Dohoda o partnerském programu

ÚVODNÍ SLOVO

Naše přidružené společnosti jsou pro nás velmi důležité. Snažíme se, abychom s vámi zacházeli spravedlivě a s respektem, který si zasloužíte. Jednoduše vás žádáme o stejnou úvahu. S ohledem na tuto skutečnost jsme s vámi napsali následující dohodu o přidružení, abychom chránili dobré jméno naší společnosti. Vezměte prosím na vědomí, že vás touto právní formalitou provádíme.

Máte-li jakékoli dotazy, neváhejte a dejte nám vědět. Jsme pevně zastánci přímé a upřímné komunikace. Pro nejrychlejší výsledky nám napište na adresu support@ytpals.zendesk.com.

PŘIPOJITELNÁ DOHODA

PŘEČTĚTE SI PROSÍM CELOU DOHODU.

TUTO STRÁNKU MŮŽETE VYTISKNOUT PRO SVÉ ZÁZNAMY.

TOTO JE PRÁVNÍ SMLOUVA MEZI VÁMI A YTPALS (DBA YTPALS.com)

PŘEDKLÁDÁNÍM ONLINE PŘIHLÁŠKY SOUHLASÍTE S TÍM, ŽE STE SI PŘEČTELI A POCHOPILI PODMÍNKY TÉTO SMLOUVY A SOUHLASÍTE, ŽE BUDETE ZA KAŽDOU A KAŽDOU PODMÍNKU ODPOVĚDNÍ.

  1. O programu

Tato smlouva obsahuje úplné podmínky, které se vztahují na to, abyste se stali přidruženým partnerem v přidruženém programu YTpals.com. Účelem této smlouvy je umožnit HTML propojení mezi vaší webovou stránkou a webovou stránkou YTpals.com. Vezměte prosím na vědomí, že v celé této smlouvě „my“, „nás“ a „naše“ označují YTpals.com a „vy“, „vaše“ a „vaše“ odkazují na přidruženou společnost.

  1. Přidružené závazky

2.1. Chcete-li zahájit proces registrace, vyplňte a odešlete online přihlášku. Skutečnost, že žádosti schvalujeme automaticky, neznamená, že vaši žádost nemůžeme později přehodnotit. Vaši žádost můžeme zamítnout dle vlastního uvážení. Můžeme zrušit vaši žádost, pokud zjistíme, že vaše stránky nejsou vhodné pro náš Program, včetně následujících:

2.1.1. Propaguje sexuálně explicitní materiály
2.1.2. Podporuje násilí
2.1.3. Podporuje diskriminaci na základě rasy, pohlaví, náboženství, národnosti, zdravotního postižení, sexuální orientace nebo věku
2.1.4. Podporuje nezákonné činnosti
2.1.5. Zahrnuje jakékoli materiály, které porušují nebo pomáhají ostatním porušovat autorská práva, ochranné známky nebo jiná práva duševního vlastnictví nebo porušovat zákon
2.1.6. Zahrnuje „YTpals“ nebo jejich variace či překlepy v názvu své domény
2.1.7. Je jinak jakýmkoli způsobem nezákonný, škodlivý, výhružný, pomlouvačný, obscénní, obtěžující nebo rasově, etnicky nebo jinak nevhodný pro nás podle našeho výhradního uvážení.
2.1.8. Obsahuje stahování softwaru, která potenciálně umožňují odklony provize od jiných přidružených společností v našem programu.
2.1.9. Nesmíte vytvářet nebo navrhovat své webové stránky nebo jakékoli jiné webové stránky, které provozujete, výslovně nebo předpokládaně způsobem, který se podobá našemu webu, ani navrhovat své webové stránky způsobem, který vede zákazníky k domněnce, že jste YTpals.com nebo jakákoli jiná přidružená společnost.
2.1.10. Webové stránky navržené výhradně za účelem poskytování kuponů nejsou způsobilé k získávání provizí prostřednictvím našeho affiliate programu.
2.1.11. Nemůžete se zaregistrovat, abyste získali provizi z objednávek, které zadáte pro sebe. Veškeré provize získané prostřednictvím zadávání takových objednávek propadnou a mohou vést k ukončení vašeho přidruženého účtu.

