Často kladené otázky

Zde jsou odpovědi na nejčastěji kladené otázky. Pokud zde nemůžete najít odpověď, pošlete nám e-mail.

  • Když navštívíte YTpals, klikněte na odkaz "Přihlášení / Registrace" v horním menu záhlaví.
  • Poté se musíte přihlásit k účtu Google (YouTube). Jakmile se přihlásíte ke svému účtu, stačí přijmout oprávnění k aplikaci a budete přesměrováni na portál vašeho člena.

Vezměte prosím na vědomí: Vaše přihlašovací údaje nezískáváme, ani nemáme žádný přístup k vašemu účtu YouTube. Váš účet může bezpečně používat YTpals bez jakýchkoliv starostí s YTpals nebo jinou stranou, která by přístup získala.

Když se nacházíte na portálu člena, máte k dispozici plány 4 YTpals, mezi něž patří Basic, Starter (nejoblíbenější), Enterprise a Celebrity. V závislosti na vašich konkrétních potřebách a požadavcích se můžete rozhodnout jít s volným plánem nebo za malý měsíční poplatek, jít s placeným plánem, jako je plán Enterprise nebo Celebrity.

YTpals je bezpečná a důvěryhodná služba přes 300,000 + členy, s růstem o minutu! Vaše soukromí a bezpečnost je naším cílem #1, proto jsme vyvinuli velmi silné kódování a bezpečný web, který je chráněn pomocí šifrování 256-bit.

NE! Nezískáváme žádné z vašich přihlašovacích údajů YouTube / Google a ukládáme pouze název vašeho kanálu, adresu URL kanálu a e-mailovou adresu do naší databáze, aby vám síť mohla správně doručovat vaše odběratele. Nic víc!

Po kliknutí na tlačítko „Aktivovat“ budete přesměrováni na stránku, na kterou se musíte přihlásit k odběru 10 dalších kanálů a jako 10 videí. Po kliknutí na zelené tlačítko „Aktivovat“ postupujte podle pokynů na obrazovce a aktivujte plán úspěšně.

Pokud narazíte na jakékoli problémy, které se snažíte se naučit a / nebo se přihlásit k odběru kanálu, klikněte na žluté tlačítko „Přeskočit“ a zobrazí se nový kanál. Když jste se úspěšně přihlásili k odběru kanálů 10 a měli rádi videa 10, aktivuje se Základní plán a obdržíte odběratele 5 v době aktivace hodin 24.

Tento nový systém je velmi účinný a před odběrem 5-hodin vám vrátí všechny předplatitele 24, než budete moci tlačítko znovu aktivovat, ale mějte na paměti, že někteří lidé se od vás mohou odhlásit, což způsobuje, že jste obdrželi o 3- Účastníci 5 během každé aktivace. Ti, kteří se odhlásí od ostatních uživatelů získaných prostřednictvím YTpals, jsou automaticky zakázáni.

Základní plán má 2 hlavní omezení, to je že vy můžete jen používat to jednou každý 24 hodiny a vy musíte se přihlásit do YTpals vždy k re-aktivovat váš plán. To znamená, že po stisknutí tlačítka „Aktivovat“ nebudete moci znovu stisknout tlačítko „Aktivovat“ přesně po dobu dalších 24 hodin. Po uplynutí hodinové periody 24 a opětovném stisknutí tlačítka „Aktivovat“ obdržíte automatické oznámení e-mailem, které vám připomene, pokud jste se rozhodli pro přijetí tohoto oznámení.

Po kliknutí na tlačítko „Aktivovat“ budete přesměrováni na stránku, na kterou se musíte přihlásit k odběru 20 dalších kanálů a jako 20 videí. Po kliknutí na zelené tlačítko „Aktivovat“ postupujte podle pokynů na obrazovce a aktivujte plán úspěšně.

Pokud narazíte na jakékoli problémy, které se snažíte se naučit a / nebo se přihlásit k odběru kanálu, klikněte na žluté tlačítko „Přeskočit“ a zobrazí se nový kanál. Pokud jste se úspěšně přihlásili k odběru kanálů 20 a měli rádi videa 20, aktivuje se plán Starter a obdržíte odběratele 10 v době aktivace hodin 12.

