Αγοράστε σχόλια στο YouTube

Εγγυημένη παράδοση 100%

Ποια είναι τα οφέλη από την αγορά σχολίων του YouTube;

  • ✅ Βελτιώστε τις βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης των βίντεο σας
  • ✅ Ενθαρρύνει άλλους να σχολιάσουν το βίντεό σας
  • ✅ Ενθαρρύνει τις συζητήσεις να ξεκινήσουν
  • ✅ Εξετάζουμε το βίντεό σας και γράφουμε σχόλια ποιότητας
  • ✅ Μπορείτε να υποβάλετε τα δικά σας σχόλια εάν προτιμάτε
  • ✅ Τα σχόλια διαδίδονται σε αρκετές ημέρες
  • ✅ 100% Εγγυημένη παράδοση ή τα χρήματα σας πίσω
  • ✅ Σχόλια Ξεκινήστε σε ώρες 24-72
  • ✅ Διαχωρίστε τα σχόλια σε πολλά βίντεο. Τουλάχιστον 10 σχόλια ανά βίντεο. Παραγγείλετε 50 σχόλια και μοιραστείτε το πολύ σε 5 βίντεο.
Ποια είναι τα οφέλη από την αγορά σχολίων του YouTube;

Οι τρόποι με τους οποίους αγοράζετε σχόλια στο YouTube μπορούν να βοηθήσουν το κανάλι σας να γίνει πιο δημοφιλές

Σήμερα, το YouTube θεωρείται μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες ροής βίντεο στον κόσμο. Έχει γνωρίσει εκθετική ανάπτυξη με τα χρόνια και έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για δημοσίευση και προβολή περιεχομένου βίντεο. Πολλοί χρήστες που μπόρεσαν να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό ακολούθων έχουν επίσης αποκομίσει οφέλη από τη δημιουργία εσόδων. Επομένως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το YouTube έρχεται με πολλά οφέλη. Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο κανάλι στο YouTube και να αντλήσετε περισσότερα οφέλη από αυτό.

Για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο κανάλι, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια ισχυρή βάση κοινού. Το κοινό, το οποίο είναι γνωστό ως συνδρομητές στο YouTube, θα φέρει μεγαλύτερη προβολή στο κανάλι σας κάνοντας like στα βίντεο, σχολιάζοντας τα και παραπέμποντάς τα στους φίλους του. Είναι σημαντικό να αλληλεπιδράσετε με τη βάση των συνδρομητών σας και να τους ακούσετε εάν θέλετε το κανάλι σας να γίνει δημοφιλές. Τα σχόλια είναι εξαιρετικά σημαντικά για την επιτυχία του καναλιού σας. Μπορείς αγοράστε σχόλια στο YouTube από το YTpals και χρησιμοποιήστε τις παρακάτω στρατηγικές σε συνδυασμό για να προσελκύσετε τους συνδρομητές σας στην ενότητα σχολίων.

Ποια είναι η σημασία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής σχολίων;

Το YouTube δεν είναι μόνο για την παρακολούθηση βίντεο, καθώς επιτρέπει στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και στην ενότητα σχολίων. Τα σχόλια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους δημιουργούς περιεχομένου να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους και το αντίστροφο. Επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να ακούσουν τι έχουν να πουν οι συνδρομητές τους για το περιεχόμενο. Η ενότητα σχολίων στο YouTube παίζει μεγάλο ρόλο στην οικοδόμηση μιας σχέσης με το κοινό. Τα βίντεο με περισσότερα σχόλια τείνουν να έχουν περισσότερες προβολές. Έχει βρεθεί ότι τα περισσότερα από τα βίντεο που έχουν περίπου 5,000 σχόλια ή περισσότερα μπορούν να λάβουν περίπου 1 εκατομμύριο προβολές. Οι προβολές και τα σχόλια τείνουν να συμβαδίζουν, καθώς η αύξηση του ενός οδηγεί σε αύξηση του άλλου.

