Usein kysytyt kysymykset

Tässä on vastauksia yleisimmin esitettyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta täällä, lähetä meille sähköpostia.

  • Kun vierailet YTpalsissa, klikkaa "Kirjaudu / Rekisteröi" -linkkiä yläotsikon valikossa.
  • Sitten sinun täytyy kirjautua Google (YouTube) -tiliisi. Kun olet kirjautunut tiliisi, hyväksy yksinkertaisesti sovellusoikeudet ja sinut ohjataan jäsenesi portaaliin.

Huomaa: emme saa kirjautumistietojasi tai sinulla ei ole pääsyä YouTube-tiliisi. Tilisi voi käyttää YTpals-palvelua turvallisesti ilman, että YTpals tai muu osapuoli saa yhteyttä.

Kun olet jäsenen portaalissa, sinulle esitetään 4 YTpals -suunnitelmia, joihin kuuluvat Basic, Starter (suosituin), Enterprise ja Celebrity. Riippuen erityistarpeistasi ja tarpeistasi, voit päättää mennä maksuttomaan suunnitelmaan tai pieneen kuukausimaksuun, maksamalla suunnitelman, kuten Enterprise- tai Celebrity-suunnitelman.

YTpals on turvallinen ja luotettava palvelu yli 300,000 + -jäsenillä, ja kasvu on minuutilla! Yksityisyyttäsi ja tietoturvamme on meidän #1-tavoite, minkä vuoksi olemme kehittäneet erittäin vahvan koodauksen ja turvallisen suojatun sivuston käyttämällä 256-bittistä salausta.

EI! Emme saa mitään YouTube / Google-kirjautumistietojasi ja tallennamme vain kanavan nimen, kanavan URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen tietokantaamme, jotta verkko pystyy toimittamaan sinulle tilaajat oikein. Mitään muuta!

Kun napsautat “Aktivoi” -painiketta, sinut ohjataan sivulle, jolla sinun on tilattava 10 muuta kanavaa ja kuten 10 videota. Kun olet napsauttanut vihreää “Aktivoi” -painiketta, noudata huolellisesti näytön ohjeita aktivoidaksesi suunnitelma onnistuneesti.

Jos koet ongelmia ja / tai tilaat kanavan, näyttöön tulee uusi kanava napsauttamalla keltaista "Skip" -painiketta. Kun olet tilannut 10-kanavat ja pitänyt 10-videoita, perussuunnitelma aktivoituu ja saat 5-tilaajat 24-tunnin aktivointijakson aikana.

Tämä uusi järjestelmä on erittäin tehokas ja toimittaa kaikki 5-tilaajat takaisin sinulle ennen 24-tuntimerkkiä, ennen kuin voit aktivoida painikkeen uudelleen, mutta pidä mielessä, että jotkut ihmiset voivat peruuttaa tilauksesi, jolloin saat noin 3- 5-tilaajat jokaisen aktivoinnin aikana. Ne, jotka peruuttavat YTpalsin kautta saatuja muita käyttäjiä, kielletään automaattisesti.

Perussuunnitelmassa on 2-päärajoitukset, joiden mukaan voit käyttää sitä vain kerran 24-tunnissa ja sinun täytyy kirjautua YTpalsiin joka kerta suunnitelman aktivoimiseksi uudelleen. Tämä tarkoittaa, että kun painat “Aktivoi” -painiketta, et voi painaa ”Aktivoi” -painiketta uudestaan ​​toiseen 24-tuntiin. Kun 24-tuntijakso on päättynyt ja sinulla on oikeus painaa ”Aktivoi” -painiketta uudelleen, saat automaattisen sähköpostiviestin, joka muistuttaa sinua, jos valitsit tämän.

Kun napsautat “Aktivoi” -painiketta, sinut ohjataan sivulle, jolla sinun on tilattava 20 muuta kanavaa ja kuten 20 videota. Kun olet napsauttanut vihreää “Aktivoi” -painiketta, noudata huolellisesti näytön ohjeita aktivoidaksesi suunnitelma onnistuneesti.

Jos koet ongelmia ja / tai tilaat kanavan, näyttöön tulee uusi kanava napsauttamalla keltaista "Skip" -painiketta. Kun olet tilannut 20-kanavat ja pitänyt 20-videoita, Starter-suunnitelma aktivoituu ja saat 10-tilaajat 12-tunnin aktivointijakson aikana.

Tämä uusi järjestelmä on erittäin tehokas ja toimittaa kaikki 10-tilaajat takaisin sinulle ennen 12-tuntimerkkiä, ennen kuin voit aktivoida painikkeen uudelleen, mutta pidä mielessä, että jotkut ihmiset voivat peruuttaa tilauksesi, jolloin saat noin 7- 10-tilaajat jokaisen aktivoinnin aikana. Ne, jotka peruuttavat YTpalsin kautta saatuja muita käyttäjiä, kielletään automaattisesti.

