Uvjeti Povrata

Nudimo nematerijalnu neopozivu robu. Kao kupac, odgovorni ste za razumijevanje toga kupnjom bilo kojeg proizvoda / usluge na našoj web stranici.

Kontaktirajte korisničku podršku

99% problema može se riješiti jednostavnom e-poštom. Molimo vas da nam se obratite pomoću našeg Kontaktirajte Nas stranica. Odjel za korisničku službu obratit će vam se u roku od 24-72 (obično manje od 24 sati) s pregledom vaše brige i rješenjem.

Zahtjevi za povratom sredstava

● Neistraživanje proizvoda / usluge:

U nekim slučajevima vremena procesa su sporije i potrebno je malo više vremena dok se narudžba završi. U tom slučaju preporučujemo da nam se obratite za pomoć. Zahtjevi za neistraživanje moraju se podnijeti pismeno u našu Službu za korisnike u roku od 7 dana od podnošenja narudžbe.

● Proizvod nije kako je opisano:

O takvim problemima treba izvijestiti našu službu za korisnike u roku od 7 dana od dana kupnje. Moraju se pružiti jasni dokazi koji dokazuju da kupljeni proizvod / usluga nije onako kako je opisano na web mjestu. Pritužbe koje se temelje samo na kupčevim lažnim očekivanjima ili željama ne uvažavaju se.

● Pravila o otkazivanju pretplate:

Kada kupite pretplatu za Enterprise, Elite ili Celebrity, automatski vam se naplaćuje istog dana svakog mjeseca. Ako vam u nekom trenutku više nije potrebna pretplata na YTpals, pošaljite nam poruku putem naše Kontaktirajte Nas stranici, a mi ćemo postaviti vaš račun kako bi istekao na kraju pretplate vašeg tekućeg mjeseca. U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu. Ako ste se, na primjer, pretplatili na rujan 23rd, ali nam pišite o otkazivanju računa nekoliko tjedana kasnije, na 10th listopada, postavit ćemo vaš račun da ga otkaže na listopad 23rd, što bi bio kraj pretplate vašeg tekućeg mjeseca. Ako više volite odmah otkazati, slobodno nas obavijestite i to možemo učiniti i za vas. Niste dužni ostati pretplaćeni ni u kojem vremenskom razdoblju, ali morat ćete nas napisati kad budete spremni otkazati. Potom ćemo obraditi i poslati vam potvrdnu poruku.

● Pravila o povratu pretplate:

Ako kupite pretplatni plan i iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni uslugom, obratite nam se u roku od 7 dana od datuma plaćanja pretplate, a mi ćemo u potpunosti vratiti i otkazati vašu pretplatu. Ako nas kontaktirate više od 7 dana nakon uplate pretplate i zatražite povrat novca, naš tim pregledat će vaš račun i ako smatramo da je to potrebno, u potpunosti ćemo vratiti vašu narudžbu. Proteklih 7 dana nemate pravo na povrat.

Predan zadovoljstvu

Mi stojimo iza naših proizvoda i ponosni smo što danas možemo ponuditi najkvalitetnije usluge društvenih mreža. Ne možemo uvijek ponuditi povrat novca, ali ako u roku od 7 dana jednostavno niste zadovoljni s narudžbom Kontaktirajte Nas i naći ćemo rješenje za vaše probleme.

Netko je unutra kupljen
prije