Osta YouTube'i kommentaare

100% garanteeritud kohaletoimetamine

Mis kasu on YouTube'i kommentaaride ostmisest?

  • ✅ Parandage oma videote otsingumootori paremusjärjestust
  • ✅ Julgustab teisi teie videot kommenteerima
  • ✅ Julgustab arutelusid alustama
  • ✅ Vaatame teie video üle ja kirjutame kvaliteetsed kommentaarid
  • ✅ Kui soovite, võite oma kommentaarid esitada
  • ✅ Kommentaare levitatakse mitme päeva jooksul
  • ✅ 100% garanteeritud kohaletoimetamine või teie raha tagasi
  • ✅ Kommentaarid algavad 24-72 tunni pärast
  • ✅ Jagage kommentaarid mitme video vahel. Minimaalselt 10 kommentaari video kohta. Tellige 50 kommentaari ja jagage maksimaalselt 5 videosse.
Mis kasu on YouTube'i kommentaaride ostmisest?

YouTube'i kommentaaride ostmise viisid võivad aidata teie kanalil populaarsemaks saada

Tänapäeval peetakse YouTube'i üheks enimkasutatavaks video voogedastusteenuseks maailmas. See on aastate jooksul hüppeliselt kasvanud ja sellest on saanud videosisu postitamise ja vaatamise lemmikkoht. Paljud kasutajad, kes suutsid koguda palju jälgijaid, on sellest ka raha teenimise eeliseid saanud. Seega pole kahtlust, et YouTube pakub palju eeliseid. Järgmine juhend aitab teil luua eduka YouTube'i kanali ja saada sellest rohkem kasu.

Eduka kanali ülesehitamiseks peate esimese sammuna looma tugeva vaatajaskonna. Vaatajaskond, keda YouTube'is tuntakse tellijatena, toob teie kanalile rohkem nähtavust, lisades videotele meeldivaks, kommenteerides neid ja suunates neid oma sõpradele. Kui soovite, et teie kanal muutuks populaarseks, on oluline suhelda oma tellijate baasiga ja neid kuulata. Kommentaarid on teie kanali edu jaoks üliolulised. Sa saad osta YouTube'i kommentaare YTpalsist ja kasutage koos järgmisi strateegiaid, et kaasata oma tellijaid kommentaaride jaotisesse.

Mis tähtsus on tõhusal kommentaaristrateegial?

YouTube ei ole mõeldud ainult videote vaatamiseks, vaid võimaldab inimestel üksteisega suhelda ka kommentaaride jaotises. Kommentaarid on suurepärane viis sisuloojatele oma vaatajaskonnaga suhtlemiseks ja vastupidi. See võimaldab sisuloojatel kuulata, mida nende tellijatel sisu kohta öelda on. YouTube'i kommentaaride jaotis mängib suurt rolli vaatajaskonnaga suhete loomisel. Rohkemate kommentaaridega videod saavad tavaliselt rohkem vaatamisi. On leitud, et enamik videoid, millel on umbes 5,000 või enam kommentaari, saavad koguda umbes miljon vaatamist. Vaatamised ja kommentaarid kipuvad käima käsikäes, kuna ühe suurenemine toob kaasa teise kasvu.

YouTube'i kanali loomisel on esmane eesmärk suurendada teie nähtavust kogu platvormil. Kommentaarid on nähtavuse suurendamise liikumapanev jõud. Kommentaarid võivad mõjutada vaatajaid kogu videot vaatama, videot uuesti vaatama ja seda oma pere ja sõpradega jagama. Tõhus kommentaaristrateegia pole oluline mitte ainult vaadete saamiseks, vaid ka vaatajate suunamiseks teie sisu juurde. Hea kommentaaristrateegia võimaldab teil ka võimendada sõnumit, mida soovite oma kanali kaudu saata.

Strateegiad YouTube'i videotes rohkemate kommentaaride lisamiseks

Kommentaarid võivad osutuda väga kasulikuks, kui soovite saada vaatajatelt otsest tagasisidet ja luua oma videote ümber vestlust. Nüüd, kui mõistate tõhusa kommenteerimisstrateegia olulisust, vaatleme mõningaid meetodeid, mida saab kasutada oma videote kommentaaride arvu suurendamiseks. Saate oma kommentaaride strateegia väljatöötamiseks kasutada mitut neist meetoditest. Selle protsessi abistamiseks saate osta ka YouTube'i kommentaare.

