Kumppanuusohjelman sopimus

ESIPUHE

Tytäryhtiömme ovat meille erittäin tärkeitä. Teemme parhaamme kohdellaksemme sinua ansaitsemallasi oikeudenmukaisuudella ja kunnioituksella. Pyydämme yksinkertaisesti samaa asiaa sinulta. Olemme kirjoittaneet seuraavan tytäryhtiösopimuksen mielessäsi ja suojellaksemme yrityksemme hyvää nimeä. Joten ota kantaa kanssamme, kun vietämme sinut läpi tämän oikeudellisen muodollisuuden.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi kertoa meille. Uskomme vahvasti suoraviivaiseen ja rehelliseen viestintään. Saat nopeimmat tulokset lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen support@ytpals.zendesk.com.

LIITTYVÄ SOPIMUS

LUE KOKO SOPIMUS.

VOIT VOIT TULOSTA TÄMÄN SIVUN TALLENNUKSIIN.

TÄMÄ ON SOPIMUS SINUN JA YTPALSIN VÄLILLÄ (DBA YTPALS.com)

LÄHETTÄMÄN VERKKOHAKEMUKSEN HYVÄKSYT, ETTÄ olet lukenut ja ymmärtänyt tämän sopimuksen ehdot ja ehdot, että olet oikeudellisesti vastuussa jokaisesta ja jokaisesta ehdosta.

  1. Yleiskatsaus

Tämä sopimus sisältää täydelliset ehdot, jotka koskevat sinua liittymistä YTpals.comin kumppaniohjelmaan. Tämän Sopimuksen tarkoituksena on sallia HTML-linkit Web-sivustosi ja YTpals.com-verkkosivuston välillä. Huomaa, että koko tässä sopimuksessa "me", "me" ja "meidän" viittaavat YTpals.com-sivustoon ja "sinä", "sinun" ja "sinun" viittaavat tytäryhtiöön.

  1. Yhteistyövelvoitteet

2.1. Aloita ilmoittautuminen täyttämällä ja lähettämällä online-hakemus. Se, että hyväksymme hakemuksia automaattisesti, ei tarkoita, että emme voi arvioida hakemustasi uudelleen myöhemmin. Voimme hylätä hakemuksesi oman harkintamme mukaan. Voimme peruuttaa hakemuksesi, jos päätämme, että sivustosi ei sovellu ohjelmaamme, mukaan lukien jos se:

2.1.1. Mainostaa seksuaalista sisältöä
2.1.2. Edistää väkivaltaa
2.1.3. Edistää rodun, sukupuolen, uskonnon, kansallisuuden, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai iän perusteella tapahtuvaa syrjintää
2.1.4. Edistää laitonta toimintaa
2.1.5. Sisältää kaiken materiaalin, joka loukkaa tai auttaa muita loukkaamaan kaikkia tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai muita immateriaalioikeuksia tai rikkomaan lakia
2.1.6. Sisältää "YTpalsin" tai sen muunnelmia tai kirjoitusvirheitä verkkotunnuksessaan
2.1.7. Onko muuten millään tavalla laitonta, haitallista, uhkaavaa, kunnianloukkaa, säädytöntä, häiritsevää tai rodullista, etnistä tai muuten meille yksinomaisen harkintavallan vastaisia.
2.1.8. Sisältää ohjelmistolatauksia, jotka mahdollistavat palkkion ohjaamisen muilta tytäryhtiöiltä ohjelmassa.
2.1.9. Et saa luoda tai suunnitella verkkosivustoasi tai muuta verkkosivustoasi, jota käytät, suoraan tai epäsuorasti tavalla, joka muistuttaa verkkosivustoamme, etkä suunnitella verkkosivustoasi tavalla, joka saa asiakkaat uskomaan, että olet YTpals.com tai jokin muu sidosyritys.
2.1.10. Verkkosivustot, jotka on suunniteltu yksinomaan kuponkien tarjoamiseen, eivät ole oikeutettuja ansaitsemaan palkkioita yhteistyökumppaniohjelmamme kautta.
2.1.11. Et voi rekisteröityä ansaitaksesi provisiota itsellesi tekemistäsi tilauksista. Kaikki tällaisten tilausten tekemisestä ansaitut palkkiot menetetään, ja ne voivat johtaa kumppanitilisi sulkemiseen.

