Koupit odběratele YouTube

Garantovaná dodávka 100%

Jaké jsou výhody nákupu odběratelů YouTube?

  • (Tj. Povzbuzuje ostatní k odběru vašeho kanálu
  • (Tj. Odběratelé se budou držet a nebudou odstraněni
  • (Tj. Bezpečné a zaručené doručení
  • (Tj. Výsledky začínají v hodinách 24-72
  • (Tj. Přijímat kdekoli od účastníků 10-100 denně
  • (Tj. Dodáváme vždy více, než jste si objednali!
Jaké jsou výhody nákupu odběratelů YouTube?

Hlavní důvody, proč byste měli zvážit nákup odběratelů YouTube

Chcete být YouTuberem? YouTube je sociální velmoc a globální fenomén, který přitahuje miliardy diváků po celém světě. Ať už jste zavedená firma, start-up nebo chcete předvést svůj talent, YouTube je perfektní platforma k dosažení vašich marketingových cílů.

Být úspěšným YouTuberem bude vyžadovat vybudování základny odběratelů a získání vysokého počtu sdílení, lajků a komentářů. Zatímco metriky jako sdílení, zhlédnutí videí a komentáře jsou důležité, zvýšení počtu odběratelů je ještě důležitější.

Vytváření kvalitního obsahu vám pomůže, ale vaše video se může pohřbít mezi miliony podobných – nebo lépe – videí, která jsou každý den nahrána na YouTube. Abychom byli přesní, každou minutu se nahraje více než 500 hodin videoobsahu a na YouTube se každý den zhlédne jedna miliarda hodin obsahu.

Nejrychlejší způsob, jak zvýšit počet odběratelů, je koupit odběratele YouTube od renomované společnosti YouTube marketingových služeb.

Zde je bližší pohled na to, co dělá YouTube oblíbeným marketingovým nástrojem, a hlavní důvody, proč byste měli kupovat odběratele.

Proč je YouTube oblíbeným marketingovým nástrojem?

Průzkum Pew Research Center z roku 2021 odhalil, že YouTube je nejoblíbenější platformou v USA, přičemž většina Američanů ji upřednostňuje před jinými kanály.

Od roku 2005, kdy byl spuštěn, si YouTube vybudoval silné zastoupení ve stovkách zemí po celém světě a pokrývá 95 % světové internetové populace.

Zde jsou některá další úžasná fakta a čísla od SEM Rush, která ukazují, proč je YouTube jasnou volbou pro obchodníky:

  1. YouTube má v současnosti 2 miliardy uživatelů měsíčně po celém světě.
  2. Každý den je na YouTube zhlédnuto pět miliard videí, což představuje jednu miliardu hodin spotřeby videoobsahu denně.
  3. 74 procent dospělých Američanů sleduje videa na YouTube.
  4. Diváci stráví u videí na YouTube v průměru čtyřicet minut.
  5. Do roku 2022 bude videa na YouTube v USA sledovat odhadem 210 milionů lidí
  6. Kromě mileniálů patří mezi nejrychleji rostoucí demografické skupiny lidé ve věku 50 až 65 let (Baby boomers) a lidé ve věku 36 až 49 let (generace X).
  7. V roce 2019 se na YouTube přihlásily 2 miliardy lidí a každý den sledovaly jednu miliardu hodin videí na YouTube.
  8. YouTube představuje asi čtvrtinu světového provozu streamovaného videa, druhý za Netflixem.
  9. Kromě zábavy lidé sledují videa na YouTube pro zprávy, informace, posilují profesionální práci a sledují společnosti a značky.
  10. Šest z deseti lidí dává přednost sledování videí před živým televizním vysíláním

Hlavní důvody, proč nakupovat odběratele YouTube

Získejte popularitu

YouTube je nepochybně jednou z nejlepších platforem, jak předvést svůj talent nebo šířit povědomí o své práci. Úspěšní 'YouTubeři' jsou jedni z nejznámějších lidí na internetu. Ať už zveřejňují herní videa, cestovatelské vlogy nebo videa „jak na to“, tito oblíbení youtubeři si vybudovali svou značku a předvádějí své umění na YouTube. Prvním krokem k tomu stát se úspěšným YouTuberem je získat popularitu.