2.2. Jako člen affiliate programu YTpals.com budete mít přístup k Affiliate Account Manageru. Zde si budete moci prohlédnout podrobnosti o našem programu a dříve publikované affiliate newslettery, stáhnout HTML kód (který poskytuje odkazy na webové stránky v rámci webu YTpals.com) a bannerové kreativy, procházet a získat sledovací kódy pro naše kupóny a nabídky. . Abychom mohli přesně sledovat všechny návštěvy hostů z vašich stránek na naše stránky, musíte použít HTML kód, který poskytujeme pro každý banner, textový odkaz nebo jiný přidružený odkaz, který vám poskytneme.

2.3. YTpals.com si vyhrazuje právo kdykoli zkontrolovat vaše umístění a schválit použití vašich odkazů a požadovat, abyste umístění nebo použití změnili, aby byly v souladu s pokyny, které vám byly poskytnuty.

2.4. Údržba a aktualizace vašeho webu bude vaší odpovědností. Můžeme váš web sledovat, jak to považujeme za nutné, abychom se ujistili, že je aktuální, a abychom vás informovali o všech změnách, které by podle našeho názoru měly zlepšit váš výkon.

2.5. Je zcela vaší odpovědností dodržovat všechny příslušné zákony o duševním vlastnictví a další zákony týkající se vašeho webu. Musíte mít výslovné povolení k použití materiálu chráněného autorskými právy jakékoli osoby, ať už jde o psaní, obrázek nebo jakékoli jiné dílo chráněné autorskými právy. Nebudeme odpovědní (a vy ponesete výhradní odpovědnost), pokud použijete materiál chráněný autorskými právy nebo jiné duševní vlastnictví jiné osoby v rozporu se zákonem nebo právy třetích stran.

  1. Práva a povinnosti YTpals.com

3.1. Máme právo vaše stránky kdykoli sledovat, abychom zjistili, zda dodržujete podmínky této smlouvy. Můžeme vás upozornit na jakékoli změny na vašich stránkách, které by podle našeho názoru měly být provedeny, nebo abychom se ujistili, že vaše odkazy na naše webové stránky jsou vhodné, a dále vás budeme informovat o jakýchkoli změnách, které by podle našeho názoru měly být provedeny. Pokud na svých stránkách neprovedete změny, které považujeme za nezbytné, vyhrazujeme si právo ukončit vaši účast v partnerském programu YTpals.com.

3.2. YTpals.com si vyhrazuje právo ukončit tuto Smlouvu a vaši účast v Partnerském programu YTpals.com okamžitě a bez upozornění, pokud se dopustíte podvodu při používání Partnerského programu YTpals.com nebo pokud tento program jakýmkoli způsobem zneužijete. Pokud je takový podvod nebo zneužití odhalen, YTpals.com vám nenese odpovědnost za žádné provize za takový podvodný prodej.

3.3. Tato smlouva bude zahájena přijetím vaší žádosti o přidružení a bude pokračovat, pokud nebude ukončena níže.

  1. Ukončení

Vy nebo my můžeme tuto dohodu kdykoli ukončit, ať už s důvodem nebo bezdůvodně, písemným oznámením druhé straně. Písemné oznámení může být ve formě pošty, e-mailu nebo faxu. Kromě toho bude tato smlouva okamžitě ukončena v případě jakéhokoli jejího porušení.

  1. Změna

Jakékoli podmínky této smlouvy můžeme kdykoli upravit podle vlastního uvážení. V takovém případě budete informováni e-mailem. Úpravy mohou zahrnovat, ale nejsou omezeny na změny v platebních procedurách a pravidlech partnerského programu YTpals.com. Pokud je pro vás jakákoliv úprava nepřijatelná, jedinou možností je ukončit tuto smlouvu. Vaše pokračující účast v přidruženém programu YTpals.com po zveřejnění oznámení o změně nebo nové smlouvy na našich stránkách bude znamenat váš souhlas se změnami.

  1. Platba

YTpals.com využívá třetí stranu, která zajišťuje veškeré sledování a platby. Třetí stranou je přidružená síť ShareASale.com. Přečtěte si laskavě platební podmínky sítě.

  1. Přístup k rozhraní účtu affiliate partnera

Vytvoříte heslo, abyste mohli vstoupit do našeho zabezpečeného rozhraní přidruženého účtu. Odtud budete moci dostávat zprávy, které budou popisovat náš výpočet provizí, které vám náleží.

