Osta YouTube-tilaajia

100% taattu toimitus

Mitä hyötyä on YouTube-tilaajien ostamisesta?

  • ✅ Kannustaa muita tilaamaan kanavaasi
  • ✅ Tilaajat pysyvät kiinni ja niitä ei poisteta
  • ✅ Turvallinen ja taattu toimitus
  • ✅ Tulokset alkavat 24-72-tunnissa
  • ✅ Vastaanota missä tahansa 10-100-tilaajilta päivässä
  • ✅ Toimitamme aina enemmän kuin olit tilannut!
Mitä hyötyä on YouTube-tilaajien ostamisesta?

Yleisimmät syyt, miksi sinun pitäisi harkita YouTube-tilaajien ostamista

Haluatko olla YouTube-käyttäjä? YouTube on sosiaalinen voimatekijä ja globaali ilmiö, joka houkuttelee miljardeja katsojia ympäri maailmaa. Olitpa vakiintunut yritys, aloittelija tai haluat esitellä kykyjäsi, YouTube on täydellinen alusta markkinointitavoitteidesi saavuttamiseen.

Menestyväksi YouTuberiksi oleminen edellyttää tilaajakuntasi rakentamista ja suuren määrän jakoja, tykkäyksiä ja kommentteja. Vaikka tiedot, kuten jaot, videoiden katselukerrat ja kommentit, ovat tärkeitä, tilaajamäärän lisääminen on vielä tärkeämpää.

Laadukkaan sisällön luominen auttaa, mutta videosi voi haudata miljoonien samankaltaisten – tai parempien – videoiden joukkoon, joita ladataan joka päivä YouTubeen. Tarkemmin sanottuna videosisältöä ladataan joka minuutti yli 500 tuntia, ja YouTubessa katsotaan päivittäin miljardi tuntia sisältöä.

Nopein tapa lisätä tilaajamäärääsi on ostaa YouTube-tilaajia tunnetulta YouTube-markkinointipalveluyritykseltä.

Tässä on lähempi katsaus siihen, mikä tekee YouTubesta suositun markkinointityökalun, ja tärkeimmät syyt tilaajien ostamiseen.

Mikä tekee YouTubesta suositun markkinointityökalun?

Pew Research Centerin vuoden 2021 kysely paljasti, että YouTube on suosituin alusta Yhdysvalloissa, ja useimmat amerikkalaiset pitävät sitä muita kanavia parempana.

Vuodesta 2005, jolloin se lanseerattiin, YouTube on vakiinnuttanut asemansa sadassa maassa eri puolilla maailmaa, ja se kattaa 95 % maailman internetväestöstä.

Tässä on joitain SEM Rushin uskomattomia faktoja ja lukuja, jotka osoittavat, miksi YouTube on ilmeinen valinta markkinoijille:

  1. YouTubella on tällä hetkellä 2 miljardia kuukausittaista käyttäjää maailmanlaajuisesti.
  2. YouTubessa katsotaan joka päivä viisi miljardia videota, mikä tarkoittaa miljardi tuntia videosisällön kulutusta päivässä.
  3. 74 prosenttia amerikkalaisista aikuisista katsoo YouTube-videoita.
  4. Katsojat viettävät keskimäärin neljäkymmentä minuuttia YouTube-videoissa.
  5. Vuoteen 2022 mennessä arviolta 210 miljoonaa ihmistä katsoo YouTube-videoita Yhdysvalloissa
  6. Millennialeja lukuun ottamatta nopeimmin kasvavia väestöryhmiä ovat 50–65-vuotiaat (suuret ikäluokat) ja 36–49-vuotiaat (X-sukupolvi).
  7. Vuonna 2019 2 miljardia ihmistä eri puolilla maailmaa kirjautui sisään ja katsoi miljardi tuntia YouTube-videoita joka päivä.
  8. YouTuben osuus maailman videoiden suoratoistoliikenteestä on noin neljännes, vain Netflixin jälkeen.
  9. Viihteen lisäksi ihmiset katsovat YouTube-videoita saadakseen uutisia, tietoa, vahvistaakseen ammattityötä sekä seuratakseen yrityksiä ja brändejä.
  10. Kuusi kymmenestä ihmisestä katsoi videoita mieluummin suoran television kautta

