Palautusoikeus

Tarjoamme aineettomia, peruuttamattomia tavaroita. Asiakkaana olet vastuussa tämän ymmärtämisestä ostaessasi mitä tahansa tuotetta / palvelua sivustollemme.

Ota yhteyttä asiakastukeen

99% ongelmista voidaan ratkaista yksinkertaisella sähköpostitse. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä käyttämällä Ota yhteyttä  sivu. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä 24-72 (yleensä alle 24 tuntia) tarkistaaksesi huolenaiheesi ja ratkaisun.

Hyväksyttävät palautuspyynnöt

● Tuotteen / palvelun toimittamatta jättäminen:

Joissain tapauksissa prosessiajat ovat hitaampia, ja tilauksen loppuun saattaminen vie hieman kauemmin. Tässä tapauksessa suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä saadaksesi apua. Toimituksen epäämisvaatimukset on toimitettava asiakaspalvelumme kirjallisesti 7 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

● Tuotetta ei ole kuvattu:

Tällaisista ongelmista tulee ilmoittaa asiakaspalvelumme 7 päivän sisällä ostopäivästä. On toimitettava selkeät todisteet siitä, että ostettu tuote / palvelu ei ole verkkosivustolla kuvatun mukainen. Pelkästään asiakkaan vääriin odotuksiin tai toiveisiin perustuvia valituksia ei kunnioiteta.

● Tilausten peruutusehdot:

Kun ostat Enterprise-, Elite- tai Celebrity-tilauksen, sinua laskutetaan automaattisesti kunkin kuukauden samana päivänä. Jos et joskus enää tarvitse YTpals-tilaustasi, lähetä meille viesti meidän Ota yhteyttä  -sivulla ja asetamme tilisi vanhenevan nykyisen kuukauden tilauksen lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa. Jos olet esimerkiksi tilannut syyskuun 23rd: llä, mutta kirjoitat meille tilisi peruuttamisesta muutamaa viikkoa myöhemmin, lokakuun 10th, asetamme tilisi peruuttamaan lokakuun 23rd, joka olisi nykyisen kuukauden tilauksesi loppu. Jos haluat välitöntä peruuttamista, kerro meille, niin voimme tehdä sen myös sinulle. Sinulla ei ole velvollisuutta pysyä tilattuna minkään ajanjakson ajan, mutta sinun on kirjoitettava meille, kun olet valmis peruuttamaan. Käsittelemme sen ja lähetämme sinulle vahvistusviestin.

● Tilausten hyvityskäytäntö:

Jos ostat tilaussuunnitelman ja et ole tyytyväinen palveluun jostain syystä, ota meihin yhteyttä 7 päivän kuluessa tilauksen maksupäivästä, niin me palautamme tilauksen kokonaan ja peruutamme sen. Jos otat meihin yhteyttä enemmän kuin 7 päivän kuluttua tilauksesi maksamisesta ja pyydät palautusta, tiimimme tarkistaa tilisi ja palauttaa tilauksen, jos katsomme aiheelliseksi. Viimeisen 7 päivän aikana sinulla ei ole oikeutta hyvitykseen.

Sitoutunut tyytyväisyyteen

Pysymme tuotteidemme takana ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota korkealaatuisia sosiaalisen median sitoutumispalveluita verkossa tänään. Emme voi aina tarjota palautusta, mutta jos 7-päivinä olet tyytymätön tilaukseen Ota yhteyttä  ja löydämme päätöslauselman huolenaiheistasi.

Joku Osti
sitten