Όταν ξεκινάτε ένα κανάλι YouTube, ο πρωταρχικός στόχος είναι να αυξήσετε την προβολή σας σε όλη την πλατφόρμα. Τα σχόλια είναι η κινητήρια δύναμη για την αύξηση της ορατότητας. Τα σχόλια μπορούν να επηρεάσουν τους θεατές να παρακολουθήσουν ολόκληρο το βίντεο, να ξαναδούν το βίντεο και να το μοιραστούν με την οικογένεια και τους φίλους τους. Μια αποτελεσματική στρατηγική σχολίων δεν είναι σημαντική μόνο για την απόκτηση προβολών αλλά και για την καθοδήγηση των θεατών σε περισσότερο από το περιεχόμενό σας. Μια καλή στρατηγική σχολίων σάς επιτρέπει επίσης να ενισχύσετε το μήνυμα που θέλετε να στείλετε μέσω του καναλιού σας.

Στρατηγικές για την οδήγηση περισσότερων σχολίων στα βίντεό σας στο YouTube

Τα σχόλια μπορούν να αποδειχθούν πολύ χρήσιμα εάν θέλετε να λαμβάνετε άμεσα σχόλια από τους θεατές σας και να δημιουργήσετε μια συζήτηση γύρω από τα βίντεό σας. Τώρα που καταλαβαίνετε τη σημασία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής σχολίων, ας δούμε μερικές από τις μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση των σχολίων στα βίντεό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους για να αναπτύξετε τη δική σας στρατηγική σχολίων. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε σχόλια YouTube για να βοηθήσετε σε αυτή τη διαδικασία.

1. Κάντε ερωτήσεις στο τέλος των βίντεο.

Θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε να κάνετε κάποιες ερωτήσεις από τους θεατές σας στο τέλος των βίντεο. Αυτές οι ερωτήσεις μπορεί να είναι ανοιχτού τύπου, ωστόσο, συγκεκριμένες ερωτήσεις που παρακινούν τους θεατές να σχολιάσουν θα ήταν πιο ωφέλιμες για εσάς σε αυτήν την περίπτωση. Εάν το δικό σας είναι ένα εκπαιδευτικό βίντεο, μπορείτε να ρωτήσετε τους θεατές εάν βρήκαν τις συμβουλές χρήσιμες ή όχι. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε την αφοσίωση ρωτώντας τους θεατές σχετικά με τον τύπο περιεχομένου που θέλουν να δουν. Θα λάβετε μερικές εγγυημένες απαντήσεις στην ενότητα σχολίων. Όχι μόνο θα λάβετε μερικές εξαιρετικές ιδέες για μελλοντικά βίντεο, αλλά θα μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με τους συνδρομητές σας σε πιο προσωπικό επίπεδο.

2. Κάντε το πρώτο σχόλιο στην ενότητα σχολίων.

Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να ενθαρρύνετε τους ακόλουθούς σας να δημοσιεύουν περισσότερα σχόλια είναι να κάνετε μόνοι σας το πρώτο σχόλιο. Μπορείτε να πάρετε το προβάδισμα και να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο που θα προσελκύει τους συνδρομητές και θα ξεκινά μια συζήτηση σχετικά με το βίντεο. Με τον καιρό, οι συνδρομητές σας θα αισθάνονται πιο άνετα με το να σχολιάζουν τα βίντεό σας. Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την ίδια στρατηγική είναι να ζητήσετε από κάποιον που γνωρίζετε προσωπικά να αφήσει ένα σχόλιο. Αυτή η στρατηγική σχολίων λειτουργεί εξίσου καλά. Τα σχόλια που δημοσιεύονται από φίλους και συγγενείς θα ενθαρρύνουν επίσης τους συνδρομητές να δημοσιεύουν περισσότερα σχόλια. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια δεμένη κοινότητα που αλληλεπιδρά μεταξύ τους σε καθημερινή βάση.

3. Παρατηρήστε το περιεχόμενο με την καλύτερη απόδοση για να κατανοήσετε τη δέσμευση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αναλυτικά στοιχεία του YouTube για να προσδιορίσετε ποια βίντεο παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αφοσίωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να εξακριβώσετε τους παράγοντες που οδηγούν σε μεγαλύτερη δέσμευση. Είτε ήταν η διάρκεια του βίντεο είτε ορισμένες λίστες αναπαραγωγής. Έχει διαπιστωθεί ότι τα βίντεο που είναι μικρότερα από 2 λεπτά τείνουν να έχουν μεγαλύτερα ποσοστά αφοσίωσης γενικά, σε σύγκριση με βίντεο 5 λεπτών. Αφού καταλάβετε τους παράγοντες που κάνουν τα βίντεό σας να αποδίδουν καλύτερα, μπορείτε να τους επαναλάβετε στα νέα σας βίντεο. Αυτό θα κρατήσει το κοινό αφοσιωμένο και τα σχόλια θα συνεχίσουν να έρχονται.

