Koupit hodiny sledování YouTube

Garantovaná dodávka 100%

Jaké jsou výhody nákupu hodin sledování YouTube?

  • (Tj. Musíte odeslat jedno video v délce 15 a více minut
  • (Tj. Pomáhá vám dosáhnout 4,000 hodin zpeněžit váš kanál
  • (Tj. Hodiny sledování pomáhají zvyšovat hodnocení na YouTube a Google
  • (Tj. Servis začíná v 24-72 hodin a pokračuje denně až do dokončení
  • (Tj. Rychlá a zaručená dodávka
Jaké jsou výhody nákupu hodin sledování YouTube?

Rychlé způsoby, jak zvýšit počet hodin sledování YouTube

Rychlé způsoby, jak zvýšit počet hodin sledování YouTube

Podle zprávy Statista je na YouTube každou minutu nahráno více než 500 hodin videí. S takovým množstvím obsahu je proces doporučování relevantních výsledků vyhledávání obtížnější. Ještě před několika lety se YouTube při přizpůsobení výsledků vyhledávání a doporučených videí spoléhal na počet zhlédnutí videí. Kritéria hodnocení YouTube se změnila a v současné době YouTube bere v úvahu mnoho metrik, aby uspořádal výsledky vyhledávání.

Metrika „Doba sledování“ je považována za faktor číslo jedna pro určení hodnocení na YouTube. YouTube zjišťuje, kolik času lidé tráví sledováním videí a zda s vašimi videi interagují či nikoli. Nejde jen o zhlédnutí, jde o to, jak dlouho lidé zůstanou na vaše videa napojeni. I když je zvýšení počtu zhlédnutí snadné, může být obtížné organicky zvýšit dobu sledování. Zde vám mohou pomoci YTpals. Můžeš koupit hodiny sledování YouTube od YTpals, abyste zvýšili hodnocení svých videí na YouTube a ve vyhledávání Google.

Komplexní průvodce dobou sledování

Doba sledování je metrika, která určuje, jak dlouho váš obsah udrží diváky v kontaktu. Chcete-li prodloužit dobu sledování, budete muset svá videa lépe objevit pro diváky. Než se dostaneme ke způsobům, jak zvýšit dobu sledování, podívejme se krátce na historii hodnotícího algoritmu YouTube.

Do roku 2012 byl za primární měřítko úspěchu videa považován počet zhlédnutí. O pořadí videí rozhodoval počet nasbíraných zhlédnutí. To vedlo ke zvýšenému používání návnad na kliknutí s názvy videí a miniaturami, které se většinou zabývaly získáváním kliknutí. Přestože by tato videa s návnadami na kliknutí získala velký počet zhlédnutí, míra udržení publika by byla velmi nízká. Vysoká míra okamžitého opuštění naznačovala, že uživatelé nebyli s návrhem spokojeni. V důsledku toho bylo zjištěno, že počet zhlédnutí není nejlepším ukazatelem kvality nebo relevance videa.

YouTube si uvědomil, že lepším měřítkem pro video je doba, kterou uživatel u videa stráví. Když divák sleduje video až do konce, znamená to vyšší míru spokojenosti. Vzhledem k tomu, že většinu příjmů na YouTube tvoří reklamy, dávalo by smysl, aby diváci sledovali videa co nejdéle. Inzerenti oceňují YouTube pro jeho kvalitní inventář a skutečnost, že je pro publikum každodenním cílem sledování videí.

V říjnu 2012 byl spuštěn nový algoritmus YouTube. Tento nový algoritmus založený na „době sledování“ zohlednil videa, která udržela diváky v záběru. YouTube začal upravovat pořadí videí a odměňoval ta, která se ukázala jako poutavá a udržela diváky na YouTube nejdéle. S novým algoritmem již nebyl počet zhlédnutí považován za určující pro hodnocení obsahu.

Co je doba sledování?

Doba sledování patří k mnoha metrikám, které YouTube používá pro účely SEO. YouTube popisuje dobu sledování jako souhrnný čas, který vaši diváci stráví sledováním videa. Příručka pro autory YouTube také uvádí, že videa, která prodlužují dobu sledování na webu, jsou optimalizována tak, aby se zobrazovala výše ve výsledcích vyhledávání a navrhovaných videích. Neexistuje jediná strategie, kterou by bylo možné zvýšit hodnotu vašeho kanálu a videí v očích diváků. Vyžaduje to mnohostranný přístup. Můžete si dokonce koupit hodiny sledování YouTube od YTpals. Než se k tomu dostaneme, měli byste se seznámit s některými věcmi o celkové době sledování na YouTube.