  1. Omezení propagace

8.1. Můžete svobodně propagovat své vlastní webové stránky, ale každá propagace, která zmiňuje YTpals.com, může být samozřejmě veřejností nebo tiskem vnímána jako společné úsilí. Měli byste vědět, že určité formy reklamy jsou na YTpals.com vždy zakázány. Například reklama běžně označovaná jako „spam“ je pro nás nepřijatelná a mohla by poškodit naše jméno. Mezi další obecně zakázané formy reklamy patří používání nevyžádaných komerčních e-mailů (UCE), příspěvky do nekomerčních diskusních skupin a křížové zasílání příspěvků do více diskusních skupin najednou. Kromě toho nesmíte inzerovat žádným způsobem, který účinně zatajuje nebo zkresluje vaši identitu, název vaší domény nebo zpáteční e-mailovou adresu. K propagaci YTpals.com můžete používat e-maily zákazníkům, pokud je příjemce již zákazníkem nebo předplatitelem vašich služeb nebo webových stránek a příjemci mají možnost se z budoucích e-mailů odstranit. Můžete také přispívat do diskusních skupin za účelem propagace YTpals.com, pokud tato skupina výslovně vítá komerční zprávy. Vždy musíte jasně prezentovat sebe a své webové stránky jako nezávislé na YTpals.com. Pokud zjistíme, že spamujete, zvážíme tento důvod k okamžitému ukončení této smlouvy a vaší účasti v partnerském programu YTpals.com. Jakékoli nevyřízené zůstatky, které vám dlužíte, nebudou vyplaceny, pokud bude váš účet ukončen kvůli takové nepřijatelné reklamě nebo žádostem.

8.2. Přidružené společnosti, které kromě jiných klíčových slov nebo výhradně nabízejí ve svých kampaních s platbou za proklik na klíčová slova jako YTpals.com, YTpals, www.YTpals, www.YTpals.com a/nebo jakékoli jejich překlepy nebo podobné změny – ať už samostatně nebo v kombinaci s jinými klíčovými slovy – a nesměřují provoz z takových kampaní na jejich vlastní webovou stránku před jejím přesměrováním na naši stránku, budou považováni za porušovatele ochranných známek a bude jim zakázán vstup do partnerského programu YTpals. Uděláme vše, co je v našich silách, abychom přidruženou společnost před zákazem kontaktovali. Vyhrazujeme si však právo vyloučit jakéhokoli porušovatele ochranné známky z našeho přidruženého programu bez předchozího upozornění a při prvním výskytu takového chování při nabízení PPC.

8.3. Přidruženým společnostem není zakázáno zadávat informace o potenciálním zákazníkovi do formuláře potenciálních zákazníků, pokud jsou informace potenciálních zákazníků skutečné a pravdivé a jedná se o platné potenciální zákazníky (tj. upřímně se zajímají o službu YTpals).

8.4. Partner nebude přenášet žádné takzvané „vsunuté reklamy“, „Parasiteware™“, „Parazitický marketing“, „Aplikace pro asistenci při nakupování“, „Instalace lišty nástrojů a/nebo doplňky“, „Nákupní peněženky“ nebo „klamavá vyskakovací okna a /nebo pop-under“ pro spotřebitele od okamžiku, kdy spotřebitel klikne na kvalifikační odkaz, dokud spotřebitel zcela neopustí web YTpals (tj. na konci není vidět žádná stránka z našeho webu ani žádný obsah nebo značka YTpals.com - uživatelská obrazovka). Jak se zde používá a. „Parasiteware™“ a „Parazitický marketing“ znamená aplikaci, která (a) náhodným nebo přímým záměrem způsobí přepsání souborů cookie pro sledování provizí přidružených a nepřidružených subjektů jakýmkoli jiným způsobem, než je kliknutí na kvalifikační odkaz na webové stránce iniciované zákazníkem. nebo email; (b) zachycuje vyhledávání za účelem přesměrování provozu prostřednictvím nainstalovaného softwaru, čímž způsobí, že se zavedou vyskakovací okna, soubory cookie pro sledování provize nebo jiné soubory cookie pro sledování provize budou přepsány tam, kde by se uživatel za normálních okolností dostal do stejného cíle prostřednictvím výsledky dané vyhledáváním (vyhledávače jsou mimo jiné Google, MSN, Yahoo, Overture, AltaVista, Hotbot a podobné vyhledávače nebo adresáře); (c) nastavit soubory cookie pro sledování provize prostřednictvím načítání stránky YTpals v rámcích IFrame, skrytých odkazů a automatických vyskakovacích oken, které otevírají stránky YTpals.com; (d) zacílí text na jiných webových stránkách, než jsou webové stránky, které 100% vlastní vlastník aplikace, za účelem kontextového marketingu; (e) odstraní, nahradí nebo zablokuje viditelnost affiliate bannerů jinými bannery, než těmi, které jsou na webových stránkách 100% vlastněných vlastníkem aplikace.