4. Διοργανώστε Διαγωνισμούς στο YouTube.

Ακριβώς όπως οι διαγωνισμοί Instagram και Facebook, μπορείτε να διοργανώνετε διαγωνισμούς και στο YouTube, για να αυξήσετε την αφοσίωση του καναλιού σας. Οι διαγωνισμοί YouTube είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λαμβάνετε σχόλια, συνδρομητές και "μου αρέσει" στο βίντεό σας, όλα ταυτόχρονα. Ωστόσο, θα χρειαστείτε κάποια επιπλέον χρήματα και θα πρέπει επίσης να καταβάλετε σημαντική προσπάθεια για την προώθηση του διαγωνισμού. Οι διαγωνισμοί YouTube είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή στο κανάλι σας, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα περισσότερα σχόλια στα βίντεό σας μακροπρόθεσμα. Μπορείτε επίσης να ενθαρρύνετε τους θεατές σας να δημοσιεύουν σχόλια ως μέρος του διαγωνισμού.

5. Προσθέστε τα σχόλια των συνδρομητών.

Μπορείτε να συνδεθείτε με τον συνδρομητή σας σε πιο προσωπικό επίπεδο κάνοντας like στα σχόλια που δημοσιεύουν κάτω από τα βίντεό σας. Όταν σας αρέσει ένα σχόλιο, οι θεατές θα μπορούν να δουν μια κόκκινη καρδιά μαζί με ένα μικρό εικονίδιο του καναλιού σας δίπλα της. Το άτομο που δημοσίευσε το σχόλιο θα λάβει επίσης μια ειδοποίηση ότι το σχόλιό του άρεσε. Μόλις οι θεατές σας δουν να αλληλεπιδράτε με άλλους στα σχόλια, θα ενθαρρύνονται να δημοσιεύσουν περισσότερα σχόλια. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε την αφοσίωση των θαυμαστών σας και επίσης να δείξετε ότι εκτιμάτε τους θεατές σας.

6. Καρφιτσώστε μερικά σχόλια.

Το καρφίτσωμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επισημάνετε ορισμένα σχόλια. Διασφαλίζει ότι το καρφιτσωμένο σχόλιο είναι το πρώτο σχόλιο που βλέπουν οι θεατές σας κάτω από το βίντεό σας καθώς κάνουν κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα σχολίων. Μπορείτε είτε να καρφιτσώσετε το δικό σας σχόλιο για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με τους θεατές είτε να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο συνδρομητών. Το χαρακτηριστικό καρφίτσωμα είναι εξαιρετικό για -

  • Θέτοντας συγκεκριμένες ερωτήσεις από το κοινό.
  • Δίνοντας μια διευκρίνιση για το βίντεο.
  • Πειράγοντας το κοινό με ένα πασχαλινό αυγό ή κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη.
  • Ευχαριστώ τους θεατές που παρακολούθησαν τα βίντεο.
  • Επισημάνετε σχετικά σχόλια από τους συνδρομητές.

7. Συνοχή

Αν παρατηρήσετε κάποιο από τα κανάλια με τις κορυφαίες επιδόσεις στο YouTube, θα βρείτε ένα κοινό πράγμα μεταξύ τους - τη συνέπεια. Για να αυξήσετε την αφοσίωση του καναλιού σας, πρέπει να ενημερώνεστε συνεχώς και να δημοσιεύετε βίντεο συχνά. Είναι σημαντικό να τηρείτε ένα αυστηρό πρόγραμμα, ώστε οι θεατές να γνωρίζουν πότε θα ανεβάσετε το επόμενο βίντεό σας. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο για χάρη του. Ακόμα κι αν το πρόγραμμά σας δημοσιεύει ένα βίντεο κάθε εβδομάδα, είναι σημαντικό να κάνετε το περιεχόμενο ελκυστικό για το κοινό. Εάν οι θεατές βρουν τα βίντεό σας ενδιαφέροντα και μοναδικά, θα συνεχίσουν να δημοσιεύουν σχόλια.

