Osta YouTube-kommentteja

100% taattu toimitus

Mitä hyötyä on YouTube-kommenttien ostamisesta?

  • ✅ Paranna videoitasi hakukoneissa
  • ✅ Kannustaa muita kommentoimaan videota
  • ✅ Rohkaisee keskusteluja käynnistymään
  • ✅ Tarkistamme video- ja kirjoituslaadun kommenttisi
  • ✅ Voit lähettää omia kommenttejasi, jos haluat
  • ✅ Kommentit leviävät useiden päivien ajan
  • ✅ 100% taattu toimitus tai rahasi takaisin
  • ✅ Kommentit Aloita 24-72-tunnissa
  • ✅ Jaa kommentit useisiin videoihin. Vähintään 10 kommenttia per video. Tilaa 50 kommenttia ja levitä enintään 5 videoon.
Mitä hyötyä on YouTube-kommenttien ostamisesta?

YouTube-kommenttien ostaminen voi auttaa kanavaasi lisäämään suosiota

Nykyään YouTubea pidetään yhtenä maailman eniten käytetyistä videoiden suoratoistopalveluista. Se on kasvanut räjähdysmäisesti vuosien varrella, ja siitä on tullut suosikkikohde videosisällön lähettämiseen ja katseluun. Monet käyttäjät, jotka pystyivät keräämään hyvän määrän seuraajia, ovat myös saaneet kaupallistamisen etuja. Joten ei ole epäilystäkään siitä, että YouTube tarjoaa monia etuja. Seuraava opas auttaa sinua rakentamaan menestyvän YouTube-kanavan ja saamaan siitä enemmän hyötyä.

Menestyvän kanavan rakentamiseksi ensimmäinen askel, joka sinun on otettava, on rakentaa vahva yleisöpohja. Yleisö, joka tunnetaan YouTuben tilaajina, lisää kanavasi näkyvyyttä tykkäämällä videoista, kommentoimalla niitä ja viittaamalla ystävilleen. On tärkeää olla yhteydessä tilaajakuntaasi ja kuunnella heitä, jos haluat, että kanavastasi tulee suosittu. Kommentit ovat erittäin tärkeitä kanavasi menestykselle. Sinä pystyt ostaa YouTube-kommentteja YTpalsista ja käytä seuraavia strategioita yhdessä saadaksesi tilaajasi mukaan kommenttiosaan.

Mikä on tehokkaan kommenttistrategian merkitys?

YouTube ei ole vain videoiden katselua varten, vaan sen avulla ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa myös kommenttiosiossa. Kommentit ovat sisällöntuottajille loistava tapa olla yhteydessä yleisöönsä ja päinvastoin. Sen avulla sisällöntuottajat voivat kuunnella, mitä heidän tilaajilla on sanottavaa sisällöstä. YouTuben kommenttiosalla on suuri rooli suhteiden rakentamisessa yleisön kanssa. Videot, joissa on enemmän kommentteja, saavat yleensä enemmän katselukertoja. On havaittu, että useimmat videot, joilla on noin 5,000 1 kommenttia tai enemmän, voivat saada noin miljoona katselukertaa. Näkemykset ja kommentit kulkevat yleensä käsi kädessä, koska yhden lisääntyminen johtaa toisen lisääntymiseen.

Kun aloitat YouTube-kanavan, ensisijainen tavoite on lisätä näkyvyyttäsi koko alustalla. Kommentit ovat näkyvyyttä lisäävä voima. Kommentit voivat vaikuttaa katsojiin katsomaan koko videon, katsomaan videon uudelleen ja jakamaan sen perheen ja ystävien kanssa. Tehokas kommenttistrategia ei ole tärkeä vain katselukertojen saamiseksi, vaan myös katsojien ohjaamiseksi enemmän sisältöösi. Hyvällä kommenttistrategialla voit myös vahvistaa viestiä, jonka haluat lähettää kanavasi kautta.

Lisää kommentteja YouTube-videoihisi

Kommentit voivat osoittautua erittäin hyödyllisiksi, jos haluat saada suoraa palautetta katsojiltasi ja luoda keskustelua videoidesi ympäriltä. Nyt kun ymmärrät tehokkaan kommenttistrategian tärkeyden, katsotaanpa joitain menetelmiä, joilla voit saada lisää kommentteja videoihisi. Voit käyttää mitä tahansa näistä menetelmistä oman kommenttistrategiasi kehittämiseen. Voit myös ostaa YouTube-kommentteja avuksesi tässä prosessissa.