1. Esitage küsimusi videote lõpus.

Peaksite alati püüdma videote lõpus oma vaatajatelt esitada mõned küsimused. Need küsimused võivad olla ka avatud küsimused, kuid konkreetsed küsimused, mis ajendavad vaatajaid kommenteerima, oleksid sel juhul sulle kasulikumad. Kui teie oma on õpetusvideo, saate vaatajatelt küsida, kas näpunäited olid neile kasulikud või mitte. Samuti saate kaasatust suurendada, kui küsite vaatajatelt, millist tüüpi sisu nad näha tahavad. Kommentaaride jaotises saate garanteeritud vastuseid. Saate mitte ainult häid ideid tulevaste videote jaoks, vaid saate ka oma tellijatega isiklikumal tasandil ühendust võtta.

2. Kirjutage esimene kommentaar kommentaaride sektsiooni.

Mõnikord on parim viis oma jälgijate julgustamiseks rohkem kommentaare postitama esimese kommentaari kirjutamine ise. Saate võtta juhtrolli ja postitada kommentaari, mis köidab tellijaid ja alustab vestlust video üle. Aja jooksul saavad teie tellijad teie videoid kommenteerides mugavamaks. Teine võimalus sama strateegia kasutamiseks on paluda kellelgi, keda tunnete isiklikult, kommenteerida. See kommentaaride strateegia töötab sama hästi. Sõprade ja pereliikmete postitatud kommentaarid julgustavad ka tellijaid rohkem kommentaare postitama. Nii saate luua tiheda kogukonna, mis suhtleb üksteisega igapäevaselt.

3. Seotuse mõistmiseks jälgige kõige paremini toimiva sisu.

YouTube'i analüüsi abil saate kindlaks teha, millised videod olid kõige rohkem kaasatud. Seejärel saate kindlaks teha tegurid, mis viivad suurema seotuseni. Olgu selleks siis video pikkus või teatud esitusloendid. On leitud, et videod, mis on lühemad kui 2 minutit, on üldiselt suurema kaasamismääraga kui 5-minutilised videod. Kui olete välja selgitanud tegurid, mis muudavad teie videote toimivuse paremaks, saate neid oma uutes videotes korrata. See hoiab publikut kaasatuna ja kommentaare tuleb pidevalt.

4. Korraldage YouTube'is võistlusi.

Sarnaselt Instagrami ja Facebooki võistlustega saate korraldada konkursse ka YouTube'is, et oma kanalit kaasata. YouTube'i konkursid on suurepärane võimalus oma videole kommentaare, tellijaid ja meeldimisi korraga hankida. Siiski vajate lisavahendeid ja peate võistluse reklaamimiseks ka palju pingutama. YouTube'i konkursid on suurepärane viis oma kanalile tähelepanu tõmbamiseks, mis tooks pikemas perspektiivis kaasa teie videotele rohkem kommentaare. Samuti saate julgustada oma vaatajaid konkursi raames kommentaare postitama.

5. Võtke vastu tellijate kommentaarid.

Saate oma tellijaga isiklikumalt suhelda, kui märkate meeldivaks kommentaarid, mida ta teie videote alla postitab. Kui teile kommentaar meeldib, näevad vaatajad selle kõrval punast südant ja väikest teie kanali ikooni. Kommentaari postitanud inimene saab ka teate, et tema kommentaar meeldis. Kui vaatajad näevad teid kommentaarides teistega suhtlemas, julgustatakse neid rohkem kommentaare postitama. Nii saate luua fännide lojaalsust ja näidata, et hindate oma vaatajaid.

6. Kinnitage mõned kommentaarid.

Kinnitamine on suurepärane viis teatud kommentaaride esiletõstmiseks. See tagab, et kinnitatud kommentaar on esimene kommentaar, mida vaatajad teie video all kommentaaride jaotises alla kerides näevad. Vaatajatega vestluse alustamiseks võite kinnitada oma kommentaari või kinnitada tellijate kommentaari. Kinnitusfunktsioon sobib suurepäraselt –

  • Konkreetsete küsimuste esitamine publikult.
  • Video kohta selgituse andmine.
  • Publiku õrritamine lihavõttemuna või mõne konkreetse arendusega.
  • Täname vaatajaid videote vaatamise eest.
  • Tõstke esile tellijate asjakohased kommentaarid.