8. Συμπεριλάβετε ένα CTA

Είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε μια παρότρυνση για δράση (CTA) σε κάθε βίντεο. Αυτό μπορεί να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε μέρος του βίντεο, είτε στην αρχή είτε στη μέση του τέλους. Ο κύριος σκοπός του CTA είναι να ζητήσει από τους ανθρώπους να εγγραφούν στο κανάλι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία σχολιασμών και να τοποθετήσετε ένα μικρό πλαίσιο στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, ζητώντας από τους θεατές σας να εγγραφούν στο κανάλι σας. Όταν οι θεατές βλέπουν το CTA από καιρό σε καιρό, θα τους υπενθυμίζεται να εγγραφούν στο κανάλι σας. Καθώς κερδίζετε συνδρομητές, τα σχόλια και τα "μου αρέσει" θα αυξάνονται αυτόματα για τα βίντεό σας.

9. Χρησιμοποιήστε το Γραφικό στοιχείο YouTube στο ιστολόγιο και τον ιστότοπό σας

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αφοσίωση στο κανάλι σας στο YouTube είναι να τοποθετήσετε ένα γραφικό στοιχείο YouTube στο ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας. Το γραφικό στοιχείο YouTube θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε νέους συνδρομητές, καθώς οι ακόλουθοι του ιστολογίου σας και οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα ενημερωθούν για το κανάλι σας στο YouTube. Εάν ακολουθούν το περιεχόμενό σας σε άλλα μέσα, είναι πιο πιθανό να εγγραφούν και στο κανάλι σας στο YouTube. Αυτό, με τη σειρά του, θα τους επιτρέψει να δημοσιεύουν σχόλια στο κανάλι σας στο YouTube, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο.

10. Δημιουργήστε ένα δίκτυο

Αν σε έναν συνδρομητή αρέσει το κανάλι σας, υπάρχει πιθανότητα να του αρέσουν και άλλα σχετικά κανάλια. Το YouTube επιτρέπει στους δημιουργούς να προσθέτουν κανάλια άλλων YouTubers στη σελίδα προτάσεων. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να ζητήσετε από άλλα σχετικά κανάλια να εμφανίσουν το κανάλι σας στη σελίδα προτάσεων, ώστε οι θεατές τους να παρακινηθούν να εγγραφούν στο κανάλι σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να προσελκύετε περισσότερες προβολές, συνδρομητές και σχόλια για το κανάλι σας.

11. Αλληλεπιδράστε με τους συνδρομητές.

Αυτό φαίνεται σαν μια προφανής στρατηγική, ότι η απάντηση στα σχόλια των συνδρομητών σας θα συγκεντρώσει περισσότερα σχόλια. Όταν απαντάτε στα σχόλια των θεατών, δείχνει επίσης ότι τους ακούτε και ότι ενδιαφέρεστε για τα σχόλιά τους. Θα πρέπει ιδανικά να αφιερώνετε λίγα λεπτά κάθε μέρα για να αλληλεπιδράσετε με τους θεατές. Εκτός από το να σχολιάζετε το κανάλι σας, θα ήταν καλή ιδέα να αλληλεπιδράσετε με τους θεατές και στις ενότητες σχολίων άλλων σχετικών καναλιών. Εάν αυτοί οι θεατές βρουν ενδιαφέροντα τα σχόλιά σας, θα προσπαθήσουν να περάσουν και από το προφίλ σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε νέους συνδρομητές.

12. Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά τις λέξεις-κλειδιά.

