Osta YouTube'i vaateajad

100% garanteeritud kohaletoimetamine

Mis kasu on YouTube'i vaatlustundide ostmisest?

  • ✅ Peate esitama ühe 15+ minutilise video
  • ✅ Aitab teil oma kanali raha teenimiseks 4,000-i tundideni jõuda
  • ✅ Vaatamistunnid aitavad suurendada YouTube'i ja Google'i otsingu paremusjärjestust
  • ✅ Hooldus HÕIVAB 24-72 tundides ja jätkub iga päev, kuni see on lõpule viidud
  • ✅ Kiire ja garanteeritud kohaletoimetamine
Mis kasu on YouTube'i vaatlustundide ostmisest?

Kiired viisid YouTube'i vaatamistundide suurendamiseks

Kiired viisid YouTube'i vaatamistundide suurendamiseks

Statista aruande kohaselt laaditakse YouTube'i igas minutis üles üle 500 tunni videoid. Kui sisu on nii palju, muutub asjakohaste otsingutulemuste soovitamise protsess raskemaks. Veel mõned aastad tagasi kasutas YouTube otsingutulemuste ja soovitatud videote kohandamiseks videote vaatamiste arvu. YouTube'i hindamiskriteeriumid on muutunud ja praegu võtab YouTube otsingutulemuste järjestamisel arvesse paljusid mõõdikuid.

Mõõdikut „Vaatamisaeg” peetakse YouTube'i asetuse määramisel kõige olulisemaks teguriks. YouTube uurib, kui kaua inimesed videoid vaatavad ja kas nad teie videotega suhtlevad või mitte. Asi ei ole ainult vaatamistes, vaid selles, kui kauaks inimesed teie videote külge jäävad. Vaatamiste arvu suurendamine on küll lihtne, kuid vaatamisaja orgaaniline suurendamine võib osutuda keeruliseks. Siin saab teid aidata YTpals. Sa saad osta YouTube'i vaatamistunde YTpalsist, et tõsta oma videote asetust YouTube'is ja Google'i otsingus.

Põhjalik vaatamisaja juhend

Vaatamisaeg on mõõdik, mis määrab, kui kaua teie sisu vaatajaid seotuna hoiab. Vaatamisaja pikendamiseks peate muutma oma videod vaatajatele paremini leitavamaks. Enne vaatamisaja suurendamise viiside juurde asumist heidame põgusa pilgu YouTube'i järjestamisalgoritmi ajaloole.

Kuni 2012. aastani peeti video edukuse esmaseks mõõdupuuks vaatamiste arvu. Videote paremusjärjestuse otsustas kogunenud vaatamiste arv. See tõi kaasa klikipeibutussöötade suurema kasutamise, kusjuures videote pealkirjad ja pisipildid olid enamasti seotud klikkide saamisega. Kuigi need klikipeibutusvideod saaksid palju vaatamisi, oleks vaatajaskonna säilitamise määr väga madal. Kõrge põrkemäär näitas, et kasutajad ei olnud soovitusega rahul. Selle tulemusena saadi aru, et vaatamiste arv ei näita video kvaliteeti ega asjakohasust kõige paremini.

YouTube mõistis, et video jaoks on parem mõõta aeg, mille kasutaja videole kulutab. Kui vaataja vaatab video lõpuni, näitab see suuremat rahulolu taset. Kuna suurem osa YouTube'i tulust saadakse reklaamidest, oleks loogiline, et vaatajad vaataksid videoid nii kaua kui võimalik. Reklaamijad tunnustavad YouTube'i selle kvaliteetse inventari ja selle eest, et see on vaatajaskonna jaoks igapäevane videote vaatamise sihtkoht.

2012. aasta oktoobris käivitati uus YouTube'i algoritm. See uus vaatamisajal põhinev algoritm võttis arvesse videoid, mis hoidsid vaatajaid kaasates. YouTube alustas videote paremusjärjestuse korrigeerimist ja autasustas neid, mis osutusid köitvaks ja hoidsid vaatajaid YouTube'is kõige kauem. Uue algoritmiga ei peetud vaatamiste arvu enam sisu järjestamise määrajaks.