Některé z nejoblíbenějších kategorií videí na YouTube jsou:

  • Produktová recenze – Od roku 2017 zhlédli diváci YouTube více než 50,000 XNUMX let videí s recenzemi produktů na mobilních zařízeních. Důvěryhodné recenze hrají zásadní roli při motivaci spotřebitelů k nákupu. Videa s recenzemi produktů umožňují divákům vidět výkon produktu a získat zpětnou vazbu od recenzenta.
  • Rozbalení videí – Rozbalení videí se stalo hlavním vlivem na rozhodování diváků o nákupu. Pro značky jsou také účinným způsobem, jak šířit povědomí o svých nových produktech nebo službách.
  • Vzdělávací videa – Diváci milují videa na YouTube o módních trendech, výtvarném umění, historii, matematice, podnikání a dalších tématech.
  • Vyzvěte videa – Od „Výzvy pro zvýrazňovače“ po „Zábavná a náhodná fakta o mně“, videa se značkami a výzvami jsou velmi populární. Tento formát videa vybízí uživatele, aby sledovali, jak tvůrci řeší tuto výzvu jedinečnými způsoby.
  • Komedie – Komediální videa patří mezi formáty, které mají vysokou šanci dosáhnout „virálního“ stavu.
  • Herní – Od „Minecraftu“ po „League of Legends“ jsou herní videa oblíbenou kategorií na YouTube.
  • Vlogy – Vlogy nebo videoblogy umožňují sledujícím vidět vás „skutečného“ a spojit se s vámi. Nejlepší vlogeři mají obvykle miliony odběratelů.

I když ve svém výklenku vytvoříte vysoce kvalitní video a zveřejníte ho, neexistuje žádná záruka okamžitého úspěchu. Může se zdát, že virální youtubeři mají tajný kouzelný recept na okamžitou internetovou slávu. Jednoduše natočí video a zveřejní a následují miliony zhlédnutí a odběratelů. I když to může fungovat pro celebrity a oblíbené kanály, začátečníci budou muset nastartovat dynamiku nákupem odběratelů YouTube.

Video na YouTube je považováno za „dobré“, pokud má CTR (míru prokliku) vyšší než 10 procent, 50procentní udržení a čtyři minuty průměrné doby sledování.

Míra prokliku neboli CTR se vypočítá vydělením počtu kliknutí na vaše video zobrazením miniatur (video s ukázkou). Pokud je například vaše miniatura videa zhlédnuta 1,00krát a na video klikne 10 lidí, míra prokliku je 10 procent.

Čím vyšší je počet odběratelů účtu YouTube, tím větší jsou šance na zvýšení CTR, udržení a doby sledování.

Podle odhadu může trvat téměř dva roky, než získáte prvních tisíc odběratelů na YouTube. Pro lidi, kteří se chtějí na kanálu rychle prosadit, to může být velmi pomalé a frustrující.

Když si koupíte odběratele YouTube, můžete vybudovat a udržet tempo. Zakoupením odběratelů YouTube také pošlete zprávu ostatním uživatelům YouTube, že váš obsah je oblíbený a má hodnotu.

Jakmile se počet vašich odběratelů zvýší, bude to přitahovat stále více lidí, aby se podívali na vaše video a přihlásili se k odběru vašeho kanálu.

Chcete-li rozšířit svůj dosah, přejděte na mobilní zařízení

Máte vícekanálovou marketingovou strategii? Mobilní marketing je digitální marketingová strategie, jejímž cílem je oslovit publikum na mobilních zařízeních, včetně tabletů a chytrých telefonů. Statista odhaduje, že v roce 290 je zatím 2020 milionů Američanů, kteří používají mobilní telefony. Vzhledem k penetraci chytrých telefonů 79.10 procenta jsou USA čtvrté na světě, pokud jde o majitele mobilních telefonů.