7. Järjepidevus

Kui jälgite mõnda YouTube'i kõige paremini toimivat kanalit, leiate nende hulgast ühe ühise asja – järjepidevuse. Kanali seotuse suurendamiseks peate järjepidevalt värskendama ja avaldama videoid sageli. Oluline on kinni pidada rangest ajakavast, et vaatajad teaksid, millal järgmise video üles laadite. See aga tähendab, et peate selle huvides sisu välja pakkuma. Isegi kui teie ajakava järgi postitate iga nädal ühe video, on oluline muuta sisu vaatajaskonda köitvaks. Kui vaatajad leiavad, et teie videod on huvitavad ja ainulaadsed, jätkavad nad kommentaaride postitamist.

8. Lisage CTA

Igasse videosse on oluline lisada kutse tegevusele (CTA). See võib sisalduda video mis tahes osas, olgu see siis alguses või lõpus. CTA peamine eesmärk on paluda inimestel teie kanalit tellida. Saate kasutada märkuste funktsiooni ja asetada ekraani vasakusse ülanurka väikese kasti, paludes vaatajatel teie kanal tellida. Kui vaatajad näevad aeg-ajalt CTA-d, tuletatakse neile meelde teie kanali tellimist. Tellijaid teenides suurenevad teie videote kommentaarid ja meeldimised automaatselt.

9. Kasutage oma ajaveebis ja veebisaidil YouTube'i vidinat

Veel üks suurepärane viis YouTube'i kanaliga seotuse suurendamiseks on YouTube'i vidina paigutamine oma ajaveebi või veebisaidile. YouTube'i vidin oleks suurepärane viis uute tellijate toomiseks, kuna teie ajaveebi jälgijad ja veebisaidi külastajad saavad teie YouTube'i kanalist teada. Kui nad jälgivad teie sisu muudel meediumitel, tellivad nad tõenäolisemalt ka teie YouTube'i kanali. See omakorda võimaldab neil teie YouTube'i kanalile kommentaare postitada, kuna neil on võimalus teiega isiklikul tasandil suhelda.

10. Ehitage võrk

Kui tellijale teie kanal meeldib, on tõenäoline, et talle võivad meeldida ka teised seotud kanalid. YouTube võimaldab loojatel lisada soovituste lehele teisi YouTube'i kasutajate kanaleid. Samamoodi võite paluda teistel seotud kanalitel oma kanalit soovituste lehel esile tõsta, et nende vaatajad oleksid motiveeritud teie kanalit tellima. Nii saate oma kanalile rohkem vaatamisi, tellijaid ja kommentaare koguda.

11. Suhelge tellijatega.

See tundub ilmselge strateegiana, et tellijate kommentaaridele vastamine toob rohkem kommentaare. Kui vastate vaatajate kommentaaridele, näitab see ühtlasi, et kuulate neid ja olete nende tagasisidest huvitatud. Ideaalis peaksite vaatajatega suhtlemiseks leidma iga päev paar minutit. Lisaks oma kanali kommenteerimisele oleks hea mõte suhelda vaatajatega ka teiste seotud kanalite kommentaaride jaotistes. Kui need vaatajad peavad teie kommentaare huvitavaks, proovivad nad ka teie profiili läbi vaadata. Nii saate juurde hankida uusi tellijaid.

12. Kasutage märksõnu tõhusalt.

Märksõnade tõhus kasutamine videos on väga oluline, kui soovite oma YouTube'i kanalis õiget seotust suurendada. Märksõnu kasutatakse siis, kui inimene otsib midagi konkreetset. Kui kasutate õigeid märksõnu, suureneb tõenäosus, et teie videod jõuavad õige vaatajani. On leitud, et enam kui 60% kanali uutest tellijatest pärineb tavaliselt YouTube'i otsinguvalikust. Kui te ei kasuta õigeid märksõnu või kui teie märksõnad on õhukeselt hajutatud, ei pruugita teie videoid otsingutulemustes ilmuda. Märksõnade siltide loomisel on oluline olla võimalikult kirjeldav. Märksõnasoovituste leidmiseks saate kasutada ka võrgutööriistu.

