Osta YouTube-katseluajat

100% taattu toimitus

Mitä hyötyä on YouTube-katsausaikojen ostamisesta?

  • ✅ Sinun on lähetettävä yksi yli 15 minuutin video
  • ✅ Auttaa sinua saavuttamaan 4,000-tunnit kanavan ansaitsemiseen
  • ✅ Katseluajat auttavat lisäämään YouTube- ja Google-hakusijoituksia
  • ✅ Palvelu ALKUU 24-72 tunneissa ja jatkuu päivittäin, kunnes se on valmis
  • ✅ Nopea ja taattu toimitus
Mitä hyötyä on YouTube-katsausaikojen ostamisesta?

Nopeita tapoja lisätä YouTube-katselutunteja

Nopeita tapoja lisätä YouTube-katselutunteja

Statistan raportin mukaan YouTubeen ladataan joka minuutti yli 500 tuntia videoita. Kun sisältöä on niin paljon, osuvien hakutulosten suosittelemisesta tulee vaikeampaa. Vielä muutama vuosi sitten YouTube luotti videoiden katselukertojen määrään hakutulosten ja suositeltujen videoiden räätälöimiseksi. YouTuben arvostelukriteerit ovat muuttuneet ja tällä hetkellä YouTube ottaa huomioon monia mittareita hakutulosten järjestykseen.

Katseluaika-mittaria pidetään ykköstekijänä YouTuben sijoituksen määrittämisessä. YouTube tutkii, kuinka paljon aikaa ihmiset viettävät videoiden katseluun ja ovatko he vuorovaikutuksessa videoidesi kanssa. Kyse ei ole vain katselukerroista, vaan siitä, kuinka kauan ihmiset pysyvät koukussa videoihisi. Vaikka katselukertojen lisääminen on helppoa, katseluajan lisääminen orgaanisesti voi osoittautua vaikeaksi. Tässä YTpals voi auttaa sinua. Sinä pystyt osta YouTube-katselutunnit YTpalsista parantaaksesi videoidesi YouTube- ja Google-hakusijoituksia.

Kattava katseluajan opas

Katseluaika on mittari, joka määrittää, kuinka kauan sisältösi pitää katsojat kiinnostuneena. Katseluajan pidentämiseksi sinun on tehtävä videoistasi katsojien löydettävissä. Ennen kuin käsittelemme tapoja lisätä katseluaikaa, katsotaanpa lyhyesti YouTuben sijoitusalgoritmin historiaa.

Vuoteen 2012 asti videon onnistumisen ensisijaisena mittarina pidettiin katselukertojen määrää. Videoiden sijoitus määräytyi kertyneiden katselukertojen perusteella. Tämä johti lisääntyneeseen napsautussyöttien käyttöön, sillä videoiden otsikot ja pikkukuvat keskittyivät enimmäkseen napsautusten saamiseen. Vaikka nämä napsautussyöttivideot saisivat suuren määrän katselukertoja, yleisön pysyvyysprosentti olisi hyvin alhainen. Korkea poistumisprosentti osoitti, että käyttäjät eivät olleet tyytyväisiä ehdotukseen. Tämän seurauksena havaittiin, että katselukerrat eivät ole paras osoitus videon laadusta tai osuvuudesta.

YouTube ymmärsi, että parempi mittari videolle on aika, jonka käyttäjä viettää videoon. Kun katsoja katsoo videon loppuun asti, se osoittaa korkeampaa tyytyväisyyttä. Koska suurin osa YouTube-tuloista tulee mainoksista, olisi järkevää, että se haluaa katsojien katsovan videoita mahdollisimman pitkään. Mainostajat tunnustavat YouTuben laadukkaasta valikoimastaan ​​ja siitä, että se on päivittäinen videoiden katselupaikka yleisölle.

Uusi YouTube-algoritmi lanseerattiin lokakuussa 2012. Tämä uusi katseluaikaan perustuva algoritmi otti huomioon videot, jotka pitivät katsojat kiinnostuneina. YouTube alkoi muokata videoiden sijoitusta ja palkitsi niitä, jotka osoittautuivat kiinnostaviksi ja pitivät katsojat YouTubessa pisimpään. Uuden algoritmin myötä katselukertojen määrää ei enää pidetty sisällön sijoituksen määrääjänä.

Mikä on katseluaika?