2.2. YTpals.comin kumppaniohjelman jäsenenä sinulla on pääsy Affiliate Account Manageriin. Täällä voit tarkastella ohjelmamme tietoja ja aiemmin julkaistuja yhteistyökumppanien uutiskirjeitä, ladata HTML-koodia (joka sisältää linkkejä YTpals.com-verkkosivuston verkkosivuille) ja bannerimainoksia, selata ja saada seurantakoodeja kuponkeillemme ja tarjouksillemme. . Jotta voimme seurata tarkasti kaikkia vierailijoita sivustoltasi meidän sivustollemme, sinun on käytettävä HTML-koodia, jonka toimitamme jokaiselle tarjoamallemme bannerille, tekstilinkille tai muulle kumppanilinkille.

2.3. YTpals.com pidättää oikeuden milloin tahansa tarkistaa sijoituksesi ja hyväksyä linkkien käytön sekä vaatia sinua muuttamaan sijoittelua tai käyttöä sinulle annettujen ohjeiden mukaiseksi.

2.4. Sivustosi ylläpito ja päivittäminen ovat sinun vastuullasi. Voimme seurata sivustoasi tarpeen mukaan varmistaaksemme sen olevan ajan tasalla ja ilmoittaaksemme sinulle kaikista muutoksista, joiden mielestämme pitäisi parantaa suorituskykyäsi.

2.5. On täysin sinun vastuullasi noudattaa kaikkia sovellettavia immateriaalioikeuksia ja muita sivustoosi liittyviä lakeja. Sinulla on oltava nimenomainen lupa käyttää kenen tahansa tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, olipa kyseessä sitten kirjoitus, kuva tai muu tekijänoikeuksien alaista työtä. Emme ole vastuussa (ja sinä olet yksin vastuussa), jos käytät toisen henkilön tekijänoikeuksin suojattua materiaalia tai muuta immateriaalioikeutta lain tai kolmansien osapuolten oikeuksien vastaisesti.

  1. YTpals.comin oikeudet ja velvollisuudet

3.1. Meillä on oikeus tarkkailla sivustoasi milloin tahansa määrittääksemme, noudatatko tämän sopimuksen ehtoja. Saatamme ilmoittaa sinulle kaikista sivustoosi tehdyistä muutoksista, jotka mielestämme pitäisi tehdä, tai varmistaaksemme, että linkkisi verkkosivustoomme ovat asianmukaisia, ja ilmoittaa sinulle edelleen kaikista muutoksista, jotka mielestämme pitäisi tehdä. Jos et tee tarpeellisiksi katsomiamme muutoksia sivustollesi, pidätämme oikeuden lopettaa osallistumisesi YTpals.com-kumppaniohjelmaan.

3.2. YTpals.com varaa oikeuden irtisanoa tämän sopimuksen ja osallistumisesi YTpals.com-kumppanuusohjelmaan välittömästi ja ilman erillistä ilmoitusta sinulle, jos teet petoksen käyttäessäsi YTpals.com-kumppanuusohjelmaa tai käytät tätä ohjelmaa millään tavalla väärin. Jos tällainen petos tai väärinkäyttö havaitaan, YTpals.com ei ole vastuussa sinulle tällaisista vilpillisistä myynnistä aiheutuvista palkkioista.

3.3. Tämä sopimus alkaa, kun hyväksymme kumppanihakemuksesi, ja jatkuu, ellei sitä irtisanota tässä.

  1. Lopettaminen

Joko sinä tai me voimme irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa, syystä tai ilman, ilmoittamalla asiasta toiselle osapuolelle kirjallisesti. Kirjallinen ilmoitus voi olla posti, sähköposti tai faksi. Lisäksi tämä sopimus päättyy välittömästi, jos olet rikkonut tätä sopimusta.