Za prvé, míra udržení publika a odhadované minuty sledování jsou dva úzce související faktory. Čas, který diváci stráví u vašeho obsahu, se měří v minutách nebo sekundách. Míra udržení publika se týká průměrné doby, kterou divák stráví vaším obsahem. Vysoká míra retence svědčí o schopnosti videa udržet pozornost uživatele. YouTube sleduje způsob, jakým vaše video přispívá k celkové době sledování uživatele na webu.

Za druhé, YouTube upřednostňuje dobu sledování na uživatelskou relaci. Doba sledování se netýká pouze množství zhlédnutého videa, ale také podílu vašeho videa na celkové době sledování konkrétního uživatele na YouTube. Doba návštěvy specifická pro diváka je pro YouTube nesmírně důležitá, protože jejím hlavním cílem je udržet diváky spokojené a zapojené na webu po delší dobu.
Pokud prodloužíte 30sekundové video na 20minutové, odměnu z doby sledování nezískáte. Klíčem k úspěchu je vytvářet poutavá videa, která diváky přimějí setrvat déle. YouTube se dívá na obsah, který zvyšuje dobu sledování uživatelů na webu.

Příklad pro pochopení doby sledování YouTube

Uživatel hledá na YouTube něco konkrétního a nejprve zhlédne vaše video. Poté uživatel zhlédne řadu souvisejících videí. V tomto případě bude doba sledování zahrnovat dobu sledování relace strávenou u této série videí. Celková doba sledování bude negativně ovlivněna, pokud diváci video opustí a přejdou k dalšímu vyhledávání. Dobu sledování pozitivně ovlivní, pokud váš videoobsah vytvoří novou relaci sledování YouTube. Například vliv zavedeného youtubera povede k relacím sledování, když uživatelé přejdou ke sledování dalších souvisejících videí youtuberů.

Důležitost doby sledování YouTube

Nyní, když víme o době sledování, pojďme se podívat na důležitost doby sledování pro tvůrce obsahu –

  1. Vysoce kvalitní obsah: Když diváci zůstanou u vašich videí až do konce, svědčí to o tom, že váš obsah na YouTube je vysoce kvalitní. YouTube nakonec upřednostní vaše videa a zvýší jejich hodnocení tím, že je propaguje jako navrhovaná videa.
  2. zpeněžení: Chcete-li vydělávat peníze na YouTube partnerstvím prostřednictvím AdSense, je důležité, aby vaše metriky doby sledování byly působivé. Podle nových zásad YouTube by váš obsah musel mít na YouTube alespoň 4,000 XNUMX kumulativních hodin sledování za rok, pokud chcete získat výhody zpeněžení.
  3. Spokojenost uživatelů: Pokud se doba sledování na vašem kanálu YouTube zvyšuje, znamená to, že vaši diváci jsou s vaším obsahem spokojeni. Svědčí to o tom, že jste schopni přitáhnout zaujaté publikum.

Jak zjistit hodiny sledování vašeho kanálu

Než zjistíte, jak zvýšit dobu sledování, je důležité podívat se na statistiky vašeho kanálu. Chcete-li to provést, musíte otevřít Studio pro autory na YouTube a otevřít kartu analýzy z nabídky vlevo. Na stránce analýzy vyberte možnost „ zobrazení posledních 365 dnů v dolní části grafu. Budete moci zobrazit celkový počet minut, které lidé strávili sledováním vašeho obsahu. Pokud vaše čísla ukazují 240,000 4,000 nebo XNUMX XNUMX hodin, pak jste úspěšně překročili práh pro zpeněžení a jste na správné cestě.

Použití Analytics k pochopení udržení publika

Očekává se, že vaše publikum bude v průběhu času neustále klesat, ale ve videu jsou určité body, kde by udržení publika mohlo prudce klesat. Je důležité analyzovat metriku udržení publika, abyste pochopili důvody poklesu udržení publika ve vašem kanálu. Další informace o udržení publika naleznete na kartě analýzy pod sekcí přehledu. Budete moci najít vrcholy a sestupy v míře udržení publika, které lze korelovat s konkrétními body ve videu. Existují určité způsoby, jak upoutat pozornost publika během prvních 15 minut videa.

Pojďme se na některé z nich podívat.