13. Kanali reklaamimine.

Oluline on oma kanalit reklaamida mitte ainult YouTube'is, vaid ka väljaspool seda. See avab teie YouTube'i kanali vaatajatele erinevatest meediumitest. Kui nad hakkavad teie videosisu jälgima, hakkavad nad ka teie videoid kommenteerima, jagama ja neile meeldima panema. Järgmised on mõned viisid, kuidas oma YouTube'i kanalit turundada –

  • Linkige oma YouTube'i kanal oma sotsiaalmeedia lehtedel.
  • Esitage YouTube'i kanal sotsiaalsete järjehoidjate veebisaitidele.
  • Lisage kanal videootsingumootoritesse.
  • Manustage oma YouTube'i kanali link meililistides.
  • Kasutage oma YouTube'i URL-i ajaveebidesse jms kommentaaride postitamisel.

14. Kasutage oma videosisu jaoks huvitavaid pisipilte

Kui soovite meelitada uusi tellijaid, on oluline, et teie pisipildid paistaksid silma. Inimesed klõpsavad tõenäolisemalt teie videol, kui leiavad, et pisipilt on neile huvitav. See aga ei tähenda, et hakkate pisipiltidena kasutama klikipeibutuspilte. Kui kasutate klikipeibutusstrateegiat, on ebatõenäoline, et vaatajad teie kanalit jälgiksid. Huvitava pisipildi lisamise peamine eesmärk on suurendada vaatamiste arvu. Kui suudad vaatajatele head sisu pakkuda, toovad vaated ka kommentaare ja meeldimisi.

15. Kasutage uut kommentaaride filtreerimise funktsiooni

YouTube Studio (töölaua) uus funktsioon võimaldab teil oma kanali kommentaare filtreerida. Saate seda kasutada konkreetsete kommentaaride otsimiseks ja otsingu täpsustamiseks, lähtudes -

  • Abonendi olek.
  • Kanali liikme staatus.
  • Kommenteerija tellija number.

Samuti saate filtrit kasutada konkreetsete küsimustega kommentaaride vaatamiseks, et saaksite neile lihtsamini vastata. Lisaks saate seda funktsiooni kasutada kommentaaride ülevaatamiseks, millele olete vastanud või millele te pole vastanud.

Lõpuks saate YouTube'i kommentaare osta YTpalsist. YouTube'i kommentaaride ostmine võib olla suurepärane võimalus neile, kes on äsja oma YouTube'i teekonda alustanud, kuna mõned vaatajad võivad alguses olla vastumeelsed kommenteerima kommentaare videote kohta, millel puuduvad kommentaarid. See on hea valik ka loodud kontode jaoks, kuna kasutate ülalnimetatud strateegiaid ja ostate YouTube'i kommentaare, mis teid protsessis abistavad.

YouTube'i kommentaaride ostmise viisid võivad aidata teie kanalil populaarsemaks saada

Miks peaksite ostma YouTube'i kommentaare?

Nüüd, kui olete tuttav oma kanali kommentaaride arvu suurendamise strateegiatega, on aeg uurida YouTube'i kommentaaride ostmise tähtsust. Tänapäeval valitseb sotsiaalmeedia maailmas tihe konkurents ja selliste sotsiaalmeediakanalite nagu YouTube kaudu populaarsust koguda on muutunud keeruliseks. Seda seetõttu, et paljud väljakujunenud kuulsused kasutavad sisu loomiseks ka selliseid platvorme nagu YouTube. Seetõttu on oluline strateegiate osas improviseerida ja otsida uusi viise jälgijate seotuse suurendamiseks.

Kui sa osta YouTube'i kommentaare teenusepakkujatelt, nagu YTpals, saate oma kanali edu suurendada. Vaatame mõningaid YouTube'i kommentaaride ostmise eeliseid.