  1. muutos

Voimme muuttaa mitä tahansa tämän sopimuksen ehtoja milloin tahansa oman harkintamme mukaan. Tällöin sinulle ilmoitetaan sähköpostitse. Muutokset voivat sisältää, mutta ei rajoittuen, muutokset maksumenettelyihin ja YTpals.comin kumppaniohjelman sääntöihin. Jos et voi hyväksyä muutoksia, ainoa vaihtoehtosi on lopettaa tämä sopimus. Jatkuva osallistumisesi YTpals.comin kumppaniohjelmaan muutosilmoituksen tai uuden sopimuksen julkaisemisen jälkeen osoittaa, että hyväksyt muutokset.

  1. Maksu

YTpals.com käyttää kolmatta osapuolta kaiken seurannan ja maksujen hoitamiseen. Kolmas osapuoli on ShareASale.com-kumppaniverkosto. Tutustu verkoston maksuehtoihin.

  1. Pääsy kumppanitilin käyttöliittymään

Luot salasanan voidaksesi päästä suojattuun kumppanitilin käyttöliittymään. Sieltä voit vastaanottaa raporttisi, jotka kuvaavat laskelmamme sinulle maksettavista palkkioista.

  1. Kampanjarajoitukset

8.1. Voit vapaasti mainostaa omia web-sivustojasi, mutta luonnollisesti kaikki promootio, jossa mainitaan YTpals.com, voidaan nähdä yleisön tai lehdistöjen taholta yhteisenä ponnisteluna. Sinun tulee tietää, että YTpals.com kieltää tietyt mainonnan muodot. Emme hyväksy esimerkiksi mainontaa, jota yleisesti kutsutaan roskapostiksi, ja se voi vahingoittaa nimeämme. Muita yleisesti kiellettyjä mainontamuotoja ovat ei-toivottujen kaupallisten sähköpostien (UCE) käyttö, ei-kaupallisiin uutisryhmiin lähettäminen ja ristiinlähetys useisiin uutisryhmiin kerralla. Et myöskään saa mainostaa millään tavalla, joka tehokkaasti kätkee tai antaa vääriä tietoja henkilöllisyydestäsi, verkkotunnuksestasi tai palautussähköpostiosoitteestasi. Voit käyttää asiakkaille lähetyksiä mainostaaksesi YTpals.com-sivustoa, kunhan vastaanottaja on jo palvelusi tai verkkosivustosi asiakas tai tilaaja ja vastaanottajilla on mahdollisuus poistaa itsensä tulevista sähköpostiviesteistä. Voit myös lähettää viestejä uutisryhmiin mainostaaksesi YTpals.com-sivustoa, kunhan uutisryhmä ottaa erityisesti vastaan ​​kaupalliset viestit. Sinun on aina esitettävä selkeästi itsesi ja verkkosivustosi riippumattomina YTpals.comista. Jos tietoomme tulee, että lähetät roskapostia, harkitsemme tämän sopimuksen välitöntä irtisanomista ja osallistumistasi YTpals.com-kumppaniohjelmaan. Sinulle jääviä odottavia saldoja ei makseta, jos tilisi suljetaan tällaisen sopimattoman mainonnan tai tarjouksen vuoksi.

8.2. Yhteistyökumppanit, jotka muiden avainsanojen joukossa tai yksinomaan hinnoittelevat Pay-Per-Click-kampanjoissaan avainsanoista, kuten YTpals.com, YTpals, www.YTpals, www.YTpals.com ja/tai niiden kirjoitusvirheistä tai vastaavista muutoksista – olipa kyse sitten erikseen tai yhdessä muiden avainsanojen kanssa – eivätkä ohjaa tällaisten kampanjoiden liikennettä omille verkkosivuilleen ennen sen uudelleenohjaamista meidän sivuillemme, katsotaan tavaramerkkirikkomuksiksi ja heidät poistetaan YTpalsin kumppaniohjelmasta. Teemme kaikkemme ottaaksemme yhteyttä tytäryhtiöön ennen kieltoa. Pidätämme kuitenkin oikeuden poistaa kaikki tavaramerkkirikkoilijat kumppaniohjelmastamme ilman ennakkoilmoitusta ja ensimmäisen kerran tällaisen PPC-hinnoittelukäyttäytymisen esiintyessä.