Η αποτελεσματική χρήση λέξεων-κλειδιών σε ένα βίντεο είναι πολύ σημαντική εάν θέλετε να αυξήσετε τη σωστή αφοσίωση στο κανάλι σας στο YouTube. Οι λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούνται όταν ένα άτομο ψάχνει για κάτι συγκεκριμένο. Εάν χρησιμοποιείτε τις σωστές λέξεις-κλειδιά, αυξάνεται η πιθανότητα τα βίντεό σας να φτάσουν στον κατάλληλο θεατή. Έχει διαπιστωθεί ότι περισσότερο από το 60% των νέων συνδρομητών σε ένα κανάλι προέρχονται συνήθως από την επιλογή αναζήτησης YouTube. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τις σωστές λέξεις-κλειδιά ή εάν οι λέξεις-κλειδιά σας είναι απλωμένες, τότε τα βίντεό σας ενδέχεται να μην εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Είναι σημαντικό να είστε όσο το δυνατόν πιο περιγραφικοί όταν δημιουργείτε ετικέτες λέξεων-κλειδιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακά εργαλεία για να βρείτε προτάσεις για λέξεις-κλειδιά.

13. Προώθηση καναλιού.

Είναι σημαντικό να προωθείτε το κανάλι σας όχι μόνο στο YouTube αλλά και εκτός αυτού. Αυτό θα ανοίξει το κανάλι σας στο YouTube σε θεατές από διαφορετικά μέσα. Καθώς αρχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο του βίντεό σας, θα αρχίσουν να σχολιάζουν, να μοιράζονται και να τους αρέσουν τα βίντεό σας επίσης. Ακολουθούν μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προωθήσετε το κανάλι σας στο YouTube –

  • Συνδέστε το κανάλι σας στο YouTube στις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Υποβάλετε το κανάλι YouTube σε ιστότοπους κοινωνικής σελιδοδείκτη.
  • Προσθέστε το κανάλι στις μηχανές αναζήτησης βίντεο.
  • Επισυνάψτε τον σύνδεσμο στο κανάλι σας στο YouTube στις λίστες αλληλογραφίας.
  • Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση URL του YouTube όταν δημοσιεύετε σχόλια σε ιστολόγια και άλλα παρόμοια.

14. Χρησιμοποιήστε ενδιαφέρουσες μικρογραφίες για το περιεχόμενο βίντεο

Εάν θέλετε να προσελκύσετε νέους συνδρομητές, είναι σημαντικό οι μικρογραφίες σας να ξεχωρίζουν. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ στο βίντεό σας εάν θεωρούν ότι η μικρογραφία είναι ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αρχίζετε να χρησιμοποιείτε εικόνες clickbait ως μικρογραφία σας. Είναι απίθανο οι θεατές να ακολουθήσουν το κανάλι σας εάν χρησιμοποιείτε τη στρατηγική του clickbait. Ο κύριος στόχος της ενσωμάτωσης μιας ενδιαφέρουσας μικρογραφίας είναι να αυξήσετε τις προβολές που λαμβάνετε. Εάν μπορείτε να παρέχετε στους θεατές καλό περιεχόμενο, οι προβολές θα φέρουν επίσης σχόλια και likes.

15. Χρησιμοποιήστε τη νέα δυνατότητα φιλτραρίσματος των σχολίων σας

Μια νέα δυνατότητα στο YouTube Studio (επιτραπέζιος υπολογιστής) σάς επιτρέπει να φιλτράρετε τα σχόλια στο κανάλι σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε συγκεκριμένα σχόλια και να κάνετε πιο συγκεκριμένη την αναζήτηση, με βάση –

  • Κατάσταση του συνδρομητή.
  • Κατάσταση του μέλους του καναλιού.
  • Αριθμός συνδρομητή του σχολιαστή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο για να δείτε σχόλια που έχουν συγκεκριμένες ερωτήσεις, ώστε να μπορείτε να απαντήσετε σε αυτά πιο εύκολα. Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να ελέγξετε τα σχόλια στα οποία έχετε ή δεν έχετε απαντήσει.

Τέλος, μπορείτε να αγοράσετε σχόλια YouTube από το YTpals. Η αγορά σχολίων στο YouTube μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους μόλις ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο YouTube, καθώς ορισμένοι θεατές θα μπορούσαν αρχικά να διστάζουν να δημοσιεύσουν σχόλια σε βίντεο που δεν έχουν σχόλια. Αυτή είναι μια καλή επιλογή και για εδραιωμένους λογαριασμούς, καθώς εφαρμόζετε τις προαναφερθείσες στρατηγικές και αγοράζετε σχόλια στο YouTube για να σας βοηθήσουν στη διαδικασία.

