YouTube SEO

Optimalizujte svůj kanál a videa pomocí nejlepších postupů YouTube pro maximální organický růst bez nákupu reklam! Jsme certifikováni společností Google pro růst kanálů YouTube a víme, co to znamená!

Víme, jak hrát na YouTube!

Naši certifikovaní odborníci na YouTube provádějí YouTube SEO od roku 2011. Známe NEJLEPŠÍ a nejúčinnější strategie, které přinášejí výsledky. Váš kanál a videa plně vyhodnotíme a poté vám poskytneme konkrétní, podrobné a snadno sledovatelné pokyny k jeho optimalizaci a vyššímu hodnocení ve výsledcích vyhledávání. To vede k provozu od diváků, na kterých záleží nejvíce - těch organických.

YouTube SEO

Vyhodnocení kanálu YouTube

Podrobné hodnocení nahraného videa vašeho kanálu YouTube + analýza vašich konkurentů + pětikrokový akční plán pro další kroky.

Vaše 45+ minutové video zahrnuje:

  • Vyhodnocení celého kanálu
  • Tipy specifické pro váš kanál a videa
  • Zkontrolujte svá videa a strategii obsahu
  • Tajemství propagace videí a získávání odběrů
  • Analyzujte své konkurenty
  • Podrobný pětikrokový akční plán pro vás
  • Dodací lhůta: 4 až 7 dní

SEO videa na YouTube

Úplné vyhodnocení vašeho videa na YouTube, které nám umožňuje poskytnout vylepšený název + popis + 5 klíčových slov / hashag.

Služba zahrnuje:

  • Kompletní hodnocení videa SEO
  • 1 Poskytuje se vylepšený název
  • 1 Byl poskytnut vylepšený popis
  • 5 zkoumaných klíčových slov / hashagů
  • Dodací lhůta: 4 až 7 dní

Grafický design YouTube

Profesionální, plně přepracovaný banner kanálu YouTube a miniatury videa YouTube.

Služba zahrnuje:

  • Profesionální kvalita designu
  • Vlastní, aby odpovídaly vaší značce
  • Silný a poutavý design
  • Správná velikost a kvalita pro YouTube
  • Zlepšuje míru prokliku (CTR)
  • Dodací lhůta: 1 až 4 dní

Časté dotazy týkající se recenze kanálu YouTube

Jste malý YouTuber, který se snaží rozšířit svůj kanál?

Snažíte se získat více zobrazení, ale nejste si jisti, co dělat?

Máte dotazy ohledně platformy, ale neznáte někoho, koho byste se mohli zeptat?

Pokud ano, pak je pro vás naše služba hodnocení kanálu YouTube.

Naši odborníci jsou sami YouTubers, kteří mají miliony zhlédnutí YouTube, téměř 1 milion předplatitelů a vytvářejí videa po mnoho let.

Naši odborníci znají YouTube naruby a budou s vámi sdílet své znalosti při důkladné kontrole vašeho kanálu YouTube na videu.

Natočíme 45+ minutové video, ve kterém důkladně procházíme a hodnotíme váš kanál YouTube. Poté jej nahrajeme na YouTube, video nastavíme jako soukromé (pouze pro vás) a pošleme vám na něj odkaz, abyste mohli sledovat své hodnocení, kdykoli budete mít volný čas!

1) Zkontrolujeme vaše videa a dáme vám konstruktivní kritiku.

2) Tipy, jak můžete vylepšit svá videa, abyste zvýšili dobu sledování a udrželi si publikum.

3) Zkontrolujeme vaše tituly a miniatury, obsahovou strategii, klíčová slova a popis, domovskou stránku atd.

4) Budeme sdílet naše tajemství, jak propagovat vaše videa a získat předplatitele.

5) Budeme analyzovat vaše konkurenty a řekneme vám, jak být lepší než oni.

6) Pětikrokový akční plán!

Ne, nepotřebujeme vaše přihlašovací údaje. Nepřihlašujeme se do vašeho kanálu YouTube.

Poskytneme vám 45+ minutové video, ve kterém důkladně hodnotíme váš kanál, a nápady a změny, které navrhujeme, můžete implementovat podle svého pohodlí.

Ano! Pracujeme s každým typem kanálu YouTube a my vám můžeme pomoci rozšířit váš, bez ohledu na to, o čem je váš obsah.

Ano! Váš kanál zkontrolujeme na videu a budeme mluvit anglicky, ale poskytneme přeložené titulky ve vašem preferovaném jazyce.

To vám umožní sledovat video a zároveň číst titulky, abyste pochopili, co všechno říkáme.

Překladový software, který používáme, je vynikající a bude velmi dobře fungovat při překladu do vašeho preferovaného jazyka. Ve svém hodnocení plně pochopíte, co říkáme.

Ano! Váš kanál zkontrolujeme na videu a budeme mluvit anglicky, ale poskytneme přeložené titulky ve vašem preferovaném jazyce.

To vám umožní sledovat video a zároveň číst titulky, abyste pochopili, co všechno říkáme.