1. Esitä kysymyksiä videon lopussa.

Sinun tulee aina yrittää kysyä katsojiltasi kysymyksiä videon lopussa. Nämä kysymykset voivat olla avoimia, mutta tarkat kysymykset, jotka saavat katsojia kommentoimaan, olisivat sinulle tässä tapauksessa hyödyllisempiä. Jos videosi on opetusvideo, voit kysyä katsojilta, pitivätkö vinkit hyödyllisinä vai eivät. Voit myös lisätä sitoutumista kysymällä katsojilta, minkä tyyppistä sisältöä he haluavat nähdä. Saat taattuja vastauksia kommenttiosiossa. Sen lisäksi, että saat upeita ideoita tulevia videoita varten, voit myös olla yhteydessä tilaajiisi henkilökohtaisemmalla tasolla.

2. Kirjoita ensimmäinen kommentti kommenttiosaan.

Joskus paras tapa kannustaa seuraajiasi lisäämään kommentteja on kirjoittaa ensimmäinen kommentti itse. Voit ottaa johdon ja lähettää kommentin, joka sitouttaa tilaajat ja aloittaa keskustelun videosta. Ajan myötä tilaajasi tulevat entistä mukavammiksi kommentoimaan videoitasi. Toinen tapa käyttää samaa strategiaa on pyytää jotakuta henkilökohtaisesti tuntemaasi kommentoimaan. Tämä kommenttistrategia toimii yhtä hyvin. Ystävien ja perheen lähettämät kommentit kannustavat myös tilaajia julkaisemaan lisää kommentteja. Tällä tavalla pystyt rakentamaan tiiviin yhteisön, joka on vuorovaikutuksessa toistensa kanssa päivittäin.

3. Tarkkaile parhaiten menestyvää sisältöä ymmärtääksesi sitoutumisen.

YouTube-analytiikan avulla voit määrittää, mitkä videot näkivät eniten sitoutumista. Sen jälkeen voit selvittää tekijät, jotka johtavat suurempaan sitoutumiseen. Oli kyse sitten videon pituudesta tai tietyistä soittolistoista. On havaittu, että videot, jotka ovat lyhyempiä kuin 2 minuuttia, saavat yleensä enemmän sitoutumisastetta kuin 5 minuutin videot. Kun olet selvittänyt tekijät, jotka parantavat videoidesi suorituskykyä, voit toistaa ne uusissa videoissasi. Tämä pitää yleisön kiinnostuneena ja kommentteja tulee jatkuvasti.

4. Järjestä kilpailuja YouTubessa.

Kuten Instagram- ja Facebook-kilpailut, voit järjestää kilpailuja myös YouTubessa lisätäksesi kanavasi sitoutumista. YouTube-kilpailut ovat loistava tapa saada kommentteja, tilaajia ja tykkäyksiä videollesi, kaikki samaan aikaan. Tarvitset kuitenkin lisävaroja ja joutuisit myös panostamaan huomattavasti kilpailun edistämiseen. YouTube-kilpailut ovat hyvä tapa kiinnittää huomiota kanavaasi, mikä johtaisi videoihisi lisää kommentteja pitkällä aikavälillä. Voit myös rohkaista katsojiasi kommentoimaan osana kilpailua.

5. Ota huomioon tilaajien kommentit.

Voit olla yhteydessä tilaajaasi henkilökohtaisemmalla tasolla tykkäämällä heidän videoidesi alla julkaisemistaan ​​kommenteista. Kun tykkäät kommentista, katsojat näkevät sen vieressä punaisen sydämen ja pienen kanavasi kuvakkeen. Kommentin lähettänyt henkilö saa myös ilmoituksen, että hänen kommentistaan ​​on tykätty. Kun katsojat näkevät sinun olevan vuorovaikutuksessa muiden kanssa kommenteissa, heitä rohkaistaan ​​julkaisemaan lisää kommentteja. Tällä tavalla pystyt rakentamaan fanien uskollisuutta ja myös osoittamaan, että arvostat katsojiasi.