Tento nový systém je velmi účinný a před odběrem 10-hodin vám vrátí všechny předplatitele 12, než budete moci tlačítko znovu aktivovat, ale mějte na paměti, že někteří lidé se od vás mohou odhlásit, což způsobuje, že jste obdrželi o 7- Účastníci 10 během každé aktivace. Ti, kteří se odhlásí od ostatních uživatelů získaných prostřednictvím YTpals, jsou automaticky zakázáni.

Tento základní plán má dva základní rozdíly oproti základnímu plánu. První rozdíl je v tom, že jej můžete aktivovat a přijímat odběratele 10 každých hodin 12 namísto každých hodin 24. Druhý rozdíl spočívá v tom, že místo odběru dalších kanálů 10 je třeba se přihlásit k odběru služby 20. Odběr zpět do jiných kanálů 20 je primárním důvodem, proč tento plán může být aktivován každých 12 hodin.

Pokud máte z jakéhokoli důvodu potíže s přihlášením k odběru kanálu, jednoduše stiskněte žluté tlačítko „Přeskočit“ a načtěte nový kanál. Po načtení nového kanálu se můžete pokusit přihlásit k odběru a měl by fungovat.

Pokud to nepomůže, stiskněte odkaz „Přihlásit se“ v horní části stránky a znovu se přihlaste. Poté byste měli mít možnost pokračovat tam, kde jste skončili. Tím se stránka obnoví.

Zrušení vašeho bezplatného plánu je snadné. Jednoduše se nepřihlaste do YTpals a využívejte naše služby a nebudete již dostávat ani posílat žádné nové účastníky. Mějte na paměti, že kanály, které jste si během používání předplatili, musí zůstat na vašem účtu spravedlivé vůči ostatním uživatelům.

Plány Enterprise, Elite a Celebrity jsou velmi oblíbené z různých důvodů.

Když se přihlásíte k odběru plánu Enterprise, Elite nebo Celebrity, každý den automaticky obdržíte 10–15 předplatitelů (Enterprise), 20–30 předplatitelů (Elite) nebo 40–60 předplatitelů (Celebrity), 100% automaticky. Někteří uživatelé se však odhlásí a po každé aktivaci vám zůstane přibližně 70–80% předplatitelů.

Na rozdíl od bezplatných plánů jsou placené plány 100% automatické, což znamená, že jakmile se k nim zaregistrujete, už se nikdy nebudete muset k YTpals vracet. Každý den vám automaticky poskytneme nové předplatitele, aby váš účet rostl bezpečným a stabilním tempem bez námahy!

Ceny, které účtujeme za tyto plány, jsou výrazně nižší, než by většina webů účtovala „falešným“ předplatitelům, kteří jsou doručováni najednou, místo přirozeného denního růstu, jaký dodáváme my.

Tyto placené plány zajišťují, že váš růst vypadá přirozeně a stojí zlomek ceny!

Pokud jste úspěšně zakoupili plán Enterprise, Elite nebo Celebrity, ale vaše předplatné není aktivní, prosím kontaktujte nás a pošlete nám snímek obrazovky transakce nebo potvrzení a adresy URL vašeho kanálu, který nám poskytne veškeré informace, které vám potřebujeme, abychom vám pomohli.

Když si zakoupíte plán Enterprise, Elite nebo Celebrity, váš kanál se během několika hodin dostane do sítě a poté v ní zůstane po dobu 24 hodin, což je začátek vašeho prvního dne. Během tohoto 24hodinového období obdržíte denní kvótu předplatitelů a poté se cyklus opakuje další den. Nezapomeňte, že předplatitelé nepřijdou okamžitě, ale všichni jsou doručeni do 24 hodin každý den. Pokud do 48 hodin neobdržíte žádné předplatitele, zašlete nám prosím zprávu a my ji prozkoumáme.

K zodpovězení této otázky je třeba zvážit několik faktorů. Zde je to, co potřebujete vědět:

Pokud používáte službu YTpals, statistiky ukazují, že přibližně 70-80% účastníků, kteří obdržíte každý den, zůstane na vašem účtu. S tím, co bylo řečeno, často dodáváme doplňky, které pomáhají kompenzovat ztráty.