  1. Dostaňte se rychle na místo: Pokud vaše video vysvětluje nějaké složité téma nebo poskytuje návod na něco, publikum se chce okamžitě dostat k obsahu. Pokud se rychle nedostanete k hlavnímu obsahu, můžete diváky vypnout.
  2. Odebrat Intro Music: Pokud je úvod vašeho videa obzvlášť dlouhý, mohou diváci váš kanál opustit. Kromě toho někteří tvůrci obsahu tráví spoustu času tím, že žádají diváky, aby „stiskli ikonu zvonku“. Bylo by vhodné nechat úvod krátký a poskytnout malý náhled toho, o čem bude vaše video mluvit.
  3. Nepoužívejte Click návnady: Je důležité používat přesné názvy videí a miniatury, které diváky neuvádějí v omyl. Pokud vytvoříte clickbaitový obsah, diváci budou naštvaní a možná se na váš kanál už nevrátí. Dalším způsobem, jak můžete vyvolat zvědavost svých diváků, je zobrazení upoutávky na vyvrcholení videovyprávění.

Jak prodloužit dobu sledování vašeho kanálu YouTube

Pokud diváci tráví u vašich videí značné množství času, algoritmus YouTube zvýrazní váš kanál a videa v doporučeních pro vyhledávání. YouTube také v minulosti vysvětlil, že se zaměří na videa, která prodlužují dobu návštěvy diváků na YouTube. Bere v úvahu nejen další video zhlédnuté danou osobou po zhlédnutí vašeho videa, ale i dobu sledování následujících videí. Neexistuje žádná strategie, kterou by bylo možné prodloužit dobu sledování vašeho kanálu. Jedním ze způsobů je zakoupení hodin sledování na YouTube. Následující tipy můžete také použít ve spojení s nákupem hodin sledování, abyste zvýšili dobu sledování svého kanálu a také dobu sledování relací diváků.

1. Zajistěte, aby úvod vašeho videa byl výkonný a poutavý

Je důležité zaujmout publikum od začátku. Často se říká, že prvních 15 sekund videa je rozhodujících pro upoutání pozornosti publika. Příručka YouTube obsahuje několik doporučení, jak vytvořit úvodní intro, které se skládá z:

  • Působivý první snímek: První snímek videa by měl být působivý, a to buď pomocí osobnosti a sdělení, nebo prostřednictvím vizuálů.
  • Zapojte se do kontaktu s diváky: Měli byste se pokusit mluvit s diváky přímo a odkazovat na ně individuálně spíše než jako na publikum.
  • Podnítí jejich zvědavost: Můžete vzbudit v divácích zvědavost tím, že něco uděláte nebo jim položíte otázku.
  • Náhled klipu: Můžete zobrazit malý náhled videa, který je kratší než 15 sekund. Tímto způsobem diváci vědí, co mohou očekávat.

Pokud zpočátku použijete obsahově bohaté části videa, vaše publikum se bude s větší pravděpodobností držet a sledovat váš obsah.

2. Nepoužívejte clickbait

Je dobře známo, že klikací návnady nefungují, pokud chcete prodloužit dobu sledování vašich videí. Dost často budou mít opačný efekt, než kdyby diváci hledali jiný obsah, pokud slib nesplníte. Když uvedete miniaturu a název videa, měli byste se v ideálním případě pokusit divákům poskytnout něco z toho, co by od videa očekávali. Začít video s efektním logem nebo intrem se může zdát cool, ale klíčové je dostat se rychle k věci.

3. Použijte funkci kapitol ve videích

YouTube má skvělou funkci, která vám umožňuje vytvářet kapitoly. Kapitoly jsou skvělé nejen pro rozdělení dlouhého videa na části, ale také umožňují divákům vidět, co bude ve videu následovat. Pokud chcete do videa začlenit funkci kapitol, je důležité rozhodnout o segmentech videa. Každý segment nebo kapitola by v ideálním případě měla mít dobré intro a zajímavý příběh. V tomto případě by bylo nesmírně užitečné předem vytvořit hrubý nástin kapitoly. Dalším krokem, který můžete udělat, je přidání kapitol na základě časových razítek. Tímto způsobem mohou diváci také přepnout na různá časová razítka pro sledování určité části dlouhého videa.

4. Začlenit přerušení vzoru

Pokud chcete prodloužit dobu sledování, vaše videa musí být pro diváky zajímavá. Použití vzorů přerušení může být velmi užitečnou strategií pro vytváření videí, která udrží diváky v kontaktu. Lidé se často nudí, když se ve videu opakují podobné druhy vizuálů a příběhů. Techniky přerušení vzoru, jako je změna úhlu kamery, grafika na obrazovce a B-roll, mohou upoutat pozornost diváků. Vzorové přerušení je v podstatě technika, která mění určité chování, myšlenku nebo situaci. Tato technika je podpořena behaviorální psychologií a neurolingvistickým programováním. Když začleníte prvky vzorového přerušení, vytvoří se vizuály a příběhy, které se neustále mění a udrží diváky v kontaktu.

