YouTube'i SEO

Optimeerige oma kanal ja videod, kasutades YouTube'i parimaid tavasid, et maksimeerida orgaanilist kasvu ilma reklaame ostmata! Oleme YouTube'i kanalite kasvu jaoks Google'i serditud ja teame, mida nende toimimiseks kulub!

Me teame, kuidas YouTube'is esineda!

Meie YouTube'i atesteeritud eksperdid teostavad YouTube'i SEO-d alates 2011. aastast. Me teame parimaid ja kõige tõhusamaid tulemusi andvaid strateegiaid. Hindame teie kanalit ja videoid täielikult, seejärel pakume teile konkreetseid, üksikasjalikke ja hõlpsasti järgitavaid juhiseid, et seda optimeerida ja otsingutulemustes kõrgemale kohale asetada. See viib liikluse vaatajateni, kes on kõige olulisemad - orgaanilised.

YouTube'i SEO

YouTube'i kanali hindamine

Teie YouTube'i kanali põhjalik salvestatud videohinnang + analüüsige oma konkurente + viie sammuga tegevuskava järgmiste sammude jaoks.

Teie 45-minutiline video sisaldab:

  • Kanali täielik hindamine
  • Teie kanalile ja videotele omased näpunäited
  • Vaadake üle oma videod ja sisustrateegia
  • Videote reklaamimise ja tellimuste hankimise saladused
  • Analüüsige oma konkurente
  • Teie jaoks üksikasjalik 5-sammuline tegevuskava
  • Tarneaeg: 4 kuni 7 päeva

YouTube'i video SEO

Teie YouTube'i video täielik hindamine, mis võimaldab meil teile pakkuda täiustatud pealkirja + kirjeldust + 5 märksõna / räsimärki.

Teenus sisaldab:

  • Video täielik SEO hindamine
  • 1 Tõhustatud pealkiri
  • 1 Tõhustatud kirjeldus
  • 5 uuritud märksõna / räsimärgid
  • Tarneaeg: 4 kuni 7 päeva

YouTube'i graafiline disain

Professionaalne, täielikult ümber kujundatud YouTube'i kanali ribareklaam ja YouTube'i video pisipildid.

Teenus sisaldab:

  • Professionaalne disainikvaliteet
  • Kohandatud vastavalt teie kaubamärgile
  • Tugev ja kaasahaarav disain
  • YouTube'i jaoks õige suurus ja kvaliteet
  • Parandab teie klikkimise määra (CTR)
  • Tarneaeg: 1 kuni 4 päeva

YouTube'i kanali ülevaate KKK

Kas olete väike YouTube'i kasutaja, kes võitleb oma kanali kasvatamise nimel?

Kas proovite saada rohkem vaateid, kuid pole kindel, mida teha?

Kas teil on platvormi kohta küsimusi, kuid te ei tea kedagi, keda saaksite küsida?

Kui jah, siis on meie YouTube'i kanali hindamisteenus teie jaoks.

Meie eksperdid on YouTube'i kasutajad ise, kellel on miljoneid YouTube'i vaatamisi, ligi miljon tellijat ja kes on aastaid videoid loonud.

Meie eksperdid tunnevad YouTube'i läbi ja lõhki ning nad jagavad teiega oma teadmisi, kui nad teie YouTube'i kanalit videotes põhjalikult üle vaatavad.

Teeme üle 45-minutilise video teie YouTube'i kanali põhjalikust läbikäimisest ja hindamisest. Seejärel laadime selle YouTube'i üles, muudame video privaatseks (ainult teie jaoks) ja saadame teile selle lingi, et saaksite oma hinnangut vaadata, kui teil on vaba aega!

1) Vaatame teie videod üle ja anname teile konstruktiivset kriitikat.

2) Näpunäiteid videote paremaks muutmiseks, et suurendada vaatamisaega ja vaatajaskonna püsivust.

3) Vaatame üle teie pealkirjad ja pisipildid, sisustrateegia, märksõnad ja kirjelduse, kodulehe jne.

4) Jagame oma saladusi, kuidas oma videoid reklaamida ja tellijaid hankida.

5) Analüüsime teie konkurente ja ütleme teile, kuidas neist parem olla.

6) 5-sammuline tegevuskava!

Ei, me ei vaja teie sisselogimisandmeid. Me ei logi teie YouTube'i kanalisse sisse.

Esitame teile 45-minutilise video, kus me hindame teie kanalit põhjalikult ja saate oma soovitatud ideed / muudatused ellu viia.

Jah! Teeme koostööd iga YouTube'i kanalitüübiga ja saame aidata teil oma sisu kasvatada, hoolimata teie sisu nišist.

Jah! Vaatame teie kanali videos läbi ja räägime inglise keelt, kuid pakume tõlgitud subtiitreid teie eelistatud keeles.

See võimaldab teil videot vaadata ja lugeda subtiitreid, et saaksite aru kõigest, mida me räägime.

Meie kasutatav tõlketarkvara on suurepärane ja teeb teie eelistatud keelde tõlkimisel väga head tööd. Saate täielikult aru, mida me teie hinnangus ütleme.

Jah! Vaatame teie kanali videos läbi ja räägime inglise keelt, kuid pakume tõlgitud subtiitreid teie eelistatud keeles.

See võimaldab teil videot vaadata ja lugeda subtiitreid, et saaksite aru kõigest, mida me räägime.