6. Kiinnitä kommentteja.

Kiinnitys on loistava tapa korostaa tiettyjä kommentteja. Se varmistaa, että kiinnitetty kommentti on ensimmäinen kommentti, jonka katsojat näkevät videosi alla, kun he vierittävät alas kommenttiosiota. Voit joko kiinnittää oman kommenttisi aloittaaksesi keskustelun katsojien kanssa tai kiinnittämällä tilaajien kommentin. Kiinnitysominaisuus sopii erinomaisesti -

  • Kysyy yleisöltä erityisiä kysymyksiä.
  • Selvennys videoon.
  • Yleisön kiusaaminen pääsiäismunalla tai jollain erityisellä kehityksellä.
  • Kiitos katsojille videoiden katsomisesta.
  • Korosta tilaajien asiaankuuluvat kommentit.

7. Johdonmukaisuus

Jos tarkkailet jotakin YouTuben parhaiten menestyneistä kanavista, löydät niistä yhden yhteisen asian – johdonmukaisuuden. Kanavasi sitoutumisen lisäämiseksi sinun on päivitettävä jatkuvasti ja julkaistava videoita usein. On tärkeää noudattaa tiukkaa aikataulua, jotta katsojat tietävät, milloin lataat seuraavan videosi. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että sinun on purettava sisältöä sen vuoksi. Vaikka aikataulusi olisikin julkaista yksi video joka viikko, on tärkeää, että sisältö kiinnostaa yleisöä. Jos katsojat pitävät videosi kiinnostavina ja ainutlaatuisina, he jatkavat kommenttien lähettämistä.

8. Sisällytä CTA

On tärkeää sisällyttää jokaiseen videoon toimintakehotus. Tämä voidaan sisällyttää mihin tahansa videon osaan, olipa se alku tai lopun puoliväli. Toimintakehotuksen päätarkoitus on pyytää ihmisiä tilaamaan kanavasi. Voit käyttää merkintäominaisuutta ja sijoittaa pienen laatikon näytön vasempaan yläkulmaan ja pyytää katsojia tilaamaan kanavasi. Kun katsojat näkevät CTA:n aika ajoin, heitä muistutetaan tilaamaan kanavasi. Kun ansaitset tilaajia, videoidesi kommentit ja tykkäykset lisääntyvät automaattisesti.

9. Käytä YouTube-widgetiä blogissasi ja verkkosivustossasi

Toinen loistava tapa aktivoida YouTube-kanavaasi on sijoittaa YouTube-widget blogiisi tai verkkosivustoosi. YouTube-widget olisi loistava tapa saada uusia tilaajia, kun blogisi seuraajat ja verkkosivustosi vierailijat saavat tietää YouTube-kanavastasi. Jos he seuraavat sisältöäsi muilla medioilla, he todennäköisemmin tilaavat myös YouTube-kanavasi. Näin he voivat puolestaan ​​lähettää kommentteja YouTube-kanavallesi, koska he saavat mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa kanssasi henkilökohtaisella tasolla.

10. Rakenna verkko

Jos tilaaja pitää kanavastasi, on mahdollista, että hän pitää myös muista aiheeseen liittyvistä kanavista. YouTube antaa sisällöntuottajille mahdollisuuden lisätä muiden YouTube-käyttäjien kanavia suositussivulle. Samalla tavalla voit pyytää muita aiheeseen liittyviä kanavia esittelemään kanavaasi suositussivulla, jotta heidän katsojansa olisivat motivoituneita tilaamaan kanavasi. Tällä tavalla voit saada lisää katselukertoja, tilaajia ja kommentteja kanavallesi.

11. Ole vuorovaikutuksessa tilaajien kanssa.

Tämä vaikuttaa ilmeiseltä strategialta, että tilaajien kommentteihin vastaaminen saa lisää kommentteja. Kun vastaat katsojien kommentteihin, se osoittaa myös, että kuuntelet heitä ja olet kiinnostunut heidän palautteestaan. Ihannetapauksessa sinun tulisi käyttää muutama minuutti joka päivä vuorovaikutukseen katsojien kanssa. Kanavasi kommentoimisen lisäksi olisi hyvä idea olla vuorovaikutuksessa katsojien kanssa myös muiden aiheeseen liittyvien kanavien kommenttiosiossa. Jos nämä katsojat pitävät kommenttisi mielenkiintoisina, he yrittävät käydä läpi myös profiilisi. Tällä tavalla voit saada uusia tilaajia.

