Πολιτική Επιστροφής

Προσφέρουμε μη απτά ανέκκλητα αγαθά. Ως πελάτης, είστε υπεύθυνοι για την κατανόηση αυτού κατά την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος / υπηρεσίας στον ιστότοπό μας.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών

Το 99% των προβλημάτων μπορεί να λυθεί με ένα απλό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ζητάμε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας το δικό μας Επικοινωνία σελίδα. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα σας επιστρέψει στο 24-72 (συνήθως λιγότερο από 24 ώρες) με μια ανασκόπηση της ανησυχίας σας και μια λύση.

Επιλέξιμα αιτήματα επιστροφής χρημάτων

● Μη παράδοση του προϊόντος / υπηρεσίας:

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρόνοι επεξεργασίας είναι πιο αργός και η διαδικασία λήξης της παραγγελίας σας είναι λίγο μεγαλύτερη. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια. Οι αξιώσεις μη παράδοσης πρέπει να υποβληθούν γραπτώς στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών εντός 7 ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας.

● Προϊόν που δεν είναι όπως περιγράφεται:

Τέτοια θέματα θα πρέπει να αναφέρονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Πρέπει να παρέχονται σαφή αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το αγορασμένο προϊόν / υπηρεσία δεν είναι όπως περιγράφεται στον ιστότοπο. Οι καταγγελίες που βασίζονται μόνο στις ψευδείς προσδοκίες ή επιθυμίες του πελάτη δεν τηρούνται.

● Πολιτική ακύρωσης συνδρομών:

Όταν αγοράζετε μια εγγραφή Enterprise, Elite ή Celebrity, θα χρεωθείτε αυτόματα την ίδια ημέρα κάθε μήνα. Αν σε κάποιο σημείο δεν χρειάζεστε πλέον την εγγραφή σας στο YTpals, στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της υπηρεσίας μας Επικοινωνία και θα θέσουμε το λογαριασμό σας να λήξει στο τέλος της συνδρομής του τρέχοντος μήνα. Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή. Αν, για παράδειγμα, έχετε εγγραφεί στο 23rd Σεπτεμβρίου, αλλά μας γράψετε για την ακύρωση του λογαριασμού σας μερικές εβδομάδες αργότερα τον Οκτώβριο 10, θα θέσουμε τον λογαριασμό σας να ακυρωθεί τον Οκτώβριο 23rd, το οποίο θα ήταν το τέλος της συνδρομής του τρέχοντος μήνα. Αν προτιμάτε την άμεση ακύρωση, απλά ενημερώστε μας και μπορούμε να το κάνουμε και για εσάς. Δεν είστε υποχρεωμένοι να παραμείνετε συνδρομητές για οποιαδήποτε χρονική περίοδο, αλλά θα πρέπει να μας γράψετε όταν είστε έτοιμοι να ακυρώσετε. Στη συνέχεια θα το χειριστούμε και θα σας στείλουμε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

● Πολιτική επιστροφής χρημάτων:

Αν αγοράσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής και δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία για οποιονδήποτε λόγο, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 7 ημερών από την ημερομηνία πληρωμής της συνδρομής σας και θα σας επιστρέψουμε και ακυρώσουμε πλήρως τη συνδρομή σας. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας περισσότερες από 7 ημέρες μετά την πληρωμή της συνδρομής σας και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, η ομάδα μας θα ελέγξει το λογαριασμό σας και εάν το κρίνουμε σκόπιμο, θα επιστρέψουμε πλήρως την παραγγελία σας. Παλαιότερες ημέρες 7, δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Δεσμευμένη στην ικανοποίηση

Βρισκόμαστε πίσω από τα προϊόντα μας και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε σήμερα τις καλύτερες υπηρεσίες αφοσίωσης σε κοινωνικά μέσα. Δεν μπορούμε πάντα να προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων, αλλά εάν μέσα σε 7 ημέρες δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας απλά Επικοινωνία και θα βρούμε ένα ψήφισμα για τις ανησυχίες σας.

Κάποιος μέσα αγόρασε
πριν