YouTube-kampanjapaketti

Usein kysytyt kysymykset

Pakettitarjoukset on suunniteltu yhdistämään kaikki ostamasi palvelut yhdessä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi ja alennettuun hintaan.

Esimerkiksi sen sijaan, että ostat vain 5,000 katselukertaa, saat parhaan sijoituksen ja luonnollisesti esiintyvät tulokset, kun ostat myös 400 tykkäystä, 2000 osaketta ja 40 kommenttia.

Yhdistämme oikeat palvelut, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen.

Suosituin pakettitarjous on "5000 Views Package". Tämä voidaan jakaa enintään 1–5 videoon.

Suosittelemme kuitenkin, että jokainen ostettava paketti on "Kanava- ja videooptimointipakettitarjouksissa" ja sitä kutsutaan "Kanavien optimointipaketiksi".

Jos olet tosissasi menestyksestäsi YouTubessa, otat valtavan harppauksen eteenpäin antamalla meille arvioida kanavasi, kertoa tarkalleen, mitä sinun on muutettava, ja tarjoamalla ammattitaitoista grafiikkaa, jotta kanavallesi tulee "bigtime YouTuber" -ilme.

Voimme valmistaa räätälöityjä pakettitarjouksia. Jos haluat yhdistää muita palveluja tai lisätä tiettyjen palvelujen määrää, ota meihin yhteyttä ja ilmoita meille tarkat palvelut ja määrät jokaisesta palvelusta, jonka haluat yhdistää. Tarjoamme sinulle mukautetun tarjouksen.

YouTube-kampanjapaketti
Joku Osti
sitten