Osta YouTube-tykkäyksiä

100% taattu toimitus

Mitä hyötyä on YouTube-tykkäämisen ostamisesta?

  • ✅ Lisää säilyttämistä näyttämällä se kannattaa katsella
  • ✅ Tykkää Ohje Lisää hakukoneiden sijoituksia
  • ✅ 100% turvallinen ja taattu toimitus
  • ✅ 100% AdSense Safe!
  • ✅ Tykkäävät todellisista ihmisistä - ei robotteja!
  • ✅ Toimitamme aina enemmän kuin tilasit!
  • ✅ Tulokset alkavat näkyä 24-72-tunnissa
Mitä hyötyä on YouTube-tykkäämisen ostamisesta?

Tärkeitä vinkkejä ostaessasi YouTube haluaa kasvattaa kanavaasi

Ei ole epäilystäkään siitä, että YouTube on yksi tämän päivän suurimmista videoiden suoratoistopalveluista. Mukaan a Statista-raportti, tutkimus osoitti, että suuri osa käyttäjistä Yhdysvalloissa (74 %) viettää suurimman osan ajastaan ​​YouTubessa. Se on alusta, jonka avulla ihmiset voivat jakaa videoitaan alustalla ja luoda omistautuneen yleisöpohjan. Tämä yleisö voi lähettää kommentteja, tykätä videoista ja jakaa sisältöä ystävilleen.

Tykkäämiset, katselukerrat ja kommentit ovat erittäin tärkeitä mittareita mille tahansa YouTube-kanavalle. Tämä johtuu siitä, että YouTube-algoritmi on suunniteltu suosimaan kanavia ja videoita, jotka näyttävät hyviä mittareita. Lisääntymisen saaminen tarkoittaa, että sisältösi ja kanavasi sijoittuu todennäköisemmin korkeammalle hakutuloksissa ja suosituksissa. Voit käyttää erilaisia ​​strategioita saadaksesi lisää tykkäyksiä videoillesi. Voit myös ostaa tykkäyksiä YouTubesta YTpalsista ja seuraa kanavasi kasvua. Tässä artikkelissa käsitellään tykkäysten merkitystä YouTubessa ja erilaisia ​​strategioita, joita voit käyttää niiden lisäämiseen.

YouTube-algoritmi ja tykkäysten merkitys

YouTubessa käytetään kolmea eri algoritmia, jotka käyttävät mittareita videoiden valitsemiseen suosituksille. Toinen algoritmi valitsee tietyt videot näytettäväksi käyttäjän kotisivulla, kun taas toinen tunnistaa muita katsojille sopivia suositeltuja videoita. Mitä tulee kolmanteen algoritmiin, se valitsee seuraavan videon automaattisen suositusvaihtoehdon, kun katsojat katsovat videota. Kun YouTube valitsee korostettavia videoita, yksi tärkeimmistä kriteereistä, jonka se ottaa huomioon, on tykkäysten määrä. Tykkäykset lisäävät todennäköisyyttä, että video sijoittuu korkeammalle hakutuloksissa ja suosituksissa. Jos videosi saa huomattavan määrän tykkäyksiä lyhyessä ajassa, se voi saada suosiota myös alustalla melko nopeasti.

YouTube-tykkäykset ovat erittäin tärkeitä kanavalle. Se kertoo YouTube-algoritmille ja katsojille, että yleisösi sitoutumisasteet ovat huomion arvoisia. Voit saada yleiskatsauksen YouTube-mittareistasi analytiikkaosion kautta. Tämä kertoo videoista, jotka saivat eniten tykkäyksiä ja niistä, jotka eivät saaneet niin paljon yleisön sitoutumista. Kun uudet katsojat katsovat videoitasi, he yleensä perustavat harkintansa nykyisten tilaajien tai katsojien sitoutumiseen.