8.3 Tytäryhtiöitä ei kielletä näppäilemästä mahdollisen asiakkaan tietoja liidilomakkeeseen, kunhan mahdollisten asiakkaiden tiedot ovat todellisia ja totta ja ne ovat päteviä liidejä (eli vilpittömästi kiinnostuneita YTpalsin palvelusta).

8.4 Yhteistyökumppani ei saa lähettää mitään niin kutsuttuja "välimainoksia", "Parasiteware™", "parasiittinen markkinointi", "ostosapusovellus", "työkalupalkin asennuksia ja/tai lisäosia", "ostoslompakoita" tai "petollisia ponnahdusikkunoita ja /tai ponnahduslinkkejä” kuluttajille siitä hetkestä, kun kuluttaja napsauttaa kelpoista linkkiä siihen asti, kun kuluttaja on poistunut kokonaan YTpalsin sivustolta (eli mikään sivu sivustoltamme tai YTpals.comin sisältö tai brändäys ei näy lopussa -käyttäjän näyttö). Tässä käytettynä a. "Parasiteware™" ja "Parasitic Marketing" tarkoittavat sovellusta, joka (a) vahingossa tai suorassa tarkoituksessa aiheuttaa kumppaneiden ja muiden kuin sidosyritysten välityspalkkioiden seurantaevästeiden korvaamisen millä tahansa muulla tavalla kuin asiakkaan käynnistämällä Web-sivulla olevan linkin napsautuksella. tai sähköpostilla; (b) kaappaa haut ohjatakseen liikennettä asennetun ohjelmiston kautta, mikä aiheuttaa ponnahdusikkunoita, välityspalkkioiden seurantaevästeiden asentamisen tai muiden välityspalkkioiden seurantaevästeiden korvaamisen, jos käyttäjä olisi normaaliolosuhteissa saapunut samaan kohteeseen haun antamat tulokset (hakukoneet, mutta niihin rajoittumatta, Google, MSN, Yahoo, Overture, AltaVista, Hotbot ja vastaavat haku- tai hakemistokoneet); (c) asettaa välityspalkkion seurantaevästeitä lataamalla YTpals-sivusto IFrame-kehyksiin, piilotettuihin linkkeihin ja automaattisiin ponnahdusikkunoihin, jotka avaavat YTpals.com-sivuston; (d) kohdistaa tekstiin muilla kuin 100-prosenttisesti sovelluksen omistajan omistamilla verkkosivuilla kontekstuaalista markkinointia varten; (e) poistaa, korvaa tai estää Affiliate-bannerien näkyvyyden kaikilla muilla bannereilla, lukuun ottamatta niitä, jotka ovat sovelluksen omistajan 100-prosenttisesti omistamilla verkkosivustoilla.

  1. Lisenssien myöntäminen

9.1. Myönnämme sinulle ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän, peruutettavan oikeuden (i) käyttää sivustoamme HTML-linkkien kautta yksinomaan tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti ja (ii) yksinomaan tällaisten linkkien yhteydessä käyttää logojamme, kauppanimet, tavaramerkit ja vastaavat tunnistemateriaalit (yhteisnimitys "lisensoidut materiaalit"), jotka toimitamme sinulle tai valtuutamme tähän tarkoitukseen. Sinulla on oikeus käyttää lisensoitua aineistoa vain siinä määrin kuin olet hyvämaineinen jäsen YTpals.comin kumppaniohjelmassa. Hyväksyt, että kaikki lisensoitujen materiaalien käyttö tapahtuu YTpals.comin puolesta ja siihen liittyvä hyvä tahto hyödyttää yksinomaan YTpals.com:ia.