Katseluaika on yksi monista YouTuben hakukoneoptimointitarkoituksiin käyttämistä mittareista. YouTube kuvaa katseluaikaa kokonaisajana, jonka katsojat viettävät videon katseluun. YouTube Creator Playbook kertoo myös, että videot, jotka lisäävät katseluaikaa sivustolla, on optimoitu näkymään korkeammalla hakutuloksissa ja videoehdotuksissa. Ei ole olemassa yhtä strategiaa, jolla voit lisätä kanavasi ja videoidesi arvoa katsojien silmissä. Se vaatii monitahoista lähestymistapaa. Voit jopa ostaa YouTube-katselutunnit YTpalsilta. Ennen kuin pääsemme siihen, sinun tulee tutustua joihinkin YouTube-katseluaikaan liittyviin seikkoihin.

Ensinnäkin yleisön pysyvyys ja arvioidut katsotut minuutit ovat kaksi toisiinsa läheisesti liittyvää tekijää. Aika, jonka katsojat käyttävät sisältöösi, mitataan minuuteissa tai sekunneissa. Yleisön pysyvyysaste tarkoittaa aikaa, jonka katsoja viettää keskimäärin sisältöösi. Korkea säilytysprosentti on osoitus videon kyvystä kiinnittää käyttäjän huomio. YouTube tarkkailee tapaa, jolla videosi vaikuttaa sivuston käyttäjän katseluaikaan.

Toiseksi YouTube suosii katseluaikaa käyttäjäistuntoa kohti. Katseluaika ei koske vain katsotun videosi määrää, vaan myös videosi panosta tietyn käyttäjän katseluaikaan YouTubessa. Katsojakohtainen istuntoaika on YouTubelle erittäin tärkeä, sillä sen päätavoitteena on pitää katsojat tyytyväisinä ja sitoutuneina sivustolla pidempään.
Et saa palkkiota katseluajasta, jos pidennät 30 sekunnin videon 20 minuutin mittaiseksi. Tärkeintä on tehdä kiinnostavia videoita, jotka saavat katsojat viihtymään pidempään. YouTube tarkastelee sisältöä, joka lisää käyttäjien katseluaikaa sivustolla.

Esimerkki YouTuben katseluajan ymmärtämisestä

Käyttäjä hakee jotain tiettyä YouTubesta ja katsoo videosi ensin. Tämän jälkeen käyttäjä katsoo sarjan aiheeseen liittyviä videoita. Tässä tapauksessa katseluaikaan sisältyy kyseiseen videosarjaan käytetty istunnon katseluaika. Katseluaikaan vaikuttaa negatiivisesti, jos katsojat jättävät videon ja siirtyvät tekemään uutta hakua. Katseluaikaan vaikuttaa positiivisesti, jos videosisältösi luo uuden YouTube-katseluistunnon. Esimerkiksi vakiintuneen YouTube-käyttäjän vaikutus ohjaa katseluistuntoja, kun käyttäjät siirtyvät katsomaan muita asiaan liittyviä YouTuber-videoita.

YouTuben katseluajan merkitys

Nyt kun tiedämme katseluajasta, katsotaanpa katseluajan merkitystä sisällöntuottajalle –

  1. Korkealaatuinen sisältö: Kun katsojat pysyvät katsomassa videoitasi loppuun asti, se on merkki siitä, että YouTube-sisältösi on korkealaatuista. YouTube suosii viime kädessä videoitasi ja parantaa niiden sijoitusta mainostamalla niitä videoehdotuksina.
  2. kaupallistaminen: Jotta voit ansaita rahaa YouTubessa tekemällä yhteistyötä AdSensen kautta, on tärkeää, että katseluaikatietosi ovat vaikuttavia. YouTuben uuden käytännön mukaan sisällölläsi on oltava vähintään 4,000 XNUMX kumulatiivista katselutuntia vuodessa YouTubessa, jos haluat saada kaupallistamisetuja.
  3. Käyttäjätyytyväisyys: Jos YouTube-kanavasi katseluaika kasvaa, katsojasi ovat tyytyväisiä sisältöösi. Se on osoitus siitä, että pystyt houkuttelemaan sitoutuneen yleisön.