Yleisimmät syyt ostaa YouTube-tilaajia

Saavuta suosio

YouTube on epäilemättä yksi parhaista alustoista, joilla voit esitellä kykyjäsi tai levittää tietoisuutta työstäsi. Menestyneet "YouTuberit" ovat eräitä internetmaailman tunnetuimmista ihmisistä. Julkaisivatpa he sitten pelivideoita, matkavlogeja tai ohjevideoita, nämä suositut YouTube-käyttäjät ovat rakentaneet brändinsä ja esittelevät taitojaan YouTubessa. Ensimmäinen askel menestyksekkääksi YouTuberiksi on saavuttaa suosio.

Jotkut YouTuben suosituimmista videoluokista ovat:

  • Tuotteen arvostelu – Vuodesta 2017 lähtien YouTube-katsojat ovat katsoneet yli 50,000 XNUMX vuoden tuotearvosteluvideoita mobiililaitteilla. Luotetuilla arvosteluilla on tärkeä rooli kuluttajien motivoimisessa tekemään ostoksia. Tuotearvosteluvideoiden avulla yleisö voi nähdä tuotteen tehokkuuden ja saada palautetta arvioijalta.
  • Poista videoiden laatikko – Videoiden purkamisesta on tullut suuri vaikutus katsojien ostopäätöksiin. Ne ovat myös tehokas tapa brändeille levittää tietoisuutta uusista tuotteistaan ​​tai palveluistaan.
  • Opetusvideot – Katsojat pitävät YouTube-videoista muotitrendeistä, kuvataiteista, historiasta, matematiikasta, liiketoiminnasta ja muista aiheista.
  • Haasta videot – Merkintä- ja haastevideot ovat erittäin suosittuja 'Highlighter Challengesta' ja 'Hauskoja ja satunnaisia ​​faktoja minusta'. Tämä videomuoto rohkaisee käyttäjiä katsomaan sisällöntuottajien tekevän haasteen ainutlaatuisilla tavoilla.
  • Komedia – Komediavideot ovat niitä formaatteja, joilla on suuri mahdollisuus päästä "viraaliseen" asemaan.
  • pelaamista – Pelivideot ovat suosittuja YouTube-kategorioita, kuten "Minecraft" ja "League of Legends".
  • vlogs – Vlogien tai videoblogien avulla seuraajat voivat nähdä "todellisen" sinut ja olla yhteydessä sinuun. Parhailla vloggaajilla on tyypillisesti miljoonia tilaajia.

Vaikka teet korkealaatuisen videon omalla markkinaraollasi ja julkaiset sen, välitöntä menestystä ei voida taata. Saattaa vaikuttaa siltä, ​​että virallisilla YouTubereilla on salainen, maaginen kaava välittömään Internet-kuuluisuuteen. He yksinkertaisesti tallentavat videon ja julkaisevat, ja miljoonia katselukertoja ja tilaajia seuraa. Vaikka tämä saattaa toimia julkkiksille ja suosituille kanaville, aloittelijoiden on käynnistettävä vauhti ostamalla YouTube-tilaajia.

YouTube-videota pidetään "hyvänä", jos sen CTR (napsautussuhde) on yli 10 prosenttia, 50 prosentin säilyttäminen ja neljä minuuttia keskimääräistä katseluaikaa.

Napsautussuhde tai napsautussuhde lasketaan jakamalla videosi napsautusten määrä pikkukuvien näyttökerroilla (tiiserivideo). Jos esimerkiksi videosi pikkukuvaa katsotaan 1,00 kertaa ja 10 ihmistä napsauttaa videota, napsautussuhde on 10 prosenttia.