Joskus saat videoidesi katselukertoja, mutta yleisön saaminen vuorovaikutukseen videoidesi kanssa on kokonaan toinen pallopeli. Sinun on ehkä muistutettava katsojiasi ajoittain katsomaan videoitasi. Palautteen saaminen katsojilta on erittäin tärkeää. Kun saat katsojiltasi positiivista palautetta, potentiaalisten katsojien määrä lisääntyy ja videosi alkavat saada ansaitsemansa tunnustusta ja uskottavuutta.

Edut suuremmasta YouTube-tykkäysmäärästä

Lisää YouTube-tykkäyksiä saa monia etuja. Tässä on luettelo syistä, miksi enemmän YouTube-tykkäyksiä on tärkeää kanavan kasvulle –

  1. Katsojien houkuttelemiseksi: Katsojat yleensä olettavat, että paras sisältö sisältää huomattavan määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Mitä enemmän videolla on tykkäyksiä, sitä enemmän liikennettä siihen ohjataan. Kun kanavasi videoilla on valtava määrä tykkäyksiä, se lisää niiden uskottavuutta katsojien silmissä.
  2. Sosiaalisen läsnäolon vahvistamiseen: Sosiaalisen median käsite toimii yksinkertaisella periaatteella – mitä enemmän videolla on tykkäyksiä tai katselukertoja, sitä suurempi on sosiaalinen voima. Uskottavuutesi alustalla kasvaa, kun sinulla on suurempi määrä tykkäyksiä. Kun sinulla on hyvät mittarit, myös katsojat uskovat, että sinulla on jotain arvokasta lisättävää tilaan. Tätä tarkoitusta varten on tärkeää perustaa alustalle markkinarako ja kehittää aihetta koskeva komento. Suurempi määrä tykkäyksiä sulkee pois kilpailijat omalta kapealta ja tuo kanavasi etualalle.
  3. Sijoituksen nostamiseen hakukoneessa: Jos haet mitä tahansa aihetta YouTubesta, on helposti havaittavissa, että hakutulosluettelon kärjessä olevat videot ovat niitä, joilla on enemmän tykkäyksiä. Kun sinulla on huomattava määrä tykkäyksiä, se tyhjentää polkusi YouTube-hakukategoriassa. Kun joku hakee aihetta, joka liittyy omaan markkinarakoon, todennäköisyys, että videosi tulee korkeammalle suosituksissa, kasvaa.
  4. Onnistunut markkinointikampanja: Monet verkkomarkkinoijat käyttävät YouTubea tiettyjen tuotteiden, palvelujen ja sisällön mainostamiseen. Jos jonkin tällaisen kanavan videot saavat hyvän määrän tykkäyksiä ja katselukertoja, se on merkki siitä, että digitaalinen markkinointi kampanja onnistui. Lisää tykkäyksiä YouTubessa on erinomainen tapa varmistaa, että tuote tai palvelu kiinnostaa ihmisiä.
  5. Auktoriteettisi vahvistamisesta: Kun katsojat näkevät, että videoillasi on hyvä määrä tykkäyksiä ja kommentteja, he pitävät sinua todennäköisemmin auktoriteettina jonkin aiheen suhteen. He luottavat sisältöösi, koska he tarjoavat heille oikeaa tietoa tietystä aiheesta. Kun auktoriteettisi kasvaa markkinaraollasi, pystyt nousemaan kilpailijoidesi yläpuolelle ja suosiosi alustalla nousee huimaan.
  6. Liikenteen lisääminen verkkosivustollesi: Videot, joilla on enemmän tykkäyksiä, saavat yleensä enemmän katselukertoja. YouTube-videot voivat olla hyviä ohjaamaan liikennettä henkilökohtaiselle tai yrityksesi verkkosivustolle. Suurempi määrä YouTube-tykkäyksiä tarkoittaa enemmän katsojia, mikä tarkoittaa olennaisesti parempia potentiaalisia liidejä yritykselle.
  7. Kasvaville YouTube-tilaajille: Olemme jo maininneet, että suurempi määrä tykkäyksiä ja kommentteja videoillesi tarkoittaa, että pystyt houkuttelemaan enemmän katsojia. Kun yhä useammat ihmiset alkavat katsoa sisältöäsi, he alkavat myös tilata sisältöäsi. Tällä tavalla voit saada lisää tilaajia YouTube-tykkäysten kautta.

