Affiliate Program Aftale

FORORD

Vores datterselskaber er meget vigtige for os. Vi gør vores bedste for at behandle dig med den retfærdighed og respekt, du fortjener. Vi spørger blot den samme overvejelse af dig. Vi har skrevet følgende tilknyttede aftale med dig i tankerne samt for at beskytte vores virksomheds gode navn. Så vær så god med os, når vi fører dig gennem denne juridiske formalitet.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at give os besked. Vi er stærkt tilhængere af ligetil og ærlig kommunikation. For de hurtigste resultater bedes du sende os en e-mail på support@ytpals.zendesk.com.

AFFILIAT AFTALE

LÆS VENLIGST HELE AFTALEN.

Du kan udskrive denne side til dine registreringer.

DETTE ER EN JURIDISK AFTALE MELLEM DIG OG YTPALS (DBA YTPALS.com)

Ved at indsende online-ansøgningen accepterer du, at du har læst og forstået vilkårene og betingelserne i denne aftale, og at du accepterer at være juridisk ansvarlig for enhver og enhver betingelse og vilkår.

  1. Oversigt

Denne aftale indeholder de fuldstændige vilkår og betingelser, der gælder for, at du bliver en affiliate i YTpals.com's Affiliate Program. Formålet med denne aftale er at tillade HTML-link mellem dit websted og YTpals.com-webstedet. Bemærk venligst, at i hele denne aftale refererer "vi", "os" og "vores" til YTpals.com, og "dig", "din" og "din" refererer til det tilknyttede selskab.

  1. Tilknyttede forpligtelser

2.1. For at begynde tilmeldingsprocessen skal du udfylde og indsende onlineansøgningen. Det faktum, at vi automatisk godkender ansøgninger, betyder ikke, at vi ikke kan revurdere din ansøgning på et senere tidspunkt. Vi kan afvise din ansøgning efter eget skøn. Vi kan annullere din ansøgning, hvis vi fastslår, at dit websted er uegnet til vores program, herunder hvis det:

2.1.1. Fremmer seksuelt eksplicit materiale
2.1.2. Fremmer vold
2.1.3. Fremmer forskelsbehandling på grund af race, køn, religion, nationalitet, handicap, seksuel orientering eller alder
2.1.4. Fremmer ulovlige aktiviteter
2.1.5. Indeholder materiale, der krænker eller hjælper andre med at krænke ophavsret, varemærke eller andre intellektuelle ejendomsrettigheder eller at overtræde loven
2.1.6. Inkluderer "YTpals" eller variationer eller stavefejl deraf i sit domænenavn
2.1.7. Er på anden måde ulovlig, skadelig, truende, ærekrænkende, uanstændig, chikanerende eller racemæssigt, etnisk eller på anden måde modstander af os efter vores eget skøn.
2.1.8. Indeholder software-downloads, der potentielt muliggør omdirigering af provision fra andre datterselskaber i vores program.
2.1.9. Du må ikke oprette eller designe dit websted eller nogen anden hjemmeside, som du driver, eksplicit eller underforstået på en måde, der ligner vores hjemmeside, eller designe din hjemmeside på en måde, der får kunderne til at tro, at du er YTpals.com eller enhver anden tilknyttet virksomhed.
2.1.10. Websteder, der udelukkende er designet med det formål at give kuponer, er ikke berettiget til at tjene provision gennem vores affiliate program.
2.1.11. Du må ikke tilmelde dig for at tjene kommission på ordrer, du afgiver til dig selv. Eventuelle provisioner optjent gennem afgivelsen af ​​sådanne ordrer vil blive fortabt og kan resultere i lukning af din tilknyttede konto.

2.2. Som medlem af YTpals.com's Affiliate Program vil du have adgang til Affiliate Account Manager. Her vil du være i stand til at gennemgå vores programs detaljer og tidligere udgivne affilierede nyhedsbreve, downloade HTML-kode (der giver links til websider på YTpals.com-webstedet) og bannerreklamer, gennemse og få sporingskoder til vores kuponer og tilbud . For at vi nøjagtigt kan holde styr på alle gæstebesøg fra dit websted til vores, skal du bruge HTML-koden, som vi giver til hvert banner, tekstlink eller andet affiliatelink, vi giver dig.