Mitä enemmän tilaajia YouTube-tilillä on, sitä paremmat mahdollisuudet parantaa napsautussuhdetta, säilyttämistä ja katseluaikaa.

Arvioiden mukaan ensimmäisen tuhannen tilaajasi saaminen YouTubeen voi kestää melkein kaksi vuotta. Tämä voi olla erittäin hidas ja turhauttava kokemus ihmisille, jotka haluavat nopeasti tehdä jälkensä kanavalle.

Kun ostat YouTube-tilaajia, voit rakentaa ja ylläpitää vauhtia. YouTube-tilaajien ostaminen lähettää myös muille YouTube-käyttäjille viestin siitä, että sisältösi on suosittua ja arvokasta.

Kun tilaajamääräsi kasvaa, se houkuttelee yhä enemmän ihmisiä katsomaan videosi ja tilaamaan kanavasi.

Laajenna tavoittavuuttasi mobiililaitteella

Onko sinulla monikanavainen markkinointistrategia? Mobiilimarkkinointi on digitaalinen markkinointistrategia, jonka tavoitteena on tavoittaa yleisö mobiililaitteilla, mukaan lukien tabletit ja älypuhelimet. Statista arvioi, että vuonna 290 matkapuhelimen käyttäjiä on 2020 miljoonaa amerikkalaista. Älypuhelimen 79.10 prosentin levinneisyysasteella Yhdysvallat on matkapuhelinten omistajista mitattuna maailman neljäs.

Asiakkaiden keskittyessä mobiililaitteisiin markkinoijat asettavat mobiilimarkkinoinnin avulla etusijalle monikanavaisen sitoumuksen kohdeyleisönsä kanssa. Mobiilimarkkinointiin voi kuulua brändiviestien lähettäminen tekstiviestillä tai kylmäpuheluilla. Näillä push-markkinointistrategioilla on sekä pitkän että lyhyen aikavälin haittoja. Kuluttajat voivat helposti estää puhelut ja push-mainokset. Markkinoijille sijoitetun pääoman tuoton seuraaminen ja tiettyyn asiakaskuntaan kohdistaminen tulee vaikeaksi push-markkinoinnin avulla.

YouTube sopii täydellisesti saapuvan tai pullon markkinointiin mobiililaitteissa. Saapuvan markkinoinnin avulla brändit voivat sitouttaa ja kutsua kohdeasiakkaitaan ja rakentaa vahvoja suhteita.

Nämä HubSpotin luvut osoittavat, miksi YouTube on oikea valinta mobiilimarkkinointiin:

  • Useimmat aikuiset (75 prosenttia) katsovat YouTube-videoita mobiililaitteillaan.
  • YouTube tavoittaa mobiililaitteilla viikossa enemmän 18–49-vuotiaita ihmisiä kuin mikään kaapeliverkko.
  • Yli kolme neljäsosaa YouTuben katseluajasta on mobiililaitteilla.

Googlen tutkimus osoittaa, että älypuhelinten käyttäjät kiinnittävät 1.4 kertaa todennäköisemmin huomiota brändättyyn sisältöön tai mainoksiin YouTubessa.

Tutkijat havaitsivat myös, että älypuhelimen videoiden katsojat tuntevat todennäköisemmin yhteyttä brändeihin, jotka tarjoavat videosisältöä mobiililaitteilla kuin television katsojat. Ja ennen kaikkea vuoden 2020 tutkimus osoitti, että 70 prosenttia katsojista teki ostoksia nähtyään brändin videon YouTubessa.

Muita toimintoja, joita katsojat tekevät nähtyään brändivideoita mobiililaitteillaan:

  • Vieraile brändin verkkosivustolla tai myymälässä.
  • Keskustele brändistä muiden kanssa.
  • Muuta positiivisesti heidän mielipidettään brändistä, palvelusta tai tuotteesta.
  • Jaa palvelusta, tuotteesta tai yrityksestä brändättyä videosisältöä.