9.2. Kumpikin osapuoli sitoutuu olemaan käyttämättä toisen omistamia materiaaleja millään tavalla, joka on halventavaa, harhaanjohtavaa, säädytöntä tai joka muuten kuvaa osapuolta negatiivisessa valossa. Kumpikin osapuoli pidättää kaikki omat oikeutensa tämän lisenssin kattamaan omaan materiaaliin. Kummallekin osapuolelle pidätetään kaikki oikeudet, omistusoikeudet ja edut omiin oikeuksiinsa lukuun ottamatta tässä sopimuksessa myönnettyä lisenssiä, eikä oikeuksia, omistusoikeutta tai etuja siirretä toiselle.

  1. Vastuun kieltäminen

AND YTPALS.com EI ANNA MITÄÄN NIMENOMAISTA TAI OLUETTUJA ESITYSTÄ TAI TAKUITA YTPALS.com-PALVELUA JA VERKKOSIVUSTOJA TAI NIILLÄ TARJOTTAVIA TUOTTEITA TAI PALVELUJA KOSKEVAT KOSKEVAT, MITÄÄN MITÄÄN YTPALS.comin OLUETTUJA TAKUITA, MYÖNTEISTÄ TAI OLETETTUJA TAKUITA, MYÖS MYÖNNETTYJEN OSAPUOTOSUHTEET. ULKOPUOLELLE. LISÄKSI EMME VAKUUTTA, ETTÄ SIVUSTOME TOIMINTA OLISI KESKEYTYMÄTÖNTÄ TAI VIRHEETTÖMÄTTÄ, EMME OLE VASTUUSSA KESKEISTYMISTEN TAI VIRHEIDEN SEURAUKSISTA.

  1. Takuusitoumukset ja sopimusvakuudet

Asiakas vakuuttaa, että:

11.1. Tämän sopimuksen olet suorittanut ja toimittanut asianmukaisesti ja pätevästi, ja se muodostaa laillisen, pätevän ja sitovan velvollisuutesi, joka on sinuun kohdistuva sen ehtojen mukaisesti;

11.2. Sinulla on täysi oikeus, valtuudet ja valtuudet solmia tämän Sopimuksen ehdot ja noudattaa niitä sekä suorittaa tämän Sopimuksen mukaiset velvollisuutesi ilman minkään muun osapuolen hyväksyntää tai suostumusta;

11.3. Sinulla on riittävät oikeudet, omistusoikeus ja kiinnostus ja oikeudet, jotka meille myönnetään tässä sopimuksessa.

  1. Vastuunrajoitus

EMME OLE VASTUUSSA SINULLE MISSÄÄN TÄMÄN SOPIMUKSEN AIHEESTA MISSÄÄN SOPIMUKSEN, HUOLITUMISEN, vahingonkorvausvahingon, TIRAN VASTUUN TAI MUUN LAILLISEN TAI TASASUUREEN VASTUUTEORIAN MISTÄÄN VÄLLISISTÄ, VASTUULLISISTA, VASTUUVAIHTOISTA, VAIHTOEHTOJA VARTEN TULOJEN TAI LIIKEARVON MENETYKSET TAI ODOTETUT VOITOT TAI MENETETTY LIIKETOIMINTA), VAIKKA MEILLE ON ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINGON MAHDOLLISUUDESTA. LISÄKSI MITÄÄN TÄSSÄ SOPIMUKSESSA SISÄLLYTETTYÄ POISIIN HUOMATTAMISTA, YTPALS.com EI MISSÄÄN MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE MITÄÄN TAPAUKSESSA TÄMÄN SOPIMUKSEN PERUSTUVAA Kumulatiivista VASTUUTA, JOKA JOKA JOHTAA TÄSTÄ SOPIMUKSESTA TAI SIIHEN LIITTYVÄT OIKEASTI, MITÄÄN KOLMEJOHTEENJÄRJESTELMÄN PERUSTEELLA. YLITÄ SINULLE TÄMÄN SOPIMUKSEN MUKAISESTI MAKSETUT PALVELUSMAKSUT.

