YouTube-SEO

Optimoi kanavasi ja videosi YouTuben parhaiden käytäntöjen avulla maksimoidaksesi orgaanisen kasvun ostamatta mainoksia! Meillä on Google-sertifiointi YouTube-kanavien kasvulle ja tiedämme mitä suorittamiseen tarvitaan!

Tiedämme kuinka esiintyä YouTubessa!

YouTube-sertifioidut asiantuntijamme ovat suorittaneet YouTube-hakukoneoptimointia vuodesta 2011. Tiedämme parhaat ja tehokkaimmat strategiat, jotka antavat tuloksia. Arvioimme kanavasi ja videosi täydellisesti, toimitamme sinulle sitten tarkat, yksityiskohtaiset ja helposti noudatettavat ohjeet sen optimoimiseksi ja sijoittumiseksi hakutuloksissa. Tämä johtaa liikenteeseen katsojilta, joilla on eniten merkitystä - orgaanisilta.

YouTube-SEO

YouTube-kanavan arviointi

YouTube-kanavasi perusteellinen tallennettu videoarvio + analysoi kilpailijasi + 5-vaiheinen toimintasuunnitelma seuraaville vaiheillesi.

Yli 45 minuutin videosi sisältää:

  • Koko kanavan arviointi
  • Kanavallesi ja videoihisi liittyviä vinkkejä
  • Tarkista videosi ja sisältöstrategiasi
  • Salaisuuksia videoiden mainostamiseen ja tilaamiseen
  • Analysoi kilpailijasi
  • Yksityiskohtainen 5-vaiheinen toimintasuunnitelma sinulle
  • Toimitusaika: 4-7 päivää

YouTube -videon hakukoneoptimointi

Täysi arvio YouTube-videostasi, jonka avulla voimme antaa sinulle parannetun Otsikko + Kuvaus + 5 avainsanaa / hashtagia.

Palvelu sisältää:

  • Koko video SEO arviointi
  • 1 Parannettu otsikko edellyttäen
  • 1 Parannettu kuvaus
  • 5 tutkittua avainsanaa / hashtagia
  • Toimitusaika: 4-7 päivää

YouTube-graafinen suunnittelu

Ammattimainen, täysin uudistettu YouTube-kanavabanneri ja YouTube-videon pikkukuvat.

Palvelu sisältää:

  • Ammattimainen suunnittelun laatu
  • Mukautettu vastaamaan tuotemerkkiäsi
  • Vahva ja kiehtova muotoilu
  • Oikea koko ja laatu YouTubelle
  • Parantaa napsautussuhdetta (CTR)
  • Toimitusaika: 1-4 päivää

YouTube-kanavakatsauksen UKK

Oletko pieni YouTuber, joka kamppailee kanavasi kasvattamiseksi?

Yritätkö saada lisää näkymiä, mutta et ole varma mitä tehdä?

Onko sinulla kysyttävää alustasta, mutta et tiedä ketään, jonka voit kysyä?

Jos näin on, YouTube-kanavien arviointipalvelumme on sinulle.

Asiantuntijamme ovat YouTuberit itse, joilla on miljoonia YouTube-katselukertoja, lähes miljoona tilaajaa ja jotka ovat luoneet videoita monien vuosien ajan.

Asiantuntijamme tuntevat YouTuben ylöspäin ja jakavat tietonsa kanssasi, kun he tarkastelevat YouTube-kanavaasi perusteellisesti videoissa.

Teemme yli 45 minuutin videon siitä, kuinka käymme läpi ja arvioimme YouTube-kanavaasi. Sitten lataamme sen YouTubeen, teemme videosta yksityisen (vain sinulle) ja lähetämme sinulle linkin siihen, jotta voit katsella arviointiasi aina, kun sinulla on vapaa-aikaa!

1) Tarkistamme videosi ja kritisoimme rakentavasti.

2) Vinkkejä videoiden parantamiseen katseluajan ja yleisön pysyvyyden lisäämiseksi.

3) Tarkistamme otsikot ja pikkukuvat, sisältöstrategian, avainsanat ja kuvauksen, kotisivun jne.

4) Jaamme salaisuutemme videoidesi mainostamiseksi ja tilaajien saamiseksi.

5) Analysoimme kilpailijasi ja kerromme sinulle, kuinka olla parempi kuin heidät.

6) 5-vaiheinen toimintasuunnitelma!

Ei, emme tarvitse kirjautumistietojasi. Emme kirjaudu YouTube-kanavallesi.

Toimitamme sinulle yli 45 minuutin videon, jossa arvioimme kanavasi perusteellisesti, ja voit toteuttaa ehdottamamme ideat / muutokset sinulle sopivalla tavalla.

Joo! Toimimme kaikkien YouTube-kanavatyyppien kanssa ja voimme auttaa sinua kasvattamaan omaasi, riippumatta siitä, minkä markkinaraon sisältö on.

Joo! Tarkistamme kanavasi videossa ja puhumme englantia, mutta toimitamme käännetyt tekstitykset valitsemallasi kielellä.

Tämän avulla voit katsella videota pitkin lukiessasi tekstityksiä varmistaaksesi, että ymmärrät kaiken mitä sanomme.

Käännösohjelmisto, jota käytämme, on erinomainen ja tekee erittäin hyvää työtä kääntämällä haluamallesi kielelle. Ymmärrät täysin, mitä sanomme arvioinnissasi.

Joo! Tarkistamme kanavasi videossa ja puhumme englantia, mutta toimitamme käännetyt tekstitykset valitsemallasi kielellä.

Tämän avulla voit katsella videota pitkin lukiessasi tekstityksiä varmistaaksesi, että ymmärrät kaiken mitä sanomme.