Älykäs tapa luoda voittoisa mobiilimarkkinointistrategia on luoda brändäysvideoita YouTubessa ja mainostaa niitä laajemmalle yleisölle ostamalla YouTube-tilaajia. Ihmiset etsivät vihjeitä päättääkseen, mitä katsovat sosiaalisessa mediassa ja millainen sisältö on heidän aikansa arvoista. Jos YouTube-tililläsi on tuhansia tilaajia, se erottuu hyvämaineisesta tilistä, jota monet ihmiset seuraavat.

Täydennä markkinointitoimiasi

Brändeille YouTube-markkinointistrategia on etusijalla. Kiinnostavat videot lisäävät tuotemerkin muistia ja muistamista, koska visuaaliset materiaalit käsitellään nopeammin kuin tekstiviestit. YouTube-videot voivat myös auttaa yritystäsi ohjaamaan liikennettä verkkosivustollesi tai verkkokauppaasi, lisäämään tuloksia ja tavoittamaan laajemman yleisön. YouTube-läsnäolo helpottaa myös kohdeyleisösi löytämistä hakukoneista. Voit lähettää live-tapahtuman YouTube-suoratoistolähetyksillä. Tämä esittelee brändisi ja tuotteesi tai palvelusi laajemmalle yleisölle kustannustehokkaalla tavalla.

YouTube-markkinointistrategiallasi on hyvät mahdollisuudet saada toivotut tulokset, kun sinulla on vahva tilaajakunta.

YouTube-tilaajaluettelon ostaminen on loistava tapa täydentää YouTube-markkinointitoimiasi. Se auttaa sinua saamaan uusia seuraajia pian ja keräämään tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja. Kun tilaajia on enemmän, voit rakentaa laajan sähköpostilistan, jolla on keskeinen rooli tulosten ja sitoutumisen lisäämisessä.

Tilaajaluettelo tarjoaa lämpimiä johtolankoja, joita voit hyödyntää seurantaan, sitouttamiseen ja lopulta asiakkaiksi muuntamiseen. YouTuben tilaajamäärä on yksi tärkeimmistä sijoitustekijöistä. Aktiivisten YouTube-tilaajien ostaminen auttaa yritystäsi saamaan enemmän tunnustusta. Mitä enemmän tilaajiasi on, sitä vahvempi on maineesi ja uskottavuutesi, mikä voi houkutella lisää orgaanisia tilaajia kanavallesi.

Ansaita enemmän

Yksi syy siihen, miksi monet ihmiset perustavat YouTube-kanavan, on ansaita rahaa. Kuusi numeroa vuodessa ansaitsevien YouTube-kanavien määrä on kasvanut 40 prosenttia edellisvuodesta, kun taas 10,000 50 dollaria vuodessa tienaavien kanavien määrä kasvoi XNUMX prosenttia.
Monet menestyneet YouTube-käyttäjät ansaitsevat kuusinumeroisia tuloja YouTubesta. Esimerkiksi henkilökohtaisen talouden YouTuber Nate O'Brienillä on 1.1 miljoonaa tilaajaa ja hän ansaitsi 444,000 8.5 dollaria mainostuloja vuodessa. Parhaat YouTube-tähdet, kuten PewDiePie ja Smosh, tienaavat 12–XNUMX miljoonaa dollaria.

Jotta voit ansaita rahaa YouTubesta, sinulla on oltava vähintään tuhat tilaajaa viimeisen 4000 kuukauden aikana sekä XNUMX XNUMX julkista katselutuntia. Kun saat näin monta tilaajaa, olet oikeutettu YouTuben tarjoamaan kumppaniohjelmaan. Näin voit ansaita tuloja tilauksista, mainoksista, tavaroiden myynnistä ja kanavajäsenyydestä.