2.3. YTpals.com forbeholder sig retten til til enhver tid at gennemgå din placering og godkende brugen af ​​dine links og kræve, at du ændrer placeringen eller brugen for at overholde de retningslinjer, du har fået.

2.4. Vedligeholdelse og opdatering af dit websted er dit ansvar. Vi overvåger muligvis dit websted, da vi føler os nødvendige for at sikre os, at det er opdateret og for at underrette dig om eventuelle ændringer, som vi mener, bør forbedre din ydeevne.

2.5. Det er helt dit ansvar at følge alle gældende intellektuelle ejendomsrettigheder og andre love, der vedrører dit websted. Du skal have udtrykkelig tilladelse til at bruge enhver persons ophavsretligt beskyttede materiale, uanset om det er en skrivning, et billede eller andet ophavsretligt beskyttet værk. Vi er ikke ansvarlige (og du er eneansvarlige), hvis du bruger en anden persons ophavsretligt beskyttede materiale eller anden intellektuel ejendomsret i strid med loven eller tredjeparts rettigheder.

  1. YTpals.com rettigheder og forpligtelser

3.1. Vi har ret til at overvåge dit websted til enhver tid for at afgøre, om du følger vilkårene og betingelserne i denne aftale. Vi kan underrette dig om eventuelle ændringer på dit websted, som vi mener bør foretages, eller for at sikre, at dine links til vores websted er passende, og for at underrette dig yderligere om eventuelle ændringer, som vi mener bør foretages. Hvis du ikke foretager de ændringer på dit websted, som vi mener er nødvendige, forbeholder vi os retten til at afslutte din deltagelse i YTpals.com Affiliate Program.

3.2. YTpals.com forbeholder sig retten til at opsige denne aftale og din deltagelse i YTpals.com Affiliate Program med det samme og uden varsel til dig, hvis du begår bedrageri i din brug af YTpals.com Affiliate Program, eller hvis du misbruger dette program på nogen måde. Hvis sådan svindel eller misbrug opdages, er YTpals.com ikke ansvarlig over for dig for nogen provision for sådanne svigagtige salg.

3.3. Denne aftale begynder efter vores accept af din tilknyttede ansøgning og fortsætter, medmindre den opsiges nedenfor.

  1. Opsigelse

Enten du eller vi kan afslutte denne aftale til enhver tid med eller uden grund ved at give den anden part skriftlig meddelelse. Skriftlig meddelelse kan være i form af post, e-mail eller fax. Derudover ophører denne aftale straks efter enhver overtrædelse af denne aftale fra dig.

  1. Ændring

Vi kan til enhver tid ændre enhver af vilkårene og betingelserne i denne aftale efter eget skøn. I sådanne tilfælde vil du blive underrettet via e-mail. Ændringer kan omfatte, men er ikke begrænset til, ændringer i betalingsprocedurerne og YTpals.com's Affiliate Program-regler. Hvis en ændring er uacceptabel for dig, er din eneste mulighed at afslutte denne aftale. Din fortsatte deltagelse i YTpals.com's Affiliate Program efter offentliggørelsen af ​​ændringsmeddelelsen eller den nye aftale på vores websted vil indikere din accept af ændringerne.

  1. Betaling

YTpals.com bruger en tredjepart til at håndtere al sporing og betaling. Tredjeparten er ShareASale.com affiliate netværket. Gennemgå venligst netværkets betalingsbetingelser.

  1. Adgang til tilknyttet kontogrænseflade

Du opretter en adgangskode, så du kan gå ind i vores sikre tilknyttede kontogrænseflade. Derfra vil du være i stand til at modtage dine rapporter, der beskriver vores beregning af de provisioner, du har fået.