Překladový software, který používáme, je vynikající a bude velmi dobře fungovat při překladu do vašeho preferovaného jazyka. Ve svém hodnocení plně pochopíte, co říkáme.

Video, které od nás obdržíte, bude trvat déle než 45 minut a bude obsahovat cenné informace o vašem kanálu YouTube.

Po zadání objednávky nám obvykle trvá 3–7 dní, než dokončíte vyhodnocení kanálu.

Časté dotazy týkající se videa na YouTube YouTube

Používáme kombinaci osvědčených postupů a prémiových výzkumných nástrojů, abychom vám poskytli název, popis a klíčová slova / značky hash, které vám pomohou lépe se ohodnotit, vypadat profesionálněji a zvýšit míru prokliku (CTR) vašeho videa.

Ne, nepotřebujeme vaše přihlašovací údaje. Nepřihlásíme se do vašeho kanálu YouTube. Místo toho vám poskytneme podrobný a snadno srozumitelný dokument, takže si můžete vlastní návrhy implementovat sami. Je to snadné a budete rádi implementovat změny sami, protože vám pomohou naučit se a růst jako YouTuber.

Ano! Pracujeme s každým typem kanálu YouTube a my vám můžeme pomoci rozšířit váš, bez ohledu na to, o čem je váš obsah.

Ano a ne. Vysvětlíme ... Náš rodný jazyk je angličtina. Jelikož vám chceme poskytnout absolutně nejlepší možnou kvalitu služeb, bohužel vám nemůžeme poskytnout naši SEO recenzi v jiném jazyce.
Nicméně ... můžeme vám dodávat naše služby v angličtině, poté můžete pomocí Google Translate změnit svůj jazyk. Překladač Google zvládá překlady skvěle, takže tyto služby budete moci velmi těžit, i když je váš kanál v jiném jazyce.

Může se lišit v závislosti na vašich cílech. Obecně platí, že po implementaci našich návrhů uvidíte během prvního měsíce pomalý růst, protože YouTube výsledky neaktualizuje okamžitě. Poté bude pro další měsíce hybnost nabírat a nadále nabírat měsíc po měsíci. Je to jako přepravní vůz ... výsledky začnou pomalu, ale jakmile se síla zvedne, budete plnou plnou rychlostí vpřed! Tyto výsledky předpokládají, že jste implementovali naše návrhy, a také zveřejňujete kvalitní obsah. Bez ohledu na kvalitu obsahu vám naše služby pomohou, ale čím vyšší je kvalita obsahu, tím lepší výsledky uvidíte po implementaci našich návrhů.

Časté dotazy týkající se grafického designu YouTube

První dojmy jsou v online světě nesmírně důležité. Pokud někdo navštíví váš kanál a nevidí miniatury bannerů a videí, které přitahují jejich pozornost, velmi rychle stisknou tlačítko Zpět. Když nahrajete grafiku a uvidíte svou vylepšenou, profesionální „výkladní skříň“, naše profesionální designová služba se na vaši tvář bude usmívat. 

Pokud se podíváte, uvidíte, že všichni významní uživatelé YouTuberu používají vlastní miniatury videí, aby svá videa vyskočili a získali více kliknutí. Kvalitní, vlastní miniatury dávají vašemu videu vyniknout od videí, která mohou mít více zhlédnutí nebo být populárnější než vaše. I když je vaše video ve výsledcích vyhledávání na nižší pozici, přitáhne jejich pozornost vlastní miniatura, a proto je vyzve k návštěvě vašeho videa. 

Vlastní miniatury také pomáhají vylepšit vaše hodnocení ve vyhledávání na YouTube a Google, čímž pro vás vytvářejí organičtější provoz.

Ne, nepotřebujeme vaše přihlašovací údaje. Nepřihlásíme se do vašeho kanálu YouTube. Místo toho vám poskytneme grafiku, abyste je mohli sami nahrát. Je to snadné a budete chtít provést změny sami, protože vám to pomůže naučit se a růst jako YouTuber.

Ano! Můžeme navrhnout grafiku pro každý typ kanálu YouTube, bez ohledu na to, o čem je váš obsah.

Jednoduše nás kontaktujte, vysvětlete, co byste chtěli vidět změněné a my provedeme revize! Nakonec chceme, abyste milovali grafiku, kterou přijímáte a zveřejňujete na svém kanálu YouTube.

Může se lišit v závislosti na vašich cílech. Obecně po implementaci naší grafiky uvidíte během prvního měsíce pomalý růst, protože YouTube výsledky neaktualizuje okamžitě. Poté bude pro další měsíce hybnost nabírat a nadále nabírat měsíc po měsíci. Je to jako přepravní vůz ... výsledky začnou pomalu, ale jakmile se síla zvedne, budete plnou plnou rychlostí vpřed! Tyto výsledky předpokládají, že jste implementovali naši grafiku a také zveřejňujete kvalitní obsah. Bez ohledu na kvalitu obsahu vám naše služby pomohou, ale čím vyšší kvalita obsahu, tím lepší výsledky uvidíte po implementaci naší grafiky.

Někdo v zakoupené
před