Google AdSense: Kumppanuus antaa sinulle pääsyn työkaluihin, joiden avulla voit kaupallistaa videoitasi Google AdSensen avulla. Useimmat YouTube-julkkikset ansaitsevat suuren osan tuloistaan ​​Google AdSensesta. Jos sinulla on esimerkiksi 1,000,000 36,000 XNUMX tilaajaa, jotka katsovat kaksi videotasi viikossa, voit ansaita jopa XNUMX XNUMX dollaria pelkästään AdSensesta.

Arvioiden mukaan 20,000 28 katselukertaa päivässä voi auttaa sinua ansaitsemaan keskimäärin 47–460 dollaria päivässä, kun kuukausitulot ovat 769–5,600 dollaria. Jos näyttökertojen määrä päivässä pysyy vakiona, voit ansaita 9,353 XNUMX–XNUMX XNUMX dollaria vuodessa.

Tuotteiden myynti: YouTube-kumppanit voivat myydä kaksitoista tuotetta ottamalla tämän ominaisuuden käyttöön YouTube-tilillä. Jotkut julkkikset ovat tehneet miljoonia myymällä tuotteita faneilleen. Ruotsalaisella videopelitähdellä PewDiePiellä on 98 miljoonaa tilaajaa YouTubessa ja hän ansaitsee 6.8 miljoonaa dollaria kuukaudessa tavaroiden myynnistä. Voit myös mainostaa tavaroitasi/tuotteitasi kanavallasi.

Kanavan jäsenyydet: Kun saat 1000 tilaajaa YouTube-kanavallesi, voit myös ansaita rahaa ottamalla kanavajäsenyysominaisuuden käyttöön tililläsi. Seuraajasi ja fanisi maksavat kuukausittaisia ​​maksuja saadakseen bonussisältöä, mukaan lukien live-chatit, erikoisvideot ja merkit. YouTuben parhaat videontekijät ansaitsevat 40,000 XNUMX dollaria kuukaudessa kanavajäsenyyksistä.

Vaikutus markkinointiin: Omasta markkinaraostasi riippuen voit myös monipuolistaa tulolähteitäsi affiliate-markkinoinnin, sponsoroinnin ja verkkokurssien avulla. Yritykset maksavat runsaasti seuraajia omaaville YouTube-käyttäjien mainostaakseen brändiään tai tuotettaan kanavalla. Suositut YouTube-sisällöntuottajat ovat yhtä, elleivät tehokkaampia, edistämään bränditietoisuutta kuin julkkikset ja vaikuttajat. YouTube-vaikuttajat käskevät yleensä korkeampia hintoja mainostaakseen brändejä Instagram-julkaisuihin verrattuna. Voit ansaita $ 2000 per video, jos sinulla on 100 XNUMX tilaajaa.

Tutkimuksen mukaan keskitason vaikuttaja veloittaa 2,000 100,000 dollaria XNUMX XNUMX tilaajaa kohden brändin mainostamisesta YouTube-tilillään.
Yleisimmät syyt, miksi sinun pitäisi harkita YouTube-tilaajien ostamista

Houkuttele todellisia tilaajia

Markkinoijat hyödyntävät niin sanottua "laumamentaliteettia" lisätäkseen myyntiä ja sitoutumista. Laumamentaliteetti viittaa siihen, kuinka muut vaikuttavat ihmisiin tekemään jotain, koska useimmat ihmiset tekevät niin.

Sosiaalisina eläiminä luotamme muiden saamiin tietoihin tehdäksemme päätöksiä. Ammatinvalinnoista, poliittisista taipumuksista vaatekaappiin, taipumuksemme ovat tyypillisesti sosiaalisten havaintojen muovaamia. Psykologit tutkivat, kuinka sosiaaliset oppimisstrategiat muokkaavat ihmisten kollektiivista älykkyyttä.