Vinkkejä videoidesi YouTube-tykkäysten saamiseen

Jotta YouTubesta saataisiin kaupallistamishyötyjä, on tärkeää tavoittaa kohdeyleisöt. Kiinnostavan yleisöpohjan rakentaminen vie aikaa ja vaivaa. Yksi kasvavien kanavien suurimmista ongelmista on saada ihmiset olemaan vuorovaikutuksessa videoiden kanssa. Voi olla mahdollista, että monet ihmiset katsovat videoitasi, mutta monet heistä eivät jätä tykkäyksiä. Joten sinun on sisällytettävä jatkuvat muistutukset, jotka pyytävät katsojiasi kommentoimaan ja pitämään videoistasi. Tällä tavalla voit tehostaa sitoutumisanalytiikkaasi YouTubessa.

Seuraavassa osiossa annamme sinulle useita vinkkejä videoidesi tykkäysten lisäämiseen. Näiden vinkkien avulla voit kehittää strategiaasi sitoutumisasteen nostamiseksi alustalla. Voit lisätä YouTube-tykkäyksiäsi myös toisen vaihtoehdon avulla, jonka voit hyödyntää näiden vinkkien soveltamisen lisäksi. Se tapahtuu ostamalla YouTube-tykkäyksiä luotettavista lähteistä. Kun ostat YouTube-tykkäyksiä, voit varmistaa kanavasi kasvun ja alat hetkessä nähdä todellisia katsojia ja tilaajia kiinnostuvan sisällöstäsi.

Lisää tykkäyksiä videosisällön kautta

Jos haluat saada enemmän tykkäyksiä YouTubessa, on tärkeää varmistaa, että videosi sisältö on huippuluokkaa. Tässä on muutamia vinkkejä videosisällön parantamiseen saadaksesi enemmän YouTube-tykkäyksiä.

1. Luo viihdyttävää ja opettavaista sisältöä

Ihmiset tulevat YouTubeen useista syistä. Joskus he saattavat haluta oppia jotain jostakin aiheesta, ja toisinaan he saattavat haluta vain viihtyä. Kun luot videoita alustalle, on tärkeää varmistaa, että tarjoat yleisölle parasta lisäarvoa heidän tarpeidensa mukaan. Samalla laadusta ei pidä tinkiä. Voit oppia, mitä yleisö haluaa nähdä tekemällä avainsanatutkimusta. Jotkut YouTuben haetuimmista aiheista ovat ruoka, viihde, musiikki, urheilu, pelit, matkailu, urheilu, kauneus ja muoti. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa online-kyselyn. Varmista myös, että videoidesi muoto vastaa yleisösi makua. Voit harkita ohjevideoiden, tuotearvostelujen, pakkauksen purkamisen, top 10:n, tuotehautojen, Q&A jne. tekemistä.

2. Tutustu virustrendeihin

Voit saada hyvän määrän tykkäyksiä sisällöllesi luomalla videoita, jotka perustuvat jo trendaaviin aiheisiin. Tällä tavalla voit käyttää virustrendit eduksesi. Kun jokin aihe leviää, ihmiset haluavat oppia siitä lisää. Voit ottaa esimerkiksi jääkauhahaasteen. Kun haaste oli ensimmäinen, ihmiset halusivat oppia siitä lisää, koska he näkivät monien julkkisten yrittävän samaa. Voit myös keskittää videosi trendikkäisiin aiheisiin uutisissa ja populaarikulttuurissa. Videoidesi sitominen suosittuihin trendeihin ei ole aina helppoa, mutta voit lisätä tykkäyksiäsi alustalla luomalla kontekstuaalisempaa sisältöä.

