Osta YouTube'i abonente

100% garanteeritud kohaletoimetamine

Mis kasu on YouTube'i tellijate ostmisest?

  • ✅ Julgustab teisi teie kanalit tellima
  • ✅ Tellijad jäävad kleepima ja neid ei eemaldata
  • ✅ Ohutu ja garanteeritud kohaletoimetamine
  • ✅ Tulemused algavad 24-72 tunni jooksul
  • ✅ Saate kõikjal 10-100i abonentidelt päevas
  • ✅ Tarnime alati rohkem, kui olete tellinud!
Mis kasu on YouTube'i tellijate ostmisest?

Peamised põhjused, miks peaksite kaaluma YouTube'i tellijate ostmist

Kas soovite saada YouTube'i kasutajaks? YouTube on sotsiaalne jõud ja ülemaailmne nähtus, mis meelitab ligi miljardeid vaatajaid kogu maailmas. Olenemata sellest, kas olete väljakujunenud ettevõte, idufirma või soovite oma talente näidata, on YouTube teie turunduseesmärkide saavutamiseks ideaalne platvorm.

Edukaks YouTube'i kasutajaks olemine hõlmab oma tellijate baasi suurendamist ning suure hulga jagamiste, meeldimiste ja kommentaaride saamist. Kuigi mõõdikud, nagu jagamised, videovaatamised ja kommentaarid, on olulised, on tellijate arvu suurendamine veelgi olulisem.

Kvaliteetse sisu loomine aitab, kuid teie video võib peituda miljonite sarnaste või paremate videote hulka, mida iga päev YouTube'i üles laaditakse. Täpselt öeldes laaditakse iga minut üles 500 tundi videosisu ja YouTube'is vaadatakse iga päev miljard tundi sisu.

Kiireim viis tellijate arvu suurendamiseks on osta YouTube'i tellijaid mainekast YouTube'i turundusteenuste ettevõttest.

Siin on üksikasjalikum ülevaade sellest, mis teeb YouTube'i populaarseks turundustööriistaks ja peamised põhjused, miks peaksite tellijaid ostma.

Mis teeb YouTube'ist populaarse turundustööriista?

Pew Research Centeri 2021. aasta uuring näitas, et YouTube on USA populaarseim platvorm ning enamik ameeriklasi eelistab seda teistele kanalitele.

Alates 2005. aastast, mil see käivitati, on YouTube saavutanud tugeva kohaloleku sajas riigis üle kogu maailma, hõlmates 95% maailma Interneti-elanikkonnast.

Siin on veel mõned SEM Rushi hämmastavad faktid ja arvud, mis näitavad, miks YouTube on turundajate jaoks ilmselge valik.

  1. YouTube'il on praegu üle maailma 2 miljardit igakuist kasutajat.
  2. Iga päev vaadatakse YouTube'is viis miljardit videot, mis tähendab miljard tundi videosisu tarbimist päevas.
  3. 74 protsenti Ameerika täiskasvanutest vaatab YouTube'i videoid.
  4. Vaatajad veedavad YouTube'i videotele keskmiselt nelikümmend minutit.
  5. Aastaks 2022 vaatab USA-s YouTube'i videoid hinnanguliselt 210 miljonit inimest
  6. Peale millenniaalide on kõige kiiremini kasvav demograafia 50–65-aastased (beebibuumi põlvkonnad) ja 36–49-aastased (X-põlvkond).
  7. 2019. aastal logis üle maailma 2 miljardit inimest sisse ja vaatas iga päev miljard tundi YouTube'i videoid.
  8. YouTube moodustab umbes veerandi maailma video voogedastusliiklusest, jäädes alla ainult Netflixile.
  9. Lisaks meelelahutusele vaatavad inimesed YouTube'i videoid uudiste ja teabe saamiseks, professionaalse töö tugevdamiseks ning ettevõtete ja kaubamärkide jälgimiseks.
  10. Kuus inimest kümnest eelistavad vaadata videoid otsesaadete vahendusel

Peamised põhjused YouTube'i tellijate ostmiseks

Koguda populaarsust

YouTube on kahtlemata üks parimaid platvorme oma talentide tutvustamiseks või oma töö kohta teadlikkuse levitamiseks. Edukad YouTuberid on ühed Interneti-maailma tuntuimad inimesed. Ükskõik, kas nad postitavad mänguvideoid, reisivloge või „kuidas teha” videoid, on need populaarsed YouTube'i kasutajad loonud oma kaubamärgi ja tutvustanud oma oskusi YouTube'is. Esimene samm edukaks YouTube'i kasutajaks saamiseks on populaarsuse saavutamine.