12. Käytä avainsanoja tehokkaasti.

Avainsanojen tehokas käyttäminen videossa on erittäin tärkeää, jos haluat saada oikeanlaisen sitoutumisen YouTube-kanavaasi. Avainsanoja käytetään, kun henkilö etsii jotain tiettyä. Jos käytät oikeita avainsanoja, todennäköisyys, että videosi tavoittavat oikean katsojan, kasvaa. On havaittu, että yli 60 % kanavan uusista tilaajista tulee yleensä YouTube-hakuvaihtoehdosta. Jos et käytä oikeita avainsanoja tai avainsanasi ovat hajallaan, videosi eivät välttämättä näy hakutuloksissa. Avainsanatunnisteita luotaessa on tärkeää olla mahdollisimman kuvaava. Voit myös etsiä avainsanaehdotuksia verkkotyökalujen avulla.

13. Kanavan mainostaminen.

On tärkeää mainostaa kanavaasi paitsi YouTubessa myös sen ulkopuolella. Tämä avaa YouTube-kanavasi katsojille eri medioista. Kun he alkavat seurata videosisältöäsi, he alkavat myös kommentoida, jakaa ja pitää videoistasi. Seuraavassa on joitain tapoja markkinoida YouTube-kanavaasi -

  • Linkitä YouTube-kanavasi sosiaalisen median sivuillesi.
  • Lähetä YouTube-kanava kirjanmerkkisivustoille.
  • Lisää kanava videohakukoneisiin.
  • Liitä linkki YouTube-kanavaasi postituslistoille.
  • Käytä YouTube-URL-osoitettasi, kun lähetät kommentteja blogeihin ja vastaaviin.

14. Käytä videosisällössäsi kiinnostavia pikkukuvia

Jos haluat houkutella uusia tilaajia, on tärkeää, että pikkukuvasi erottuvat joukosta. Ihmiset napsauttavat todennäköisemmin videotasi, jos pitävät pikkukuvaa kiehtovana. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että alat käyttää clickbait-kuvia pikkukuvana. On epätodennäköistä, että katsojat seuraisivat kanavaasi, jos käytät clickbait-strategiaa. Mielenkiintoisen pikkukuvan sisällyttämisen päätavoite on lisätä saamiesi katselukertojen määrää. Jos pystyt tarjoamaan katsojille hyvää sisältöä, katselukerrat tuovat myös kommentteja ja tykkäyksiä.

15. Käytä uutta kommenttien suodatusominaisuutta

YouTube Studion (työpöytä) uuden ominaisuuden avulla voit suodattaa kanavasi kommentteja. Tämän avulla voit etsiä tiettyjä kommentteja ja tarkentaa hakua -

  • Tilaajan tila.
  • Kanavan jäsenen tila.
  • Kommentoijan tilaajanumero.

Voit myös käyttää suodatinta tarkastellaksesi kommentteja, joissa on erityisiä kysymyksiä, jotta voit vastata niihin helpommin. Tämän lisäksi voit käyttää tätä ominaisuutta tarkastellaksesi kommentteja, joihin olet tai et ole vastannut.

Lopuksi voit ostaa YouTube-kommentteja YTpalsilta. YouTube-kommenttien ostaminen voi olla loistava vaihtoehto niille, jotka ovat juuri aloittaneet YouTube-matkansa, koska jotkut katsojat saattavat olla aluksi haluttomia kommentoimaan videoita, joissa ei ole kommentteja. Tämä on hyvä vaihtoehto myös vakiintuneille tileille, koska käytät edellä mainittuja strategioita ja ostat YouTube-kommentteja avuksesi prosessissa.

YouTube-kommenttien ostaminen voi auttaa kanavaasi lisäämään suosiota

Miksi sinun pitäisi ostaa YouTube-kommentteja?

Nyt kun tunnet strategiat, joilla voit lisätä kanavasi kommenttien määrää, on aika pohtia YouTube-kommenttien ostamisen tärkeyttä. Sosiaalisen median maailmassa on nykyään kova kilpailu, ja suosion saavuttaminen sosiaalisen median kanavien, kuten YouTuben, kautta on tullut vaikeaksi. Tämä johtuu siitä, että monet vakiintuneet julkkikset luovat sisältöä myös YouTuben kaltaisille alustoille. Tästä syystä on tärkeää improvisoida strategioita ja etsiä uusia tapoja saada seuraajia sitoutumaan.

Jos sinä ostaa YouTube-kommentteja palveluntarjoajilta, kuten YTpals, voit lisätä kanavasi menestystä. Katsotaanpa joitain YouTube-kommenttien ostamisen etuja.

