Uvjeti poslovanja

Pravila povrata novca i otkazivanja pretplate

Pogledajte naš Uvjeti Povrata stranicu za detalje o povratima novca kao i za otkazivanje pretplate.

Koje podatke prikupljamo?

Prikupljamo podatke od vas kada se pretplatite na naš newsletter.

Prilikom naručivanja ili registracije na našim stranicama, možda ćete morati unijeti: e-mail adresu ili podatke o kreditnoj kartici.

Što ćemo koristiti vaše podatke za?

Svaka od informacija koje prikupljamo od vas mogu se koristiti u jednom od sljedećih, načine:

- Za obradu transakcija

Vaši podaci, bilo javni ili privatni, neće se prodavati, razmjenjivati, prenositi ili davati bilo kojoj drugoj tvrtki iz bilo kojeg razloga, bez vašeg pristanka, osim za izričitu svrhu isporuke traženog proizvoda ili usluge.

- za slanje povremenih e-poruka

Adresa e-pošte koju navedete može se koristiti za slanje informacija, odgovaranje na upite i / ili druge zahtjeve ili pitanja.

Kako bi zaštitili svoje podatke?

Primjenjujemo razne sigurnosne mjere kako bismo održali sigurnost vaših osobnih podataka prilikom narudžbe

Nudimo upotrebu sigurnog poslužitelja. Svi dostavljeni osjetljivi / kreditni podaci prenose se putem Secure Socket Layer (SSL) tehnologije, a zatim se šifriraju u našu bazu podataka za pružatelje Payment gatewaya samo da bi ih oni mogli pristupiti onima koji su ovlašteni s posebnim pravima pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati tajne podatke.

Nakon transakcije vaše privatne informacije (kreditne kartice, brojevi socijalnog osiguranja, financijski podaci itd.) Neće biti pohranjene na našim poslužiteljima.

Koristimo kolačiće?

Da (Kolačići su male datoteke koje web-lokacija ili njezin davatelj usluga prenose na tvrdi disk računala putem vašeg web-preglednika (ako to dopuštate), što omogućuje web-lokacijama ili sustavima davatelja usluga da prepoznaju vaš preglednik i saznaju i zapamte određene informacije

Mi koristimo kolačiće da nam pomogne sjetiti i obradu artikala u vašoj košarici, razumjeti i spremite postavke za buduće posjete i sastaviti skupne podatke o mjestu prometa i mjestu interakcije, tako da možemo ponuditi bolje web iskustvo i alate u budućnosti.

Sve Profesionalne i / ili Poduzetničke i / ili VIP kupnje nemaju pravo na povrat, strogo se provodi. To je zbog trenutne online usluge. Naš procesor plaćanja 100% je osiguran i zakonit, a ne naplaćuje se bez pristanka korisnika u trenutku kupnje.

Imamo pravo odbiti YTpals uslugu korisnicima koji zloupotrebljavaju sustav

Da li mi otkriti bilo kakve informacije drugim strankama?

Mi ne prodajemo, trgovati, ili na drugi način prenijeti na vanjskim stranama Vaše osobne informacije. To ne uključuje povjerljive treće strane, koji nam pomažu u poslovnim našu web stranicu, poslujemo, ili vas servisiranje, tako dugo dok one strane se slažu da zadržati ovu povjerljive informacije. Mi svibanj također objaviti vaše podatke kad vjerujemo da je potrebno u skladu sa zakonom, provoditi pravila stranice, ili kako bi zaštitili naša prava ili drugima, imovinu ili sigurnost. Međutim, ne-osobne podatke o posjetiteljima može biti pod uvjetom da ostale stranke za marketing, oglašavanje, ili druge koristi.

Treće linkovi strane

Povremeno, po vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvode ili usluge trećih strana na našoj web stranici. Ove web stranice trećih strana imaju odvojene i neovisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za sadržaj i aktivnosti ovih povezanih stranica. Ipak, nastojimo zaštititi integritet našeg web mjesta i pozdraviti bilo kakvu povratnu informaciju o tim web stranicama.

Online pravila

Pravila o online uvjetima pružanja usluge primjenjuju se samo na informacije prikupljene putem naše web-lokacije, a ne na informacije prikupljene izvan mreže.

Vaš pristanak

Korištenjem naše web lokacije pristajete na naše online Uvjete pružanja usluge.

Izmjene naših Uvjeta pružanja usluge

Ako odlučimo promijeniti naše Uvjete pružanja usluge, objavit ćemo te promjene na ovoj stranici.

Netko je unutra kupljen
prije