He havaitsivat, että ihmisillä on taipumus kopioida muita, ja mitä enemmän ihmisiä teki tietyn valinnan, sitä enemmän muut ihmiset kopioivat niitä. Tällä tavoin ihmiset valitsevat sovelluksia latauslukujensa perusteella tai seuraavat sosiaalisen median tilejä, joilla on paljon seuraajia. On myös totta, että kun ihmiset etsivät ja löytävät videon, jolla on enemmän tilaajia, katselukertoja ja tykkäyksiä, he päättävät seurata kyseistä videota. Kun katsojat näkevät, että videon kattavuus on alhainen, he yleensä olettavat, että sisältö ei ole katsomisen arvoinen. He voivat siirtyä nopeasti eteenpäin ja etsiä samankaltaista videota suositummalta YouTube-kanavalta, jolla on suurempi katsojamäärä.

YouTube-kanavasi tilaajien puute heikentää myös mahdollisuuksia saada videosi tykkäyksiä, kommentteja tai jakoja, koska katsojat eivät ole varmoja siitä, onko se luotettava tietolähde. Kun maksat tilaajista, parannat mahdollisuuksiasi, että muista ihmisistä tulee sinun seuraajiasi ja tilaajiasi yksinkertaisesti "laumamentaliteettien" vuoksi.

Vahvista itsesi auktoriteetiksi

Yksi tärkeimmistä syistä ostaa YouTube-tilaajia on vahvistaa brändisi/henkilökohtaisen brändisi arvovaltaa. Jos sinulla on enemmän tilaajia YouTube-kanavallasi, olet merkki siitä, että olet vakavasti otettava markkinarako verrattuna muutamaan tilaajaan. Kuten yllä korostettiin, suurempi tilaaja avaa sinulle mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa, tehdä yhteistyötä muiden ammattilaisten ja vaikuttajien kanssa.

SEM rushin vuonna 2019 tekemän tutkimuksen mukaan 48 prosenttia ihmisistä uskoo, että YouTube tehostaisi eniten PR-viestintää seuraavien viiden vuoden aikana. Olipa markkinarakosi PR, muoti, ihonhoito, rahoitus, pelit tai komedia, YouTuben tilaajien lisääminen voi auttaa sinua vakiinnuttamaan alan asiantuntijan.

Vähennä vaivaa

Tilaajilla on keskeinen rooli menestymisessäsi YouTube-käyttäjänä. Suuri tilaajamäärä tarjoaa monia etuja aina mahdollisuuksien ansaitsemisesta, tavoittavuuden laajentamisesta, suosion kasvusta verkostoitumiseen. Alustan uusille tulokkaille tilaajien saaminen ja uskottavuuden rakentaminen voi olla haastavaa. Ensimmäisen 1000 seuraajasi saaminen vaatii jatkuvaa ponnistelua ja vie aikaa. Kuten tutkimus osoittaa, tuhannen tilaajan saaminen voi kestää jopa kaksi vuotta.

YouTube-tilaajamäärän lisääminen voi tarkoittaa, että kiinnität erityistä huomiota videon laatuun, lataustiheyteen, hakukoneoptimointiin (SEO) videosi hakusijoituksen ja muiden strategioiden parantamiseksi. Vaikka nämä toimet ovat välttämättömiä, sinun on käytettävä paljon aikaa YouTube-videosi kaikkien osa-alueiden saamiseen oikein. Huolimatta laadukkaan ja mukaansatempaavan videon tekemisestä, tilaajia ei ehkä ole paljon ensimmäisten vuosien aikana.

Kun ostat tilaajia, se auttaa rakentamaan seuraajakuntaasi nopeasti ja vähällä vaivalla. Sen sijaan, että murehdit tilaajamäärästäsi, voit keskittyä luomaan uusia, mukaansatempaavia videoita, jotka vetoavat kohdeyleisösi.

