Χρειάζεστε βοήθεια από ειδικούς του YouTube;

Ακολουθεί ένα σύντομο παράδειγμα της υπηρεσίας αξιολόγησης YouTube…

Αξιολόγηση καναλιού YouTube

Ένας ειδικός του YouTube θα ηχογραφήσει τον εαυτό του σε βίντεο, δίνοντας στο κανάλι σας στο YouTube μια σε βάθος αξιολόγηση 45+ λεπτών για το κανάλι και τα βίντεό σας στο YouTube + αναλύστε τους ανταγωνιστές σας + σχέδιο δράσης 5 βημάτων για τα επόμενα βήματα.

Το βίντεο διάρκειας 45+ λεπτών περιλαμβάνει:

  • Πλήρης αξιολόγηση καναλιού
  • Συμβουλές ειδικά για το κανάλι και τα βίντεό σας
  • Ελέγξτε τα βίντεο και τη στρατηγική περιεχομένου σας
  • Μυστικά για την προώθηση βίντεο και λήψη συνδρομητών
  • Αναλύστε τους ανταγωνιστές σας
  • Λεπτομερές σχέδιο δράσης 5 βημάτων για εσάς
  • Χρόνος παράδοσης: 4 έως 7 ημέρες

Συχνές Ερωτήσεις

Είστε ένα μικρό YouTuber που αγωνίζεται να αναπτύξει το κανάλι σας;

Προσπαθείτε να λάβετε περισσότερες προβολές, αλλά δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε;

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πλατφόρμα αλλά δεν γνωρίζετε κανέναν που μπορείτε να ρωτήσετε;

Εάν ναι, τότε η υπηρεσία αξιολόγησης καναλιών YouTube είναι κατάλληλη για εσάς.

Οι ειδικοί μας είναι οι ίδιοι οι YouTubers, οι οποίοι έχουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube, σχεδόν 1 εκατομμύριο συνδρομητές και δημιουργούν βίντεο για πολλά χρόνια.

Οι ειδικοί μας γνωρίζουν το YouTube από μέσα προς τα έξω και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί σας καθώς θα ελέγχουν διεξοδικά το κανάλι σας στο YouTube σε βίντεο.

Θα κάνουμε ένα βίντεο διάρκειας 45+ λεπτών για εμάς που θα περπατάμε και θα αξιολογούμε το κανάλι σας στο YouTube. Στη συνέχεια, θα το ανεβάσουμε στο YouTube, θα κάνουμε το βίντεο ιδιωτικό (μόνο για εσάς) και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να μπορείτε να παρακολουθείτε την αξιολόγησή σας όποτε έχετε ελεύθερο χρόνο!

Αφού υποβάλετε την παραγγελία σας, συνήθως χρειαζόμαστε 3-7 ημέρες για να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση του καναλιού σας.

1) Θα ελέγξουμε τα βίντεό σας και θα σας δώσουμε εποικοδομητική κριτική.

2) Συμβουλές για το πώς μπορείτε να κάνετε τα βίντεό σας καλύτερα για να αυξήσετε το χρόνο παρακολούθησης και τη διατήρηση κοινού.

3) Θα εξετάσουμε τους τίτλους και τις μικρογραφίες σας, τη στρατηγική περιεχομένου, τις λέξεις-κλειδιά και την περιγραφή, την αρχική σελίδα κ.λπ.

4) Θα μοιραστούμε τα μυστικά μας σχετικά με τον τρόπο προώθησης των βίντεό σας και τη λήψη συνδρομητών.

5) Θα αναλύσουμε τους ανταγωνιστές σας και θα σας πούμε πώς να είστε καλύτεροι από αυτούς.

6) Σχέδιο δράσης 5 βημάτων!

Όχι, δεν χρειαζόμαστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας. Δεν συνδεθούμε στο κανάλι σας στο YouTube.

Θα σας παρέχουμε ένα βίντεο διάρκειας 45+ λεπτών από εμάς, αξιολογώντας διεξοδικά το κανάλι σας και μπορείτε να εφαρμόσετε τις ιδέες / αλλαγές που προτείνουμε στην ευκολία σας.

Ναί! Συνεργαζόμαστε με κάθε τύπο καναλιού YouTube και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγαλώσετε το δικό σας, ανεξάρτητα από το τι αφορά το περιεχόμενό σας.

Ναί! Θα εξετάσουμε το κανάλι σας σε βίντεο και θα μιλήσουμε Αγγλικά, αλλά θα παρέχουμε μεταφρασμένους υπότιτλους στη γλώσσα που προτιμάτε.

Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε κατά μήκος του βίντεο, ενώ διαβάζετε τους υπότιτλους για να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε όλα όσα λέμε.

Το λογισμικό μετάφρασης που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικό και θα κάνει πολύ καλή δουλειά της μετάφρασης στη γλώσσα που προτιμάτε. Θα καταλάβετε πλήρως τι λέμε στην αξιολόγησή σας.


Κάποιος μέσα αγόρασε
πριν