Returnerings- og Refunderingspolitik

Vi tilbyder ikke-håndgribelige uigenkaldelige varer. Som kunde er du ansvarlig for at forstå dette ved køb af ethvert produkt / service på vores site.

Kontakt kundesupport

99% af problemer kan løses med en simpel e-mail. Vi beder dig om at kontakte os ved hjælp af vores Kontakt os side. Vores kundeserviceafdeling vender tilbage til dig inden for 24-72 (normalt mindre end 24 timer) med en gennemgang af din bekymring og en løsning.

Kvalificerede anmodninger om refusion

● Ikke-levering af produktet / tjenesten:

I nogle tilfælde er procestidene langsommere, og det tager lidt længere tid, før din ordre er færdig. I dette tilfælde anbefaler vi at kontakte os for at få hjælp. Krav om manglende levering skal indsendes skriftligt til vores kundeserviceafdeling inden for 7 dage fra bestillingen.

● Produktet ikke som beskrevet:

Sådanne problemer rapporteres til vores kundeserviceafdeling inden for 7 dage fra købsdatoen. Der skal fremlægges klare bevis for, at det købte produkt / service ikke er som beskrevet på webstedet. Klager, der kun er baseret på kundens falske forventninger eller ønsker, overholdes ikke.

● Politik for afbestilling af abonnement:

Når du køber et Enterprise-, Elite- eller Celebrity-abonnement, debiteres du automatisk samme dag i hver måned. Hvis du på et tidspunkt ikke længere har brug for dit YTpals-abonnement, så send os en besked via vores Kontakt os side, og vi indstiller din konto til at udløbe ved slutningen af ​​dit nuværende måneds abonnement. Du er velkommen til at annullere dit abonnement når som helst. Hvis du for eksempel abonnerer på september 23rd, men skriver os om at annullere din konto et par uger senere den oktober 10th, indstiller vi din konto til at annullere den oktober 23rd, hvilket ville være slutningen på dit nuværende måneds abonnement. Hvis du foretrækker øjeblikkelig aflysning, skal du bare fortælle os det, og vi kan også gøre det for dig. Du er ikke forpligtet til at forblive abonneret i nogen periode, men du bliver nødt til at skrive os, når du er klar til at annullere. Vi håndterer det derefter og sender dig en bekræftelsesmeddelelse.

● Politik for tilbagebetaling af abonnement:

Hvis du køber en abonnementsplan og er utilfreds med tjenesten af ​​en eller anden grund, bedes du kontakte os inden for 7 dage af din abonnements betalingsdato, og vi refunderer fuldt ud og annullerer dit abonnement. Hvis du kontakter os mere end 7 dage efter, at dit abonnement blev foretaget og anmodet om refusion, gennemgår vores team din konto, og hvis vi finder det passende, refunderer du din ordre fuldt ud. Tidligere 7 dage har du ikke ret til refusion.

Forpligtet til tilfredshed

Vi står bag vores produkter og er stolte over at kunne levere de højeste kvalitet sociale medier engagement tjenester online i dag. Vi kan ikke altid tilbyde en refusion, men hvis du ikke er tilfreds med din ordre inden for 7-dage Kontakt os og vi vil finde en løsning på dine bekymringer.

Nogen ind købt
siden