Kuinka selvittää kanavasi katseluajat

Ennen kuin keksit tapoja lisätä katseluaikaasi, on tärkeää tarkastella kanavasi tilastoja. Tätä varten sinun on avattava Creator Studio YouTubessa ja avattava Analytiikka-välilehti vasemmasta valikosta. Valitse analytiikkasivulla kaavion alareunasta viimeisten 365 päivän näkymävaihtoehto. Voit tarkastella minuuttien kokonaismäärää, jonka ihmiset ovat käyttäneet katsoessaan sisältöäsi. Jos luvut osoittavat 240,000 4,000 tai XNUMX XNUMX tuntia, olet ylittänyt kaupallistamisen kynnyksen ja olet oikeilla jäljillä.

Analyticsin käyttäminen yleisön säilyttämisen ymmärtämiseen

Yleisösi odotetaan laskevan jatkuvasti ajan myötä, mutta videossa on tiettyjä kohtia, joissa yleisösi säilyttäminen voi kääntyä jyrkästi alaspäin. On tärkeää analysoida yleisön pysyvyysmittari, jotta ymmärrät syyt yleisön säilyttämisen laskuun kanavallasi. Saat lisätietoja yleisön säilyttämisestä yleiskatsausosion alla olevasta Analytiikka-välilehdestä. Voit löytää huiput ja laaksot yleisön pysyvyysasteessa, joka voidaan korreloida videon tiettyihin kohtiin. Voit kiinnittää yleisösi huomion videosi ensimmäisten 15 minuutin aikana tietyillä tavoilla.

Katsotaanpa joitain niistä.

  1. Saavu nopeasti paikalle: Jos videosi selittää jotain monimutkaista aihetta tai antaa opetusohjelman jostain, yleisö haluaa päästä sisältöön välittömästi. Saatat päätyä sulkemaan katsojat, jos et pääse pääsisältöön nopeasti.
  2. Poista johdantomusiikki: Jos videosi johdanto on erityisen pitkä, katsojat saattavat päätyä hylkäämään kanavasi. Tämän lisäksi jotkut sisällöntuottajat käyttävät paljon aikaa pyytääkseen katsojia "painamaan kellokuvaketta". Suosittelemme pitämään johdanto lyhyenä ja antamaan pienen esikatselun asioista, joista videosi puhuu.
  3. Älä käytä Click-syöttejä: On tärkeää käyttää tarkkoja videoiden nimiä ja pikkukuvia, jotka eivät johda katsojia harhaan. Jos teet clickbait-sisältöä, katsojat ärsyyntyvät eivätkä ehkä palaa kanavallesi enää. Toinen tapa herättää katsojien uteliaisuus on näyttää teaseria videon huipentuksesta.

Kuinka pidentää YouTube-kanavasi katseluaikaa

Jos katsojat viettävät paljon aikaa videoidesi parissa, YouTube-algoritmi korostaa kanavasi ja videosi hakusuosituksissa. YouTube on myös aiemmin selittänyt, että se keskittyy videoihin, jotka lisäävät katsojien istuntoaikaa YouTubessa. Se ei huomioi vain seuraavan videosi katselun jälkeen, vaan peräkkäisten videoiden katseluajan sen jälkeen. Ei ole olemassa yhtä strategiaa, jolla kanavasi katseluaikaa voidaan lisätä. Yksi tapa on ostaa YouTube-katselutunnit. Voit myös käyttää seuraavia vinkkejä katselutuntien ostamisen yhteydessä, jotta voit lisätä kanavasi katseluaikaa ja myös katsojien istunnon katseluaikaa.

1. Tee videosi johdannosta tehokas ja mukaansatempaava

On tärkeää saada yleisö koukkuun alusta alkaen. Usein sanotaan, että videon ensimmäiset 15 sekuntia ovat ratkaisevia yleisön huomion kiinnittämisessä. YouTube Playbook sisältää joitain suosituksia tehointron tekemiseen, joka koostuu seuraavista:

  • Vaikuttava ensimmäinen ruutu: Videon ensimmäisen ruudun tulee olla mukaansatempaava joko persoonallisuuden ja viestien tai visuaalien avulla.
  • Ota yhteyttä katsojiin: Sinun tulisi yrittää puhua katsojien kanssa suoraan ja viitata heihin yksilöllisesti eikä yleisöön.
  • Herätä heidän uteliaisuutensa: Voit saada katsojat uteliaiksi tekemällä jotain tai esittämällä heille kysymyksen.
  • Leikkeen esikatselu: Voit esittää videosta pienen esikatselun, joka on alle 15 sekuntia. Näin yleisö tietää, mitä odottaa.