Vzhledem k tomu, že zákazníci přesouvají svou pozornost na mobilní zařízení, marketingoví manažeři upřednostňují omnikanálové zapojení jejich cílového publika pomocí mobilního marketingu. Mobilní marketing může zahrnovat zasílání zpráv o značce prostřednictvím SMS nebo studených hovorů. Tyto strategie push marketingu mají dlouhodobé i krátkodobé nevýhody. Spotřebitelé mohou snadno blokovat hovory a tlačit reklamy. Pro marketéry je sledování návratnosti investic a cílení na konkrétní zákaznickou základnu s push marketingem obtížné.

YouTube se dokonale hodí pro inbound marketing nebo pull marketing na mobilních zařízeních. Prostřednictvím inbound marketingu mohou značky zapojit a pozvat své cílové zákazníky a vybudovat pevné vztahy.

Tato čísla HubSpot ukazují, proč je YouTube tou správnou volbou pro mobilní marketing:

  • Většina dospělých (75 procent) sleduje videa na YouTube na svých mobilních zařízeních.
  • YouTube osloví na mobilních zařízeních za týden více lidí ve věkové skupině 18 až 49 let než jakákoli kabelová síť.
  • Více než tři čtvrtiny celkové doby sledování YouTube připadá na mobilní zařízení.

Studie Google ukazuje, že uživatelé chytrých telefonů mají 1.4krát vyšší pravděpodobnost, že budou věnovat pozornost značkovému obsahu nebo reklamám na YouTube.

Výzkumníci také zjistili, že diváci videa na chytrých telefonech se budou pravděpodobněji cítit propojeni se značkami, které nabízejí videoobsah na mobilních zařízeních, než televizní diváci. A především studie z roku 2020 ukázala, že 70 procent diváků nakoupilo poté, co vidělo video značky na YouTube.

Mezi další akce, které diváci provádějí po zhlédnutí značkových videí na svých mobilních zařízeních, patří:

  • Navštivte web nebo obchod značky.
  • Mluvte o značce s ostatními.
  • Pozitivně změnit svůj názor na značku, službu nebo produkt.
  • Sdílejte značkový videoobsah o službě, produktu nebo společnosti.

Chytrý způsob, jak vytvořit vítěznou strategii mobilního marketingu, je vytvořit videa značky na YouTube a propagovat je širšímu publiku nákupem odběratelů YouTube. Lidé hledají vodítka, aby se rozhodli, co na sociálních sítích sledovat a jaký druh obsahu stojí za jejich čas. Pokud má váš účet YouTube tisíce odběratelů, vyniká jako seriózní účet, který sleduje mnoho lidí.

Doplňte své marketingové úsilí

Pro značky je hlavní prioritou mít marketingovou strategii YouTube. Poutavá videa pomáhají zlepšit paměť značky a zapamatovat si ji, protože vizuály jsou zpracovávány rychleji než textové zprávy. Videa na YouTube mohou vaší firmě také pomoci zvýšit návštěvnost vašeho webu nebo e-shopu, zvýšit konverze a oslovit širší základnu publika. Přítomnost na YouTube také usnadňuje vaší cílové skupině, aby vás našla ve vyhledávačích. Živý přenos můžete vysílat pomocí živých přenosů YouTube. To zpřístupní vaši značku a produkt nebo službu širšímu publiku nákladově efektivním způsobem.

Vaše marketingová strategie YouTube má vysokou šanci, že vám přinese požadované výsledky, když máte silnou základnu odběratelů.