  1. Udělení licencí

9.1. Udělujeme vám nevýhradní, nepřenosné a odvolatelné právo na (i) přístup na naše stránky prostřednictvím odkazů HTML výhradně v souladu s podmínkami této smlouvy a (ii) výhradně ve spojení s takovými odkazy na používání našich log, obchodní názvy, ochranné známky a podobné identifikační materiály (souhrnně „licencované materiály“), které vám poskytujeme nebo autorizujeme za tímto účelem. Licencované materiály jste oprávněni používat pouze v rozsahu, v jakém jste řádným členem přidruženého programu YTpals.com. Souhlasíte s tím, že veškeré použití licencovaných materiálů bude jménem YTpals.com a dobrá vůle s tím spojená bude výlučně ve prospěch YTpals.com.

9.2. Každá strana souhlasí, že nebude používat vlastní materiály druhé strany žádným způsobem, který je pohrdavý, zavádějící, obscénní nebo který stranu jinak vykresluje v negativním světle. Každá strana si vyhrazuje všechna svá příslušná práva k vlastnickým materiálům, na které se vztahuje tato licence. Kromě licence udělené v této dohodě si každá strana ponechává veškerá práva, nároky a podíly na svých příslušných právech a žádná práva, nároky ani úroky na druhou nejsou převedeny.

  1. Odmítnutí odpovědnosti

YTPALS.com NEPOSKYTUJE ŽÁDNÁ VÝSLOVNÁ NEBO PŘEDPOKLÁDANÁ PROHLÁŠENÍ NEBO ZÁRUKY TÝKAJÍCÍ SE SLUŽEB A WEBOVÝCH STRÁNEK YTPALS.com NEBO PRODUKTŮ NEBO SLUŽEB NA TOM POSKYTOVANÝCH, JAKÉKOLI PŘEDPOKLÁDANÉ ZÁRUKY A SCHOPNOSTI, NEPŘÍJEMNOU VHODNOST VZTAHUJÍCÍCH SE K STRÁNKÁM YTPALS.com VYLOUČENO. NAVÍC NEPROHLAŠUJEME, ŽE PROVOZ NAŠICH STRÁNEK BUDE NEPŘERUŠENÝ NEBO BEZ CHYB A NENESEME ODPOVĚDNOST ZA NÁSLEDKY JAKÝCHKOLI PŘERUŠENÍ NEBO CHYB.

  1. Zastoupení a záruky

Prohlašujete a zaručujete, že:

11.1. Tato Smlouva byla řádně a platně uzavřena a doručena vámi a představuje vaši právní, platnou a závaznou povinnost, vynutitelnou vůči vám v souladu s jejími podmínkami;

11.2. Máte plné právo, pravomoc a oprávnění uzavírat a být vázáni podmínkami této smlouvy a plnit své povinnosti podle této smlouvy bez souhlasu nebo souhlasu jakékoli jiné strany;

11.3. Máte dostatečná práva, nároky a podíly na právech, která nám jsou poskytována v této Smlouvě, a na těchto právech.

  1. Omezení odpovědnosti

NEBUDEME VŮČI VÁM ODPOVĚDNI ZA ŽÁDNÝ PŘEDMĚT TÉTO SMLOUVY V RÁMCI JAKÉKOLI SMLOUVY, nedbalosti, deliktu, PŘÍSNÉ ODPOVĚDNOSTI ČI JINÉ PRÁVNÍ ČI SPRAVEDLNÉ TEORIE ZA JAKÉKOLI NEPŘÍMÉ, NÁHODNÉ, NÁHODNÉ, NÁSLEDNÉ NÁSLEDNÉ OMEZENÍ ZTRÁTA VÝNOSŮ NEBO DOBRÉHO JMÉNA NEBO PŘEDPOKLÁDANÝCH ZISKŮ NEBO ZTRÁTY OBCHODNÍHO PODNIKÁNÍ), I KDYŽ NÁM BYLI UPOZORNĚNY NA MOŽNOST TAKOVÝCH ŠKOD. DÁLE, BEZ OHLEDU NA CO OPAČNÉ USTANOVENÍ UVEDENÉ V TÉTO SMLOUVĚ, V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEBUDE KUMULATIVNÍ ODPOVĚDNOST YTPALS.com vůči VÁM VYPLÝVAJÍCÍ Z TÉTO SMLOUVY NEBO SOUVISEJÍCÍ S TÉTO SMLOUVOU, AŤ UŽ NA ZÁKLADĚ JINÉ SMLOUVY, LEGLIOR, LEGLIGABLE, SMLOUVA TŘÍ, NEGLIGENCE PŘEKROČTE CELKOVÉ PROVIZE ZAPLACENÉ VÁM NA ZÁKLADĚ TÉTO SMLOUVY.