Yleisösi pysyy todennäköisemmin paikalla ja katselee sisältöäsi, kun käytät aluksi videon runsasta sisältöä.

2. Älä käytä napsautussyöttiä

On tunnettu tosiasia, että napsautussyötit eivät toimi, jos haluat pidentää videoidesi katseluaikaa. Melko usein niillä on päinvastainen vaikutus, koska katsojat etsivät muuta sisältöä, jos et pidä lupaustasi. Kun annat videolle pikkukuvan ja nimen, sinun tulisi mieluiten yrittää tarjota yleisölle jotain siitä, mitä he odottavat videolta. Videon aloittaminen hienolla logolla tai introlla saattaa tuntua siistiltä, ​​mutta tärkeintä on päästä asiaan nopeasti.

3. Käytä lukutoimintoa videoissa

YouTubessa on hieno ominaisuus, jonka avulla voit tehdä lukuja. Jaksot eivät ole vain hyviä pitkän videon jakamiseen osiin, vaan ne antavat myös katsojille mahdollisuuden nähdä, mitä videosta seuraavaksi tulee. Kun haluat sisällyttää jakso-ominaisuuden videoosi, on tärkeää päättää videoosiot. Jokaisessa jaksossa tai luvussa tulisi mieluiten olla hyvä johdanto ja mielenkiintoinen kertomus. Luvun karkea hahmotelma etukäteen olisi erittäin hyödyllistä tässä tapauksessa. Lisävaihe, jonka voit ottaa, on jaksojen lisääminen aikaleimojen perusteella. Näin katsojat voivat myös siirtyä eri aikaleimoihin katsoakseen tietyn osan pitkästä videosta.

4. Sisällytä kuvion keskeytys

Videoidesi on oltava katsojia kiinnostavia, jos haluat pidentää katseluaikaasi. Keskeyttävien kuvioiden käyttäminen voi olla erittäin hyödyllinen strategia videoiden tekemiseen, jotka pitävät katsojat kiinnostuneina. Ihmiset kyllästyvät usein, kun samankaltaiset visuaalit ja narratiivit toistuvat videossa. Kuvion katkeamistekniikat, kuten kamerakulman muuttaminen, näytön grafiikka ja B-rulla, voivat vangita katsojien huomion. Kuvion keskeytys on pohjimmiltaan tekniikka, joka muuttaa tietyn käyttäytymisen, ajatuksen tai tilanteen. Tätä tekniikkaa tukevat käyttäytymispsykologia ja neurolingvistinen ohjelmointi. Kun sisällytät kuvion keskeytyksen elementtejä, se luo visuaalisuutta ja narratiivia, jotka muuttuvat jatkuvasti ja pitävät katsojat koukussa.

5. Kilpailukykyinen analyysi ja avainsanatutkimus

Avainsanojen arvoa videosisällössä ei voida jättää huomiotta, minkä vuoksi on tärkeää tutkia YouTubeen liittyviä avainsanoja videoita julkaistaessa. Voit tutkia avainsanoja käyttämällä avainsanatyökalua. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa sisältöön liittyvä aihe ja määrittää yleisön hakukiinnostus avainsanan määrästä riippuen. Voit tehdä avainsanatutkimusta käyttämällä YouTuben automaattisen täydennyksen ehdotuksia.

Myös kilpailuanalyysi tulee tehdä aika ajoin, jotta saadaan selville, millaista sisältöä kilpailijakanavat luovat. Kilpailuanalyysi on erittäin hyödyllinen videotunnisteiden, avainsanojen ja myös kommenttien selvittämisessä. Kilpailuanalyysistä saatua tietoa voidaan käyttää kohdeyleisön ymmärtämisen kehittämiseen. Se auttaa myös löytämään sisältöaukot, jotka voit täyttää videosisällölläsi.