Nákup seznamu odběratelů YouTube je skvělý způsob, jak doplnit své marketingové úsilí na YouTube. Pomáhá vám brzy získat nové sledující a sbírat lajky, komentáře a sdílení. S více odběrateli si můžete vytvořit rozsáhlý e-mailový seznam, který hraje klíčovou roli při zvyšování konverzí a zapojení.

Seznam odběratelů poskytuje vřelé potenciální zákazníky, které můžete využít k sledování, zapojení a nakonec přeměně na zákazníky. Počet odběratelů YouTube je jedním z důležitých hodnotících faktorů. Nákup aktivních odběratelů YouTube pomůže vaší firmě získat větší uznání. Čím vyšší je počet vašich odběratelů, tím silnější je vaše pověst a důvěryhodnost, což může přilákat více organických odběratelů do vašeho kanálu.

Vydělat více

Jedním z důvodů, proč si mnoho lidí zakládá kanál na YouTube, je vydělat nějaké peníze. Počet kanálů na YouTube vydělávajících šest míst ročně se meziročně zvýšil o 40 procent, zatímco kanály vydělávající 10,000 50 dolarů ročně vzrostly o XNUMX procent.
Mnoho úspěšných YouTuberů vydělává na YouTube šesticiferný příjem. Například youtuber Nate O'Brien pro osobní finance má 1.1 milionu odběratelů a za rok vydělal 444,000 8.5 dolarů na příjmech z reklamy. Nejlepší hvězdy YouTube, jako jsou PewDiePie a Smosh, vydělávají od 12 milionu do XNUMX milionů dolarů.

Chcete-li začít vydělávat peníze na YouTube, musíte mít minimálně tisíc odběratelů za posledních dvanáct měsíců a také 4000 hodin sledování veřejnosti. Když získáte tolik odběratelů, stanete se způsobilými pro partnerský program, který YouTube nabízí. To vám umožňuje vydělávat příjmy z odběrů, reklam, prodeje zboží a členství v kanálech.

Google AdSense: Partnerství vám poskytuje přístup k nástrojům, které vám umožní zpeněžit vaše videa pomocí Google AdSense. Většina celebrit YouTube vydělává velkou část svých příjmů z Google AdSense. Pokud máte například 1,000,000 36,000 XNUMX odběratelů, kteří zhlédnou dvě vaše videa za týden, můžete jen ze služby AdSense vydělat až XNUMX XNUMX USD.

Odhadem 20,000 28 zobrazení za den vám může pomoci vydělat v průměru 47 až 460 USD za den, přičemž měsíční výdělky jsou 769 až 5,600 USD. Pokud počet zhlédnutí za den zůstane konstantní, můžete vydělat 9,353 XNUMX až XNUMX XNUMX USD ročně.

Prodej zboží: Povolením této funkce v účtu YouTube mohou partneři YouTube prodávat dvanáct položek zboží. Některé celebrity vydělaly miliony prodejem zboží svým fanouškům. PewDiePie, švédská herní hvězda, má na YouTube 98 milionů odběratelů a vydělává 6.8 milionů dolarů měsíčně prodejem zboží. Na svém kanálu můžete také propagovat své zboží/produkty.

Členství v kanálech: Když na svém kanálu YouTube získáte 1000 40,000 odběratelů, můžete také vydělávat peníze povolením funkce členství v kanálu ve svém účtu. Vaši sledující a fanoušci platí měsíční platby za bonusový obsah, včetně živých chatů, speciálních videí a odznaků. Nejlepší tvůrci videí na YouTube vydělávají každý měsíc XNUMX XNUMX $ prostřednictvím členství v kanálech.

Influencer marketing: V závislosti na vaší specializaci můžete také diverzifikovat své zdroje příjmů pomocí affiliate marketingu, sponzorství a online kurzů. Firmy platí youtuberům velkou sledovanost za propagaci své značky nebo produktu na kanálu. Populární tvůrci YouTube jsou při propagaci povědomí o značce stejně, ne-li efektivnější, než celebrity a influenceři. Ovlivňovači YouTube obvykle nařizují vyšší ceny za propagaci značek ve srovnání s příspěvky na Instagramu. Pokud máte 2000 tisíc odběratelů, můžete za video vydělat 100 XNUMX $.