1. Lisää videoidesi tunnistettavuutta.

Voit hyötyä YouTuben erilaisista eduista vasta, kun ne ovat saaneet katsojien tunnustusta. Kun ostat YouTube-kommentteja, videosi tunnistuksen todennäköisyys kasvaa. Jos haluat menestyä YouTubessa, videoidesi on saatava tarpeeksi tilaajia, tykkäyksiä ja kommentteja. Kommenttien ostaminen helpottaa työtä, sillä enemmän kommentteja saa myös enemmän katselukertoja ja tykkäyksiä. Vaikka videosi eivät ehkä saakaan yhtä paljon kommentteja kuin YouTube-julkkikset, YouTube-kommenttien ostaminen lisää varmasti kanavasi tunnettuutta katsojien silmissä.

2. Paranna YouTube-kanavasi sijoitusta

YouTubessa kanavien sijoitus määräytyy yleensä kanavan tilaajamäärän mukaan. Tilaaja voi vaihdella kunkin videon kommenttien ja tykkäysten määrän mukaan. Tästä syystä tykkäysten ja kommenttien määrän kasvu johtaa suhteellisesti kanavan sijoituksen nousuun YouTubessa. Tämä osoittaa, että kommentit ovat erittäin tärkeitä YouTube-kanavan menestykselle. Kun ostat YouTube-kommentteja, voit parantaa kanavasi sijoitusta lisäämällä mahdollisuuksia saada lisää tilaajia.

3. Tee videoistasi viraalisia

Jokainen YouTube-käyttäjä haluaa sisällön leviävän viruksen leviämiseen, mutta sen saavuttamiseen ei ole olemassa tiettyä kaavaa. Virussisällön luomiseen sisällöntuottajan on investoitava paljon aikaa ja mainostettava sitä eri medioissa, jotta videon ympärille syntyy vilinää. Vaikka ei ole varmaa tapaa saada viruksia, YouTube-kommenttien ostaminen voi varmasti auttaa prosessia. Kun ostat YouTube-kommentteja, videosi korostetaan useammille ihmisille. Kun yhä useammat ihmiset napsauttavat videoitasi, kommentteja tulee jatkuvasti lisää. Kommenttiosio on ensimmäinen asia, jonka katsojat näkevät, jopa ennen kanavan tilaamista. Joten vaikuttava kommenttiosio ostamalla kommentteja auttaisi sinua houkuttelemaan lisää katsojia.

4. Hanki lisää napsautuksia ja tykkäyksiä

Jos haluat, että kanavastasi tulee suosittu YouTubessa, on tärkeää, että se saa enemmän klikkauksia, kommentteja ja tykkäyksiä. Prosessi saada ihmiset katsomaan videoitasi voi olla pitkä ja työläs. On kuitenkin olemassa tapoja, joilla voit katalysoida prosessia. Yksi parhaista tavoista saada suosiollesi vauhtia on ostaa YouTube-kommentteja. Kun ostat kommentteja YouTubesta, katselukerrat ja tykkäykset lisääntyvät automaattisesti, kun yhä useammat ihmiset alkavat klikata videotasi. Tämä johtuu siitä, että suuri määrä kommentteja videoissasi lisää todennäköisyyttä, että ne näkyvät hakutuloksissa.

5. Houkuttele uusia tilaajia

YouTuben tärkein osa ovat katsojat ja tilaajat. Kaikki strategiasi tähtäävät viime kädessä houkuttelemaan lisää katsojia kanavallesi. On tunnettu tosiasia, että mitä enemmän kanavallasi on katsojia ja tilaajia, sitä enemmän voit houkutella katsojia. Videoidesi kommenttien määrä määrittää myös katselukertojen määrän. Kommenttien ostaminen YTpalsista voi auttaa tässä prosessissa ja helpottaa työtäsi. Voit houkutella uusia tilaajia, kun kanavallasi vierailevat katsojat ottavat huomioon kanavallasi jo olevien kommenttien määrän.

6. Auttaa sosiaalisen todisteen luomisessa

Sosiaalinen todiste on erittäin tärkeä sosiaalisen median maailmassa. On tunnettu tosiasia, että ihmiset kiinnittävät yleensä huomiota kanaviin, joilla on jonkinlainen sosiaalinen asema. Kun suuri määrä katsojia luottaa YouTube-kanavasi konseptiin tai ideaan, uusia katsojia tulee automaattisesti mukaan. Sosiaalisen todisteen vuoksi nämä uudet katsojat olisivat taipuvaisempia laajentamaan tukeaan kanavalle. Voit ostaa YouTube-kommentteja luodaksesi sosiaalisen todisteen sivustolle. Kun katsojat näkevät videoidesi kommentit, he ovat kiinnostuneita katsomaan enemmän sisältöäsi.