Mis on vaatamisaeg?

Vaatamisaeg on üks paljudest mõõdikutest, mida YouTube SEO eesmärgil kasutab. YouTube kirjeldab vaatamisaega kui koguaega, mille vaatajad videot vaadates veedavad. YouTube Creator Playbook väidab ka, et videod, mis suurendavad saidil vaatamisaega, on optimeeritud nii, et need ilmuksid otsingutulemustes ja soovitatud videotes kõrgemale. Pole olemas ühte strateegiat, mille abil saaks oma kanali ja videote väärtust vaatajate silmis tõsta. See nõuab mitmekülgset lähenemist. YouTube'i vaatamistunde saate isegi YTpalsist osta. Enne selle juurde jõudmist peaksite YouTube'i vaatamisaja kohta mõningaid asju tundma.

Esiteks on vaatajaskonna säilitamise määr ja hinnanguline vaadatud minutid kaks omavahel tihedalt seotud tegurit. Aega, mille vaatajad teie sisule kulutavad, mõõdetakse minutites või sekundites. Vaatajaskonna säilitamise määr viitab keskmisele ajale, mille vaataja teie sisule kulutab. Kõrge säilitamismäär näitab video võimet kasutaja tähelepanu köita. YouTube jälgib, kuidas teie video mõjutab saidi kasutaja vaatamisaega.

Teiseks eelistab YouTube vaatamisaega kasutajaseansi kohta. Vaatamisaeg ei ole seotud ainult teie vaadatud video arvuga, vaid ka teie video panusega konkreetse kasutaja vaatamisaega YouTube'is. Vaatajaspetsiifiline seansiaeg on YouTube'i jaoks ülimalt oluline, kuna nende peamine eesmärk on hoida vaatajaid saidil pikemat aega rahulolevana ja kaasatuna.
Te ei saa vaatamisaja eest tasu, kui pikendate 30-sekundilist videot 20-minutiliseks. Peaasi on teha köitvaid videoid, mis panevad vaatajaid pikemaks ajaks kõrvale jääma. YouTube otsib sisu, mis suurendab saidi kasutajate vaatamisaega.

Näide YouTube'i vaatamisaja mõistmiseks

Kasutaja otsib YouTube'ist midagi konkreetset ja vaatab kõigepealt teie videot. Seejärel vaatab kasutaja mitmeid seotud videoid. Sel juhul hõlmab vaatamisaeg selle videoseeria seansi vaatamisaega. Vaatamisaega mõjutab negatiivselt see, kui vaatajad videost lahkuvad ja jätkavad uut otsingut. Kui teie videosisu loob uue YouTube'i vaatamise seansi, mõjutab vaatamisaega positiivselt. Näiteks väljakujunenud YouTuberi mõju suurendab vaatamisseansside arvu, kui kasutajad hakkavad vaatama teisi seotud YouTuberi videoid.

YouTube'i vaatamisaja tähtsus

Nüüd, kui oleme vaatamisajast teada, heidame pilgu peale vaatamisaja tähtsusele sisulooja jaoks –

  1. Kvaliteetne sisu: kui vaatajad vaatavad teie videoid lõpuni, näitab see tõsiasja, et teie YouTube'i sisu on kõrge kvaliteediga. YouTube eelistab lõpuks teie videoid ja tõstab nende asetust, reklaamides neid soovitatud videotena.
  2. monetiseerimine: YouTube'is raha teenimiseks AdSense'i kaudu partnerluse kaudu on oluline, et teie vaatamisaja mõõdikud oleksid muljetavaldavad. YouTube'i uute eeskirjade kohaselt peab teie sisul olema YouTube'is aastas vähemalt 4,000 kumulatiivset vaatamistundi, kui soovite raha teenida.
  3. Kasutajate rahulolu: kui teie YouTube'i kanali vaatamisaeg pikeneb, tähendab see, et teie vaatajad on teie sisuga rahul. See näitab, et suudate meelitada kaasatud publikut.