  1. Reklamebegrænsninger

8.1. Du kan frit promovere dine egne websteder, men naturligvis kan enhver promovering, der nævner YTpals.com, blive opfattet af offentligheden eller pressen som en fælles indsats. Du skal vide, at visse former for annoncering altid er forbudt af YTpals.com. For eksempel er annoncering, der almindeligvis omtales som "spamming", uacceptabel for os og kan forårsage skade på vores navn. Andre generelt forbudte former for annoncering omfatter brugen af ​​uopfordret kommerciel e-mail (UCE), opslag til ikke-kommercielle nyhedsgrupper og krydsposting til flere nyhedsgrupper på én gang. Derudover må du ikke annoncere på nogen måde, der effektivt skjuler eller misviser din identitet, dit domænenavn eller din retur-e-mail-adresse. Du må bruge forsendelser til kunder til at promovere YTpals.com, så længe modtageren allerede er kunde eller abonnent på dine tjenester eller websted, og modtagere har mulighed for at fjerne sig selv fra fremtidige forsendelser. Du kan også skrive til nyhedsgrupper for at promovere YTpals.com, så længe nyhedsgruppen udtrykkeligt hilser kommercielle beskeder velkommen. Du skal til enhver tid klart repræsentere dig selv og dine websteder som uafhængige af YTpals.com. Hvis det kommer til vores opmærksomhed, at du spammer, vil vi overveje denne årsag til øjeblikkelig opsigelse af denne aftale og din deltagelse i YTpals.com Affiliate Program. Eventuelle afventende saldi, som du skylder, vil ikke blive betalt, hvis din konto lukkes på grund af sådan uacceptabel annoncering eller opfordring.

8.2. Tilknyttede virksomheder, der blandt andre søgeord eller udelukkende byder i deres Pay-Per-Click-kampagner på søgeord som YTpals.com, YTpals, www.YTpals, www.YTpals.com og/eller eventuelle stavefejl eller lignende ændringer af disse – det være sig separat eller i kombination med andre søgeord – og diriger ikke trafikken fra sådanne kampagner til deres egen hjemmeside, før den omdirigeres til vores, vil blive betragtet som krænkere af varemærker og vil blive udelukket fra YTpals' affiliate program. Vi vil gøre alt for at kontakte affiliate før forbuddet. Vi forbeholder os dog retten til at udelukke enhver krænkende varemærke fra vores tilknyttede program uden forudgående varsel og ved den første forekomst af en sådan PPC-budadfærd.

8.3. Tilknyttede virksomheder er ikke forbudt at indtaste kundeemnets oplysninger i kundeemneformularen, så længe kundeemnernes oplysninger er reelle og sande, og disse er gyldige kundeemner (dvs. oprigtigt interesserede i YTpals' service).

8.4. Affiliate må ikke transmittere nogen såkaldte "mellemliggende annoncer", "Parasiteware™", "Parasitic Marketing", "Shopping Assistance Application", "Toolbar-installationer og/eller tilføjelser", "Shopping Wallets" eller "vildledende pop-ups og /eller pop-unders" til forbrugere fra det tidspunkt, hvor forbrugeren klikker på et kvalificerende link, indtil forbrugeren har forladt YTpals' websted helt (dvs. ingen side fra vores websted eller nogen YTpals.coms indhold eller branding er synlig i slutningen -brugerens skærm). Som anvendt heri. "Parasiteware™" og "Parasitic Marketing" skal betyde en applikation, der (a) ved utilsigtet eller direkte hensigt forårsager overskrivning af tilknyttede og ikke-tilknyttede provisionssporingscookies på andre måder end et kundeinitieret klik på et kvalificerende link på en webside eller e-mail; (b) opsnapper søgninger for at omdirigere trafik gennem en installeret software og derved forårsager, at pop-ups, kommissionssporingscookies sættes på plads eller andre provisionssporingscookies til at blive overskrevet, hvor en bruger under normale omstændigheder ville være ankommet til samme destination via resultater givet af søgningen (søgemaskiner er, men ikke begrænset til, Google, MSN, Yahoo, Overture, AltaVista, Hotbot og lignende søge- eller biblioteksmaskiner); (c) sæt kommissionssporingscookies gennem indlæsning af YTpals-websted i IFrames, skjulte links og automatiske pop-ups, der åbner YTpals.com's websted; (d) målretter tekst på websteder, bortset fra de websteder, der ejes 100 % af applikationsejeren, med henblik på kontekstuel markedsføring; (e) fjerner, erstatter eller blokerer synligheden af ​​tilknyttede bannere med andre bannere end dem, der er på websteder 100 % ejet af ejeren af ​​applikationen.