Mõned YouTube'i populaarseimad videokategooriad on järgmised:

  • Toote ülevaade – Alates 2017. aastast on YouTube'i vaatajad vaadanud mobiilseadmetes üle 50,000 XNUMX aasta tooteülevaate videoid. Usaldusväärsed arvustused mängivad olulist rolli tarbijate motiveerimisel ostu sooritama. Tooteülevaate videod võimaldavad vaatajaskonnal näha toote toimivust ja saada arvustajalt tagasisidet.
  • Videote kasti eemaldamine – Videote lahtipakkimine on muutunud vaatajate ostuotsuste oluliseks mõjutajaks. Need on ka tõhus viis brändidele oma uute toodete või teenuste teadlikkuse levitamiseks.
  • Haridus videod – Vaatajatele meeldivad YouTube'i videod moesuundade, kujutava kunsti, ajaloo, matemaatika, äri ja muudel teemadel.
  • Väljakutse videod – Sildi- ja väljakutsevideod on ülipopulaarsed alates „Highlighter Challenge’ist” kuni „Lõbusad ja juhuslikud faktid minu kohta”. See videovorming julgustab kasutajaid vaatama, kuidas sisuloojad seda väljakutset ainulaadsel viisil lahendavad.
  • Komöödia – Komöödiavideod kuuluvad vormingute hulka, millel on suur tõenäosus viiruslikuks saada.
  • Gaming – Alates „Minecraftist” kuni „League of Legends” – mänguvideod on YouTube'is populaarne kategooria.
  • Vlogid – Vlogid või videoblogid võimaldavad jälgijatel näha „tõelist” sind ja sinuga ühendust võtta. Parimatel vlogijatel on tavaliselt miljoneid tellijaid.

Isegi kui teete oma nišis kvaliteetse video ja postitate selle, pole kohese edu garantiid. Võib tunduda, et viiruslikul YouTuberil on salajane maagiline valem, mis toob kohese Interneti-kuulsuse. Nad lihtsalt salvestavad video ja postitavad ning sellele järgnevad miljonid vaatamised ja tellijad. Kuigi see võib toimida kuulsuste ja populaarsete kanalite puhul, peavad algajad hoogu käima, ostes YouTube'i tellijaid.

YouTube'i videot peetakse heaks, kui selle CTR (klikkimise määr) on üle 10 protsendi, selle säilitamine on 50 protsenti ja keskmine vaatamisaeg on neli minutit.

Läbiklõpsamissagedus ehk CTR arvutatakse, jagades teie videol tehtud klikkide arvu pisipiltide näitamiste arvuga (tiiservideo). Näiteks kui teie video pisipilti vaadatakse 1,00 korda ja videol klõpsab 10 inimest, on klikkimise määr 10 protsenti.

Mida suurem on YouTube'i konto tellijate arv, seda suuremad on võimalused CTR-i, säilitamise ja vaatamisaja suurendamiseks.

Hinnanguliselt võib teie esimese tuhande YouTube'i tellija hankimiseks kuluda peaaegu kaks aastat. See võib olla väga aeglane ja masendav kogemus inimestele, kes soovivad kanalile kiiresti oma jälje jätta.

Kui ostate YouTube'i tellijaid, saate hoogu juurde luua ja säilitada. YouTube'i tellijate ostmine saadab ka teistele YouTube'i kasutajatele sõnumi, et teie sisu on populaarne ja väärtuslik.

Kui teie tellijate arv suureneb, meelitab see üha rohkem inimesi teie videot vaatama ja teie kanalit tellima.