1. Suurendage oma videote äratuntavust.

YouTube'i erinevaid eeliseid saate kasutada alles pärast seda, kui vaatajad neid tunnustavad. Kui ostate YouTube'i kommentaare, suureneb tõenäosus, et teie videot tuvastatakse. Kui soovite YouTube'is edukas olla, peavad teie videod koguma piisavalt tellijaid, meeldimisi ja kommentaare. Kommentaaride ostmine muudab töö lihtsamaks, kuna rohkem kommentaare suurendab ka vaatamisi ja meeldimisi. Kuigi teie videod ei pruugi saada sama palju kommentaare kui YouTube'i kuulsused, suurendab YouTube'i kommentaaride ostmine kindlasti teie kanali tuntust vaatajate silmis.

2. Tõstke oma YouTube'i kanali asetust

YouTube'is määrab kanalite paremusjärjestuse tavaliselt kanali tellijate arv. Tellija võib varieeruda sõltuvalt iga video kommentaaride ja meeldimiste arvust. Seetõttu toob meeldimiste ja kommentaaride arvu kasv proportsionaalselt kaasa kanali edetabeli tõusu YouTube'is. See viitab tõsiasjale, et kommentaarid on YouTube'i kanali edu jaoks äärmiselt olulised. Kui ostate YouTube'i kommentaare, saate oma kanali auastet tõsta, suurendades võimalusi hankida rohkem tellijaid.

3. Muutke oma videod viiruslikuks

Iga YouTuber soovib, et nende sisu leviks, kuid selle saavutamiseks pole kindlat valemit. Viirusliku sisu loomiseks peaks sisulooja investeerima palju aega ja reklaamima seda erinevates meediumites, et tekitada video ümber kõmu. Kuigi viiruse levikuks pole kindlat viisi, võib YouTube'i kommentaaride ostmine protsessi kindlasti kaasa aidata. Kui ostate YouTube'i kommentaarid, tõstetakse teie video esile rohkemate inimeste jaoks. Kuna üha rohkem inimesi klikib teie videotel, hakkab üha rohkem kommentaare tulema. Kommentaaride jaotis on esimene asi, mida vaatajad vaatavad, isegi enne kanali tellimist. Nii et muljetavaldava kommentaaride jaotise olemasolu kommentaaride ostmise kaudu aitaks teil meelitada rohkem vaatajaid.

4. Hankige rohkem klikke ja meeldimisi

Kui soovite, et teie kanal muutuks YouTube'is populaarseks, on oluline, et see saaks rohkem klikke, kommentaare ja meeldimisi. Protsess inimeste vaatamiseks teie videote vaatamiseks võib olla pikk ja tüütu. Siiski on viise, kuidas saate protsessi katalüüsida. Üks parimaid viise oma populaarsuse suurendamiseks on YouTube'i kommentaaride ostmine. Kui ostate YouTube'ist kommentaare, lisanduvad vaatamised ja meeldimised automaatselt, kui rohkem inimesi hakkab teie videol klõpsama. Põhjus on selles, et teie videote arvukad kommentaarid suurendavad nende ilmumise tõenäosust otsingutulemustes.

5. Meelitage uusi tellijaid

YouTube'i kõige olulisem osa on vaatajad ja tellijad. Lõppkokkuvõttes on kõigi teie strateegiate eesmärk meelitada teie kanalile rohkem vaatajaid. On üldteada tõsiasi, et mida rohkem on teie kanalil vaatajaid ja tellijaid, seda rohkem saate vaatajaid ligi meelitada. Teie videote kommentaaride arv määrab ka teie vaatamiste arvu. YTpalsist kommentaaride ostmine võib seda protsessi aidata ja teie tööd lihtsamaks muuta. Saate meelitada uusi tellijaid, kuna teie kanalit külastavad vaatajad võtavad teadmiseks teie kanali kommentaaride arvu.

6. Aitab luua sotsiaalse tõendi

Sotsiaalne tõestus on sotsiaalmeedia maailmas äärmiselt oluline. On üldteada tõsiasi, et inimesed pööravad tavaliselt tähelepanu kanalitele, millel on teatav sotsiaalne staatus. Kui suur hulk vaatajaid usaldab teie YouTube'i kanali levitatavat kontseptsiooni või ideed, lisanduvad uued vaatajad automaatselt. Sotsiaalse tõestuse tõttu oleksid need uued vaatajad rohkem valmis oma toetust kanalile laiendama. Saate osta YouTube'i kommentaare, et luua saidil sotsiaalseid tõendeid. Kui vaatajad näevad teie videote kommentaare, on neil huvi teie sisu rohkem vaadata.