Kuidas teada saada oma kanali vaadatud tunde

Enne vaatamisaja pikendamise võimaluste leidmist on oluline heita pilk oma kanali statistikale. Selleks peate avama YouTube'is Creator Studio ja avama vasakpoolses menüüs vahekaardi Analüütika. Analüütikalehel tehke diagrammi allosas suvand " viimase 365 päeva vaade". Saate vaadata minutite koguarvu, mille inimesed on teie sisu vaatamiseks kulutanud. Kui teie arvud näitavad 240,000 4,000 või XNUMX tundi, siis olete edukalt ületanud monetiseerimise läve ja olete õigel teel.

Analyticsi kasutamine vaatajaskonna säilitamise mõistmiseks

Teie vaatajaskond peaks aja jooksul järjekindlalt vähenema, kuid videos on teatud punkte, kus teie vaatajaskonna säilitamine võib järsult langeda. Oluline on analüüsida vaatajaskonna säilitamise mõõdikut, et mõista teie kanali vaatajaskonna säilitamise vähenemise põhjuseid. Vaatajaskonna säilitamise kohta saate lisateavet ülevaatejaotise all olevalt analüütika vahekaardilt. Saate leida vaatajaskonna säilitamise määra tipud ja orud, mida saab korreleerida video konkreetsete punktidega. On teatud viise, kuidas saate oma video esimese 15 minuti jooksul oma vaatajaskonna tähelepanu köita.

Vaatame mõnda neist.

  1. Saabuge kiiresti punkti: kui teie video selgitab mõnda keerulist teemat või annab millegi kohta õpetust, soovib vaatajaskond kohe sisu juurde jõuda. Kui te ei jõua kiiresti põhisisu juurde, võite vaatajad välja lülitada.
  2. Eemalda sissejuhatav muusika: kui teie video sissejuhatus on eriti pikk, võivad vaatajad teie kanali hüljata. Lisaks kulutavad mõned sisuloojad palju aega, nõudes vaatajatelt „kellaikooni vajutamist”. Soovitav oleks jätta sissejuhatus lühike ja anda väike eelvaade asjadest, millest teie video räägib.
  3. Ärge kasutage Click sööta: Oluline on kasutada täpseid videopealkirju ja pisipilte, mis ei eksita vaatajaid. Kui teete klikipeibutussisu, on vaatajad ärritunud ja ei pruugi enam teie kanalile naasta. Teine viis, kuidas saate oma vaatajates uudishimu äratada, on näidata videonarratiivi haripunkti tiiserit.

Kuidas oma YouTube'i kanali vaatamisaega pikendada

Kui vaatajad veedavad teie videotele palju aega, tõstab YouTube'i algoritm teie kanali ja videod otsingusoovitustes esile. YouTube on ka varem selgitanud, et keskendub videotele, mis suurendavad vaatajate seansi aega YouTube'is. See ei võta arvesse mitte ainult järgmist videot, mida inimene pärast teie video vaatamist vaatas, vaid ka järjestikuste videote vaatamisaega pärast seda. Kanali vaatamisaja pikendamiseks pole ühtset strateegiat. Üks võimalus on osta YouTube'i vaatamistunde. Saate kasutada ka järgmisi näpunäiteid koos vaatamistundide ostmisega, et suurendada oma kanali vaatamisaega ja ka vaatajate seansi vaatamisaega.

1. Muutke oma video sissejuhatus võimsaks ja kaasahaaravaks

Oluline on kohe algusest peale publik kaasa haarata. Tihti öeldakse, et video esimesed 15 sekundit on publiku tähelepanu köitmisel üliolulised. YouTube'i esitusraamat sisaldab mõningaid soovitusi jõulise sissejuhatuse tegemiseks, mis koosneb

  • Põnev esimene kaader: Video esimene kaader peaks olema mõjuv kas isikupära ja sõnumite kasutamise või visuaalide kaudu.
  • Suhelge vaatajatega: Peaksite püüdma vaatajatega otse rääkida ja viidata neile eraldi, mitte kui publikule.
  • Tõsta nende uudishimu: Saate muuta vaatajate uudishimulikuks, tehes midagi või esitades neile küsimuse.
  • Klipi eelvaade: saate esitada videost väikese eelvaate, mis on alla 15 sekundi. Nii teab publik, mida oodata.