Haardeulatuse laiendamiseks kasutage mobiili

Kas teil on mitme kanaliga turundusstrateegia? Mobiiliturundus on digitaalse turunduse strateegia, mille eesmärk on jõuda vaatajaskonnani mobiilseadmetes, sealhulgas tahvelarvutites ja nutitelefonides. Statista hinnangul on 290. aastal seni mobiiltelefoni kasutajaid 2020 miljonit ameeriklast. Arvestades nutitelefonide levikut 79.10 protsenti, on USA mobiiltelefonide omanike poolest maailmas neljas.

Kuna kliendid suunavad oma tähelepanu mobiilseadmetele, seavad turundajad mobiiliturunduse abil esikohale oma sihtrühma mitmekanalilise kaasamise. Mobiiliturundus võib hõlmata brändisõnumite saatmist SMS-i või külmkõnede kaudu. Nendel push-turundusstrateegiatel on nii pikad kui ka lühiajalised puudused. Tarbijad saavad hõlpsalt kõnesid blokeerida ja reklaame edastada. Turundajate jaoks muutub tõuketurunduse abil investeeringutasuvuse jälgimine ja konkreetse kliendibaasi sihtimine keeruliseks.

YouTube sobib suurepäraselt mobiilseadmete sissetuleva või tõmbeturunduse jaoks. Sissetuleva turunduse kaudu saavad kaubamärgid kaasata ja kutsuda oma sihtkliente ning luua tugevaid suhteid.

Need HubSpoti arvud näitavad, miks YouTube on mobiiliturunduse jaoks õige valik.

  • Enamik täiskasvanuid (75 protsenti ) vaatab YouTube'i videoid oma mobiilseadmetes.
  • Võrreldes ühegi kaabelvõrguga jõuab YouTube nädalaga mobiilseadmetes rohkemate inimesteni vanuserühmas 18–49.
  • Rohkem kui kolm neljandikku YouTube'i vaatamisajast on mobiilseadmetes.

Google'i uuring näitab, et nutitelefonide kasutajad pööravad 1.4 korda suurema tõenäosusega tähelepanu kaubamärgiga sisule või reklaamidele YouTube'is.

Teadlased leidsid ka, et nutitelefonide videovaatajad tunnevad telerivaatajatega võrreldes tõenäolisemalt sidet kaubamärkidega, mis pakuvad mobiilseadmetes videosisu. Ja ennekõike näitas 2020. aasta uuring, et 70 protsenti vaatajatest tegid ostu pärast seda, kui nägid YouTube'is brändi videot.

Muud toimingud, mida vaatajad teevad pärast kaubamärgiga videote vaatamist oma mobiilseadmetes, on järgmised:

  • Külastage brändi veebisaiti või poodi.
  • Rääkige brändist teistega.
  • Muutke positiivselt oma arvamust brändi, teenuse või toote kohta.
  • Jagage kaubamärgiga videosisu teenuse, toote või ettevõtte kohta.

Nutikas viis võiduka mobiiliturunduse strateegia loomiseks on luua YouTube'is kaubamärgivideoid ja reklaamida neid laiemale vaatajaskonnale, ostes YouTube'i tellijaid. Inimesed otsivad vihjeid, et otsustada, mida sotsiaalmeedias vaadata ja milline sisu on nende aega väärt. Kui teie YouTube'i kontol on tuhandeid tellijaid, paistab see silma kui mainekas konto, mida paljud inimesed jälgivad.

Täiendage oma turundustegevust

Brändide jaoks on YouTube'i turundusstrateegia esmane prioriteet. Kaasahaaravad videod aitavad suurendada brändimälu ja meeldejäämist, sest visuaale töödeldakse tekstisõnumitega võrreldes kiiremini. YouTube'i videod võivad samuti aidata teie ettevõttel suunata liiklust teie veebisaidile või e-kaubanduse poodi, suurendada konversioone ja jõuda laiema vaatajaskonnani. YouTube'i kohalolek hõlbustab ka teie sihtrühmal teid otsingumootorites leida. Saate otseülekannet YouTube'i otseülekannete kaudu edastada. See tutvustab teie kaubamärki ja toodet või teenust kuluefektiivsel viisil laiemale publikule.

Kui teil on tugev tellijatebaas, on teie YouTube'i turundusstrateegial suur tõenäosus, et saate soovitud tulemusi anda.