7. Summuta negatiivsed kommentaarid

Sageli võivad inimesed postitada YouTube'i videotesse palju negatiivseid ja vaenu õhutavaid kommentaare, millel pole sisuga seost. Paljud inimesed kasutavad YouTube'i vaenulikkuse ja eelarvamuste propageerimiseks. Siin tuleks kasuks YouTube'i kommentaaride ostmine. Võite neist kommentaaridest teatada, kuid võite müra summutamiseks kasutada ka teist taktikat. Kui ostate YouTube'i kommentaare, võite olla kindel, et positiivsed kommentaarid varjutavad need negatiivsed kommentaarid, mis võivad teie videoid pikemas perspektiivis kahjustada. See on suurepärane strateegia Interneti-trollide vaos hoidmiseks ja nad ei saa vaenu õhutavatest kommentaaridest rahulolu ammutada.

8. Looge platvormil mõjuvõimu

Kui ostate YouTube'i kommentaare, hakkab teie videot platvormil tunnustama. Kui rohkem inimesi hakkab teie videoid vaatama, võimaldab see teil oma positsiooni ruumis tugevdada. Suurem vaatamiste arv tähendab rohkem meeldimisi, rohkem kommentaare ja rohkem tellijaid. Ja kui teie videotele on rohkem tellijaid ja kommentaare, julgustatakse ka rohkem vaatajaid teie sisu tellima ja kommentaare postitama. See tsükkel jätkub ja teil on võimalik kiiresti kõrgusi saavutada. Selle tulemusel saate platvormil pisut mõju avaldada. YouTube ei saa mitte ainult raha teenida, vaid ka mõjuvõim aitab teil luua uusi partnerlussuhteid ja uurida täiendavaid võimalusi.

9. Kommentaaride ja vaadete proportsionaalse kasvu tekitamine

Kui oled varem YTpalsist YouTube'i vaateid ostnud, siis oleks mõttekas osta ka YouTube'i kommentaare. Kui inimesed teie kanalit vaatavad, jätavad mõned neist tõenäoliselt mõned kommentaarid. See ei peegelda teie kanalit hästi, kui vaatamiste ja kommentaaride suhe on tohutult nihkunud. Saate seda olukorda parandada, ostes YouTube'i kommentaare, mis vastavad teie video vaatamiste arvule. Kuna teie vaated ja kommentaarid tunduvad autentsemad, soovitatakse inimestel teie kanalit jälgida ning videotele kommentaare ja meeldimisi jätta.

10. Hankige oma isiklikul veebisaidil rohkem liiklust

Saate kasutada oma YouTube'i kanali edu, et juhtida liiklust oma isiklikule veebisaidile. Kui ostate YouTube'i kommentaare usaldusväärsest allikast, nagu YTpals, on ette nähtud, et saate rohkem meeldimisi, vaatamisi ja tellijaid. Kui teie abonentide arv kasvab, saate oma mõju saidile oma veebisaidi liikluse edendamiseks kasutada. Teie YouTube'i kanal võimaldab teil sihtida inimesi, kes on huvitatud teie toodetava sisu tüübist.

järeldus

Ülalnimetatud YouTube'i videote kommentaaride suurendamise strateegiatest on selgelt näha, kui olulised kommentaarid YouTube'i ruumis on. Kui olete platvormil uustulnuk ja teil on raskusi endale nišši leidmisega, saate kasu YTpalsi teenusest Osta YouTube'i kommentaare. Kui ostate YouTube'i kommentaare usaldusväärsest allikast, nagu YTpals, saate kasutada kõiki ülalnimetatud eeliseid. YTpals vaatab teie video üle ja kirjutab kvaliteetseid autentseid kommentaare. Teil on ka võimalus esitada oma kommentaare. Teenus algab 24-72 tunni jooksul pärast tellimuse esitamist ning kommentaarid jaotuvad mitme päeva peale.

YTpals pakub mitmesuguseid tasulisi teenuseid, mis muudavad teie YouTube'i kanali edukamaks. Et rohkem teada saada, võta meiega ühendust täna!

Pakume rohkem YouTube'i turundusteenuseid

Teenus
Hind $
$ 30

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Keegi sisse ostetud
tagasi