3. Yhteistyö YouTube-käyttäjien kanssa

Toinen loistava tapa saada enemmän katsojia postaamaan tykkäyksiä ja kommentteja videoihisi on tehdä yhteistyötä muiden YouTube-käyttäjien kanssa. Voit saada katsojilta suurta sitoutumista esittelemällä videoissasi alan vaikuttajia. Tämä johtuu siitä, että nämä vaikuttajat luovat sinulle jo vakiintuneen yleisön. Kun teet yhteistyötä muiden YouTube-käyttäjien kanssa, kannustat myös heidän katsojiaan tutustumaan kanavaasi.

Enemmän katselukertoja merkitsisi enemmän tykkäyksiä ja kommentteja. Sen lisäksi, että lisäät katsojiasi, yhteistyö YouTuben käyttäjien kanssa voi tarjota uuden näkökulman oman markkinaraon aiheeseen. Tämä antaa kanavallesi enemmän valtaa YouTube-tilassa. Yhteistyö muiden YouTube-käyttäjien kanssa voi olla molempia osapuolia hyödyttävää, koska se lisää molempien kanavien tykkäyksiä ja sitoutumisasteita.

4. YouTube-kortit

Saat enemmän katsojia katsomaan videosi ja lopulta postaa enemmän kommentteja ja tykkäyksiä käyttämällä YouTube-korttitoimintoa. YouTube-korttien avulla voit mainostaa muita videoitasi videon sisällä. Voit käyttää YouTube-kortteja -

  • Mainostaaksesi muita kanavasi videoita
  • Muistuttamaan ihmisiä jättämään tykkäyksiä
  • Kannustaa käyttäjiä vastaamaan kyselyihin
  • Ohjaa katsojat palkintojen aloitussivulle
  • Voittoa tavoittelemattomalle järjestölle lahjoittamisesta
  • Kanavan tilaajien lisäämiseksi
  • Liikenteen lähettäminen verkkosivustollesi

YouTube-kortit voivat olla hyviä mainostaessasi huonommin toimivia videoitasi, jotka ovat saaneet vähemmän katselukertoja ja tykkäyksiä. Kun lisäät kortteja YouTubeen, on tärkeää tarkastella, missä vaiheessa katselukerrat putoavat YouTuben analytiikkaosiosta. Olisi hyvä idea lisätä YouTube-kortit juuri ennen sitä.

5. Videon lopetusnäytöt

Voit myös käyttää päätösruutuominaisuutta lisätäksesi toimintakehotuksen YouTube-kanavallesi. Päätösruudun avulla voit kertoa katsojille enemmän kanavastasi, ja voit pyytää heitä tykkäämään videoistasi. Päätösruutuja voidaan käyttää myös ehdottamaan, mikä video katsotaan seuraavaksi. Tällä tavalla voit ohjata katsojasi joihinkin videoihisi, jotka ovat saaneet vähemmän katselukertoja ja tykkäyksiä aiemmin. Jos haluat lisätä päätösruutuja videoosi, sinun on navigoitava YouTube-studiossa ja napsautettava kynäkuvaketta nähdäksesi videon tiedot. Tästä osiosta löydät Päätösruutu-vaihtoehdon. Voit halutessasi lisätä haluamasi päätösruudun sinisestä plus -vaihtoehdosta, ja sen jälkeen sinun tarvitsee vain napsauttaa Tallenna.

6. Videoiden ristiinmarkkinointi sosiaalisen median alustoilla

Toinen loistava tapa lisätä tykkäyksiä YouTubessa on mainostaa videoitasi muilla sosiaalisen median verkkoalustoilla. Monissa muissa sosiaalisen median verkostoissa, kuten Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, on myös videosisältöä. Näitä kanavia voidaan käyttää videoidesi ristiin mainostamiseen ja kasvattaa katselukertojen, tykkäysten ja tilaajien määrää. Instagramissa voit tarina-ominaisuuden avulla jakaa YouTube-videoidesi teasereita ja lisätä linkin videoon biossasi. YouTube-videoidesi ristiinmarkkinointi on hyvä tapa näyttää seuraajillesi, että sinulla on aktiivinen yhteisö YouTubessa ja että he voivat myös olla osa sitä. Kun uudet katsojat katsovat videoitasi, he lähettävät enemmän kommentteja ja tykkäyksiä.