YouTube'i tellijate loendi ostmine on suurepärane viis YouTube'i turundustegevuse täiendamiseks. See aitab teil peagi uusi jälgijaid koguda ning meeldimisi, kommentaare ja jagamisi koguda. Kui tellijaid on rohkem, saate koostada ulatusliku meililoendi, mis mängib võtmerolli konversioonide ja seotuse suurendamisel.

Tellijate loend pakub soojaid müügivihjeid, mida saate kasutada jälgimiseks, kaasamiseks ja lõpuks klientideks muutmiseks. YouTube'i tellijate arv on üks olulisi pingerea tegureid. Aktiivsete YouTube'i tellijate ostmine aitab teie ettevõttel rohkem tuntust saada. Mida suurem on teie tellijate arv, seda tugevam on teie maine ja usaldusväärsus, mis võib meelitada teie kanalile rohkem orgaanilisi tellijaid.

Teenige rohkem

Üks põhjusi, miks paljud inimesed YouTube'i kanali loovad, on raha teenimine. Kuuekohalist aastas teenivate YouTube'i kanalite arv on aastaga 40 protsenti kasvanud, samas kui 10,000 50 dollarit aastas teenivad kanalid kasvasid XNUMX protsenti.
Paljud edukad YouTube'i kasutajad teenivad YouTube'ist kuuekohalise sissetuleku. Näiteks isikliku rahanduse YouTuber Nate O'Brienil on 1.1 miljonit tellijat ja ta teenis aastaga 444,000 8.5 dollarit reklaamitulu. YouTube'i tippstaarid, nagu PewDiePie ja Smosh, teenivad 12–XNUMX miljonit dollarit.

YouTube'is raha teenimise alustamiseks peab teil olema viimase kaheteistkümne kuu jooksul vähemalt tuhat tellijat ja 4000 avalikku vaatamistundi. Kui saate nii palju tellijaid, saate YouTube'i pakutavas partnerprogrammis osaleda. See võimaldab teil teenida tulu tellimustelt, reklaamidelt, kaupade müügilt ja kanali liikmesustelt.

Google AdSense: partnerlus annab teile juurdepääsu tööriistadele, mis võimaldavad teil oma videoid Google AdSense'i abil raha teenida. Enamik YouTube'i kuulsusi teenib suure osa oma sissetulekust Google AdSense'ist. Näiteks kui teil on 1,000,000 36,000 XNUMX tellijat, kes vaatavad nädalas kahte teie videot, võite teenida ainuüksi AdSense'i kaudu kuni XNUMX XNUMX dollarit.

Hinnanguliselt võib 20,000 28 vaatamist päevas aidata teil teenida keskmiselt 47–460 dollarit päevas, kusjuures igakuine tulu on 769–5,600 dollarit. Kui vaatamiste arv päevas jääb samaks, võite teenida 9,353–XNUMX dollarit aastas.

Kaupade müük: YouTube'i partnerid saavad selle funktsiooni YouTube'i kontol lubades müüa kaksteist kaupa. Mõned kuulsused on teeninud miljoneid oma fännidele kaupa müües. Rootsi videomängude tähel PewDiePie'l on YouTube'is 98 miljonit tellijat ja ta teenib kaupade müügist kuus 6.8 miljonit dollarit. Samuti saate oma kanalil oma kaupa/tooteid reklaamida.

Kanali liikmelisus: kui teie YouTube'i kanalil on 1000 tellijat, saate raha teenida, lubades oma kontol kanali liikmesuse funktsiooni. Teie jälgijad ja fännid maksavad igakuiseid makseid, et saada boonussisu, sealhulgas reaalajas vestlusi, erivideoid ja märke. YouTube'i parimad videoloojad teenivad kanali liikmesuste kaudu iga kuu 40,000 XNUMX dollarit.