Kui kasutate alguses video sisurikkaid osi, jääb teie vaatajaskond tõenäolisemalt kõrvale ja vaatab teie sisu.

2. Ärge kasutage klõpssööta

On üldteada tõsiasi, et klikisöödad ei tööta, kui soovite oma videote vaatamisaega pikendada. Üsna sageli on neil vastupidine mõju, kuna vaatajad otsivad muud sisu, kui te lubadust ei täida. Kui lisate videole pisipildi ja pealkirja, peaksite ideaalis püüdma pakkuda vaatajaskonnale seda, mida nad videolt ootaksid. Väljamõeldud logo või sissejuhatusega video alustamine võib tunduda lahe, kuid peamine on jõuda asjani kiiresti.

3. Kasutage videotes peatükkide funktsiooni

YouTube'il on suurepärane funktsioon, mis võimaldab teil teha peatükke. Peatükid pole mitte ainult suurepärased pika video osadeks jaotamiseks, vaid võimaldavad ka vaatajatel näha, mis videost järgmisena saab. Kui soovite oma videosse lisada peatükkide funktsiooni, on oluline otsustada videolõigud. Igal lõigul või peatükil peaks ideaalis olema hea sissejuhatus ja huvitav narratiiv. Eelnevalt peatüki ligikaudse ülevaate koostamine oleks sel juhul ülimalt kasulik. Täiendav samm, mida saate teha, on peatükkide lisamine ajatemplite alusel. Nii saavad vaatajad ka pikema video teatud osa vaatamiseks lülituda erinevatele ajatemplitele.

4. Kaasake mustri katkestus

Kui soovite oma vaatamisaega pikendada, peavad teie videod vaatajaid köitma. Katkestavate mustrite kasutamine võib olla väga kasulik strateegia vaatajaid köitvate videote tegemiseks. Inimestel hakkab sageli igav, kui videos korduvad sarnased visuaalid ja narratiivid. Mustri katkestamise tehnikad, nagu kaamera nurga muutmine, ekraanil kuvatav graafika ja B-rull, võivad vaatajate tähelepanu köita. Mustri katkestus on sisuliselt tehnika, mis muudab konkreetset käitumist, mõtet või olukorda. Seda tehnikat toetavad käitumispsühholoogia ja neurolingvistiline programmeerimine. Kui lisate mustri katkestuse elemendid, loob see visuaale ja narratiive, mis muutuvad pidevalt ja hoiavad vaatajaid konksul.

5. Konkurentsianalüüs ja märksõnade uurimine

Märksõnade väärtust videosisus ei saa eirata, mistõttu on oluline videote avaldamisel uurida YouTube'ile omaseid märksõnu. Märksõnu saate uurida märksõnatööriista abil. Kõik, mida pead tegema, on sisestada sisuga seotud teema ja määrata sihtrühma otsinguhuvi sõltuvalt märksõna mahust. Märksõnauuringuid saate läbi viia, kasutades YouTube'i automaatse täitmise soovitusi.

Samuti tuleks aeg-ajalt läbi viia konkurentsianalüüs, et selgitada välja, millist sisu konkureerivad kanalid loovad. Konkurentsianalüüs on väga kasulik video siltide, märksõnade ja ka kommentaaride väljaselgitamiseks. Konkurentsianalüüsist saadud teavet saab kasutada sihtrühma mõistmise arendamiseks. Samuti aitab see leida sisulünki, mida saate oma videosisuga täita.