Käännösohjelmisto, jota käytämme, on erinomainen ja tekee erittäin hyvää työtä kääntämällä haluamallesi kielelle. Ymmärrät täysin, mitä sanomme arvioinnissasi.

Video, jonka saat meiltä, ​​on yli 45 minuuttia pitkä ja täynnä arvokasta näkemystä YouTube-kanavallasi.

Kun olet tehnyt tilauksen, kanavamme arvioinnin suorittaminen kestää yleensä 3-7 päivää.

YouTube Video SEO: n UKK

Käytämme parhaiden käytäntöjen ja huippututkimusvälineiden yhdistelmää, jotta saamme sinulle Otsikon, Kuvauksen ja Avainsanat / Hashtagin, jotka auttavat sinua sijoittautumaan paremmin, näyttämään ammattimaisemmalta ja lisäämään videosi napsautussuhdetta (CTR).

Ei, emme tarvitse kirjautumistietojasi. Emme kirjaudu YouTube-kanavaasi. Sen sijaan tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen ja helposti ymmärrettävän asiakirjan, jotta voit toteuttaa mukautetut ehdotukset itse. Se on helppoa ja pidät muutosten toteuttamisesta itse, koska se auttaa sinua oppimaan ja kasvamaan YouTuberina.

Joo! Toimimme kaikkien YouTube-kanavatyyppien kanssa ja voimme auttaa sinua kasvattamaan omaasi, riippumatta siitä, minkä markkinaraon sisältö on.

Kyllä ja ei. Selittäkäämme ... Äidinkielemme on englanti. Koska haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, emme valitettavasti voi tarjota sinulle SEO-tarkastustamme toisella kielellä.
Voimme kuitenkin toimittaa palvelumme sinulle englanniksi, ja voit vaihtaa kieleksi Google Kääntäjän avulla. Google Translate tekee erinomaisen käännöstyön, joten voit hyötyä näistä palveluista suuresti, vaikka kanavasi olisi toisella kielellä.

Se voi vaihdella tavoitteidesi mukaan. Yleensä, kun olet pannut täytäntöön ehdotuksemme, huomaat kasvun hitaasti ensimmäisen kuukauden aikana, koska YouTube ei päivitä tuloksia heti. Sitten jatkuvien kuukausien aikana vauhti kiihtyy ja jatkaa kasvuaan kuukauden jälkeen. Se on kuin kuljetusauto… tulokset alkavat hitaasti, mutta kun vauhti kiihtyy, ajat täydellä nopeudella eteenpäin! Nämä tulokset edellyttävät, että olet toteuttanut ehdotuksemme ja lähetät myös laadukasta sisältöä. Sisällön laadusta riippumatta palvelumme auttavat, mutta mitä laadukkaampi sisältö, sitä parempia tuloksia näet ehdotustemme toteuttamisen jälkeen.

YouTube-graafisen suunnittelun UKK

Ensivaikutelmat ovat erittäin tärkeitä online-maailmassa. Jos joku käy kanavallasi ja et näe banneria ja videon pikkukuvia, jotka kiinnostavat heidän huomionsa, he painavat nopeasti takaisin-painiketta. Ammattimainen suunnittelupalvelumme hymyilee kasvoillesi, kun lataat grafiikat ja näet parannetun, ammattimaisen “myymälän”. 

Jos katsot, huomaat, että kaikki suurimmat YouTuberit käyttävät mukautettuja videoiden pikkukuvia videoidensa tekemiseen ja napsautusten lisäämiseksi. Laadukkaat, mukautetut pikkukuvat tekevät videostasi erottuvan niistä videoista, joilla voi olla enemmän katselukertoja tai enemmän kuin sinun. Vaikka videosi sijoittuisi hakutuloksissa matalammaksi, muokattu pikkukuva herättää heidän huomionsa ja kannustaa heitä käymään videossasi. 

Mukautetut pikkukuvat auttavat myös parantamaan YouTube- ja Google-hakusijoituksiasi, mikä luo enemmän orgaanista liikennettä sinulle.

Ei, emme tarvitse kirjautumistietojasi. Emme kirjaudu YouTube-kanavaasi. Sen sijaan tarjoamme sinulle grafiikat, jotta voit ladata ne itse. Se on helppoa ja pidät muutosten tekemisestä itse, koska se auttaa sinua oppimaan ja kasvamaan YouTuberina.

Joo! Voimme suunnitella grafiikkaa jokaiselle YouTube-kanavatyypille riippumatta siitä, minkä kapealla sisältösi on.

Ota meihin yhteyttä, selitä mitä haluat nähdä muuttuneena ja teemme muutokset! Lopulta haluamme, että rakastat vastaanottamasi grafiikkaa, jonka lähetät YouTube-kanavallesi.

Se voi vaihdella tavoitteidesi mukaan. Yleisesti ottaen grafiikkamme käyttöönoton jälkeen kasvu on hidasta ensimmäisen kuukauden aikana, koska YouTube ei päivitä tuloksia heti. Sitten jatkuvien kuukausien aikana vauhti kiihtyy ja jatkaa kasvuaan kuukauden jälkeen. Se on kuin kuljetusauto… tulokset alkavat hitaasti, mutta kun vauhti kiihtyy, ajat täydellä nopeudella eteenpäin! Tulokset edellyttävät, että olet ottanut käyttöön grafiikkamme ja lähetät myös laadukasta sisältöä. Sisällön laadusta riippumatta palvelumme auttavat, mutta mitä laadukkaampi sisältö, sitä parempia tuloksia näet grafiikkamme käyttöönoton jälkeen.

Joku Osti
sitten