Hakusijoitus

Aherfsin mukaan korkeampi sijoitus Google-hakusivuilla ja YouTubessa on digitaalisten markkinoijien etusijalla, koska:

  • 68 prosenttia verkkokokemuksista alkaa hakukoneella – ihmiset löytävät videosi todennäköisemmin, jos sijoitut korkeammalle hakukoneessa.
  • 75 prosenttia Googlen hakijoista ei mene pidemmälle kuin ensimmäisen sivun tulokset, ja vain 0.78 prosenttia käyttäjistä napsauttaa hakutuloksia toisella sivulla

Voit parantaa YouTube-videosi sijoitusta Googlessa useilla tavoilla. Näitä ovat oikeiden avainsanojen löytäminen ja käyttäminen (näitä sanoja kohdeyleisösi käyttää etsiessään samankaltaista sisältöä), YouTube-tunnisteiden lisääminen ja YouTube-videosi laadun optimointi. Nopein tapa on kuitenkin lisätä tilaajamäärääsi.

Neil Patelin mukaan YouTube luokittelee videot seuraavien perusteella:

  • Kanavan vahvuus
  • Useita näkemyksiä
  • Avainsanan osuvuus
  • osakkeet
  • Viranomainen
  • Luottamus
  • Kommentit
  • Yleisön pidättäminen

Luottamus on puolestaan ​​sidoksissa YouTube-kanavan tilaajien määrään, näkemysten ja auktoriteettien lisäksi. Tutkimukset osoittavat, että YouTube-videon tykkäysten, katselukertojen, kommenttien ja jakamiskertojen määrä korreloi vahvasti korkeamman YouTube-sijoituksen kanssa. Tärkeä syy maksaa YouTube-tilaajista on se, että voit lisätä videosi tykkäyksiä, katselukertoja ja kommentteja hankkimalla lisää todellisia tilaajia ja laajentamalla tavoittavuuttasi.

YouTube-kanavat, joilla on enemmän tilaajia, saavat ensisijaisen sijoituksen Googlessa ja paikan päällä YouTubessa tehdyissä hauissa. Tilaajamäärä on myös avaintekijä, jota YouTuben algoritmit käyttävät videoiden luokittelussa. Kommentointi tai tykkääminen on kertaluonteista toimintaa, mutta tilaukset osoittavat, että ihmiset näkevät luomasi videosisällön säännöllisesti. Tällä on keskeinen rooli YouTubelle tarjoamasi arvon heijastuksessa.

Tästä syystä useimmat YouTube-käyttäjät rohkaisevat tilaamaan.

Riippumatta siitä, mistä tilaajasi tulevat, tilaajien lisääminen auttaa optimoimaan hakukoneoptimointisi. Tämä varmistaa, että suurempi yleisö löytää ja katsoo videosi. Näin ollen mitä enemmän ihmisiä katselee sisältöäsi, sitä suurempi on YouTube-kanavasi orgaanisten tilaajien määrä.
Myös ihmisten pyytäminen kommentoimaan parantaa videosi sijoitusta YouTubessa. Tilaajapohjan rakentaminen on ensimmäinen askel näiden strategioiden käyttöönotossa korkeamman sijoituksen saavuttamiseksi.

Sitouta tilaajasi

Hyvä tilaajakunta lisää itseluottamustasi, kun olet vasta aloittamassa YouTube-käyttäjänä. Tämä koskee myös niitä, jotka ovat luoneet YouTube-videoita jonkin aikaa, mutta eivät ole pystyneet rakentamaan tilaajakuntaansa.
Kun sinulla on huomattava määrä tilaajia ja näyttökertoja, tunnet motivaatiota lisätä säännöllisesti uutta sisältöä. Tee videoita taiteesta, musiikista, matkustamisesta, ruoasta tai ammatistasi saadaksesi todellisia tilaajiasi mukaan.