6. Kasutage oma videotes jutuvestmist

Suurepärane viis hoida vaatajaid oma videotega kaasas on loo vormis videote loomine. Lugude jutustamise kasutamine võib olla suurepärane idee vaatajatele, kes soovivad õppimise ajal meelelahutust saada. Saate mõelda uutele ja ainulaadsetele viisidele, kuidas oma sisu loo vormis edasi anda. See hoiab vaatajates huvi ja nad jätkavad teie videote vaatamist, suurendades samal ajal vaatamisaega. Videot luues pidage meeles, et peaksite tegema sisu, mis teid samal ajal lõbustab ja harib. Oluline on mõelda lugu nii narratiivi kui ka kaamera esitluse vormis, olenemata sellest, kui pikk video on.

7. Tehke koostööd teiste sisuloojatega

Suurepärane viis YouTube'i vaatamisaja pikendamiseks on teha koostööd sarnaselt mõtlevate inimestega, kes mõistavad teie brändi eesmärki. Kui teete koostööd teiste sisuloojatega, saate meelitada uusi vaatajaid ja laiendada oma vaatajaskonda. See omakorda aitab kaasa teie vaatamisajale ja aitab ka suurendada vaatajate kumulatiivset vaatamisaega, kui nad teie kaastöötaja kanalil sarnasel sisul klõpsavad. Neid koostöösuhteid tuleks käsitleda partnerlustena, mitte mõjutajaturundusena. Kuigi mõjutajaturunduse eesmärk on teenusele uue vaatajaskonna hankimine, on koostöö autentsem ja põhineb jagatud väärtustel.

8. Pikemad videod

Video vaatamisaega mõjutab ka pikkus. Kui pikemat videot saaks vaadata vaid mõne vaatajaga märkimisväärselt palju, siis lühema video puhul oleks sama vaatamisaja saamiseks vaja rohkem vaatajaid. Pikemad videod on paremad vaatamisaja pikendamiseks, kuid peamine on see, et need peaksid vaatajaid köitma. Need pikemad videod tuleks luua sihtrühma silmas pidades. Oleks kasulik laiendada mõnda oma olemasolevat lühivormingus videosisu. Võite mõelda ainulaadsetele viisidele sisu laiendamiseks. Kui pikemate variatsioonide edu on saavutatud, saate kustutada sama sisu, mis on lühikeste videote kujul.

9. Loo videosari

Teine suurepärane viis vaatamisaja pikendamiseks on videoseeria loomine. Videoseeria kogutud vaatamisaeg on tõenäoliselt suurem. Seda seetõttu, et vaatajad jätkavad seotud videote vaatamist. See seeria võib keskenduda konkreetsele teemale või väljakutsele. See võib olla isegi loo kujul. Kui teie videosari on kaasahaarav, tulevad vaatajad teie sisu otsima, mis suurendab aja jooksul vaatamistunde. Videosarja teema valimisel on soovitatav valida kõige rohkem vaadatud videod. Saate neid videoid kasutada uue sisu loomise alusena.

10. Kasutage YouTube Analyticsit mikro- ja makrovaadete mõistmiseks

YouTube'i analüüsijaotisest saate oma kanali kohta suurepärase ülevaate. Samuti saate uut teavet oma kanali makro- ja mikrovaadete kohta. YouTube'i analüütika võimaldab teil jälgida vaatajaskonda päevades ja kellaaegades. Lisaks sellele on võimalus vaadata ka videote endi andmeid. Peate kasutama analüütika jaotist, et määrata kindlaks kasutajate keskmine väljalangevusaeg. See aitab teil mõista, kuidas saate oma tulevastes videotes publiku seotust suurendada. Ainus viis, kuidas saate sisu vaatajate jaoks köitvamaks muuta, on mõista nende vajadusi, mida pakub YouTube'i analüüs. Saate kasutada teavet oma sisu kohandamiseks vastavalt vaatajaskonna vajadustele.

11. Õige postitamise aja määramine

Kui soovite oma kanali vaatamisaega pikendada, peavad teie videod olema leitavad. Selleks peavad videod õigel ajal otsingusoovitustes ilmuma. Interneti-uuringute kohaselt on ideaalne aeg YouTube'i sisu postitamiseks umbes pärastlõuna. Seda seetõttu, et vaatamise tipptunniks loetakse kell 8. Tagamaks, et teie videot kuvatakse vaatamise tipptundidel, peaksite jätma piisavalt aega nende indekseerimiseks. See soovitus töötab hästi tööpäevadel, kuid kui soovite videoid üles laadida nädalavahetustel, tuleb rakendada teistsugust strateegiat. Nädalavahetustel oleks parem videod veidi varem postitada, kuna nädalavahetustel on Interneti-liiklus üldiselt suurem.