Mõjurite turustamine: olenevalt oma nišist saate oma sissetulekuallikaid mitmekesistada ka sidusettevõtte turunduse, sponsorluse ja veebikursustega. Ettevõtted maksavad YouTube'i kasutajatele, kellel on palju jälgijaid, et reklaamida oma kaubamärki või toodet kanalil. Populaarsed YouTube'i sisuloojad on bränditeadlikkuse edendamisel samavõrra tõhusamad kui kuulsused ja mõjutajad. YouTube'i mõjutajad nõuavad kaubamärkide reklaamimiseks tavaliselt kõrgemaid hindu kui Instagrami postitused. Kui teil on 2000 100 tellijat, võite teenida XNUMX dollarit video kohta.

Uuringu kohaselt küsib kesktaseme mõjutaja oma YouTube'i kontol brändi reklaamimise eest 2,000 dollarit 100,000 XNUMX tellija kohta.
Peamised põhjused, miks peaksite kaaluma YouTube'i tellijate ostmist

Tõeliste tellijate meelitamine

Turundajad kasutavad müügi ja kaasatuse suurendamiseks nn karja mentaliteeti. Karja mentaliteet viitab sellele, kuidas teised mõjutavad inimesi midagi tegema, sest enamik inimesi teeb seda.

Sotsiaalsete loomadena toetume otsuste tegemisel teistelt saadud teabele. Alates karjäärivalikutest, poliitilistest kalduvustest kuni garderoobideni kujundavad meie kalduvused tavaliselt meie sotsiaalsed tähelepanekud. Psühholoogid uurisid, kuidas sotsiaalsed õppimisstrateegiad kujundavad inimeste kollektiivset intelligentsust.

Nad leidsid, et inimesed kipuvad teisi kopeerima ja mida rohkem inimesi on teatud valiku teinud, seda rohkem neid kopeerisid teised. Nii valivad inimesed rakendusi nende allalaadimisandmete põhjal või jälgivad sotsiaalmeedia kontosid, millel on palju jälgijaid. Samuti on tõsi, et kui inimesed otsivad ja leiavad video, millel on rohkem tellijaid, vaatamisi ja meeldimisi, otsustavad nad seda videot jälgida. Kui vaatajad näevad, et video katvus on madal, kipuvad nad eeldama, et sisu pole vaatamist väärt. Nad võivad kiiresti edasi liikuda ja otsida sarnast videot populaarsemalt YouTube'i kanalilt, millel on suurem vaatajaskond.

Teie YouTube'i kanali tellijate puudumine vähendab ka tõenäosust, et teie videole meeldib meeldimisi, kommentaare või jagamisi, kuna vaatajad pole kindlad, kas see on usaldusväärne teabeallikas. Kui maksate tellijate eest, suurendate teiste inimeste võimalust saada teie jälgijateks ja tellijateks lihtsalt karja mentaliteedi tõttu.

Kehtestage end autoriteedina

Üks olulisemaid põhjusi YouTube'i tellijate ostmiseks on teie brändi/isikliku brändi autoriteetsuse suurendamine. Kui teie YouTube'i kanalil on rohkem tellijaid, annab see märku, et olete nišis tõsine mängija, võrreldes käputäie tellijatega. Nagu ülalpool rõhutatud, avab suurem tellija teile võimalused teenida rohkem raha, teha koostööd teiste spetsialistide ja mõjutajatega.

SEM rushi 2019. aasta uuringu kohaselt usub 48 protsenti inimestest, et YouTube aitaks järgmise viie aasta jooksul suhtekorraldussuhtluse tõhususe suurendamiseks suurima panuse. Olenemata sellest, kas teie nišš on suhtekorralduse, moe, nahahoolduse, rahanduse, mängude või komöödia vallas, YouTube'i tellijate arvu suurendamine aitab teil end valdkonnaeksperdina tõestada.

Vähendage pingutusi

Tellijad mängivad teie edus YouTuberina võtmerolli. Alates võimaluste monetiseerimisest, ulatuse suurendamisest, populaarsuse saavutamisest kuni võrgustike loomiseni pakub suur tellijate arv mitmeid eeliseid. Platvormi uutele tulijatele võib tellijate võitmine ja usaldusväärsuse suurendamine olla keeruline. Esimese 1000 jälgija võitmine nõuab järjepidevat pingutust, kuid võtab aega. Uuring näitab, et tuhande tellija saamiseks võib kuluda kuni kaks aastat.