Voit sitten luoda henkilökohtaisen videon toivottaaksesi todelliset tilaajasi tervetulleiksi ja saada heidät tuntemaan olonsa arvostetuiksi ja erityisiksi. Alkuperäisen vesileiman lisääminen videoosi ei ainoastaan ​​suojaa videotasi, vaan antaa katsojille mahdollisuuden klikata sitä ja tilata kanavasi. Tilauspainike ilmestyy automaattisesti alkuperäiseen vesileimaan.
Tilaajien sitouttaminen edellyttää myös heidän etujaan kiinnostavien videoiden tekemistä. Tässä on joitain HubSpotin tilastoja, jotka osoittavat, millaista sisältöä YouTube-katsojat pitävät:

  • Musiikkivideot ovat yksi YouTuben suosituimmista.
  • Ostoksiin liittyvillä videoilla on ollut viisi kertaa enemmän katselutunteja viime aikoina.
  • YouTube saa 70 prosenttia katsojista tietoisia brändeistä.
  • Katsojat ostavat kaksi kertaa todennäköisemmin YouTubesta katsomansa tuotteen.
  • Muihin alustoihin verrattuna katsojat etsivät todennäköisemmin tietoa palvelusta, tuotteesta tai brändistä YouTubesta.
  • YouTuben käyttäjät suosivat YouTuben opetusvideoita tuotteen käyttöoppaan tai ohjeiden lukemisen sijaan.
  • Yleisin syy katsoa YouTubea on viihdyttävä ja rento olo.
  • Rentoutumisvideoiden, kuten saippuan leikkaamisen, katseluaika kasvoi 70 prosenttia.
  • Komedia ja ohjevideot ovat muita suosittuja YouTube-sisältöluokkia.

Lisää YouTube-algoritmia

YouTube-algoritmi on erityinen ja päättää lähes kolme neljäsosaa YouTuben katsojien katsomista videoista. YouTuben suositukset perustuvat useisiin mittareihin, kuten tilaajiin, katseluhistoriaan, katseluaikaan, osuvuuteen ja sitoutumiseen. Tärkein syy tilaajien ostamiseen on se, että algoritmi todennäköisesti ehdottaa videotasi useammille katsojille.

YouTube-tilaajien ostaminen on helppoa ja nopeaa

Jos olet huolissasi oikean sivuston löytämisestä tilausten ostamiseen, tässä on yksinkertainen ratkaisu. YTpals on johtava sivusto ostaa YouTube-tilaajia. Voit odottaa nopeita tuloksia ja virtaviivaista ostoprosessia. Voit ostaa ensimmäiset 50 YouTube-tilaajaa jopa 20 dollarilla, kun taas 5000 katselukertaa maksaa 60 dollaria.

Voit myös valita maksuttomat YouTube-näkymät nopeuttaaksesi tilaajakunnan, tykkäysten, kommenttien ja jakojen rakentamista.

YTpalsilla on myös kilpailukykyinen hinnoittelu YouTube-tykkäyksille, kommenteille, katselutunnille ja jakoille, jotka voivat parantaa YouTube-markkinointistrategiaasi. Kun maksat tilaajista, alat vastaanottaa niitä 24 tunnin sisällä. Kun näet YouTuben tilaajien hankkimisen konkreettiset edut, voit lisätä tilaajamäärää vähitellen 100:aan, 500:aan tai enemmän.

Jos haluat ostaa kommentteja, YTpals tarjoaa mukautettuja kommentteja edulliseen hintaan. Voit ostaa heti kymmenen mukautettua kommenttia YouTube-videoihisi, jotka olet ladannut edulliseen hintaan. Voit myös ostaa 30 tai 50 kommenttia kilpailukykyiseen hintaan. Mitä tulee tykkäyksiin, YTpals tarjoaa 200 YouTube-tykkäystä 20 dollarilla.
Niiden kaikkien ostaminen pakettina antaa vankan perustan, jonka tarvitset YouTube-kanavasi nostamiseen uusille menestystasoille.

Tarjoamme lisää YouTube-markkinointipalveluita

palvelu
Hinta $
$ 30

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
palvelu
Hinta $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Ominaisuudet

  • Taattu toimitus
  • Täytä takuu
  • Turvallinen ja yksityinen toimitus
  • Toimitus ALKUA 24-72 tunnissa
  • Toimitus jatkuu päivittäin loppuun saakka
  • Kertakirjaus - Ei toistuvia
Joku Osti
sitten