Tärkeitä vinkkejä ostaessasi YouTube haluaa kasvattaa kanavaasi

SEO lisää tykkäyksiä

Jos haluat lisätä katsojiasi ja sitoutumistasi alustalla, on tärkeää oppia hakukoneoptimoinnin (SEO) tekniikoista. YouTube-algoritmi suodattaa sisältöä hakukoneissa tiettyjen tekijöiden perusteella. Siksi on tärkeää optimoida videoiden otsikot, tunnisteet ja kuvaukset. Tässä on joitain tapoja lisätä YouTube-videoidesi tykkäyksiä hakukoneoptimoinnin avulla:

1. Luomalla avainsanarikkaita videootsikoita

Avainsanojen tutkimus on välttämätöntä sen varmistamiseksi, että sisältösi tavoittaa kohdekatsojat. Ne ovat lauseita ja sanoja, joita ihmiset käyttävät sisällön etsimiseen. Kun muokkaat sisältöäsi kohdeavainsanojen ympärille, voit varmistaa, että hakukoneet suosittelevat niitä kohdekatsojille. Voit lisätä mahdollisuuksiasi saada enemmän katselukertoja ja tykkäyksiä lisäämällä otsikkoon osuvat avainsanat. Tällä tavalla katsojasi voivat löytää sisältösi helpommin. Verkossa on paljon avainsanatutkimustyökaluja, joita voidaan käyttää osuvien avainsanojen löytämiseen. Toinen tapa löytää YouTube-kohtaisia ​​avainsanoja on kirjoittaa aihe hakupalkkiin. Avainsanat ovat ennakoituja kohteita, jotka tulevat näkyviin, kun haet aihetta. Useimmat katsojat etsivät näitä ennustettuja sanoja.

2. Lisää avainsanat videokuvauksiin

Voit optimoida videoiden kuvaukset videoiden nimien tapaan. Videon kuvaus on alue, josta katsojat saavat tietää, mistä videoissasi on kyse. Sitä voidaan myös käyttää parantamaan sijoitustasi hakutuloksissa käyttämällä osuvia avainsanoja. Käyttämällä avainsanastrategiaa et vain paranna napsautussuhdetta, vaan lisää myös tykkäyksiäsi ja näyttökertojasi. Videon kuvaus tulee laatia siten, että se herättää yleisön mielenkiinnon, mutta sisältää silti hyödyllisiä avainsanoja.

3. Lisää tageja YouTube-videoihin

YouTuben videotunnisteet sopivat erinomaisesti sisällön luokitteluun hakualgoritmissa. Se auttaa ymmärtämään, mihin aiheeseen videosi on kohdistettu. Videon nimen ja kuvauksen lisäksi videotunnisteita on käytettävä asianmukaisesti videoissasi. Voit myös tarkastella kilpailijoiden käyttämiä videotunnisteita saadaksesi käsityksen niistä, jotka ovat tärkeitä omalla markkinaraollasi. Kun haluat katsella minkä tahansa videon tunnisteita, voit seurata seuraavia vaiheita:

  • Siirry YouTube-videoon millä tahansa verkkoselaimella.
  • Napsauta sivua hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Näytä sivun lähde".
  • Paina Ctrl + F (Windows) tai Command + F (Mac). Esiin tulee lähdekoodi, jota voidaan sitten käyttää avainsanojen etsimiseen.
  • Tämän jälkeen voit tarkastella luetteloa videossa käytetyistä tunnisteista.