5. Konkurenční analýza a výzkum klíčových slov

Hodnotu klíčových slov ve videoobsahu nelze ignorovat, a proto je důležité při publikování videí zkoumat klíčová slova specifická pro YouTube. Klíčová slova můžete prozkoumat pomocí nástroje pro návrh klíčových slov. Vše, co byste museli udělat, je zadat téma související s obsahem a určit zájem publika o vyhledávání v závislosti na objemu klíčových slov. Pomocí návrhů automatického doplňování na YouTube můžete provádět průzkum klíčových slov.

Čas od času by také měla být provedena analýza konkurence, aby se zjistil typ obsahu, který konkurenční kanály vytvářejí. Analýza konkurence je velmi užitečná při zjišťování značek videa, klíčových slov a také komentářů. Informace získané z konkurenční analýzy lze použít k rozvoji porozumění cílovému publiku. Pomáhá také při hledání mezer v obsahu, které můžete vyplnit svým videoobsahem.

6. Používejte ve svých videích vyprávění

Skvělý způsob, jak udržet diváky v zapojení do vašich videí, je vytvářet příběhová videa. Vyprávění příběhů může být skvělým nápadem pro diváky, kteří se chtějí při učení bavit. Můžete přemýšlet o nových a jedinečných způsobech, jak předat svůj obsah ve formě příběhu. To udrží diváky v zájmu a budou pokračovat ve sledování vašich videí, čímž se prodlouží doba sledování. Když vytváříte video, nezapomeňte vytvořit obsah, který vás baví a zároveň vzdělává. Je důležité myslet na příběh jak ve formě vyprávění, tak ve formě prezentace před kamerou, bez ohledu na to, jak dlouhé je video.

7. Spolupracujte s ostatními tvůrci obsahu

Skvělý způsob, jak zvýšit dobu sledování na YouTube, je partnerství s podobně smýšlejícími lidmi, kteří chápou účel vaší značky. Když budete spolupracovat s jinými tvůrci obsahu, můžete přilákat nové diváky a rozšířit základnu publika. To zase přispívá k vaší době sledování a také to pomáhá zvýšit celkovou dobu sledování diváků, když kliknou na podobný obsah na kanálu vašeho spolupracovníka. Tyto spolupráce by měly být považovány za partnerství a ne za influencer marketing. Zatímco influencer marketing je o získání nového publika pro službu, spolupráce je autentičtější a je založena na sdílených hodnotách.

8. Delší videa

Délka sledování videa je také ovlivněna. Zatímco delší video by dokázalo získat značnou dobu sledování pouze s několika diváky, kratší video by k dosažení stejné doby sledování potřebovalo větší počet diváků. Delší videa jsou lepší pro prodloužení doby sledování, ale klíčové je, že by měla být pro diváky zajímavá. Tato delší videa by měla být vytvořena s ohledem na cílové publikum. Bylo by užitečné rozšířit některé z vašich stávajících krátkých videí. Můžete vymyslet jedinečné způsoby, jak rozšířit obsah. Jakmile dosáhnete úspěchu delších variant, můžete smazat stejný obsah, který existuje ve formě krátkých videí.

9. Vytvořte sérii videí

Dalším skvělým způsobem, jak prodloužit dobu sledování, je vytvoření série videí. Celková doba sledování série videí bude pravděpodobně delší. Je to proto, že diváci budou nadále sledovat související videa. Tato série se může zaměřit na konkrétní téma nebo výzvu. Může být i ve formě příběhu. Pokud je vaše série videí poutavá, diváci se pro váš obsah budou vracet, což by časem zvýšilo počet hodin sledování. Při výběru tématu série videí je vhodné vybrat videa, která mají nejvíce zhlédnutí. Tato videa můžete použít jako základ pro vytváření nového obsahu.

10. Použijte YouTube Analytics k pochopení mikro a makro zobrazení

Skvělé statistiky o svém kanálu můžete získat ze sekce YouTube Analytics. Můžete také získat nové informace o makro a mikro zhlédnutí na vašem kanálu. Analýza YouTube vám umožňuje sledovat sledovanost ve dnech a časech. Kromě toho je zde také možnost podívat se na data na samotných videích. Chcete-li určit průměrné časy odchodů uživatelů, musíte použít sekci analýzy. Pomůže vám to porozumět způsobům, jak zvýšit zapojení publika do vašich budoucích videí. Jediný způsob, jak zajistit, aby byl obsah pro diváky poutavější, je porozumět jejich potřebám, což poskytuje analytika YouTube. Tyto informace můžete použít k přizpůsobení obsahu podle potřeb publika.