YouTube'i tellijate arvu suurendamine võib hõlmata suurt tähelepanu pööramist video kvaliteedile, üleslaadimise sagedusele, otsingumootori optimeerimisele (SEO), et tõsta oma video otsingujärjestust ja muid strateegiaid. Kuigi need jõupingutused on vajalikud, peate oma YouTube'i video kõigi aspektide õigeks muutmiseks pühendama palju aega. Vaatamata kvaliteetse ja kaasahaarava video tegemisele ei pruugi esimestel aastatel olla palju tellijaid.

Kui ostate tellijaid, aitab see luua teie jälgijate baasi kiiresti ja minimaalse pingutusega. Selle asemel, et muretseda oma tellijate arvu pärast, saate keskenduda uute, köitvate videote loomisele, mis köidavad teie sihtrühma.

Otsi paremusjärjestus

Aherfsi sõnul on Google'i otsingulehtedel ja YouTube'is kõrgem asetus digitaalturundajate jaoks esmatähtis, kuna:

  • 68 protsenti veebikogemustest saavad alguse otsingumootorist – inimesed leiavad teie video tõenäolisemalt, kui olete otsingumootoris kõrgemal kohal.
  • 75 protsenti Google'i otsijatest ei jõua esimese lehe tulemusteni kaugemale ja ainult 0.78 protsenti kasutajatest klikib teisel lehel otsingutulemustel

YouTube'i videote asetuse tõstmiseks Google'is saate teha mitmeid asju. Nende hulka kuuluvad õigete märksõnade leidmine ja kasutamine (need on sõnad, mida teie sihtrühm kasutab teie omaga sarnase sisu otsimiseks), YouTube'i siltide lisamine ja YouTube'i videokvaliteedi optimeerimine. Kiireim viis on aga oma abonentide arvu suurendada.

Neil Pateli sõnul järjestab YouTube videod järgmistel alustel:

  • Kanali tugevus
  • Mitmeid arvamusi
  • Märksõna asjakohasus
  • Aktsiad
  • Organ
  • Usalda
  • Kommentaarid
  • Vaatajaskonna hoidmine

Usaldus on omakorda seotud YouTube'i kanali tellijate arvuga, välja arvatud vaated ja autoriteet. Uuringud näitavad, et YouTube'i video meeldimiste, vaatamiste, kommentaaride ja jagamiste arv on tugevas korrelatsioonis YouTube'i kõrgema asetusega. Oluline põhjus YouTube'i tellijate eest tasumiseks on see, et saate suurendada oma video meeldimiste, vaatamiste ja kommentaaride arvu, hankides rohkem tõelisi tellijaid ja laiendades oma katvust.

YouTube'i kanalid, millel on rohkem tellijaid, saavad Google'is ja YouTube'is kohapeal tehtavates otsingutes prioriteetse paigutuse. Tellijate arv on ka võtmetegur, mida YouTube'i algoritmid videote järjestamisel kasutavad. Kuigi kommenteerimine või meeldimine on ühekordne tegevus, näitavad tellimused, et inimesed näevad teie loodud videosisu regulaarselt. See mängib keskset rolli YouTube'i pakutava väärtuse kajastamisel.

See on põhjus, miks enamik YouTube'i kasutajaid julgustab tellimusi tegema.

Olenemata sellest, kust teie tellijad tulevad, aitab rohkema tellijate arv optimeerida teie SEO-d. See tagab, et teie video leiab ja vaatab suurem vaatajaskond. Järelikult, mida rohkem inimesi teie sisu vaatab, seda suurem on teie YouTube'i kanali orgaaniliste tellijate voog.
Kui palute inimestel kommentaare jätta, aitab see tõsta ka teie videote asetust YouTube'is. Abonendibaasi loomine on esimene samm nende strateegiate kasutuselevõtuks kõrgema asetuse saavutamiseks.

Kaasake oma tellijaid

Hea tellijate baas suurendab teie enesekindlust, kui olete alles alustanud YouTube'i kasutajana. See kehtib ka neile, kes on juba mõnda aega YouTube'i videoid loonud, kuid pole suutnud oma tellijate baasi luua.
Kui teil on märkimisväärne arv tellijaid ja vaatamisi, tunnete end motiveeritud regulaarselt värsket sisu lisama. Looge videoid oma kunsti, muusika, reisimise, toidu või elukutse kohta, et kaasata oma tõelisi tellijaid.