Aloitussuunnitelmassa on kaksi pääasiallista eroa perussuunnitelmasta. Ensimmäinen ero on, että voit aktivoida sen ja vastaanottaa 10-tilaajia jokaista 12-tuntia jokaista 24-tuntia kohti. Toinen ero on se, että 10in muiden kanavien tilaamisen sijaan sinun on tilattava 20. Muiden 20-kanavien tilaaminen on ensisijainen syy tämän suunnitelman sallimiseen jokaista 12-tuntia.

Jos sinulla on vaikeuksia kanavan tilaamisesta jostain syystä, lataa uusi kanava painamalla keltaista ohituspainiketta. Kun uusi kanava on ladattu, voit yrittää tilata sen, ja sen pitäisi toimia.

Jos se ei toimi, paina uudelleen sivun yläreunassa olevaa “Kirjaudu” -linkkiä kirjautuaksesi uudelleen sisään ja sitten sinun pitäisi voida jatkaa sinne, josta lopetit. Tämä päivittää sivun.

Vapaan suunnitelman peruuttaminen on helppoa. Älä kirjaudu YTpalsiin ja käytä palveluitamme, etkä saa enää uusia tilaajia. Muista, että YTpalsin käytön aikana tilattujen kanavien on pysyttävä tililläsi oikeudenmukaisina muiden käyttäjien kanssa.

Enterprise-, Elite- ja Celebrity-suunnitelmat ovat erittäin suosittuja useista syistä.

Kun tilaat Enterprise-, Elite- tai Celebrity-tilauksen, saat automaattisesti 10–15 tilaajaa (Enterprise), 20–30 tilaajaa (Elite) tai 40–60 tilaajaa (Celebrity) 100% automaattisesti. Jotkut käyttäjät lopettavat tilauksen, jolloin sinulle jää noin 70-80% tilaajista jokaisen aktivoinnin jälkeen.

Toisin kuin ilmaisissa suunnitelmissa, maksetut suunnitelmat ovat 100% automaattisia, mikä tarkoittaa, että kun olet rekisteröitynyt siihen, sinun ei tarvitse koskaan palata YTpalsiin uudelleen. Annamme sinulle automaattisesti uusia tilaajia joka ikinen päivä, jotta tilisi kasvaa turvallisella ja tasaisella vauhdilla vaivattomasti!

Hinnat, joita veloitamme näistä suunnitelmista, ovat huomattavasti alhaisemmat kuin useimmat verkkosivustot veloittaisivat väärennetyiltä tilaajilta, jotka toimitetaan kerralla sen sijaan, että näyttäisimme luonnolliselta, päivittäiseltä kasvulta, kuten tarjoamme.

Nämä maksetut suunnitelmat varmistavat, että kasvu näyttää luonnolliselta ja maksaa murto-osan hinnasta!

Jos ostit Enterprise-, Elite- tai Celebrity-paketin onnistuneesti, mutta tilauksesi ei ole aktiivinen, ole hyvä ottaa meihin yhteyttä ja lähetä meille kuvakaappaus tapahtuma- tai kuittisivulta ja kanavasi URL-osoite, joka antaa meille kaikki tiedot, joita tarvitsemme auttaaksemme sinua.

Kun ostat Enterprise-, Elite- tai Celebrity-suunnitelman, kanavasi siirtyy verkkoon muutamassa tunnissa ja pysyy sitten sisällä 24 tuntia, mikä on ensimmäisen päivän alku. Tuon 24 tunnin jakson aikana saat päiväsi tilaajakiintiön ja jakso toistuu seuraavana päivänä. Muista, että tilaajat eivät tule heti, vaan kaikki toimitetaan 24 tunnin kuluessa päivittäin. Jos et saa tilaajia 48 tunnin sisällä, lähetä meille viesti ja me tutkimme sen.

Vastatakseen tähän kysymykseen on muutamia tekijöitä, jotka on otettava huomioon. Tässä on tiedettävä:

Kun käytät YTpals-palvelua, tilastotiedot osoittavat, että noin 70-80% kaikista päivittäisistä tilaajista jää tilillesi. Kun sanotaan, toimitamme usein lisäosia, jotka auttavat korvaamaan tappiot.

Syy, jonka vuoksi kaikki eivät jää tilillesi, johtuu siitä, että jotkut ihmiset eivät noudata sääntöjä ja peruuttaa tilauksensa, mutta ovat kiellettyjä ja / tai rangaistaan ​​tästä ja YouTube poistaa myös joitakin tilaajia.