4. Käytä pikkukuvaa hyödyksesi

Voit saada enemmän tykkäyksiä videoillesi optimoimalla videoidesi pikkukuvat. Pikkukuvat ovat tärkeitä, jotta videosi erottuu YouTuben etusivulla, ehdotettujen videoiden luettelossa, hakukoneen videotuloksissa ja myös sosiaalisessa mediassa. Jos videossasi on silmiinpistävä pikkukuva, se voi kannustaa useampia ihmisiä katsomaan ja kommentoimaan sisältöäsi ja pitämään siitä. Videoille suositeltava koko on noin 1280×720, jonka leveyden tulee olla vähintään 640 pikseliä. Laadukkaissa kuvissa tulee olla houkuttelevia fontteja luettavuuden parantamiseksi. Voit myös käyttää lähikuvia kasvoille herättääksesi emotionaalisen yhteyden yleisöön. Pikkukuvan tulee vastata videosi sisältöä. Clickbait-hakkerointi pikkukuvien optimointiin ei ole koskaan hyvä idea, koska se johtaa katsojia harhaan.

5. Käytä videotranskriptioita

Videoiden tekstitykset tunnetaan YouTubessa tekstityksistä. Videon transkriptiot voivat parantaa videosi sijoitusta alustalla ja myös helpottaa niiden saatavuutta. Tekstityksiä käyttämällä suurempi yleisö voi katsella videoitasi. Tämä johtuu siitä, että suuri osa yleisöstä ei ehkä puhu samaa kieltä tai heillä voi olla jopa kuulovamma. Sisällyttämällä tekstitykset teet videoista helpommin heidän ulottuvillesi ja houkuttelet enemmän katsojia ottamaan yhteyttä sisältöösi ja lähettämään kommentteja ja tykkäyksiä.

YouTube-tykkäysten ostaminen – tärkeys ja edut

YouTube-tykkäysten tärkeys on jo todettu yllä mainituissa kohdissa. Yksi tapa saada lisää tykkäyksiä videoillesi on pyytää katsojiasi tykkäämään, jakamaan ja tilaamaan kanavasi. Joskus et kuitenkaan välttämättä saa katsojiltasi vaadittua sitoutumista edes kaikkien edellä mainittujen strategioiden käyttämisen jälkeen. Tällaisessa tilanteessa olisi hyvä idea maksaa YouTube-tykkäyksistä luotettavilta palveluntarjoajilta, kuten YTpals.

YouTube-tykkäyksiä ostamalla saat tasaisen katsojavirran, mikä viime kädessä auttaa kannustamaan enemmän ihmisiä tilaamaan kanavasi ja tutustumaan sisältöösi. Videosi voivat saada näkyvyyttä uudelle yleisölle, joka ei muuten olisi voinut löytää kanavaasi. Katsotaanpa joitain YouTube-tykkäysten ostamisen etuja.

1. Antaa kanavallesi sosiaalisen todisteen alustalla

Jos haluat tehdä videostasi viraalisen ja markkinoida videosisältöä, on tärkeää, että sinulla on jonkin verran auktoriteettia alustalla. Kuten tässä artikkelissa on todettu, suosiota tai näkyvyyttä alustalla voidaan lisätä parantamalla YouTube-kanavasi mittareita. YouTube-tykkäykset ovat tärkeä mittari kanavan sosiaalisen aseman mittaamiseksi. Kun ostat tykkäyksiä, voit saada tunnustusta ja lisätä uskottavuutta alustalla. Se toimii sosiaalisena todisteena, joka auttaa sinua saamaan lisää katsojia ja tilaajia tulevaisuudessa.

2. Paranna sijoitusta hakutuloksissa

Paras tapa lisätä videoidesi katsojamäärää on optimoida ne näkymään hakutuloksissa. Tuoreen tutkimuksen mukaan yli 60 prosenttia YouTuben katsojista hakee videoita hakupalkin aiheiden kautta kanavalla käymisen sijaan. Voit parantaa videoidesi sijoitusta hakutuloksissa parantamalla mittareitasi, jotka koostuvat tykkäyksistä, katselukerroista ja kommenteista. Kun ostat YouTube-tykkäyksiä, se ehdottaa YouTube-algoritmille, että sitoutumisprosenttisi on korkeampi. Tällä tavalla voit sijoittua korkeammalle hakutuloksissa, kun ihmiset tekevät hakuja oman markkinaraon aiheista. Lopulta kanavasi pystyy tuottamaan myös orgaanista liikennettä, mikä lisää sitoutumisastetta entisestään.