Podle studie si influencer střední úrovně účtuje 2,000 100,000 $ za XNUMX XNUMX odběratelů za propagaci značky na svém účtu YouTube.
Hlavní důvody, proč byste měli zvážit nákup odběratelů YouTube

Přilákejte skutečné předplatitele

Obchodníci využívají to, co je známé jako „mentalita stáda“, ke zvýšení prodeje a zapojení. Mentalita stáda se týká toho, jak jsou lidé ovlivněni ostatními, aby něco udělali, protože to dělá většina lidí.

Jako společenská zvířata se při rozhodování spoléháme na informace od ostatních. Od volby povolání, politických sklonů až po šatníky jsou naše sklony typicky utvářeny našimi společenskými pozorováními. Psychologové studovali, jak strategie sociálního učení formují kolektivní inteligenci lidí.

Zjistili, že lidé mají tendenci kopírovat ostatní, a čím více lidí udělalo určitou volbu, tím více je ostatní lidé kopírovali. Je to stejný způsob, jakým si lidé vybírají aplikace na základě počtu stažení nebo sledují účty na sociálních sítích, které mají velkou sledovanost. Je také pravda, že když lidé hledají a najdou video, které má více odběratelů, zhlédnutí a lajků, rozhodnou se toto video sledovat. Když diváci vidí, že dosah videa je nízký, mají tendenci předpokládat, že obsah nestojí za zhlédnutí. Mohou rychle přejít a vyhledat podobné video z populárnějšího kanálu YouTube, který má větší sledovanost.

Nedostatek odběratelů vašeho kanálu YouTube také sníží šance, že vaše video získá lajky, komentáře nebo sdílení, protože si diváci nejsou jisti, zda jde o důvěryhodný zdroj informací. Když platíte za předplatitele, zvýšíte šance, že se jiní lidé stanou vašimi následovníky a předplatiteli jednoduše díky „mentalitě stáda“.

Ustanovte se jako autorita

Jedním z důležitých důvodů pro nákup odběratelů YouTube je posílení autority vaší značky/osobní značky. Více odběratelů na vašem kanálu YouTube signalizuje, že jste seriózní hráč ve výklenku ve srovnání s hrstkou odběratelů. Jak je zdůrazněno výše, větší odběratel vám otevírá příležitosti, jak vydělat více peněz, spolupracovat s dalšími profesionály a influencery.

Podle studie SEM rush z roku 2019 se 48 procent lidí domnívá, že YouTube bude v příštích pěti letech hlavním přispěvatelem ke zvýšení účinnosti komunikace s veřejností. Ať už se vaše specializace nachází v PR, módě, péči o pleť, financích, hrách nebo komediích, získání více odběratelů na YouTube vám může pomoci stát se odborníkem v oboru.

Snižte námahu

Odběratelé hrají klíčovou roli ve vašem úspěchu jako YouTubera. Velký počet odběratelů nabízí řadu výhod, od možností zpeněžení, rozšiřování dosahu, získávání popularity až po vytváření sítí. Pro nové účastníky platformy může být získávání odběratelů a budování důvěryhodnosti náročné. Získání prvních 1000 sledujících vyžaduje důsledné úsilí a zároveň je časově náročné. Jak ukazuje studie, získání tisíce odběratelů může trvat až dva roky.

Zvýšení počtu odběratelů YouTube může zahrnovat věnování pozornosti kvalitě videa, frekvenci nahrávání, optimalizaci pro vyhledávače (SEO), aby se zvýšilo hodnocení vašeho videa ve vyhledávání a dalším strategiím. I když je toto úsilí nezbytné, budete muset věnovat spoustu času správnému provedení všech aspektů vašeho videa na YouTube. Navzdory vytvoření vysoce kvalitního a poutavého videa nemusí mít prvních pár let mnoho odběratelů.