  1. Odškodnění

Tímto souhlasíte s tím, že odškodníte a ochráníte YTpals.com a jeho dceřiné a přidružené společnosti a jejich ředitele, úředníky, zaměstnance, zástupce, akcionáře, partnery, členy a další vlastníky proti jakýmkoli nárokům, akcím, požadavkům, závazkům, ztráty, škody, rozsudky, vyrovnání, náklady a výdaje (včetně přiměřených poplatků za právní zastoupení) (kterékoli nebo všechny výše uvedené dále jen „ztráty“), pokud takové ztráty (nebo jednání s nimi související) vyplývají nebo jsou způsobeny na základě (i) ​​jakéhokoli tvrzení, že naše používání přidružených ochranných známek porušuje jakoukoli ochrannou známku, obchodní název, servisní značku, autorská práva, licenci, duševní vlastnictví nebo jiná vlastnická práva jakékoli třetí strany, (ii) jakékoli nepravdivé prohlášení o zastoupení nebo záruka nebo porušení smlouvy a dohody, kterou jste zde učinili, nebo (iii) jakýkoli nárok související s vaším webem, včetně, ale bez omezení, obsahu, který nám nelze přičíst.

  1. Důvěrnost

Veškeré důvěrné informace, včetně, ale nikoli výhradně, jakýchkoli obchodních, technických, finančních a zákaznických informací zveřejněných jednou stranou druhé straně během vyjednávání nebo po dobu účinnosti této Smlouvy, která je označena jako „Důvěrné“, zůstanou výhradním vlastnictvím strany poskytující informace a každá strana bude zachovávat mlčenlivost a nebude používat nebo zveřejňovat takové informace o vlastnictví druhé strany bez výslovného písemného souhlasu strany poskytující informace.

  1. Smíšený

15.1. Souhlasíte s tím, že jste nezávislým dodavatelem a nic v této smlouvě nevytvoří žádné partnerství, společný podnik, agenturu, franšízu, obchodního zástupce nebo zaměstnanecký vztah mezi vámi a YTpals.com. Nebudete mít žádné oprávnění činit nebo přijímat jakékoli nabídky nebo prohlášení naším jménem. Neučiníte žádné prohlášení, ať už na svých stránkách nebo na jiných vašich stránkách nebo jinak, které by přiměřeně odporovalo čemukoli v tomto oddílu.

15.2. Žádná strana nesmí postoupit svá práva nebo povinnosti vyplývající z této smlouvy na žádnou stranu, s výjimkou strany, která získává veškeré nebo podstatně všechny podniky nebo aktiva třetí strany.

15.3. Tato dohoda se bude řídit a bude vykládána v souladu s právními předpisy státu New York bez ohledu na kolize zákonů a jejich zásad.

15.4. Nesmíte měnit ani se vzdát kteréhokoli ustanovení této smlouvy, pokud není písemně a podepsáno oběma stranami.

15.5. Tato smlouva představuje úplnou dohodu mezi námi a vámi a nahrazuje všechny předchozí dohody a sdělení stran, ústní nebo písemnou.

15.6. Nadpisy a názvy obsažené v této dohodě jsou uvedeny pouze pro přehlednost a nijak neomezují ani jinak neovlivňují podmínky této smlouvy.

15.7. Pokud bude kterékoli ustanovení této dohody shledáno neplatným nebo nevymahatelným, bude toto ustanovení vyloučeno nebo omezeno na minimální nezbytný rozsah tak, aby došlo k uskutečnění záměru stran, a zbývající část této dohody bude mít plnou platnost a účinnost.

 

Tento dokument byl naposledy aktualizován v prosinci 2, 2022

Někdo v zakoupené
před