Οι τρόποι με τους οποίους αγοράζετε σχόλια στο YouTube μπορούν να βοηθήσουν το κανάλι σας να γίνει πιο δημοφιλές

Γιατί πρέπει να αγοράσετε σχόλια στο YouTube;

Τώρα που είστε εξοικειωμένοι με τις στρατηγικές αύξησης του αριθμού των σχολίων στο κανάλι σας, ήρθε η ώρα να εξετάσετε τη σημασία της αγοράς σχολίων στο YouTube. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σήμερα και έχει γίνει δύσκολο να αποκτήσεις δημοτικότητα μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης όπως το YouTube. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές εδραιωμένες διασημότητες στρέφονται επίσης σε πλατφόρμες όπως το YouTube για να δημιουργήσουν περιεχόμενο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να αυτοσχεδιάζετε στις στρατηγικές και να αναζητάτε νέους τρόπους για να αυξήσετε τη δέσμευση από τους ακόλουθους.

Αν εσύ αγοράστε σχόλια στο YouTube από παρόχους υπηρεσιών όπως το YTpals, θα μπορέσετε να ενισχύσετε την επιτυχία του καναλιού σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα οφέλη από την αγορά σχολίων στο YouTube.

1. Αυξήστε την αναγνώριση των βίντεό σας.

Μπορείτε να αντλήσετε τα διάφορα οφέλη του YouTube μόνο αφού λάβουν κάποια αναγνώριση από τους θεατές. Όταν αγοράζετε σχόλια στο YouTube, η πιθανότητα αναγνώρισης του βίντεό σας αυξάνεται. Αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι στο YouTube, τα βίντεό σας πρέπει να έχουν αρκετούς συνδρομητές, likes και σχόλια. Η αγορά των σχολίων κάνει τη δουλειά πιο εύκολη, καθώς περισσότερα σχόλια αυξάνουν επίσης τις προβολές και τα likes. Παρόλο που τα βίντεό σας μπορεί να μην έχουν τον ίδιο αριθμό σχολίων που λαμβάνουν οι διασημότητες του YouTube, η αγορά σχολίων στο YouTube σίγουρα αυξάνει την αναγνώριση του καναλιού σας στα μάτια των θεατών.

2. Αυξήστε την κατάταξη του καναλιού σας στο YouTube

Στο YouTube, η κατάταξη των καναλιών καθορίζεται συνήθως από τον αριθμό των συνδρομητών που έχει το κανάλι. Ο συνδρομητής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των σχολίων και των "μου αρέσει" σε κάθε βίντεο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αύξηση του αριθμού των likes και των σχολίων οδηγεί σε αναλογική αύξηση της κατάταξης του καναλιού στο YouTube. Αυτό δείχνει το γεγονός ότι τα σχόλια είναι εξαιρετικά σημαντικά για την επιτυχία ενός καναλιού YouTube. Όταν αγοράζετε σχόλια στο YouTube, μπορείτε να αυξήσετε την κατάταξη του καναλιού σας αυξάνοντας τις πιθανότητες να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές.

3. Κάντε τα βίντεό σας viral

Κάθε YouTuber θέλει το περιεχόμενό του να γίνει viral, ωστόσο, δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμουλα για να το πετύχει αυτό. Για να δημιουργήσει viral περιεχόμενο, ένας δημιουργός θα πρέπει να επενδύσει πολύ χρόνο και να το προωθήσει σε διαφορετικά μέσα για να δημιουργήσει ένα buzz γύρω από το βίντεο. Αν και δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος να γίνεις viral, η αγορά σχολίων στο YouTube μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στη διαδικασία. Μόλις αγοράσετε σχόλια στο YouTube, το βίντεό σας θα επισημανθεί σε περισσότερα άτομα. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν κλικ στα βίντεό σας, θα συνεχίσουν να κατακλύζονται περισσότερα σχόλια. Η ενότητα σχολίων είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι θεατές, ακόμη και πριν εγγραφούν στο κανάλι. Έτσι, η ύπαρξη μιας εντυπωσιακής ενότητας σχολίων με την αγορά σχολίων θα σας βοηθούσε να προσελκύσετε περισσότερους θεατές.