6. Käytä tarinankerrontaa videoissasi

Loistava tapa pitää katsojat sitoutuneina videoihisi on luoda tarinamuotoisia videoita. Tarinoiden kertominen voi olla loistava idea katsojille, jotka haluavat viihtyä oppiessaan. Voit miettiä uusia ja ainutlaatuisia tapoja välittää sisältöäsi tarinan muodossa. Tämä pitää katsojat kiinnostuneena ja he jatkavat videoidesi katselua, mikä lisää katseluaikaa. Kun luot videota, muista tehdä sisältöä, joka viihdyttää ja kouluttaa sinua samanaikaisesti. On tärkeää ajatella tarinaa sekä narratiivina että kamerassa esitettävänä, oli video kuinka pitkä tahansa.

7. Tee yhteistyötä muiden sisällöntuottajien kanssa

Loistava tapa lisätä katseluaikaa YouTubessa on tehdä yhteistyötä samanhenkisten ihmisten kanssa, jotka ymmärtävät brändisi tarkoituksen. Kun teet yhteistyötä muiden sisällöntuottajien kanssa, voit houkutella uusia katsojia ja laajentaa yleisöpohjaasi. Tämä puolestaan ​​lisää katseluaikaasi ja auttaa myös pidentämään katsojien kumulatiivista katseluaikaa, kun he napsauttavat samanlaista sisältöä yhteistyökumppanisi kanavalla. Näitä yhteistyömuotoja tulee käsitellä kumppanuuksina eikä vaikuttajamarkkinointina. Vaikuttajamarkkinoinnin tarkoituksena on saada palvelulle uusi yleisö, mutta yhteistyö on autenttisempaa ja perustuu yhteisiin arvoihin.

8. Pidemmät videot

Videon katseluaikaan vaikuttaa myös videon pituus. Vaikka pidempi video voisi saada huomattavan määrän katseluaikaa vain muutamalla katsojalla, lyhyempi video tarvitsee enemmän katsojia saadakseen saman katseluajan. Pidemmät videot ovat parempia katseluajan pidentämiseen, mutta tärkeintä on, että ne kiinnostavat katsojia. Nämä pidemmät videot tulee tehdä kohdeyleisöä silmällä pitäen. Olemassa olevaa lyhytmuotoista videosisältöäsi olisi hyödyllistä laajentaa. Voit ajatella ainutlaatuisia tapoja laajentaa sisältöä. Kun pidempien muunnelmien menestys on saavutettu, voit poistaa saman sisällön, joka on olemassa lyhyiden videoiden muodossa.

9. Luo videosarja

Toinen loistava tapa pidentää katseluaikaasi on luoda videosarja. Videosarjan keräämä katseluaika on todennäköisesti suurempi. Tämä johtuu siitä, että katsojat jatkavat aiheeseen liittyvien videoiden katsomista. Tämä sarja voi keskittyä tiettyyn teemaan tai haasteeseen. Se voi olla jopa tarinan muodossa. Jos videosarjasi on kiinnostava, katsojat palaavat katsomaan sisältöäsi, mikä lisäisi katselutunteja ajan myötä. Videosarjan teemaa valittaessa kannattaa valita eniten katsottuja videoita. Voit käyttää näitä videoita pohjana uuden sisällön luomiseen.

10. Käytä YouTube Analyticsia mikro- ja makronäkymien ymmärtämiseen

Voit saada upeita oivalluksia kanavastasi YouTuben analytiikkaosiossa. Voit myös saada uutta tietoa kanavasi makro- ja mikronäkymistä. YouTube-analytiikan avulla voit tarkkailla katsojamäärää päivinä ja aikoina. Tämän lisäksi on myös mahdollisuus tarkastella itse videoiden tietoja. Sinun on käytettävä analytiikkaosaa määrittääksesi käyttäjien keskimääräiset poistumisajat. Tämä auttaa sinua ymmärtämään tapoja, joilla voit lisätä yleisön sitoutumista tuleviin videoihisi. Ainoa tapa tehdä sisällöstä katsojia kiinnostavampaa on ymmärtää heidän tarpeitaan, mitä YouTube-analytiikka tarjoaa. Tietojen avulla voit räätälöidä sisältöäsi yleisön tarpeiden mukaan.