11. Určení správného času pro odeslání příspěvku

Pokud chcete prodloužit dobu sledování svého kanálu, musí být vaše videa zjistitelná. Za tímto účelem se videa musí ve správný čas objevit v doporučeních vyhledávání. Podle online průzkumu je ideální doba pro zveřejňování obsahu na YouTube kolem poloviny odpoledne. Za nejvyšší sledovanost se totiž považuje 8:XNUMX. Chcete-li zajistit, aby se vaše video zobrazovalo během nejvyšších hodin sledování, měli byste jim nechat dostatek času na indexování. Tento návrh funguje dobře ve všední dny, ale pokud chcete nahrávat videa o víkendech, je třeba použít jinou strategii. O víkendech by bylo lepší zveřejňovat videa o něco dříve, protože internetový provoz je o víkendech obecně vyšší.

12. Používejte seznamy videí YouTube

Pro zvýšení doby sledování nemusí divák nutně sledovat vaše videa. Doba sledování se může prodloužit, pokud uživatel sleduje seznam videí, který obsahuje i videa jiných lidí. Vytvoření playlistu pro vás může být velmi přínosné, protože navede potenciální diváky k lineárnějšímu zážitku ze sledování. To vám umožní ovlivnit celkovou dobu sledování uživatele. Chcete-li vytvářet seznamy videí, vše, co musíte udělat, je uspořádat svá videa ve smysluplném pořadí s relevantními událostmi, tématy, pořady a seriály, které se spojí do jednoho. Seznamy videí také zvyšují pravděpodobnost, že se vaše videa objeví ve výsledcích navrhovaných videí.

Při používání funkce Playlisty by bylo dobré je optimalizovat pro lepší zážitek ze sledování. Můžete použít funkci časů začátku a konce, abyste určili „vstupní“ a „výchozí“ body videa. Úvodní a závěrečná videa ve svém seznamu videí můžete oříznout a vytvořit tak hladší zážitek. Nezapomeňte také uvést seznam skladeb ve vestavěných přehrávačích a také na stránce kanálu YouTube. Prostřednictvím anotací můžete také odkazovat na stránku se seznamem skladeb.

13. Používejte koncové tabulky a karty

Existují triky, které můžete použít, aby lidé pokračovali ve sledování vašich videí, než aby klikali příliš rychle. Jedním z triků je použití funkce Karty na YouTube, která uživatelům umožňuje přidat odkaz na obrazovku videa. Tyto odkazy na videa ve formě karet se připojují k jinému videu, seznamu videí nebo kanálu. Při použití funkce karet YouTube by bylo dobré umístit kartu tam, kde publikum obvykle klesá. To by divákovi umožnilo přehrát související video, aniž by ukončilo dobu sledování. Použití End Slates je další skvělou možností, jak nasměrovat diváky na další související video.

14. Začlenit upoutávky

Docela často mohou vaši diváci po několika sekundách vypadnout, zvláště pokud se jedná o dlouhé video. Existují způsoby, jak zajistit, aby tu vaši diváci zůstali déle. Můžete zvážit začlenění upoutávek na začátek svých videí, což shrnuje podstatu vašeho videa. Tyto upoutávky dají divákům představu o tom, co mohou od videa očekávat.

Proč investovat do čističky vzduchu?

Pokud je YouTube používán správně, může být skvělou platformou pro rozvoj emocionálního spojení s potenciálními diváky. Když použijete tyto strategie ke zvýšení doby sledování, získáte nejen více odběratelů a zhlédnutí, ale ovlivní to také afinitu vašich diváků k vaší značce. Můžete také koupit hodiny sledování YouTube od YTpals a použijte tyto strategie ve spojení, abyste výrazně zvýšili dobu sledování. Se službou Koupit YouTube Hodiny sledování od YTpals budete moci dosáhnout 4,000 24 hodin sledování na YouTube, což vám dá příležitost zpeněžit svůj kanál. Služba bude spuštěna do 72-XNUMX hodin od zadání objednávky.

YTpals poskytuje řadu prémiových služeb, díky kterým bude váš kanál YouTube úspěšnější. Chcete-li vědět více, kontaktujte nás dnes!

Nabízíme více marketingových služeb YouTube

Servis
Cena $
$ 30

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Servis
Cena $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Servis
Cena $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Servis
Cena $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Servis
Cena $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Servis
Cena $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Někdo v zakoupené
před