4. Λάβετε περισσότερα κλικ και likes

Εάν θέλετε το κανάλι σας να γίνει δημοφιλές στο YouTube, είναι σημαντικό να λαμβάνει περισσότερα κλικ, σχόλια και likes. Η διαδικασία να κάνετε τους ανθρώπους να δουν τα βίντεό σας μπορεί να είναι μακρά και κουραστική. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να καταλύσετε τη διαδικασία. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε τη δημοτικότητά σας είναι αγοράζοντας σχόλια στο YouTube. Μόλις αγοράσετε σχόλια στο YouTube, οι προβολές και τα "μου αρέσει" θα αυξηθούν αυτόματα καθώς περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν κλικ στο βίντεό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή ένας μεγάλος αριθμός σχολίων στα βίντεό σας αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισής τους στα αποτελέσματα αναζήτησης.

5. Προσέλκυση νέων συνδρομητών

Το πιο σημαντικό μέρος του YouTube είναι οι θεατές και οι συνδρομητές. Όλες οι στρατηγικές σας στοχεύουν τελικά στην προσέλκυση περισσότερων θεατών στο κανάλι σας. Είναι γνωστό ότι όσο μεγαλύτερος αριθμός θεατών και συνδρομητών έχετε στο κανάλι σας, τόσο περισσότερους θεατές θα μπορείτε να προσελκύσετε. Ο αριθμός των σχολίων στα βίντεό σας καθορίζει επίσης τον αριθμό των προβολών που θα καταλήξετε. Η αγορά σχολίων από το YTpals μπορεί να βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία και μπορεί να κάνει τη δουλειά σας πιο εύκολη. Θα μπορείτε να προσελκύσετε νέους συνδρομητές καθώς οι θεατές που επισκέπτονται το κανάλι σας λαμβάνουν υπόψη τον αριθμό των σχολίων που έχετε ήδη στο κανάλι σας.

6. Βοηθά στη δημιουργία μιας κοινωνικής απόδειξης

Η κοινωνική απόδειξη είναι εξαιρετικά σημαντική στον κόσμο των social media. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι συνήθως δίνουν προσοχή σε κανάλια που έχουν κάποια κοινωνική θέση. Όταν ένας μεγάλος αριθμός θεατών εμπιστεύεται την ιδέα ή την ιδέα που διαδίδει το κανάλι σας στο YouTube, οι νέοι θεατές θα εμφανιστούν αυτόματα. Λόγω της κοινωνικής απόδειξης, αυτοί οι νέοι θεατές θα ήταν πιο διατεθειμένοι να επεκτείνουν την υποστήριξή τους στο κανάλι. Μπορείτε να αγοράσετε σχόλια YouTube για να δημιουργήσετε κοινωνικές αποδείξεις στον ιστότοπο. Μόλις οι θεατές δουν τα σχόλια στα βίντεό σας, θα τους ενδιέφερε να δουν περισσότερο από το περιεχόμενό σας.

7. Πνίξτε τα αρνητικά σχόλια

Συχνά, οι άνθρωποι καταλήγουν να δημοσιεύουν πολλά αρνητικά και μίσος σχόλια σε βίντεο του YouTube που δεν έχουν καμία σχέση με το περιεχόμενο. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το YouTube για να προωθήσουν την εχθρότητα και την προκατάληψη. Εδώ θα ήταν χρήσιμη η αγορά σχολίων στο YouTube. Μπορείτε να αναφέρετε αυτά τα σχόλια, ωστόσο, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μια άλλη τακτική να πνίγετε τον θόρυβο. Όταν αγοράζετε σχόλια στο YouTube, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα θετικά σχόλια επισκιάζουν αυτά τα αρνητικά σχόλια, τα οποία μπορεί να καταλήξουν να βλάψουν τα βίντεό σας μακροπρόθεσμα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στρατηγική για να κρατήσετε μακριά τα τρολ του Διαδικτύου και δεν θα μπορέσουν να αντλήσουν ικανοποίηση από τα σχόλια μίσους.