11. Oikean postitusajan määrittäminen

Videoidesi on oltava löydettävissä, jos haluat pidentää kanavasi katseluaikaa. Tätä varten videoiden tulee näkyä hakusuosituksissa oikeaan aikaan. Verkkotutkimuksen mukaan ihanteellinen aika julkaista sisältöä YouTubessa on puolenpäivän tienoilla. Tämä johtuu siitä, että katseluhuipun katsotaan olevan klo 8. Varmistaaksesi, että videosi näkyy katseluhuipun aikana, sinun tulee jättää riittävästi aikaa niiden indeksoimiseen. Tämä ehdotus toimii hyvin arkipäivisin, mutta jos haluat ladata videoita viikonloppuisin, sinun on käytettävä erilaista strategiaa. Viikonloppuisin videot olisi parempi julkaista hieman aikaisemmin, koska Internet-liikenne on yleensä suurempi viikonloppuisin.

12. Käytä YouTuben soittolistoja

Katseluajan pidentämiseksi katsojan ei välttämättä tarvitse katsoa videoitasi. Katseluaika voi kasvaa, jos käyttäjä katselee soittolistaa, joka sisältää myös muiden ihmisten videoita. Soittolistan luominen voi olla erittäin hyödyllistä sinulle, koska se ohjaa potentiaaliset katsojat lineaarisempaan katselukokemukseen. Tämän avulla voit vaikuttaa käyttäjien kokonaiskatseluaikaan. Soittolistojen luomista varten sinun tarvitsee vain järjestää videosi mielekkääseen järjestykseen siten, että asiaankuuluvat tapahtumat, aiheet, ohjelmat ja sarjat on yhdistetty yhteen. Soittolistat lisäävät myös todennäköisyyttä, että videosi näkyvät ehdotetuissa videotuloksissa.

Soittolistat-ominaisuutta käytettäessä olisi hyvä idea optimoida ne paremman katselukokemuksen saamiseksi. Voit käyttää aloitus- ja päättymisaikojen ominaisuutta, jotta videon "sisään" ja "ulos" määritetään. Voit leikata soittolistallasi olevien videoiden introja ja outroja luodaksesi saumattomamman kokemuksen. Muista myös esitellä soittolista upotetuissa soittimissa ja myös YouTube-kanavasivulla. Voit myös linkittää soittolistasivullesi merkintöjen kautta.

13. Käytä End Slates ja Cards

Voit käyttää temppuja, jotta ihmiset jatkavat videoidesi katsomista sen sijaan, että ne napsauttaisivat niitä liian nopeasti. Yksi temppuista on käyttää YouTuben Cards-ominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä linkin videonäyttöön. Nämä korttien muodossa olevat videolinkit yhdistävät johonkin toiseen videoon, soittolistaan ​​tai kanavaan. YouTube-korttiominaisuutta käytettäessä kortti kannattaa sijoittaa paikkaan, johon yleisö yleensä jää. Näin katsoja voisi katsoa aiheeseen liittyvän videon katseluaikansa lopettamisen sijaan. End Slatesin käyttäminen on toinen loistava vaihtoehto ohjata katsojat toiseen aiheeseen liittyvään videoon.

14. Sisällytä teasereita

Melko usein katsojasi voivat jäädä pois muutaman sekunnin kuluttua, varsinkin jos kyseessä on pitkä video. On olemassa tapoja varmistaa, että katsojasi viihtyvät pidempään. Voit harkita teasereiden sisällyttämistä videoidesi alkuun, mikä tiivistää videosi olemuksen. Nämä teaserit antavat katsojille käsityksen siitä, mitä he voivat odottaa videolta.

Yhteenveto

Oikein käytettynä YouTube voi olla loistava alusta emotionaalisen yhteyden kehittämiseen mahdollisten katsojien kanssa. Kun käytät näitä strategioita katseluajan pidentämiseen, et vain saa lisää tilaajia ja katselukertoja, vaan se vaikuttaa myös katsojien yhteyteen brändiisi. Voit myös osta YouTube-katselutunnit YTpalsista ja käytä näitä strategioita yhdessä pidentääksesi katseluaikaasi merkittävästi. YTpalsin Buy YouTube Watch Hours -palvelun avulla voit saavuttaa 4,000 24 tuntia katseluaikaa YouTubessa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kaupallistaa kanavasi. Palvelu alkaa 72-XNUMX tunnin sisällä tilauksen tekemisestä.

YTpals tarjoaa valikoiman premium-palveluita YouTube-kanavasi menestymisen parantamiseksi. Jos haluat tietää lisää, ottaa meihin yhteyttä tänään!

Tarjoamme lisää YouTube-markkinointipalveluita

palvelu
Hinta $
$ 30

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
Joku Osti
sitten