  1. Tildeling af licenser

9.1. Vi giver dig en ikke-eksklusiv, ikke-overførbar, tilbagekaldelig ret til (i) at få adgang til vores websted via HTML-links udelukkende i overensstemmelse med vilkårene i denne aftale og (ii) udelukkende i forbindelse med sådanne links, til at bruge vores logoer, handelsnavne, varemærker og lignende identifikationsmateriale (samlet benævnt "Licenserede materialer"), som vi leverer til dig eller autoriserer til sådanne formål. Du er kun berettiget til at bruge det Licenserede Materiale i det omfang, du er medlem af YTpals.com's Affiliate Program. Du accepterer, at al brug af det licenserede materiale vil ske på vegne af YTpals.com, og den gode vilje, der er forbundet dermed, vil udelukkende være til fordel for YTpals.com.

9.2. Hver part er indforstået med ikke at bruge den anden parts beskyttede materialer på nogen måde, der er nedsættende, vildledende, uanstændigt eller på anden måde skildrer festen i et negativt lys. Hver part forbeholder sig alle sine respektive rettigheder til det materiale, der er omfattet af denne licens. Bortset fra den licens, der er tildelt i denne aftale, bevarer hver part al ret, ejendom og interesse til sine respektive rettigheder, og ingen rettigheder, ejendom eller interesser overføres til den anden.

  1. Nægtelse af ansvar

YTPALS.com GIVER INGEN UDTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅEDE REPRÆSENTATIONER ELLER GARANTIER VEDRØRENDE YTPALS.com SERVICE OG WEBSTED ELLER PRODUKTERNE ELLER TJENESTER LEVERET DERI, NOGEN UNDERFORSTÅET GARANTI OM YTPALS.com ER MULIGHED, UDVIKLING OG MULIGHED. UDELUKKET. YDERLIGERE GØR VI INGEN ERKLÆRING OM, AT DRIFTEN AF VORES WEBSTED VIL VÆRE UAFBRUDT ELLER FEJLFRI, OG VI ER IKKE ANSVARLIGE FOR KONSEKVENSERNE AF NOGEN AFBRYDELSE ELLER FEJL.

  1. Repræsentationer og garantier

Du repræsenterer og garanterer, at:

11.1. Denne aftale er behørigt og gyldigt udført og leveret af dig og udgør din juridiske, gyldige og bindende forpligtelse, der kan håndhæves over for dig i overensstemmelse med dens vilkår;

11.2. Du har den fulde ret, magt og autoritet til at indgå og være bundet af vilkårene og betingelserne i denne aftale og til at udføre dine forpligtelser i henhold til denne aftale uden godkendelse eller samtykke fra nogen anden part;