7. Tukista negatiiviset kommentit

Usein ihmiset voivat päätyä lähettämään YouTube-videoihin paljon negatiivisia ja vihamielisiä kommentteja, jotka eivät liity sisältöön. Monet ihmiset käyttävät YouTubea vihamielisyyden ja ennakkoluulojen edistämiseen. Täällä YouTube-kommenttien ostaminen olisi hyödyllistä. Voit ilmoittaa näistä kommenteista, mutta voit myös käyttää toista taktiikkaa melun peittämiseksi. Kun ostat YouTube-kommentteja, voit varmistaa, että positiiviset kommentit varjostavat nämä negatiiviset kommentit, jotka voivat vahingoittaa videoitasi pitkällä aikavälillä. Tämä on loistava strategia Internet-trollien pitämiseksi loitolla, eivätkä he pysty saamaan tyydytystä vihamielisistä kommenteista.

8. Luo painoarvoa alustalla

Kun ostat YouTube-kommentteja, videosi alkaa saada tunnustusta alustalla. Kun yhä useammat ihmiset alkavat katsoa videoitasi, voit vahvistaa asemaasi tilassa. Suurempi näyttökertojen määrä tarkoittaa enemmän tykkäyksiä, enemmän kommentteja ja enemmän tilaajia. Ja kun videoihisi on enemmän tilaajia ja kommentteja, lisää katsojia rohkaistaan ​​tilaamaan sisältösi ja lähettämään kommentteja. Tämä sykli jatkuu ja pystyt saavuttamaan korkeuksia hetkessä. Tämän seurauksena pystyt käyttämään painoarvoa alustalla. Et vain voi saada kaupallistamisetuja YouTubesta, vaan vaikutusvalta auttaa sinua luomaan uusia kumppanuuksia ja tutkimaan uusia mahdollisuuksia.

9. Kommenttien ja näkemysten suhteellisen kasvun luominen

Jos olet aiemmin ostanut YouTube-näkymiä YTpalsilta, kannattaa ostaa myös YouTube-kommentteja. Kun ihmiset katsovat kanavaasi, jotkut heistä jättävät todennäköisesti kommentteja. Se ei heijasta hyvin kanavaasi, jos katselukertojen ja kommenttien suhde poikkeaa valtavasti. Voit korjata tämän tilanteen ostamalla YouTube-kommentteja, jotka vastaavat videosi katselukertoja. Koska näkemyksesi ja kommenttisi näyttävät aidommilta, ihmisiä rohkaistaan ​​seuraamaan kanavaasi ja jättämään kommentteja ja tykkäyksiä videoihin.

10. Hanki lisää liikennettä henkilökohtaisella verkkosivustollasi

Voit käyttää YouTube-kanavasi menestystä liikenteen ohjaamiseen henkilökohtaiselle verkkosivustollesi. Kun ostat YouTube-kommentteja luotettavasta lähteestä, kuten YTpalsista, voit saada enemmän tykkäyksiä, katselukertoja ja tilaajia. Kun tilaajakuntasi kasvaa, voit käyttää vaikutusvaltaasi sivustoon edistääksesi liikennettä verkkosivustollesi. YouTube-kanavasi avulla voit kohdistaa mainoksia ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneita tuottamastasi sisällöstä.

Yhteenveto

Edellä mainituista strategioista kommenttien lisäämiseksi YouTube-videoissasi on ilmeistä, kuinka tärkeitä kommentit ovat YouTube-tilassa. Jos olet uusi alustalla ja sinulla on vaikeuksia löytää itselleen markkinarako, voit hyötyä YTpalsin Osta YouTube-kommentteja -palvelusta. Kun ostat YouTube-kommentteja luotettavasta lähteestä, kuten YTpalsista, voit saada kaikki edellä mainitut edut. YTpals tarkistaa videosi ja kirjoittaa korkealaatuisia autenttisia kommentteja. Sinulla on myös mahdollisuus lähettää omia kommenttejasi. Palvelu käynnistyy 24-72 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä ja kommentit jakautuvat usealle päivälle.

YTpals tarjoaa valikoiman premium-palveluita YouTube-kanavasi menestymisen parantamiseksi. Jos haluat tietää lisää, ottaa meihin yhteyttä tänään!

Tarjoamme lisää YouTube-markkinointipalveluita

palvelu
Hinta $
$ 30

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
Joku Osti
sitten