Když si zakoupíte předplatitele, pomůže vám to vybudovat základnu vašich sledujících rychle a s minimálním úsilím. Místo toho, abyste si dělali starosti s počtem odběratelů, můžete se zaměřit na vytváření nových, poutavých videí, která osloví vaši cílovou skupinu.

Hodnocení ve vyhledávání

Podle Aherfse je vyšší hodnocení na vyhledávacích stránkách Google a na YouTube nejvyšší prioritou pro digitální obchodníky, protože:

  • 68 procent online zážitků začíná vyhledávačem – lidé s větší pravděpodobností najdou vaše video, pokud se ve vyhledávači umístíte výše.
  • 75 procent lidí hledajících na Googlu nepřekročí výsledky na první stránce a pouze 0.78 procent uživatelů klikne na výsledky vyhledávání na druhé stránce

Existuje několik věcí, které můžete udělat, abyste zvýšili hodnocení svého videa na YouTube na Googlu. Patří mezi ně hledání a používání správných klíčových slov (to jsou slova, která vaše cílové publikum používá k vyhledávání obsahu podobného tomu vašemu), přidávání značek YouTube a optimalizace kvality videa na YouTube. Nejrychlejší způsob je však zvýšit počet odběratelů.

Podle Neila Patela YouTube řadí videa na základě:

  • Síla kanálu
  • Počet zobrazení
  • Relevance klíčových slov
  • akcie
  • Autorita
  • Věřte
  • Komentáře
  • Zadržení publika

Důvěra je zase spojena s počtem odběratelů kanálu YouTube kromě názorů a autority. Studie ukazují, že počet lajků, zhlédnutí, komentářů a sdílení videa na YouTube silně koreluje s vyšším hodnocením na YouTube. Důležitým důvodem, proč platit za odběratele YouTube, je to, že můžete zvýšit lajky, zhlédnutí a komentáře k vašemu videu tím, že získáte více skutečných odběratelů a rozšíříte svůj dosah.

Kanály YouTube, které mají více odběratelů, získávají přednostní umístění ve vyhledáváních na Googlu a na webu na YouTube. Počet odběratelů je také klíčovým faktorem, který algoritmy YouTube využívají k hodnocení videí. Zatímco komentování nebo hodnocení Líbí se jsou jednorázové akce, odběry znamenají, že lidé pravidelně uvidí vámi vytvořený videoobsah. To hraje ústřední roli při odrážení hodnoty, kterou pro YouTube nabízíte.

To je důvod, proč většina youtuberů podporuje odběry.

Bez ohledu na to, odkud vaši odběratelé pocházejí, více odběratelů vám pomůže optimalizovat vaše SEO. Tím zajistíte, že vaše video najde a zhlédne větší základna publika. V důsledku toho, čím více lidí si prohlíží váš obsah, tím vyšší je tok organických odběratelů vašeho kanálu YouTube.
Požádání lidí, aby zanechali komentáře, také zlepší hodnocení vašeho videa na YouTube. Vybudování základny předplatitelů je prvním krokem k přijetí těchto strategií, abyste se umístili výše.

Zapojte své odběratele

Dobrá základna odběratelů zvyšuje vaše sebevědomí, když jako youtuber teprve začínáte. To platí i pro ty, kteří již nějakou dobu vytvářejí videa na YouTube, ale nedokázali si vybudovat základnu odběratelů.
Jakmile budete mít značný počet odběratelů a zhlédnutí, budete se cítit motivováni pravidelně přidávat nový obsah. Vytvářejte videa o svém umění, hudbě, cestování, jídle nebo profesi, abyste zaujali své skutečné odběratele.