11.3. Du har tilstrækkelig ret, ejendom og interesse i og til de rettigheder, der er tildelt os i denne aftale.

  1. Ansvarsbegrænsninger

VI VIL IKKE VÆRE ANSVARLIGE OVER FOR DIG MED HENSYN TIL NOGEN EMNE I DENNE AFTALE I HENHOLD TIL ENHVER KONTRAKT, Uagtsomhed, TORT, STRENGT ANSVAR ELLER ANDEN JURIDISK ELLER RETTLIGT TEORI FOR ENHVER INDIREKTE, TILFÆLDELIG, FØLGELIG, FØLGELIG, TAB AF OMSÆTNING ELLER GOODWILL ELLER FORVENTET FORTJENESTE ELLER TABET FORRETNING), SELVOM VI ER BLEVET UNDRETET OM MULIGHEDEN FOR SÅDANNE SKADER. YDERLIGERE, UANSET NOGET MIDDEL, DER ER INDEHOLDT I DENNE AFTALE, SKAL YTPALS.com'S KUMULATIVE ANSVAR OVER FOR DIG UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER SOM OPSTÅR AF ELLER RELATET TIL DENNE AFTALE, UANSET DET ER BASEREDE I KONTRAKTER, ULOVLIGHED, UTRÆKKELIGHED, UTRÆKKELIGT OVERSKRIFT DE SAMLEDE KOMMISSIONSGEBYRER, DER BETALES TIL DIG I HENHOLD TIL DENNE AFTALE.

  1. Skadesløsholdelse

Du accepterer hermed at holde YTpals.com og dets datterselskaber og tilknyttede selskaber skadesløs og deres direktører, embedsmænd, ansatte, agenter, aktionærer, partnere, medlemmer og andre ejere, mod ethvert krav, handlinger, krav, forpligtelser, tab, skader, domme, forlig, omkostninger og udgifter (inklusive rimelige advokatsalærer) (enhver eller alt det foregående, i det følgende benævnt "Tab"), i det omfang sådanne tab (eller handlinger i forbindelse hermed) opstår som følge af eller er baseret på (i) enhver påstand om, at vores brug af de tilknyttede varemærker krænker ethvert varemærke, handelsnavn, servicemærke, ophavsret, licens, intellektuel ejendomsret eller anden ejendomsret tilhørende en tredjepart, (ii) enhver urigtig fremstilling af en repræsentation eller garanti eller brud på en pagt og aftale lavet af dig heri, eller (iii) ethvert krav relateret til dit websted, herunder, uden begrænsning, indhold deri, der ikke kan henføres til os.

  1. Fortrolighed

Alle fortrolige oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, forretningsoplysninger, tekniske, økonomiske og kundeoplysninger, som den ene part videregiver til den anden under forhandlingerne eller den gyldige periode i denne aftale, der er mærket "fortroligt", forbliver den eneste ejendom af den afslørende part, og hver part vil holde sig fortrolige og ikke bruge eller videregive sådanne beskyttede oplysninger fra den anden part uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra den afslørende part.

  1. Diverse

15.1. Du accepterer, at du er en uafhængig kontrahent, og intet i denne aftale vil skabe et partnerskab, joint venture, agentur, franchise, salgsrepræsentant eller ansættelsesforhold mellem dig og YTpals.com. Du har ingen bemyndigelse til at fremsætte eller acceptere tilbud eller repræsentationer på vores vegne. Du vil ikke fremsætte nogen erklæringer, hverken på dit websted eller andre på dit websted eller på anden måde, som med rimelighed ville modsige noget i dette afsnit.

15.2. Ingen af ​​parterne kan overdrage sine rettigheder eller forpligtelser i henhold til denne Aftale til nogen part, undtagen til en part, der opnår hele eller i det væsentlige hele en tredjeparts forretning eller aktiver.

15.3. Denne aftale styres af og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i staten New York uden hensyntagen til konflikter mellem love og principper deri.

15.4. Du må ikke ændre eller give afkald på nogen bestemmelse i denne aftale, medmindre det er skriftligt og underskrevet af begge parter.

15.5. Denne aftale repræsenterer hele aftalen mellem os og dig og erstatter alle tidligere aftaler og kommunikation fra parterne, mundtlig eller skriftlig.

15.6. Overskrifterne og titlerne i denne Aftale er kun medtaget for nemheds skyld og må ikke begrænse eller på anden måde påvirke vilkårene i denne Aftale.

15.7. Hvis en bestemmelse i denne Aftale anses for at være ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal denne bestemmelse elimineres eller begrænses i det mindst mulige omfang, således at parternes hensigt gennemføres, og resten af ​​denne aftale har fuld kraft og virkning.

 

Dette dokument blev sidst opdateret den december 2, 2022

Nogen ind købt
siden