan megjelenik az eredeti vízjelen.
A feliratkozók bevonása magában foglalja az érdeklődésüknek megfelelő videók készítését is. Íme néhány HubSpot statisztika, amely megmutatja, hogy a YouTube-nézők milyen tartalmat preferálnak:

  • A zenei videók az egyik legnépszerűbb videó a YouTube-on.
  • A vásárlással kapcsolatos videók nézési óráinak ötszöröse volt az elmúlt időszakban.
  • A YouTube a nézők 70 százalékát ismeri meg a márkákkal.
  • A nézők kétszer nagyobb valószínűséggel vásárolnak olyan terméket, amelyet a YouTube-on néztek meg.
  • Más platformokhoz képest a nézők nagyobb valószínűséggel keresnek információkat egy szolgáltatásról, termékről vagy márkáról a YouTube-on.
  • A YouTube-felhasználók előnyben részesítik az oktatóvideókat a YouTube-on a termék kézikönyvének vagy utasításainak elolvasásával szemben.
  • A YouTube nézésének legfőbb oka a szórakozás és a pihenés.
  • Az olyan pihentető videók, mint a szappanvágás, 70 százalékkal növelték a nézési időt.
  • A vígjátékok és a „hogyan kell” videók a többi népszerű YouTube-tartalomkategória.

A YouTube algoritmus bővítése

A YouTube algoritmus specifikus, és a YouTube-nézők által megtekintett videók közel háromnegyedét határozza meg. A YouTube-ajánlások több mutatón alapulnak, mint például a feliratkozók, a nézettségi előzmények, a nézési idő, a relevancia és az elköteleződés. A feliratkozók vásárlásának egyik fő oka az, hogy az algoritmus valószínűleg több nézőnek ajánlja a videódat.

A YouTube-előfizetők vásárlása egyszerű és gyors

Ha aggódik az előfizetők vásárlásához szükséges megfelelő webhely megtalálásával kapcsolatos nehézségek miatt, íme az egyszerű megoldás. Az YTpals a vezető webhely vásároljon YouTube előfizetőket. Gyors eredményekre és egyszerűsített vásárlási folyamatra számíthat. Az első 50 YouTube-feliratkozót már 20 dollárért megvásárolhatja, míg az 5000 megtekintés ára 60 dollár.

Választhat ingyenes YouTube-megtekintéseket is, hogy felgyorsíthassa feliratkozói bázisának, tetszésnyilvánításainak, megjegyzéseinek és megosztásainak építését.

Az YTpals versenyképes árat kínál a YouTube-tetszésekre, megjegyzésekre, nézési órákra és megosztásokra is, amelyek növelhetik YouTube marketingstratégiáját. Amikor fizet az előfizetőkért, 24 órán belül elkezdi megkapni őket. Miután megláttad a YouTube-on előfizetők szerzésének kézzelfogható előnyeit, fokozatosan növelheted a feliratkozók számát 100-ra, 500-ra vagy még többre.

Ha megjegyzéseket szeretne vásárolni, az YTpals egyéni megjegyzéseket kínál megfizethető áron. Alacsony áron azonnal vásárolhat tíz egyéni megjegyzést a feltöltött YouTube-videójához. 30 vagy 50 megjegyzést is vásárolhat versenyképes áron. Ami a kedveléseket illeti, az YTpals 200 YouTube-lájkot kínál 20 dollárért.
Ha mindegyiket csomagban vásárolod meg, akkor szilárd alapot biztosítasz ahhoz, hogy YouTube-csatornádat a siker új szintjére emeld.

További YouTube marketing szolgáltatásokat kínálunk

szolgáltatás
Ár $
$ 30

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
szolgáltatás
Ár $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Jellemzők

  • Garantált szállítás
  • Újratöltési garancia
  • Biztonságos és magánszállítás
  • Szállítás 24-72 órán belül kezdődik
  • Szállítás FOLYTATHATÓ minden nap, amíg teljes
  • Egyszeri ömlesztett vásárlás - nincs ismétlődő
Valaki be vásárolt
Augusztus