Poté můžete vytvořit osobní video, kterým přivítáte své skutečné odběratele, abyste se cítili vážení a výjimeční. Přidání originálního vodoznaku do videa nejen ochrání vaše video, ale umožní divákům na něj kliknout a přihlásit se k odběru vašeho kanálu. Tlačítko přihlášení se automaticky zobrazí na vašem původním vodoznaku.
Zapojení vašich odběratelů bude také zahrnovat vytváření videí, která osloví jejich zájmy. Zde jsou některé statistiky od HubSpot, které ukazují, jaký druh obsahu diváci YouTube preferují:

  • Hudební videa jsou jedním z nejpopulárnějších na YouTube.
  • Videa související s nakupováním měla v poslední době pětkrát více hodin sledování.
  • YouTube dává 70 procentům diváků povědomí o značkách.
  • Diváci si dvakrát častěji koupí produkt, který si prohlíželi na YouTube.
  • Ve srovnání s jinými platformami diváci častěji vyhledávají informace o službě, produktu nebo značce na YouTube.
  • Uživatelé YouTube upřednostňují výuková videa na YouTube před čtením návodu k produktu nebo pokynů.
  • Hlavní důvody, proč se dívat na YouTube, jsou pobavit se a uvolnit se.
  • Relaxační videa, jako je krájení mýdla, měla 70procentní nárůst doby sledování.
  • Komedie a videa „jak na to“ jsou další oblíbené kategorie obsahu na YouTube.

Rozšiřte algoritmus YouTube

Algoritmus YouTube je specifický a rozhoduje téměř pro tři čtvrtiny videí, která diváci na YouTube sledují. Doporučení YouTube jsou založena na několika metrikách, jako jsou odběratelé, historie sledování, doba sledování, relevance a zapojení. Klíčovým důvodem pro nákup odběratelů je to, že algoritmus pravděpodobně navrhne vaše video většímu počtu diváků.

Nákup odběratelů YouTube je snadný a rychlý

Pokud se obáváte potíží s hledáním správné stránky pro nákup předplatitelů, zde je jednoduché řešení. YTpals je přední web koupit odběratele YouTube. Můžete očekávat rychlé výsledky a zjednodušený proces nákupu. Prvních 50 odběratelů YouTube si můžete koupit za pouhých 20 USD, zatímco 5000 zhlédnutí je za 60 USD.

Můžete se také rozhodnout pro bezplatná zhlédnutí na YouTube, abyste mohli rychle sledovat svou cestu k budování základny odběratelů, hodnocení Líbí se mi, komentářů a sdílení.

YTpals má také konkurenční ceny za hodnocení Líbí se mi, komentáře, hodiny sledování a sdílení na YouTube, které mohou rozšířit vaši marketingovou strategii YouTube. Když zaplatíte za předplatitele, začnete je dostávat do 24 hodin. Jakmile uvidíte hmatatelné výhody získávání odběratelů na YouTube, můžete postupně zvýšit počet odběratelů na 100, 500 nebo více.

Pokud si chcete zakoupit komentáře, YTpals nabízí vlastní komentáře za dostupné ceny. Ke svému videu YouTube, které jste nahráli, si můžete za nízkou cenu okamžitě koupit deset vlastních komentářů. Můžete si také koupit 30 nebo 50 komentářů za konkurenční ceny. Pokud jde o lajky, YTpals nabízí 200 lajků na YouTube za 20 dolarů.
Zakoupení všech jako balíčku poskytne pevný základ, který potřebujete, abyste svůj kanál YouTube posunuli na novou úroveň úspěchu.

Nabízíme více marketingových služeb YouTube

Servis
Cena $
$ 30

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Servis
Cena $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Servis
Cena $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Servis
Cena $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Servis
Cena $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Servis
Cena $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Funkce

  • Garantované dodání
  • Záruka na náhradní náplň
  • Bezpečné a soukromé doručení
  • Dodávka Začíná za 24-72 hodin
  • Dodání POKRAČUJE denně až do dokončení
  • Jednorázový hromadný nákup - bez opakování
Někdo v zakoupené
před