8. Δημιουργήστε επιρροή στην πλατφόρμα

Όταν αγοράζετε σχόλια στο YouTube, το βίντεό σας θα αρχίσει να αναγνωρίζεται στην πλατφόρμα. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να παρακολουθούν τα βίντεό σας, θα σας επιτρέψει να ενισχύσετε τη θέση σας στο χώρο. Μεγαλύτερος αριθμός προβολών σημαίνει περισσότερα likes, περισσότερα σχόλια και περισσότερους συνδρομητές. Και με περισσότερους συνδρομητές και σχόλια στα βίντεό σας, επιπλέον θεατές θα ενθαρρύνονται επίσης να εγγραφούν στο περιεχόμενό σας και να δημοσιεύσουν σχόλια. Αυτός ο κύκλος θα συνεχιστεί και θα μπορείτε να φτάσετε ψηλά σε χρόνο μηδέν. Ως αποτέλεσμα, θα μπορείτε να ασκήσετε κάποια επιρροή στην πλατφόρμα. Όχι μόνο θα μπορείτε να αποκομίζετε οφέλη από τη δημιουργία εσόδων από το YouTube, αλλά η επιρροή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες και να εξερευνήσετε πρόσθετους δρόμους.

9. Δημιουργία αναλογικής αύξησης σχολίων και απόψεων

Αν έχετε αγοράσει προβολές YouTube από το YTpals στο παρελθόν, θα ήταν λογικό να αγοράσετε και σχόλια YouTube. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν το κανάλι σας, κάποιοι από αυτούς είναι πιθανό να αφήσουν κάποια σχόλια. Δεν αντανακλάται καλά στο κανάλι σας εάν η αναλογία μεταξύ των προβολών και των σχολίων είναι μειωμένη με τεράστιο περιθώριο. Μπορείτε να διορθώσετε αυτήν την κατάσταση αγοράζοντας σχόλια στο YouTube που ταιριάζουν με τον αριθμό των προβολών που έχετε στο βίντεό σας. Καθώς οι προβολές και τα σχόλιά σας φαίνονται πιο αυθεντικά, οι χρήστες θα ενθαρρύνονται να ακολουθούν το κανάλι σας και να αφήνουν σχόλια και "μου αρέσει" στα βίντεο.

10. Αποκτήστε περισσότερη επισκεψιμότητα στον προσωπικό σας ιστότοπο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιτυχία του καναλιού σας στο YouTube για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον προσωπικό σας ιστότοπο. Όταν αγοράζετε σχόλια στο YouTube από μια αξιόπιστη πηγή όπως το YTpals, είναι δεδομένο ότι θα μπορείτε να λάβετε περισσότερα likes, προβολές και συνδρομητές. Καθώς η βάση των συνδρομητών σας αυξάνεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιρροή σας στον ιστότοπο για να προωθήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Το κανάλι σας στο YouTube θα σας επιτρέψει να στοχεύσετε άτομα που ενδιαφέρονται για τον τύπο περιεχομένου που παράγετε.

Συμπέρασμα

Από τις προαναφερθείσες στρατηγικές για την προώθηση σχολίων στα βίντεό σας στο YouTube, είναι προφανές πόσο σημαντικά είναι τα σχόλια στον χώρο του YouTube. Εάν είστε νέος στην πλατφόρμα και δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε μια θέση για τον εαυτό σας, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία Αγοράστε σχολίων YouTube του YTpals. Όταν αγοράζετε σχόλια στο YouTube από μια αξιόπιστη πηγή όπως το YTpals, θα μπορείτε να αντλήσετε όλα τα προαναφερθέντα οφέλη. Το YTpals ελέγχει το βίντεό σας και γράφει αυθεντικά σχόλια υψηλής ποιότητας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να υποβάλετε τα δικά σας σχόλια. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει εντός 24-72 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας και τα σχόλια θα διανεμηθούν σε αρκετές ημέρες.

Το YTpals παρέχει μια σειρά από premium υπηρεσίες για να κάνει το κανάλι σας στο YouTube πιο επιτυχημένο. Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνηστε μαζί μας σήμερα!

Προσφέρουμε περισσότερες υπηρεσίες μάρκετινγκ YouTube

Υπηρεσία
Τιμή $
$ 30

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Κάποιος μέσα αγόρασε
πριν