Lisäksi YouTuben uusimmat algoritmit poistavat usein osan toimitetuista tilaajista. Jotta YouTube-poistettavaa määrää voidaan vähentää, sinun on keskityttävä uusien videoiden julkaisemiseen ja videoiden katselukertojen ja tykkäysten lisäämiseen. Jos sinulla on enemmän tilaajia kuin näkymiä, sillä ei ole loogista merkitystä, että se tapahtuisi, joten YouTube on taipuvaisempi poistamaan enemmän tilaajia.

Suurin osa asiakkaistamme on erittäin tyytyväisiä palveluun, koska se todella auttaa niiden kanavaa kasvamaan kohtuulliseen hintaan.

Jos ostat liittymäsuunnitelman etkä ole tyytyväinen palveluun, ota meihin yhteyttä 3 päivän kuluessa tilauksen maksupäivästä, niin me hyvitämme tilauksen kokonaan ja peruutamme sen. Jos otat meihin yhteyttä yli 3 päivää tilauksen maksamisen jälkeen ja pyydät palautusta, tiimimme tarkistaa tilisi ja jos se johtuu loppupään virheestä, hyvitämme tilauksesi kokonaan tai palautamme vastaavan summan käyttämättömiä päiviä kuukaudessa, tai älä hyvitä mitään, jos se on yli 7 päivää sen jälkeen kun olet tilannut palvelumme.

Kun ostat Enterprise-, Elite- tai Celebrity-tilauksen, sinua laskutetaan automaattisesti kunkin kuukauden samana päivänä. Jos jossakin vaiheessa et enää tarvitse YTpals-tilaustasi, lähetä meille vain viesti Ota yhteyttä -sivullamme ja asetamme tilisi vanhentumaan kuluvan kuukauden tilauksesi lopussa.

Jos esimerkiksi olet tilannut kuukauden 23rdin, mutta kirjoitat meille tilisi peruuttamisesta seuraavan kuukauden 10th: ssä, asetamme tilisi perumaan 13-päivää myöhemmin, nykyisen kuukauden tilauksen lopussa. Jos haluat mieluummin välittömän peruutuksen, ilmoita meille vain, ja voimme tehdä sen myös sinulle.

Ette ole velvollisia jäämään tilaukseen mihinkään ajanjaksoon, mutta sinun täytyy kirjoittaa meille, kun olet valmis peruuttamaan. Sitten käsittelemme sitä ja lähetämme sinulle vahvistussanoman.

Voit aktivoida maksetun paketin käyttämällä paikan päällä olevaa maksuvaihtoehtoamme ja peruuttaa suunnitelmasi milloin tahansa. Yksinkertaisesti lähetä meille sähköpostia, kun olet kirjautunut maksettuun suunnitelmaan, ja asetamme tilisi lopettamaan yhden kuukauden ajanjakson kuluttua, eikä sinua laskuteta uudestaan.

Voit nyt ostaa Enterprise-, Elite- tai Celebrity-suunnitelmasi käyttämällä lahjakortteja!

Openbucksin käyttömahdollisuudet "Maksakortit"

MUKAVA: +150,000 XNUMX paikkaa, joissa voit ladata käteistä lahjakortille.
EI TULOKSIA: Ei uudelleenlataus-, käyttö- tai aktivointimaksuja! Se on yksinkertaisesti rahaa - lahjakortilla.
SAFE: Sinun ei tarvitse rekisteröidä tai antaa henkilökohtaisia ​​/ pankkitietoja maksaaksesi lahjakorteilla.
HELPPO: Osta ja maksa lahjakortilla pöytätietokoneella, tablet-laitteella tai matkapuhelimella.

Miten sitä käytetään?

  1. Osta lahjakortti CVS / Pharmacy, Dollar General tai oBucks. Voit tarkistaa lähimmän jälleenmyyjäsi sijainnin kirjoittamalla postinumerosi jollekin heidän verkkosivustoistaan.
  2. Kirjaudu YTpals-tilillesi ja valitse joko ”Enterprise”, “Elite” tai “Celebrity”, jonka kanssa päivität.
  3. Valitse "Pay with Gift Cards" kassalla ja anna lahjakorttisi tiedot kehotettaessa.

Se siitä! Nyt voit nauttia päivityksestäsi!

Mitä odotat?

Liity yli 500,000in onnistuneiden YouTube-kanavien omistajiin, jotka saavat ilmaisia ​​YouTube-tilaajia, jotta ne voivat kasvattaa YouTube-kanavaa.

Hanki ilmaisia ​​tilaajia nyt!
Joku Osti
sitten