Důvodem, proč na vašem účtu neostávají, je skutečnost, že někteří lidé nedodržují pravidla a odhlásí se, ale jsou za to zakázáni a / nebo penalizováni a YouTube také automaticky odstraní některé odběratele.

Nejnovější algoritmy YouTube navíc často odstraňují část dodaných odběratelů. Chcete-li snížit částku, kterou YouTube smaže, měli byste se zaměřit na zveřejňování nových videí a zvyšování počtu zhlédnutí a označení Líbí se na vaše videa. Pokud máte více odběratelů než zhlédnutí, nemá to logický smysl, aby se tak stalo, takže YouTube bude více nakloněna smazat více odběratelů.

Většina našich zákazníků je s touto službou velmi spokojena, protože skutečně pomáhá jejich kanálu růst za dostupnou cenu.

Pokud si zakoupíte program předplatného a nejste spokojeni se službou, kontaktujte nás do 3 dnů od data platby předplatného a my vám v plné výši vrátíme a zrušíme vaše předplatné. Pokud nás budete kontaktovat více než 3 dny po provedení platby za předplatné a požádáte o vrácení peněz, náš tým zkontroluje váš účet a pokud je to kvůli chybě na našem konci, vrátíme vaši objednávku v plné výši nebo vrátíme poměrnou částku nevyužité dny v měsíci nebo nevracejte nic, pokud uplynulo 7 a více dnů poté, co jste se přihlásili k odběru našich služeb.

Když si zakoupíte předplatné Enterprise, Elite nebo Celebrity, bude vám automaticky účtován stejný den každého měsíce. Pokud již v určitém okamžiku své předplatné YTpals nepotřebujete, jednoduše nám pošlete zprávu prostřednictvím naší stránky Kontaktujte nás a my nastavíme, aby platnost vašeho účtu vypršela na konci předplatného vašeho aktuálního měsíce.

Pokud jste se například přihlásili na účet 23rd měsíce, ale napište nám o zrušení účtu ve výši 10th příštího měsíce, nastavíme váš účet tak, aby zrušil 13 dnů později, na konci předplatného vašeho aktuálního měsíce. Pokud byste chtěli dát přednost okamžitému zrušení, dejte nám vědět a my to pro vás můžeme také udělat.

Nejste povinni zůstat přihlášeni na jakékoli časové období, ale budete muset napsat, když jste připraveni zrušit. Poté se s ním vypořádáme a pošleme vám potvrzovací zprávu.

Placený plán můžete aktivovat pomocí naší možnosti platby na místě a svůj plán kdykoli zrušit. Po registraci placeného programu nám jednoduše pošlete e-mail a my nastavíme váš účet tak, aby skončil po jednoměsíční lhůtě a nebude vám účtována žádná další platba.

Nyní si můžete zakoupit své Enterprise, Elite nebo Celebrity plány pomocí dárkových karet!

Výhody používání Openbucks „Plaťte s dárkovými kartami“

POHODLNÉ: +150,000 XNUMX míst k načtení vašich peněz na dárkovou kartu.
BEZ POPLATKU: Žádné poplatky za opětovné načtení, použití nebo aktivaci! Jsou to prostě vaše peníze - na dárkové kartě.
SAFE: Nemusíte se registrovat ani poskytovat osobní / bankovní informace, abyste mohli platit dárkovými kartami.
EASY: Nakupujte a platte dárkovými kartami na počítači, tabletu nebo mobilu.

Jak ji používat?

  1. Zakupte si dárkovou kartu od CVS / Pharmacy, Dollar General nebo oBucks. Umístění nejbližšího prodejce můžete zkontrolovat zadáním PSČ na jednom z jeho webů.
  2. Přihlaste se ke svému účtu YTpals a vyberte plány „Enterprise“, „Elite“ nebo „Celebrity“, které chcete upgradovat.
  3. Vyberte „Pay With Gift Cards“ (Platit s dárkovými kartami) na pokladně a po zobrazení výzvy zadejte údaje o dárkové kartě.

A je to! Nyní si můžete vychutnat svůj upgrade!

Na co čekáš?

Připojte se k naší síti více než úspěšných vlastníků kanálů YouTube společnosti 500,000, kteří získávají zdarma odběratele YouTube a pomáhají tak růst kanálu YouTube.

Získejte zdarma předplatitelé teď!
Někdo v zakoupené
před