Meie kasutatav tõlketarkvara on suurepärane ja teeb teie eelistatud keelde tõlkimisel väga head tööd. Saate täielikult aru, mida me teie hinnangus ütleme.

Video, mille meilt saate, on üle 45 minuti pikkune ja täis väärtuslikku ülevaadet teie YouTube'i kanalil.

Pärast tellimuse esitamist võtab meil teie kanali hindamise lõpuleviimine tavaliselt 3–7 päeva.

YouTube'i video SEO KKK

Kasutame parimate tavade ja esmaklassiliste uurimistööriistade kombinatsiooni, et anda teile pealkiri, kirjeldus ja märksõnad / räsimärgid, mis aitavad teil paremat paremusjärjestust luua, professionaalsemaks vaadata ja suurendada teie video klikkimise määra (CTR).

Ei, me ei vaja teie sisselogimismandaate. Me ei logi teie YouTube'i kanalisse sisse. Selle asemel pakume teile üksikasjaliku ja hõlpsasti mõistetava dokumendi, et saaksite kohandatud soovitusi ise rakendada. See on lihtne ja teile meeldib muudatuste rakendamine ise, kuna see aitab teil õppida ja kasvada YouTuberina.

Jah! Teeme koostööd iga YouTube'i kanalitüübiga ja saame aidata teil oma sisu kasvatada, hoolimata teie sisu nišist.

Jah ja ei. Selgitagem ... Meie emakeel on inglise keel. Kuna soovime pakkuda teile absoluutselt parimat võimalikku teenust, ei saa me kahjuks pakkuda teile oma SEO ülevaadet teises keeles.
Kuid ... saame teile teenust pakkuda inglise keeles, seejärel saate selle oma keeleks muutmiseks kasutada Google'i tõlget. Google'i tõlge teeb tõlkimisel suurepärast tööd, nii et saate nendest teenustest palju kasu isegi siis, kui teie kanal on muus keeles.

See võib teie eesmärkidest sõltuvalt varieeruda. Üldiselt näete pärast meie ettepanekute rakendamist esimese kuu jooksul aeglast kasvu, kuna YouTube ei värskenda tulemusi kohe. Seejärel jätkub käimasolevate kuude jaoks hoog ja see jätkub kuu-kuu järel. See on nagu veoauto… tulemused hakkavad aeglaselt kulgema, kuid kui hoog kätte jõuab, sõidate täiskiirusel edasi! Need tulemused eeldavad, et olete meie soovitused rakendanud ja postitate ka kvaliteetset sisu. Sõltumata sisu kvaliteedist aitavad meie teenused, kuid mida kvaliteetsem on sisu, seda paremaid tulemusi näete pärast meie ettepanekute rakendamist.

YouTube'i graafilise disaini KKK

Esmamuljed on veebimaailmas äärmiselt olulised. Kui keegi külastab teie kanalit ja ei näe riba ega ribapilte, mis nende tähelepanu köidavad, siis vajutavad nad väga kiiresti tagasi nuppu. Meie professionaalne disainiteenus paneb graafika üleslaadimisel ja täiustatud ja professionaalse poeletti nähes naeratuse näole. 

Heites pilgu, näete, et kõik suuremad YouTube'i kasutajad kasutavad oma videote poputamiseks ja rohkem klikke saamiseks kohandatud video pisipilte. Kvaliteetsed kohandatud pisipildid muudavad teie video eristuvaks videote hulgast, millel võib olla rohkem vaatamisi või mis on teie omast populaarsemad. Isegi kui teie video on otsingutulemustes madalamal kohal, meelitab kohandatud pisipilt nende tähelepanu ja julgustab seetõttu neid teie videot külastama. 

Kohandatud pisipildid aitavad ka teie YouTube'i ja Google'i otsingu paremusjärjestust parandada, luues seeläbi teie jaoks rohkem orgaanilist liiklust.

Ei, me ei vaja teie sisselogimismandaate. Me ei logi teie YouTube'i kanalisse sisse. Selle asemel pakume teile graafikat, et saaksite need ise üles laadida. See on lihtne ja teile meeldib muudatuste tegemine ise, kuna see aitab teil õppida ja kasvada YouTuberina.

Jah! Saame kujundada graafikat igale YouTube'i kanalitüübile, hoolimata sellest, millises nišis teie sisu on.

Lihtsalt võtke meiega ühendust, selgitage, mida soovite muuta ja me teeme muudatused! Lõpuks soovime, et teile meeldiks vastuvõetud ja oma YouTube'i kanalil postitatav graafika.

See võib teie eesmärkidest sõltuvalt varieeruda. Üldiselt näete pärast meie graafika juurutamist esimese kuu jooksul aeglast kasvu, kuna YouTube ei värskenda tulemusi kohe. Seejärel jätkub käimasolevate kuude jaoks hoog ja see jätkub kuu-kuu järel. See on nagu veoauto… tulemused hakkavad aeglaselt kulgema, kuid kui hoog kätte jõuab, sõidate täiskiirusel edasi! Need tulemused eeldavad, et olete meie graafika juurutanud ja postitate ka kvaliteetset sisu. Sõltumata sisu kvaliteedist aitavad meie teenused, kuid mida kvaliteetsem on sisu, seda paremaid tulemusi näete pärast meie graafika juurutamist.

Keegi sisse ostetud
tagasi