Seejärel saate teha isikliku video, et tervitada oma tõelisi tellijaid ning panna nad tundma end väärtustatuna ja erilisena. Videole originaalse vesimärgi lisamine mitte ainult ei kaitse teie videot, vaid võimaldab vaatajatel sellel klõpsata ja teie kanalit tellida. Tellimisnupp kuvatakse automaatselt teie algsele vesimärgile.
Tellijate kaasamine hõlmab ka nende huvidele vastavate videote tegemist. Siin on HubSpoti statistika, mis näitab, millist sisu YouTube'i vaatajad eelistavad.

  • Muusikavideod on YouTube'is ühed populaarseimad.
  • Ostlemisega seotud videote vaatamistunnid olid viimasel ajal viis korda pikemad.
  • YouTube teeb 70 protsendile vaatajatest brändidest teadlikud.
  • Vaatajad ostavad kaks korda suurema tõenäosusega toote, mida nad YouTube'is vaatasid.
  • Võrreldes teiste platvormidega otsivad vaatajad YouTube'ist tõenäolisemalt teavet teenuse, toote või kaubamärgi kohta.
  • YouTube'i kasutajad eelistavad YouTube'i õppevideoid toote kasutusjuhendi või juhiste lugemisele.
  • Peamised põhjused YouTube'i vaatamiseks on meelelahutus ja lõõgastus.
  • Lõõgastavatel videotel, nagu seebi lõikamine, on vaatamisaeg 70 protsenti suurem.
  • Teised populaarsed YouTube'i sisukategooriad on komöödia- ja õpetusvideod.

Täiendage YouTube'i algoritmi

YouTube'i algoritm on spetsiifiline ja otsustab peaaegu kolm neljandikku YouTube'i vaatajate vaadatavatest videotest. YouTube'i soovitused põhinevad mitmel mõõdikul, nagu tellijad, vaatajate ajalugu, vaatamisaeg, asjakohasus ja seotus. Peamine põhjus tellijate ostmiseks on see, et algoritm soovitab tõenäoliselt teie videot rohkematele vaatajatele.

YouTube'i tellijate ostmine on lihtne ja kiire

Kui tunnete muret alamseadmete ostmiseks õige saidi leidmise pärast, on siin lihtne lahendus. YTpals on juhtiv sait osta YouTube'i tellijaid. Võite oodata kiireid tulemusi ja sujuvamat ostuprotsessi. Esimesed 50 YouTube'i tellijat saate osta juba 20 dollari eest, samas kui 5000 vaatamist on hinnaga 60 dollarit.

Saate valida ka tasuta YouTube'i vaatamised, et kiirendada oma tellijate baasi, meeldimiste, kommentaaride ja jagamiste suurendamist.

YTpalsil on ka YouTube'i meeldimiste, kommentaaride, vaatamistundide ja jagamiste jaoks konkurentsivõimeline hind, mis võib teie YouTube'i turundusstrateegiat täiendada. Tellijate eest tasumisel hakkate neid kätte saama 24 tunni jooksul. Kui olete tunnistajaks YouTube'i tellijate juurdekasvu käegakatsutavatele eelistele, saate järk-järgult suurendada tellijate arvu 100, 500 või enamani.

Kui soovite kommentaare osta, pakub YTpals kohandatud kommentaare taskukohaste hindadega. Saate oma YouTube'i videole, mille olete üles laadinud, madala hinnaga kohe osta kümme kohandatud kommentaari. Samuti saate osta konkurentsivõimeliste hindadega 30 või 50 kommentaari. Meeldimiste osas pakub YTpals 200 YouTube'i meeldimist 20 dollari eest.
Nende kõigi komplektina ostmine annab kindla aluse, mida vajate oma YouTube'i kanali edu saavutamiseks uuele tasemele.

Pakume rohkem YouTube'i turundusteenuseid

Teenus
Hind $
$ 30

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Keegi sisse ostetud
tagasi