12. Kasutage YouTube'i esitusloendeid

Vaatamisaja pikendamiseks ei pea vaataja tingimata teie videoid vaatama. Vaatamisaeg võib pikeneda, kui kasutaja vaatab esitusloendit, mis sisaldab ka teiste inimeste videoid. Esitusloendi koostamine võib olla teile väga kasulik, kuna see suunab potentsiaalsed vaatajad lineaarsema vaatamiskogemuse juurde. See võimaldab teil mõjutada kasutajate koguvaatamisaja seanssi. Esitusloendite loomiseks pole vaja teha muud, kui korraldada oma videod tähendusrikkas järjestuses, kus asjakohased sündmused, teemad, saated ja sarjad on koondatud ühte. Esitusloendid suurendavad ka tõenäosust, et teie videod ilmuvad soovitatud videotulemustes.

Esitusloendite funktsiooni kasutamisel oleks hea vaatamiskogemuse huvides neid optimeerida. Saate kasutada algus- ja lõpuaja funktsiooni, et määrata video sise- ja väljalülituspunktid. Sujuvama kasutuskogemuse loomiseks saate esitusloendis olevate videote sisse- ja lõppu kärpida. Samuti ärge unustage esitusloendit esitleda manustatud pleierites ja ka YouTube'i kanali lehel. Saate märkuste kaudu linkida ka esitusloendi lehele.

13. Kasutage lõpulehti ja kaarte

On nippe, mida saate kasutada, et inimesed jätkaksid teie videote vaatamist, mitte ei klõpsa liiga kiiresti. Üks nippe on YouTube'i kaartide funktsiooni kasutamine, mis võimaldab kasutajatel lisada videoekraanile lingi. Need kaartide kujul olevad videolingid ühendavad mõne muu video, esitusloendi või kanaliga. YouTube'i kaartide funktsiooni kasutamisel oleks hea mõte paigutada kaart kohta, kus publik tavaliselt maha jääb. See võimaldaks vaatajal vaadata seotud videot, mitte lõpetada vaatamisaega. End Slates on veel üks suurepärane võimalus vaatajate suunamiseks mõnele muule seotud videole.

14. Kaasake teaserid

Üsna sageli võivad teie vaatajad mõne sekundi pärast lahkuda, eriti kui tegemist on pika videoga. On viise, kuidas tagada vaatajate püsimine kauem. Võite kaaluda tiisrite lisamist oma video algusesse, mis võtab teie video olemuse kokku. Need teaserid annavad vaatajatele aimu, mida nad võiksid videolt oodata.

järeldus

Õige kasutamise korral võib YouTube olla suurepärane platvorm potentsiaalsete vaatajatega emotsionaalse sideme loomiseks. Kui kasutate neid vaatamisaja pikendamise strateegiaid, ei saa te mitte ainult rohkem tellijaid ja vaatamisi, vaid see mõjutab ka teie vaatajate seotust teie kaubamärgiga. Sa saad ka osta YouTube'i vaatamistunde YTpalsist ja kasutage neid strateegiaid koos, et oma vaatamisaega oluliselt pikendada. YTpalsi teenuse Buy YouTube Watch Hours abil saate YouTube'is vaadata 4,000 tundi, mis annab teile võimaluse oma kanalit monetiseerida. Teenus algab 24-72 tunni jooksul pärast tellimuse esitamist.

YTpals pakub mitmesuguseid tasulisi teenuseid, mis muudavad teie YouTube'i kanali edukamaks. Et rohkem teada saada, võta meiega ühendust täna!

Pakume rohkem YouTube'i turundusteenuseid

Teenus
Hind $
$ 30

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Keegi sisse ostetud
tagasi