  1. Vahingonkorvaus

Sitoudut täten korvaamaan YTpals.comin ja sen tytäryhtiöt ja tytäryhtiöt sekä niiden johtajat, toimihenkilöt, työntekijät, edustajat, osakkeenomistajat, yhteistyökumppanit, jäsenet ja muut omistajat kaikista vaatimuksista, toimista, vaatimuksista, vastuista, tappiot, vahingot, tuomiot, sovintoratkaisut, kulut ja kulut (mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot) (jokin tai kaikki edellä mainituista, jäljempänä "Tappiot"), mikäli tällaiset tappiot (tai niihin liittyvät toimet) johtuvat tai ovat perustuu (i) mihin tahansa väitteeseen, jonka mukaan yhteistyökumppanien tavaramerkkien käyttömme loukkaa mitä tahansa tavaramerkkiä, kauppanimeä, palvelumerkkiä, tekijänoikeutta, lisenssiä, immateriaaliomaisuutta tai muuta kolmannen osapuolen omistusoikeutta, (ii) mikä tahansa harhaanjohtava esitys tai takuun tai tässä tekemäsi sopimuksen ja sopimuksen rikkominen tai (iii) mikä tahansa sivustoosi liittyvä vaatimus, mukaan lukien rajoituksetta sen sisältö, jota ei voida lukea meistä.

  1. Luottamuksellisuus

Kaikki luottamukselliset tiedot, mukaan lukien muun muassa kaikki liiketoiminta-, tekniset, taloudelliset ja asiakastiedot, jotka osapuolet paljastavat toisille neuvottelujen tai tämän sopimuksen voimassaolevan ajan aikana ja jotka on merkitty luottamuksellisiksi, pysyvät ainoana osapuolet pitävät luottamusta eivätkä käytä tai paljasta tällaisia ​​toisen osapuolen omistamia tietoja ilman ilmoituksen tekijän nimenomaista kirjallista lupaa.

  1. sekalainen

15.1. Hyväksyt, että olet itsenäinen urakoitsija, eikä mikään tässä sopimuksessa luo kumppanuutta, yhteisyritystä, edustajaa, franchising-sopimusta, myyntiedustajaa tai työsuhdetta sinun ja YTpals.comin välille. Sinulla ei ole valtuuksia tehdä tai hyväksyä tarjouksia tai esityksiä puolestamme. Et anna sivustollasi tai millään muulla sivustollasi tai muuten mitään lausuntoa, joka olisi kohtuudella ristiriidassa tämän osion kanssa.

15.2. Kumpikaan osapuoli ei saa siirtää tämän sopimuksen mukaisia ​​oikeuksiaan tai velvollisuuksiaan kenellekään osapuolelle, lukuun ottamatta osapuolta, joka hankkii kokonaan tai olennaisesti kolmannen osapuolen liiketoiminnan tai omaisuuden.

15.3. Tähän sopimukseen sovelletaan ja sitä tulkitaan New Yorkin osavaltion lakien mukaisesti ottamatta huomioon lain ja sen periaatteiden ristiriitoja.

15.4. Et voi muuttaa tai luopua mistään tämän sopimuksen määräyksestä, ellei molemmat osapuolet ole sitä kirjallisesti allekirjoittaneet.

15.5. Tämä sopimus edustaa koko sopimusta meidän ja sinun välillä, ja se korvaa kaikki osapuolten aikaisemmat suulliset tai kirjalliset sopimukset ja viestit.

15.6. Tämän sopimuksen otsikot ja otsikot sisältyvät vain mukavuuden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta tämän sopimuksen ehtoihin.

15.7. Jos jonkin tämän sopimuksen määräyksen katsotaan olevan pätemätön tai täytäntöönpanokelvoton, kyseinen määräys on poistettava tai rajoitettava mahdollisimman vähäiseen määrään siten, että osapuolten tahto toteutuu, ja muulla tämän sopimuksen osalla on täysi voima ja vaikutus.

 

Tämä asiakirja päivitettiin viimeksi joulukuussa 2, 2022

Joku Osti
sitten