3. Kohdeyleisön houkuttelemiseksi

Kun olet luonut videon aiheesta, haluat varmistaa, että se tavoittaa oikean yleisön, joka arvostaa panostasi. Voit varmistaa, että videosi tavoittaa kohdeyleisön ostamalla YouTube-tykkäyksiä luotettavista lähteistä, kuten YTpalsista. Jos sinulla on enemmän tykkäyksiä ja kommentteja videoihisi, se osoittaa, että sinulla on tietty määrä auktoriteettia aiheesta. Uudet katsojat luottavat lopulta luomaasi sisältöön. Tykkäysten ostaminen on erinomainen strategia kohdeyleisön houkuttelemiseksi.

4. Liikenteen ohjaamiseen muille sosiaalisen median alustoille

Kun maksat tykkäyksistä, se lisää näkyvyyttäsi alustalla. Katsojat löytävät sisältösi helpommin, ja sen jälkeen tilaajamääräsi alkaa kasvaa tasaisesti. Katsojamääräsi YouTubessa voidaan ohjata muille sosiaalisen median alustoille, joilla haluat olla yhtä vahvasti läsnä. Tämä on erityisen hyödyllistä tuotteiden markkinoinnissa, jos omistat yrityksen. Ihmisten tiedetään vetoavan videosisältöön, joten voit ohjata YouTube-liikennettä verkkosivustolle, mikä voi olla erittäin hyödyllistä tuotteiden tai palveluiden myynnin lisäämisessä.

5. YouTube-matkan käynnistämiseen

Kun perustat kanavan, voi olla vaikea saada katsojia katsomaan sisältöäsi. Jos haluat aloittaa YouTube-urasi, on erittäin tärkeää saada mukaan alkuvideoihisi. YouTube-tykkäysten ostaminen voi viedä sinut oikeaan suuntaan ja kanavasi voi saada energisen alun. Se lisää katsojamäärääsi alustalla, ja ajan myötä tilaajasi pysyvät sitoutuneina sisältöösi. Se voi auttaa nostamaan YouTube-urasi uudelle tasolle.

6. Suosion saavuttaminen

Jos haluat tulla YouTube-sensaatioksi, YouTube-tykkäysten ostaminen voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kasvamassa suosiota YouTubessa avaa ihmisille mahdollisuuksia, myös sponsorointia. Jos jatkat kiinnostavien videoiden luomista, pystyt rakentamaan oman tilaajakunnan. He eivät vain ota yhteyttä sisältöösi, vaan myös mainostavat sitä.

7. Pysyä kilpailun edellä

YouTube on erittäin kilpailukykyinen alusta, jonne lisätään miljoonia videoita joka päivä. Jos haluat pysyä kilpailijoiden edellä, sinun on käytettävä joitain strategioita, jotka auttavat kasvussasi. Todennäköisesti useimmat kilpailijasi ostavat YouTube-tykkäyksiä ja kommentteja. Siksi olisi hyvä idea ostaa YouTube tykkää kanavallesi, jos et halua joutua epäedulliseen asemaan.

Yhteenveto

Nyt kun tiedät YouTube-tykkäysten ostamisen tärkeyden ja edut, voit harkita niiden ostamista kanavallesi auttamaan niiden kasvua. Kun ostat tykkäyksiä YTpalsista, voit lisätä katsojien pysyvyyttä videoissasi. Tulokset alkavat näkyä 24–72 tunnin kuluttua tilauksen tekemisestä, ja tykkäykset toimittavat todelliset ihmiset eikä robotit. Voit ottaa meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja YouTuben premium-palveluista YTpals.

Tarjoamme lisää YouTube-markkinointipalveluita

palvelu
Hinta $
$ 30

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
Joku Osti
sitten